kon1to Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Τρίτη 29/01 πήγαμε μαζί με την γυναίκα μου. ειχε ραντεβού πρώτη, μετά μεσολάβησε ένα ραντεβού και μετά είχα εγώ. Παρασκευή 2/02 της ηρθε mail οτι η ταυτότητα είναι έτοιμη. Εμένα μέχρι αυτή τη στιγμή δεν μου έχει έρθει κάτι... 1 ώρα πριν, great είπε Λοιπον, η ταυτοτητα εχει αλλαξει στο GOV και TAXISNET και τραπεζες κτλ όλα κομπλέ. Χρειάστηκε να μπω ΕΦΚΑ για χορηγηση επιδοματος ασθενειας μετά απο νοσηλεία, τα στοιχεια μου ειναι αριθμος ταυτοτητας 2 ταυτοτητες πίσω !!!!!!! Σε ποια επιλογη το αλλαζεις αυτο. στις τράπεζες το άλλαξες εσύ μέσω web banking ή αλλαξε αυτόματα;
ekrepali Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 9 minutes ago, kon1to said: στις τράπεζες το άλλαξες εσύ μέσω web banking ή αλλαξε αυτόματα; Μέσω ebanking, τραβάς τα στοιχεία απ'το gov. 1 hour ago, great said: Λοιπον, η ταυτοτητα εχει αλλαξει στο GOV και TAXISNET και τραπεζες κτλ όλα κομπλέ. Χρειάστηκε να μπω ΕΦΚΑ για χορηγηση επιδοματος ασθενειας μετά απο νοσηλεία, τα στοιχεια μου ειναι αριθμος ταυτοτητας 2 ταυτοτητες πίσω !!!!!!! Σε ποια επιλογη το αλλαζεις αυτο. Aθάνατο ελληνικό χάος. Και του πατέρα μου δείχνει 2 ταυτότητες πίσω. Μπορείτε από εδώ να δείτε πια ταυτότητα είναι καταχωρημένη στον ΕΦΚΑ https://www.efka.gov.gr/enstasi-aitisi_therapeias.php Μη δίνετε σημασία που λέει για σύνταξη... πατήστε "Νέα Αίτηση" και θα εμφανίσει τα στοιχεία σας. Μετά βγείτε. 21 minutes ago, ZoReN said: Υπάρχει περίπτωση να πάρεις τηλέφωνο στο ΑΤ τις περιοχής σου για να κλείσεις ραντεβού χωρίς να μπεις στον gov; Άμα έχεις βύσμα, ναι. Αλλιώς σου λένε να περιμένεις πότε θα βγούνε διαθέσιμα ραντεβού. Εκτός κι αν δηλώσεις απώλεια ή ότι θες να ταξιδέψεις στο εξωτερικό, τότε σου κλείνουν εκείνοι ραντεβού. 2
teot Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 16 ώρες πριν, teot είπε Ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες Για την σύζυγο είναι... εγώ αν κάποια στιγμή βρεθεί και άλλο διαθέσιμο (προς το παρόν είναι σε ισχύ η ταυτότητα μου) θα κλείσω και για μένα. Αν προλάβουμε θα βγάλει σε πιστοποιημένο φωτογράφο φωτογραφία γιατί την χρειάζεται και για άλλο έγγραφο . Χθες μάλλον ήταν η τυχερή μου ημέρα... Εμπαινα συνέχεια και δεν εύρισκα ραντεβού.... Μπήκα χθες το απόγευμα και έδινε ένα ελεύθερο και μάλιστα πολύ σύντομα που το έκλεισα για την σύζυγο.... και ξαναμπαίνω χθες το βράδυ και έδινε 4 μαζεμένα την ίδια ημέρα στην εβδομάδα μετα το Πάσχα που έκλεισα και για μένα.
sam sam Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Χαζή ερώτηση, άλλα σε ποιο σημείο είναι ο αριθμός ταυτότητας; Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2024 από sam sam
Estevan Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 22 λεπτά πριν, sam sam είπε Χαζή ερώτηση, άλλα σε ποιο σημείο είναι ο αριθμός ταυτότητας; Πάνω Δεξιά 1
filipprin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ηδη εχουν αρχισει και αντιγράφονται κανονικα.Προχθές διαβασα για σπειρα που εφτιαχνε πλαστα ενγραφα για λαθρομεταναστες και βρηκαν καινουργιες ταυτοτητες πλαστες και αγραφα καρτελακια https://www.news247.gr/ellada/epixeirisi-illuminati-exarthrothike-megalo-kikloma-plastografias-kai-diakinisis-metanaston/ Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2024 από filipprin
spectaculator Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, ZoReN said: Υπάρχει περίπτωση να πάρεις τηλέφωνο στο ΑΤ τις περιοχής σου για να κλείσεις ραντεβού χωρίς να μπεις στον gov; Ναι, μπορείς, αλλά είναι το ίδιο πράγμα. Θα μπουν αυτοί στον ιστοτόπο να σου κλείσουν το επόμενο διαθέσιμο αν κι όποτε υπάρχει. Δεν θα πάρεις τηλέφωνο το ΑΤ της περιοχής σου αλλά το τμήμα που εξυπηρετεί την έκδοση ταυτοτήτων στην περιοχή σου. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2024 από spectaculator
great Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 3 hours ago, kon1to said: στις τράπεζες το άλλαξες εσύ μέσω web banking ή αλλαξε αυτόματα; οπως ειπαν, κανεις επικαιροποίηση μεσω gov απο την τραπεζα αφου εχεις μπει στο gov και εχεις δει οτι εχει τα καινουρια. 2 hours ago, ekrepali said: θάνατο ελληνικό χάος. Και του πατέρα μου δείχνει 2 ταυτότητες πίσω. Μπορείτε από εδώ να δείτε πια ταυτότητα είναι καταχωρημένη στον ΕΦΚΑ https://www.efka.gov.gr/enstasi-aitisi_therapeias.php Μη δίνετε σημασία που λέει για σύνταξη... πατήστε "Νέα Αίτηση" και θα εμφανίσει τα στοιχεία σας. Μετά βγείτε. οποτε; αλλαζει καπως ηλεκτρονικα; 3 hours ago, ZoReN said: Υπάρχει περίπτωση να πάρεις τηλέφωνο στο ΑΤ τις περιοχής σου για να κλείσεις ραντεβού χωρίς να μπεις στον gov; 19 minutes ago, spectaculator said: Ναι, μπορείς, αλλά είναι το ίδιο πράγμα. Θα μπουν αυτοί στον ιστοτόπο να σου κλείσουν το επόμενο διαθέσιμο αν κι όποτε υπάρχει. Δεν θα πάρεις τηλέφωνο το ΑΤ της περιοχής σου αλλά το τμήμα που εξυπηρετεί την έκδοση ταυτοτήτων στην περιοχή σου. οχι ακριβως, εμενα επειδη υπηρχε λαθος στο ΑΤ λογω του Καλλικρατη και ειχα κλεισει σε αλλο τμημα πηρε τηλεφωνο και τις ειπε να παω την επομενη στις 09:00, δεν μου ηρθε ποτε ραντεβου μεσω email ή καταχωρηση. Εξυπηρετουν και χωρις ραντεβου εαν εισαι σωστος και πεσεις σε ανθρωπο που δεν βαριετε. Μπορεις και μεσω τηλεφωνου να δοκιμασεις λοιπόν.
Stoliver Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, filipprin είπε Ηδη εχουν αρχισει και αντιγράφονται κανονικα.Προχθές διαβασα για σπειρα που εφτιαχνε πλαστα ενγραφα για λαθρομεταναστες και βρηκαν καινουργιες ταυτοτητες πλαστες και αγραφα καρτελακια https://www.news247.gr/ellada/epixeirisi-illuminati-exarthrothike-megalo-kikloma-plastografias-kai-diakinisis-metanaston/ Αν δεν κοιτάς τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που έχει, φυσικά και αντιγράφονται. Απλά δεν μπορούνε να τα πετύχουν. Θα είναι απλά μια φτηνή απομίμηση. Το άλλο θέμα είναι να αλλάξουν την φωτογραφία από μία γνήσια... Για να δεις αν είναι γνήσια: Το ολόγραμμα αλλάζει χρώμα αν το γυρίσεις 90°. Η δεύτερη φωτογραφία πρέπει να είναι ίδια με την μεγάλη, και να αλλάζει από την εικόνα στο GRC: Το επώνυμο το νιώθεις με την αφή. Επίσης έχει και άλλα σχέδια που τα νιώθεις με την αφή: Το σύμβολο δίπλα από τον αριθμό ταυτότητας αλλάζει χρώμα, αν αλλάξεις την γωνία παρατήρησης. Αυτά είναι μερικά που πρέπει να ξέρει κάποιος. Διάβασα να λέει για κάρτες πολίτη, δεν ξέρω αν εννοούν αυτές, δεν ονομάζονται έτσι επίσημα. Στην φωτογραφία φαίνεται μια νέα ταυτότητα, αλλά μάλλον είναι γνήσια που απλά θέλουν να παραποιήσουν. Αλλά όπως είπα πιο πάνω, η φωτογραφία πρέπει να είναι η ίδια με την δεύτερη φωτογραφία-προστάτης. Αν δεν είναι τότε έχει γίνει παραχάραξη. Δεν είναι δύσκολο πλέον να ξέρεις ότι έχει γίνει αλλαγή, ούτε χρειάζεται να έχεις ειδικά εργαλεία φωτισμούς κτλ. Εδώ στην μια άδεια οδήγησης δεν έχει κανένα χαρακτηριστικό ασφαλείας πάνω του. Ούτε καν το βασικό ολόγραμμα. Η δεύτερη έχει το ολόγραμμα αλλά είναι μάρκα μ' έκαψες, δεν έχει τις ίδιες ιδιότητες του γνήσιου, δεν έχει απτικά χαρακτηριστικά και ούτε αλλάζει χρώμα το άστρο της Βεργίνας. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2024 από Stoliver 4
ekrepali Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 50 minutes ago, great said: οποτε; αλλαζει καπως ηλεκτρονικα; Για μισθωτούς / συνταξιούχους. Πρέπει να κλείσεις ραντεβού στον ΕΦΚΑ, με κατηγορία αιτήματος Μητρώο --> Αλλαγή στοιχείων ασφαλισμένου. Όσοι είστε αυτοαπασχολούμενοι, πάρτε πρώτα ένα τηλέφωνο στο γραφείο του ΟΑΕΕ... μήπως και γίνεται εκεί η επικαιροποίηση και όχι στον ΕΦΚΑ. ---------- Παρεπιμπτόντως, ούτε στον ΟΑΕΔ (ΔΥΠΑ) επικαιροποιούνται αυτόματα τα στοιχεία. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2024 από ekrepali 1
filipprin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 εχω και εγω ....το αρθρο το διαβασες καθολου??? 31 λεπτά πριν, Stoliver είπε Αν δεν κοιτάς τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που έχει, φυσικά και αντιγράφονται. Απλά δεν μπορούνε να τα πετύχουν. Θα είναι απλά μια φτηνή απομίμηση. Τοσο απομίμηση που περναγαν το αεροδρομιο......
Stoliver Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, filipprin είπε εχω και εγω ....το αρθρο το διαβασες καθολου??? Τοσο απομίμηση που περναγαν το αεροδρομιο...... Μην περιμένεις να ξέρουν στην πύλη. Ειδικά σε ελληνικό αεροδρόμιο. Κανονικά θα έπρεπε να έχουν τον πλήρη αναγνώστη στοιχείων σε κάθε πύλη, όπου ελέγχει αυτόματα κάποια στοιχεία. Εμένα προσωπικά, ποτέ των ποτών δεν έχουν ελέγξει αν έχω γνήσια ταυτότητα. Το έμπειρο μάτι τους, τα πιάνει χωρίς να τα ελέγξουν όπως στο εξωτερικό. 😂
filipprin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αμα εισουν πακιστανος με ταυτοτητα ελληνικη και δεν σε ελενξαν εεε τοτε παω πασο..... Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι τοσο ασφαλεις οσο νομιζανε καποιοι εδω μεσα. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2024 από filipprin
nepomuk Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Charismo είπε Δεν νοείται να κυκλοφορούν δύο ταυτότητες με τον ίδιο αριθμό. Ακόμα και κατά τη δήλωση απώλειας ή κλοπής η προηγούμενη πρέπει να ακυρωθεί για λόγους ασφάλειας και πλαστοπροσωπίας, επειδή κανείς δεν γνωρίζει σε ποιανού τα χέρια θα πέσει και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Ενω κατα την γνωμη σου ορθα νοειται το ιδιο και το αυτο φυσικο προσωπο να εχει διαφορετικο αριθμο ταυτοτητας , διαβατηριου και οποιουδηποτε αλλου προσωπικου εγγραφου σε καθε επανεκδοση ; Καθε φυσικο προσωπο εξ ορισμου εχει μια ταυτοτητα απο γεννησεως μεχρι θανατου. Καπου τα εχουμε μπερδεψει , αυτο που αλλαζει ειναι το προφανες, ημερομηνια εκδοσης , εκδουσα αρχη , χρονικη ισχυ κτλπ . Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2024 από nepomuk 1
Stoliver Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2024 12 λεπτά πριν, filipprin είπε Αμα εισουν πακιστανος με ταυτοτητα ελληνικη και δεν σε ελενξαν εεε τοτε παω πασο..... Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι τοσο ασφαλεις οσο νομιζανε καποιοι εδω μεσα. Δεν κάνουν σωστά τον έλεγχο. Μισές δουλειές κάνουν. Τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία. Με την νέα ταυτότητα, σε κανονικό έλεγχο, αυτόματα θα ξέρουν ότι είναι γνήσια επειδή πλέον είναι σαν τα διαβατήρια, έχουν τσιπάκι. Σε πτήσεις όμως για χώρες Σένγκεν δεν περνάς από αυτόν τον έλεγχο, μόνο οπτικά τα κοιτάνε. Και αυτοί που τα κοιτάνε είναι απλά υπάλληλοι αεροπορικών. 3 λεπτά πριν, nepomuk είπε Ενω κατα την γνωμη σου ορθα νοειται το ιδιο και το αυτο φυσικο προσωπο να εχει διαφορετικο αριθμο ταυτοτητας , διαβατηριου και οποιουδηποτε αλλου προσωπικου εγγραφου σε καθε επανεκδοση ; Καθε φυσικο προσωπο εξ ορισμου εχει μια ταυτοτητα απο γεννησεως μεχρι θανατου. Καπου τα εχουμε μπερδεψει , αυτο που αλλαζει ειναι το προφανες, ημερομηνια εκδοσης , εκδουσα αρχη , χρονικη ισχυ κτλπ . Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και το κάθε έγγραφο είναι μοναδικό επίσης. Σωστά είναι έτσι. Πλέον δεν είναι μεγάλος μπελάς αυτή η αλλαγή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα