Προς το περιεχόμενο

Νέες ταυτότητες από Σεπτέμβριο

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 minutes ago, teot said:

Κάποια στιγμή είχα διαβάσει  (νομίζω απο τον @ekrepali )  ότι  μετά τα μεσάνυχτα βγαίνουν τα ακυρωμένα ραντεβού... ισχύει αυτό, το βλέπουμε ψάχνοντας μια μια τις ημέρες;

Δε ξέρω αν είναι τυχαίο, τι να πω. Έμπαινα κάθε μέρα να κλείσω ραντεβού για τον παππού, εμφανίστηκε ο Απρίλιος... όλα γκριζαρισμένα. Ξαφνικά ένα βράδυ που μπήκα μετά τις 00:00 εμφανίστηκαν ραντεβού μόνο για 23 Απριλίου.

Μετά από μερικές μέρες άνοιξαν και του Μαΐου, επίσης όλα γκριζαρισμένα. Πότε πρόλαβαν... μη τρελαθούμε, τα καβάτζωσαν όλα στο αστυνομικό τμήμα για πολίτες που δηλώνουν απώλεια ή θέλουν να ταξιδέχουν στο εξωτερικό.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Την παρέλαβα και εγώ. :D 

Άσχετο, υπάρχει κανένας που ο νέος αριθμός ταυτότητας του να μην ξεκινάει από A00; Γιατί αν ισχύει αυτό που υποψιάζομαι και πάνε σειριακά, μιλάμε για μόλις 260 χιλιάδες ταυτότητες σε 4 μήνες και κάτι. :X

33 minutes ago, michael92 said:

Την παρέλαβα και εγώ. :D 

Άσχετο, υπάρχει κανένας που ο νέος αριθμός ταυτότητας του να μην ξεκινάει από A00; Γιατί αν ισχύει αυτό που υποψιάζομαι και πάνε σειριακά, μιλάμε για μόλις 260 χιλιάδες ταυτότητες σε 4 μήνες και κάτι. :X

Πριν εναν μηνά είχα πάρει Α0013χχχχχ

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, έχουν περάσει 14 ημέρες από την ημερα που πήγα στο τμημα και έγινε η αίτηση αλλά δεν έχω λάβει ειδοποίηση-email να την παραλαβω.σε εσάς σε πόσες ημέρες ήρθε email; επίσης,στην αιτηση στην ομάδα αίματος δεν πέρασε η ομάδα καθώς δεν με ρώτησαν,θα μείνει κενο;

Επεξ/σία από fysikos

1 λεπτό πριν, fysikos είπε

Καλησπερα, έχουν περάσει 14 ημέρες από την ημερα που πήγα στο τμημα και έγινε η αίτηση αλλά δεν έχω λάβει ειδοποίηση-email να την παραλαβω.σε εσάς σε πόσες ημέρες ήρθε email; επίσης,στην αιτηση στην ομάδα αίματος δεν πέρασε η ομάδα καθώς δεν με ρώτησαν,θα μείνει κενο;

Μπορεί να μην σου έρθει ποτέ email.

Μπορεί να σου έχει έρθει ήδη εδώ και καμία εβδομάδα έτοιμη. Δεν κάνει πολύ.

Ναι στην ομάδα αίματος θα έχει παύλα.

4 λεπτά πριν, sdikr είπε

Άρα τον τελευταίο μήνα βγήκαν περίπου όσες ταυτότητες βγήκαν τους προηγούμενους 3 μήνες. Καλό σημάδι. 

3 λεπτά πριν, fysikos είπε

Εμένα έκανε μόλις 4 μέρες, κάτι που δεν το περίμενα. Λογικά θα έχει να κάνει με τον φόρτο του κάθε αστυνομικού τμήματος. Καλό είναι να πάρεις τηλέφωνο το αστυνομικό τμήμα να ρωτήσεις.

8 λεπτά πριν, sdikr είπε

Πριν 2 μήνες (Δεκέμβριος) 14ΧΧΧΧΧ

1 λεπτό πριν, michael92 είπε

Εμένα έκανε μόλις 4 μέρες, κάτι που δεν το περίμενα. Λογικά θα έχει να κάνει με τον φόρτο του κάθε αστυνομικού τμήματος. Καλό είναι να πάρεις τηλέφωνο το αστυνομικό τμήμα να ρωτήσεις.

Όλες οι ταυτότητες πλέον εκδίδονται σε ένα και μόνο σημείο, όπως τα διαβατήρια. 

Και δεν νομίζω πλέον ότι στέλνουν ταχυδρομικός τα αιτήματα αλλά ψηφιακά. 

10 minutes ago, fysikos said:

Εμένα μου είχανε πει μια βδομάδα,  πήγα μετά απο μια βδομάδα και ήταν εκεί, δεν είχα ενημέρωση

2 ώρες πριν, teot είπε

Κάποια στιγμή είχα διαβάσει  (νομίζω απο τον @ekrepali )  ότι  μετά τα μεσάνυχτα βγαίνουν τα ακυρωμένα ραντεβού... ισχύει αυτό, το βλέπουμε ψάχνοντας μια μια τις ημέρες;

Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά εγώ βρήκα μπαίνοντας κάθε μέρα. Όλο και κάτι θα βρεις. Κάποιοι τα ακυρώνουν. 

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Πριν 2 μήνες (Δεκέμβριος) 14ΧΧΧΧΧ

Όλες οι ταυτότητες πλέον εκδίδονται σε ένα και μόνο σημείο, όπως τα διαβατήρια. 

Και δεν νομίζω πλέον ότι στέλνουν ταχυδρομικός τα αιτήματα αλλά ψηφιακά. 

Προφανώς, αλλά μπορεί να αργήσουν να τις καταχωρήσουν/παραλάβουν. Σίγουρα υπάρχει κάποια γραφειοκρατεία που δεν βλέπουμε. Έτυχε την ώρα που έδινα τα στοιχεία μου να έρθει αστυνομικός να παραδώσει ταυτότητες που ήταν σε μια μαύρη βαλίτσα από χοντρό πλαστικό.

3 λεπτά πριν, sdikr είπε

Εμένα μου είχανε πει μια βδομάδα,  πήγα μετά απο μια βδομάδα και ήταν εκεί, δεν είχα ενημέρωση

Εγώ σε δύο περιπτώσεις που ξέρω, στην μια υπήρχε ενημέρωση και στην άλλη δεν υπήρχε. Πιστεύω πως μετά από 7 ημέρες είναι ασφαλές να πας να την παραλάβεις. Ίσως και λιγότερες. 

5 λεπτά πριν, michael92 είπε

Προφανώς, αλλά μπορεί να αργήσουν να τις καταχωρήσουν/παραλάβουν. Σίγουρα υπάρχει κάποια γραφειοκρατεία που δεν βλέπουμε. Έτυχε την ώρα που έδινα τα στοιχεία μου να έρθει αστυνομικός να παραδώσει ταυτότητες που ήταν σε μια μαύρη βαλίτσα από χοντρό πλαστικό.

Αυτή είναι η παραλαβή. Έχουν ειδικές βαλίτσες που έχουν GPS. Δεν κάνουν μισές δουλειές εκεί. 😛

Πάντως αν κάνουν μόλις 4-7 ημέρες είναι πολύ καλά. Έχω φίλο που περιμένει το νέο δίπλωμα... Από τον Μάιο... Ίσως φταίει το υπουργείο μεταφορών... Εγκληματικό.... 

11 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Εγώ σε δύο περιπτώσεις που ξέρω, στην μια υπήρχε ενημέρωση και στην άλλη δεν υπήρχε. Πιστεύω πως μετά από 7 ημέρες είναι ασφαλές να πας να την παραλάβεις. Ίσως και λιγότερες. 

Αυτή είναι η παραλαβή. Έχουν ειδικές βαλίτσες που έχουν GPS. Δεν κάνουν μισές δουλειές εκεί. 😛

Πάντως αν κάνουν μόλις 4-7 ημέρες είναι πολύ καλά. Έχω φίλο που περιμένει το νέο δίπλωμα... Από τον Μάιο... Ίσως φταίει το υπουργείο μεταφορών... Εγκληματικό.... 

Ακριβώς ίδια ήταν η βαλίτσα και είχε καμιά 50αριά ταυτότητες σε γαλάζιους φακέλους. Δεν ήξερα ότι είχαν GPS, αλλά μου ακούγεται λογικό. :P 

4 λεπτά πριν, michael92 είπε

Ακριβώς ίδια ήταν η βαλίτσα και είχε καμιά 50αριά ταυτότητες σε γαλάζιους φακέλους. Δεν ήξερα ότι είχαν GPS, αλλά μου ακούγεται λογικό. :P 

Αφού είναι "κλάδος ασφαλείας"... 😛😁 Αναρωτιέμαι ποιος βγάζει τέτοιους τίτλους σε αυτές τις υπηρεσίες... 

Ναι έχουν κανονική σχεδίαση η όλη διαδικασία των ταυτοτήτων, καμία σχέση με πριν. Πλέον είναι ισάξια με των διαβατηρίων.

κλάδος ασφαλείας.jpg

2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Δε ξέρω αν είναι τυχαίο, τι να πω. Έμπαινα κάθε μέρα να κλείσω ραντεβού για τον παππού, εμφανίστηκε ο Απρίλιος... όλα γκριζαρισμένα. Ξαφνικά ένα βράδυ που μπήκα μετά τις 00:00 εμφανίστηκαν ραντεβού μόνο για 23 Απριλίου.

Μετά από μερικές μέρες άνοιξαν και του Μαΐου, επίσης όλα γκριζαρισμένα. Πότε πρόλαβαν... μη τρελαθούμε, τα καβάτζωσαν όλα στο αστυνομικό τμήμα για πολίτες που δηλώνουν απώλεια ή θέλουν να ταξιδέχουν στο εξωτερικό.

απο τι φαινεται το ημερολόγιο ειναι συνδεμένο με εναν λογαριασμο outlook365 και εχουν μπλοκάρει τις ημερομηνίες. όταν σβήσουν το ραντεβού που έχουν στον λογαριασμό αυτόματα ανοίγει το ραντεβού στην σελίδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...