Stoliver Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, great είπε αυτο μου θυμιζει το οτι αν δεν καπνιζες ολα αυτα τα χρονια τωρα θα ειχες Ferrari. Mην υπαρχει ισοπέδωση. Επισης το σχολιο μου ηταν οτι γιατι 15€, εγω 5€ εδωσα σε κανονικο συνοικιακό φωτογραφειο. Δεν ρωτατε τιμες πριν κανετε μια αγορά ? Δεν θα ειχα πει αν μου ελεγε 15€ Δεν έχει να λέει. Ο σκοπός μας είναι να μειώνουμε το κόστος έτσι ώστε να τα χαλάμε άλλου τα λεφτά. Εγώ έβγαλα διαβατήριο σε μια χώρα όπου την φωτογραφία την βγάζεις μόνος σου, ακόμα και με το κινητό σου και την ανεβάζεις στην ιστοσελίδα τους. Εκεί σου λέει αν την έβγαλες καλά κτλ. Πάντως αν είναι ένα τάλαρο είναι μια χαρά. Η μητέρα μου έδωσε 13€ πρόσφατα. Αρπαχτές κάνουν. 1
Estevan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, teot είπε Το θέμα είναι αν όντως ανεβαίνει στο myPhoto η φωτογραφία που έβγαλε η αστυνομία. Δεν είδα/βρήκα κάτι τώρα που τσέκαρα.
cabdik Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 4 ώρες πριν, Estevan είπε Δεν είδα/βρήκα κάτι τώρα που τσέκαρα. αυριο παω να παραλαβω την ταυτοτητα, θα ρωτησω για διευκρινηση..!
cabdik Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Λοιπον, μολις παρελαβα την νεα ταυτοτητα (μεγεια μου και καλοριζικη......!!! ) και ρωτησα 2 πραματα... 1 αν η φωτο ανεβαινει στην εφαρμογη MyPhoto.......? ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οχι. παει μονο στην ασφαλεια και στην υπηρεσια ταυτοτητων εσωτερικα. αρα, οποιος χρειαζεται την ταυτοτητα στο MyPhoto με κλειδαριθμο, παει σε φωταγραφο. 2 Αν και ποτε ενημερωνεται το GOV για την αλλαγη της ταυτοτητας, και εν συνεχεια, ολες οι υπολοιπες υπηρεσιες και οργανισμοι που κανουν διασταυρωσεις μεσω GOV. ΑΠΑΝΤΗΣΗ: μετα την παραλαβη της ταυτοτητας απο τον κατοχο, θα ενημερωθει το συστημα, σε λογικο διαστημα. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2024 από cabdik 2
Stoliver Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2024 Σε ένα δίμηνο ο ΠΑ. https://www.in.gr/2024/02/13/economy/oikonomikes-eidiseis/pote-erxetai-o-prosopikos-arithmos-tou-politi-ti-tha-ginei-afm-kai-amka/ Από Δεκέμβριο, Γενάρη, μετά είπαν σε λίγες εβδομάδες, τώρα σε δύο μήνες. Θυμάμαι να λένε για αυτόν τον αριθμό ~3 χρόνια τώρα. Πολύ γρήγορα δουλεύουν. Μεγάλη οργάνωση, όπως αυτή με τον διαγωνισμό που ακυρώθηκε κάμποσες φορές. Μεγάλα φιντάνια. 3 1
bezoss Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Είχα κλείσει ραντεβού για ταυτότητα Γενάρη, λόγω ότι ο προσωπικός αριθμός ήταν in progress το πήγα Μάρτιο. Τώρα σκέφτομαι να το ακυρώσω πάλι αν και διάβασα ότι δεν είναι σίγουρο τελικά ότι ο προσωπικός αριθμός θα αποτυπώνεται στη ταυτότητα. έτσι δεν είναι? ένα μπάχαλο
Charismo Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 51 minutes ago, bezoss said: Είχα κλείσει ραντεβού για ταυτότητα Γενάρη, λόγω ότι ο προσωπικός αριθμός ήταν in progress το πήγα Μάρτιο. Τώρα σκέφτομαι να το ακυρώσω πάλι αν και διάβασα ότι δεν είναι σίγουρο τελικά ότι ο προσωπικός αριθμός θα αποτυπώνεται στη ταυτότητα. έτσι δεν είναι? ένα μπάχαλο Κι εγώ εν αναμονή του προσωπικού αριθμού δεν έχω κλείσει ραντεβού, γιατί δεν καίγομαι για κάποιο άλλο λόγο να βγάλω νέα ταυτότητα (π.χ. ταξίδι κτλ.), αλλά με όλα όσα διαβάζω νομίζω του χρόνου τέτοια εποχή θα ακούμε ακόμα "Σε δύο μήνες τελικά ο προσωπικός αριθμός".
great Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, bezoss said: Είχα κλείσει ραντεβού για ταυτότητα Γενάρη, λόγω ότι ο προσωπικός αριθμός ήταν in progress το πήγα Μάρτιο. Τώρα σκέφτομαι να το ακυρώσω πάλι αν και διάβασα ότι δεν είναι σίγουρο τελικά ότι ο προσωπικός αριθμός θα αποτυπώνεται στη ταυτότητα. έτσι δεν είναι? ένα μπάχαλο βγάλτην να τελειώνεις ανθρωπε μου, δεν υπαρχει εγγυση καμια για το που και ποτε και αν θα ειναι ο αριθμος πάνω στην ταυτοτητα ή μεσα στο NFC ή απλα θα το θυμάσαι. 3 1
Stoliver Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Εγώ προσωπικά δεν έχω ελπίδες για τον προσωπικό αριθμό. Όταν βγει έχει ο Θεός. Τουλάχιστον βγήκε η νέα ταυτότητα και δεν υπάρχει γκρίνια στο εξωτερικό. Τώρα όταν βγει... Απλά θα το έχεις γραμμένο στο κινητό σου, αν το χρειαστείς... Δεν νομίζω να είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό. Η χώρα δεν είναι σε αυτά τα χάλια τυχαία. Μια δουλειά είχαν να κάνουν και αυτή την κάνουν σ___ά. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν τα απλά δύσκολα.
Titos301 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Στις 13/2/2024 στις 9:24 ΠΜ, cabdik είπε 1 αν η φωτο ανεβαινει στην εφαρμογη MyPhoto.......? ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οχι. παει μονο στην ασφαλεια και στην υπηρεσια ταυτοτητων εσωτερικα. αρα, οποιος χρειαζεται την ταυτοτητα στο MyPhoto με κλειδαριθμο, παει σε φωταγραφο. αρα μπορω να κλεισω ραντεβου για ταυτοτητα στο αστυνομικο τμημα και να παω να μου βγαλουν εκει την ταυτοτητα; (δηλαδη να μην παω καθολου στο φωτογραφο)
Stoliver Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 40 λεπτά πριν, Titos301 είπε αρα μπορω να κλεισω ραντεβου για ταυτοτητα στο αστυνομικο τμημα και να παω να μου βγαλουν εκει την ταυτοτητα; (δηλαδη να μην παω καθολου στο φωτογραφο) Ναι, στην ουσία μέσα στα 10,5€ του παράβολου είναι και η τιμή της φωτογραφίας. Δηλαδή, τίμια τιμή. Άμα θέλεις πας σε φωτογράφο, παίρνοντας το ρίσκο να την απορρίψουν. Εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα, εκτός αν έβρισκα φωτογράφο που τα χρεώνει 5€. Να δώσω 10-15€ επιπλέον για κάτι που το έχω ήδη σαν υπηρεσία για να βγω λίγο καλύτερα; (Και καλά) 1
aGka8l Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Κρητη πάντως Χανια & ρεθυμνο εδω και καιρό το σύστημα δεν βγάζει διαθέσιμα ραντεβου .. Στο τηλ δεν απαντάει κανεις!καλά πάμε!
gorge18 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, aGka8l είπε Κρητη πάντως Χανια & ρεθυμνο εδω και καιρό το σύστημα δεν βγάζει διαθέσιμα ραντεβου .. Στο τηλ δεν απαντάει κανεις!καλά πάμε! Αστυνομική υποδιεύθυνση Χανιων τωρα κοιταξα και εχει και αυριο αν θες να πας.
cabdik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 5 ώρες πριν, Titos301 είπε αρα μπορω να κλεισω ραντεβου για ταυτοτητα στο αστυνομικο τμημα και να παω να μου βγαλουν εκει την ταυτοτητα; (δηλαδη να μην παω καθολου στο φωτογραφο) εγω ετσι εκανα...... 1
aGka8l Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2024 3 ώρες πριν, gorge18 είπε Αστυνομική υποδιεύθυνση Χανιων τωρα κοιταξα και εχει και αυριο αν θες να πας. ειχα κοιτάξει λιγο πριν ποστάρω δεν μου δειχνε , μπαινω τωρα πάλι ολα μεχρι τον Μαιο τα δειχνει γεμάτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα