Makis38 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Το όλο project με το ραντεβού είναι τελείως πρόχειρο, τα έχουμε ξαναπεί βέβαια. Σε μεγάλη επαρχιακή πόλη δεν υπάρχει ραντεβού μέχρι και τέλος Μαΐου. Βασικά μου είναι πλέον, γι αυτό το λόγο βέβαια, τελείως αδιάφορο. Έχω πάντα διαβατήριο σε ισχύ για ταξίδια. Όταν εδεήσουν να επιταγχύνουν την διαδικασία με κάποιον άλλον τρόπο, το ξαναβλέπουμε, ως τότε ούτε που ξαναελέγχω την σελίδα των ραντεβού. Και ναι, ρώτησα φίλο αστυνομικό να με στριμώξει κάπου και μου λέει δεν γίνεται, μόνο με ραντεβού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JC_Denton Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, Makis38 είπε Το όλο project με το ραντεβού είναι τελείως πρόχειρο, τα έχουμε ξαναπεί βέβαια. Σε μεγάλη επαρχιακή πόλη δεν υπάρχει ραντεβού μέχρι και τέλος Μαΐου. Βασικά μου είναι πλέον, γι αυτό το λόγο βέβαια, τελείως αδιάφορο. Έχω πάντα διαβατήριο σε ισχύ για ταξίδια. Όταν εδεήσουν να επιταγχύνουν την διαδικασία με κάποιον άλλον τρόπο, το ξαναβλέπουμε, ως τότε ούτε που ξαναελέγχω την σελίδα των ραντεβού. Και ναι, ρώτησα φίλο αστυνομικό να με στριμώξει κάπου και μου λέει δεν γίνεται, μόνο με ραντεβού. το μόνο μου θέμα και ο λόγος που βρήκα ραντεβού και έβγαλα ταυτότητα νωρίς (Δεκέμβρη) είναι, αν χάσω το διαβατήριο και μετά αποφασίσουν ότι δε μου βγάζουν άλλο με την παλιά μου λόγω παλαιότητας (ήταν του 2011), είμαι εντελώς fucked. Οπότε καλό είναι να ψάχνεις καμιά ακύρωση να βγάλεις μια νέου τύπου να ξενοιάσεις. Τα παραπάνω επί 100 για εμένα που είμαι κάτοικος εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα να έμενα πάλι θα ήθελα νέου τύπου γρήγορα για αυτούς τους λόγους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 21 ώρες πριν, ekrepali είπε Μέσω ebanking, τραβάς τα στοιχεία απ'το gov. Aθάνατο ελληνικό χάος. Και του πατέρα μου δείχνει 2 ταυτότητες πίσω. Μπορείτε από εδώ να δείτε πια ταυτότητα είναι καταχωρημένη στον ΕΦΚΑ https://www.efka.gov.gr/enstasi-aitisi_therapeias.php Μη δίνετε σημασία που λέει για σύνταξη... πατήστε "Νέα Αίτηση" και θα εμφανίσει τα στοιχεία σας. Μετά βγείτε. Άμα έχεις βύσμα, ναι. Αλλιώς σου λένε να περιμένεις πότε θα βγούνε διαθέσιμα ραντεβού. Εκτός κι αν δηλώσεις απώλεια ή ότι θες να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, τότε σου κλείνουν εκείνοι ραντεβού. και σε εμενα εχει την παλια προ10ετιας ταυτοτητα ενω ειχα παει να ενημερωσω το τοτε ΙΚΑ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Εμενα στον ΕΦΚΑ την αλλαγη την εκαναν αυτοματα παντως,αλλα ταυτοχρονα με ειχαν ως αγαμο-ατεκνο κατι που δεν ισχυει εδω και δεκαετια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Makis38 είπε Το όλο project με το ραντεβού είναι τελείως πρόχειρο, τα έχουμε ξαναπεί βέβαια. Σε μεγάλη επαρχιακή πόλη δεν υπάρχει ραντεβού μέχρι και τέλος Μαΐου. Βασικά μου είναι πλέον, γι αυτό το λόγο βέβαια, τελείως αδιάφορο. Έχω πάντα διαβατήριο σε ισχύ για ταξίδια. Όταν εδεήσουν να επιταγχύνουν την διαδικασία με κάποιον άλλον τρόπο, το ξαναβλέπουμε, ως τότε ούτε που ξαναελέγχω την σελίδα των ραντεβού. Και ναι, ρώτησα φίλο αστυνομικό να με στριμώξει κάπου και μου λέει δεν γίνεται, μόνο με ραντεβού. Κάνε το "κόλπο" που έκανα και εγώ 2 φορές μάλιστα. Άμα μπαίνεις κάθε μέρα ίσως θα βρεις κάποιο κενό. Εγώ έτσι είχα βρει ραντεβού για μόλις μια εβδομάδα μετά. Και για εμένα τα 45 λεπτά που δίνουν ανά ραντεβού είναι πολλά. Το πολύ 10 λεπτά θέλεις, αλλά μάλλον ξέρουν ότι πολύς κόσμος δεν ξέρει ούτε από παράβολα, ούτε από οργάνωση γενικότερα πάει καλά. Η οργάνωση δεν είναι καλή. Θα μπορούσαν να δώσουν έστω κάποια ραντεβού από τμήματα που δεν έχουν τόσο φόρτο. Πρόβλεψη για το αν κάποιος βγάζει πρώτη φορά ταυτότητα... ούτε αυτό υπάρχει επίσημα. Μισές δουλειές έκαναν πάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 15 minutes ago, vagos789 said: Εμενα στον ΕΦΚΑ την αλλαγη την εκαναν αυτοματα παντως,αλλα ταυτοχρονα με ειχαν ως αγαμο-ατεκνο κατι που δεν ισχυει εδω και δεκαετια δεν παιζει, κατι αλλο θα εγινε δεν παιζει αυτο! μηπως ετυχε να κανεις καποια συνναλαγη ή να πηγες κατι απο εκει να εστειλες κατι. Δεν παιζει αυτο το αυτόματο στον ΕΦΚΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Πηγα αυτοπροσωπως στον ΕΦΚΑ με ραντεβου και μου ειπαν οτι η ταυτοτητα ειναι ηδη περασμενη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 50 minutes ago, runner69 said: και σε εμενα εχει την παλια προ10ετιας ταυτοτητα ενω ειχα παει να ενημερωσω το τοτε ΙΚΑ. Mπορεί η παλιά ταυτότητα να ήταν δηλωμένη σε άλλο φορέα πχ ΤΕΒΕ, ΟΓΑ κλπ... κι όταν εννοποιήθηκε ο ΕΦΚΑ να τράβηξε τη πιο παλιά. Επίσης στον ΕΦΚΑ αν έχετε αλλάξει το status (γάμος, διαζύγιο, χηρεία), για να το αλλάξουν στο σύστημα πρέπει να πάτε και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 3 λεπτά πριν, ekrepali είπε Mπορεί η παλιά ταυτότητα να ήταν δηλωμένη σε άλλο φορέα πχ ΤΕΒΕ, ΟΓΑ κλπ... κι όταν εννοποιήθηκε ο ΕΦΚΑ να τράβηξε τη πιο παλιά. Επίσης στον ΕΦΚΑ αν έχετε αλλάξει το status (γάμος, διαζύγιο, χηρεία), για να το αλλάξουν στο σύστημα πρέπει να πάτε και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Μπα οχι , μονο ΙΚΑ ειχα-εχω. Πιθανον αυτη η αιτηση να τραβαει απο λαθος πεδιο την ταυτοτητα γιατι το εχουν editable και μπορεις να το αλλαξεις και να εχουν καπου αλλου το "νεο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 22 minutes ago, ekrepali said: Mπορεί η παλιά ταυτότητα να ήταν δηλωμένη σε άλλο φορέα πχ ΤΕΒΕ, ΟΓΑ κλπ... κι όταν εννοποιήθηκε ο ΕΦΚΑ να τράβηξε τη πιο παλιά. Επίσης στον ΕΦΚΑ αν έχετε αλλάξει το status (γάμος, διαζύγιο, χηρεία), για να το αλλάξουν στο σύστημα πρέπει να πάτε και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. ενταξει οποτε για να γλυτώσω να παω απο εκει απλα θα πρεπει να παντρευτω 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JC_Denton Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 59 λεπτά πριν, Stoliver είπε Κάνε το "κόλπο" που έκανα και εγώ 2 φορές μάλιστα. Άμα μπαίνεις κάθε μέρα ίσως θα βρεις κάποιο κενό. Εγώ έτσι είχα βρει ραντεβού για μόλις μια εβδομάδα μετά. Και για εμένα τα 45 λεπτά που δίνουν ανά ραντεβού είναι πολλά. Το πολύ 10 λεπτά θέλεις, αλλά μάλλον ξέρουν ότι πολύς κόσμος δεν ξέρει ούτε από παράβολα, ούτε από οργάνωση γενικότερα πάει καλά. Η οργάνωση δεν είναι καλή. Θα μπορούσαν να δώσουν έστω κάποια ραντεβού από τμήματα που δεν έχουν τόσο φόρτο. Πρόβλεψη για το αν κάποιος βγάζει πρώτη φορά ταυτότητα... ούτε αυτό υπάρχει επίσημα. Μισές δουλειές έκαναν πάλι. βασικά θα μπορούσαν να μας αφήσουν να πάμε σε όποιο ΑΤ της επικράτειας μπορούμε/θέλουμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πάμε στο κοντινότερό μας ΜΟΝΟ. Αν καίγομαι ας πάω από την Αθήνα στην Λίμνη Ευβοίας, δικό μου μανίκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Just now, JC_Denton said: γιατί πρέπει να πάμε στο κοντινότερό μας ΜΟΝΟ. Δεν ειναι το κοντινοτερο ειναι αυτο που ανοικεις βασει τόπου κατοικίας που έχεις δηλώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JC_Denton Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, great είπε Δεν ειναι το κοντινοτερο ειναι αυτο που ανοικεις βασει τόπου κατοικίας που έχεις δηλώσει έστω. Ποιος ο λόγος να περιορίζομαι σε αυτό; Για να μην πιάσουμε το ότι κάθε αρχή έχει και άλλη διεύθυνση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, JC_Denton said: έστω. Ποιος ο λόγος να περιορίζομαι σε αυτό; Για να μην πιάσουμε το ότι κάθε αρχή έχει και άλλη διεύθυνση... Δεν ξερω φιλε μου, δεν μου κανει τοσο παραλογο να σου πω μεσα σε ολα αυτα που εχουμε δει, ειναι το λιγοτερο που με "ξαφνιαζει". Εγω λιγο το βρισκω λογικο, εμένα μου ειπαν "δεν μπορω να σου βγαλω εγω ταυτοτητα στον πειραια ενω εχεις δηλωμενη κατοικια την Κηφισιά, δεν ειμαι το αρμοδιο τμήμα δεν εισαι καταχωρημενος σε μένα" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspapp Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ο Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος μιλώντας σήμερα το πρωί στο ERTNews για τον προσωπικό αριθμό: "Περιμέναμε να τελειώσουν και οι διαδικασίες που έχουν να κάνουν με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, είναι ειδικό θέμα που απαιτεί μια γνωμοδότηση. Πλέον μπορούμε να προγραμματίσουμε ότι τον επόμενο μήνα θα έχουμε τη διαδικασία αυτή μπροστά." Άρα η τελευταία επίσημη ενημέρωση είναι πως, κατά τα λεγόμενά τους, η πλατφόρμα θα ανοίξει τον Μάρτιο. Έχει ενδιαφέρον πάντως αν κάποιος έχει τον χρόνο και την όρεξη να κάνει ένα timeline με τις ημερομηνίες που έχουν δώσει από το 2020 μέχρι και σήμερα. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από andreaspapp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα