Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 30/1/2024 στις 4:34 ΜΜ, andreaspapp είπε

Ήταν το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Σε ερώτηση ακροατή: "Πότε θα τυπώνεται ο προσωπικός αριθμός στις ταυτότητες;", απάντησε: "Δε θέλω να δεσμευτώ γιατί δεν εξαρτάται από εμάς ο χρόνος. Από τη μέρα που θα βγει η έγκριση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ζητάμε την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος από το ΣτΕ, ελπίζω και εικάζω ότι αυτός ο χρόνος δεν θα είναι πάνω από 1 μήνας, η έκδοση του ΠΔ, χωρίς να μπορούμε εμείς και ούτε πρέπει να πιέζουμε σε αυτές τις κατευθύνσεις."

Αργότερα είπε ότι δεν θα είναι υποχρεωτικό για όσους έχουν βγάλει ήδη νέα ταυτότητα να πάνε εκ νέου να εκτυπώσουν και τον προσωπικό αριθμό.

Έγκριση της ΑΠΔΠΧ και του ΣτΕ; Φέξε μου και γλιστρησα. Έξι μήνες με έναν χρόνο λέω εγώ από την στιγμή που θα πάρουν στα χέρια τους οτιδηποτε να το μελετήσουν για έγκριση. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, επειδή δεν έχω παρακολουθήσει, στο ΑΤ της περιοχής μου έχει μέχρι Μάιο να κλείσω, αλλά είναι όλες πιασμένες. Ξέρετε πότε θα ανοίξει ο επόμενος μήνας; Είναι στάνταρ κάθε ποτε γίνεται, ή εξαρτάται απ το ΑΤ; Ευχαριστώ πολύ! 

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, NikosKallithea said:

...και τι σημαίνει αυτο, οτι ολα καλα, τωρα τους πληρωνεις, περιμένεις 3-4 μηνες την σειρα σου και σου δίνουν ενα ατελές έγγραφο που μετά θα σου πουν δεν ειναι έγκυρο αντε να το ξανά αλλάξεις

Οχι δεν είναι ετσι τα κράτη, ούτε στην Ουγκάντα.

Εμενα γιατι αν ζητήσω κατι απο το δημόσιο και λείπει μια υπογραφή ή ενα έγγραφο μου απορρήτουν το αίτημα 

Η Ουγκάντα μπορεί να είναι και καλύτερη.

Οπως είπα ας δεχτουμε λίγο το καλό.

Δημοσ.

Επανέρχομαι καθώς τελικά βρέθηκε ημερομηνία, αυτό που θέλω να ρωτήσω, το παράβολο είναι 1 των 10€; Είχα την εντύπωση ότι είναι περισσότερα, αλλά στο astynomia.gr βλέπω μόνο αυτό κι ένα χαρτόσημο 0.50€.

Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο των 10 και αυτο των 0.5 θα πληρωσεις ηλεκτρονικα απο πριν και δεν χρειαζεται αλλο

Καλου κακου κρατα και τους αριθμους τους αν και κανονικα δεν χρειαζεται 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρε τηλέφωνο κάποιος στην μάνα μου στο πατρικό και είχαν τον εξής διάλογο:

- Είναι εκεί ο γιος σου;

- Όχι είναι στο εξωτερικό.

- Πέρνουμε απ την αστυνομία, πείτε του να μας καλέσει στο 2310.......

- Τί συνέβει;

- Δεν μπορούμε να σου πούμε, είναι κάτι καλό, καλύτερα να το μάθεις ξαφνικά.

'Ολο αυτό το πράμα ακούγεται εξαιρετικά ύποπτο. Το google βγάζει αυτόν τον αριθμό ως τμήμα ταυτότήτων. Δεν έχω κάνει αίτηση ακόμα για ταυτότητα και δεν ανήκω καν στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα.

Τί το εξαιρετικό μπορεί να συνέβει που δεν το είπαν στην μάνα μου για να το μάθει ξαφνικά;

Επεξ/σία από funbreaker
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, funbreaker είπε

- Είναι εκεί ο γιος σου;

- Πέρνουμε απ την αστυνομία, πείτε του να μας καλέσει στο 

- Τί συνέβει;

'Ολο αυτό το πράμα ακούγεται εξαιρετικά ύποπτο. Το google βγάζει αυτόν τον αριθμό ως τμήμα ταυτότήτων. Δεν έχω κάνει αίτηση ακόμα για ταυτότητα και δεν ανήκω καν στο συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα.

Τί το εξαιρετικό μπορεί να συνέβει που δεν το είπαν στην μάνα μου για να το μάθει ξαφνικά;

Πάρε τηλέφωνο να μάθεις.

Επεξ/σία από Ukforthemoment
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, funbreaker said:

- Είναι εκεί ο γιος σου;

- Πέρνουμε απ την αστυνομία, πείτε του να μας καλέσει στο χχχχχχχχ.

- Τί συνέβει;

Το βλέπω λίγο δύσκολο να είναι απο αστυνομία,  μάλλον κάποιος ήθελε να κάνει φάρσα

Επεξ/σία από sdikr
  • Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, sdikr said:

Το βλέπω λίγο δύσκολο να είναι απο αστυνομία,  μάλλον κάποιος ήθελε να κάνει φάρσα

Αφού στο google βγαίνει τμήμα ταυτοτήτων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 minutes ago, funbreaker said:

Αφού στο google βγαίνει τμήμα ταυτοτήτων.

Το είδε το νούμερο στην αναγνώριση η μητέρα σου ή της το είπανε;

Κάλεσε με στο 231055ψψψψ 😋

Επεξ/σία από sdikr
Κάποιος μπορεί να το έχει
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 minutes ago, sdikr said:

Το είδε το νούμερο στην αναγνώριση η μητέρα σου ή της το είπανε;

Κάλεσε με στο 231055ψψψψ 😋

Της το είπαν.

Επεξ/σία από funbreaker
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, funbreaker said:

Της το είπαν.

Κάνε αν θέλεις ενα edit τότε να αλλάξεις αυτό που είπα εγώ σαν νούμερο, δεν είναι δικό μου, ελπίζω να μην το έχει κανένας και την πατήσει.

Αν δεν το είδε στην αναγνώριση, τότε η περίπτωση της φάρσας μαζί με τον ενικό  στην μητέρα σου πάει πολύ κοντά στο 100%,  άντε ενα 0,00000001%  να μην είναι

Προσθήκη,  έστω για αυτό το 0,0000001%  κάνε τους μια κλήση την Δευτέρα νωρίς σχετικά, έτσι για να σου φύγει και το άγχος.

Επεξ/σία από sdikr
Δημοσ.
14 minutes ago, sdikr said:

Κάνε αν θέλεις ενα edit τότε να αλλάξεις αυτό που είπα εγώ σαν νούμερο, δεν είναι δικό μου, ελπίζω να μην το έχει κανένας και την πατήσει.

Αν δεν το είδε στην αναγνώριση, τότε η περίπτωση της φάρσας μαζί με τον ενικό  στην μητέρα σου πάει πολύ κοντά στο 100%,  άντε ενα 0,00000001%  να μην είναι

Προσθήκη,  έστω για αυτό το 0,0000001%  κάνε τους μια κλήση την Δευτέρα νωρίς σχετικά, έτσι για να σου φύγει και το άγχος.

Δεν γνωρίζω περί ενικού, ο διάλογος είναι στο περίπου.

Δημοσ.

Κάποια στιγμή είχα διαβάσει  (νομίζω απο τον @ekrepali )  ότι  μετά τα μεσάνυχτα βγαίνουν τα ακυρωμένα ραντεβού... ισχύει αυτό, το βλέπουμε ψάχνοντας μια μια τις ημέρες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...