Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vagos789 είπε

Παπαστεργίου, σήμερα για τον προσωπικό αριθμό στις ταυτότητες: Τουλάχιστον δυο μήνες ακόμα καθυστέρηση.

Που το διαβασες ; γιατι στο μονο ειδησεογραφικο που ειδα σημερα, δεν το αναφερουν.

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vagos789 είπε

Παπαστεργίου, σήμερα για τον προσωπικό αριθμό στις ταυτότητες: Τουλάχιστον δυο μήνες ακόμα καθυστέρηση.

Δε παλεύεται η ζωή σε αυτή τη γελοία χώρα ρε γμτ. Μονίμως να σε απογοητεύει. 

Επεξ/σία από Asevastos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήταν το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Σε ερώτηση ακροατή: "Πότε θα τυπώνεται ο προσωπικός αριθμός στις ταυτότητες;", απάντησε: "Δε θέλω να δεσμευτώ γιατί δεν εξαρτάται από εμάς ο χρόνος. Από τη μέρα που θα βγει η έγκριση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ζητάμε την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος από το ΣτΕ, ελπίζω και εικάζω ότι αυτός ο χρόνος δεν θα είναι πάνω από 1 μήνας, η έκδοση του ΠΔ, χωρίς να μπορούμε εμείς και ούτε πρέπει να πιέζουμε σε αυτές τις κατευθύνσεις."

Αργότερα είπε ότι δεν θα είναι υποχρεωτικό για όσους έχουν βγάλει ήδη νέα ταυτότητα να πάνε εκ νέου να εκτυπώσουν και τον προσωπικό αριθμό.

Επεξ/σία από andreaspapp
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Asevastos είπε

Δε παλεύεται η ζωή σε αυτή τη γελοία χώρα ρε γμτ. Μονίμως να σε απογοητεύει. 

Μεγαλο ζορι .Σε καταλαβαινω.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ εγώ έχω αυτό το νήμα να μου υπενθυμίζει ότι κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξω ταυτότητα, γενικά δεν υπάρχει καν στο μυαλό μου ως σκέψη.

Εσείς γκρινιάξτε επειδή τρέξατε να τη βγάλετε και ο ΠΑ κλασικά θα καθυστερήσει όπως τόσα άλλα σε αυτή τη χώρα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vagos789 είπε

Η είδηση θα ηταν να πει, "ειναι ετοιμος ο αριθμός στην προθεσμία που ειχαμε ανακοινώσει" 😁

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Με βλέπω να πάω να βγάζω τελικά την ταυτότητα χωρίς το αριθμό. Βέβαια κάθε φορά που μπαίνω στο σύστημα να δω για ραντεβού δεν μου βγάζει ποτέ κάποιοα διαθέσιμο για τους επόμενους 3 μήνες. 

Δημοσ.

Σε σύγκριση με τον παλιό τρόπο, που πήγαινες και έπρεπε να κάτσεις στην ουρά και αν προλάβαινες,  που έπρεπε να έχεις όλα τα χαρτιά απο πρίν (πιστοποιητικά κλπ)   τι το συζητάμε;

Όταν θα βγει ο Αριθμός θα κλείσουμε ενα ραντεβού πάλι και θα κάνουμε την διαδικασία.

Αμήν κάναμε να ξεκολλήσει το σύστημα και να έχουμε πλέον ταυτότητα που χωράει στο πορτοφόλι και δεν την βλέπουν με μισό μάτι στο εξωτερικό, λογικά θα κάνει άλλο τόσο και ο Προσωπικός αριθμός, δεν πειράζει

• Like 3
Δημοσ.
15 ώρες πριν, sdikr είπε

Όταν θα βγει ο Αριθμός θα κλείσουμε ενα ραντεβού πάλι και θα κάνουμε την διαδικασία.

Δεν νομιζω οτι θα γινει ετσι,απλα θα υπαρχει ενας νεος αριθμος να απομνημονευσουμε

Δημοσ.

Μας αρεσει να γκρινιαζουμε ειναι γεγονος ολοι μας. 

Παιδια τι λεμε τωρα ποσα χρονια περιμεναμε για να φυγει αυτο το εκτρωμα Α4, τι λεμε τωρα !

εγινε ! μια βδομαδα μετά και με 10 λεπτα στο τμήμα τη πηρα στα χερια μου! τι λεμε τωρα !

και εγω θα ηθελα να εχω τελειωσει και με τον προσωπικο αριθμο και να μην χρειαζετε να ξανακανω κατι αλλα δεν εχω Α4, την εχω στο iphone! πηγαμε απο τις διαδηλωσεις με το 666 και τους παπαδες στο να μην τελικα την χρειαζεσε να την εχεις καν μαζι σου! σκεφτειτε το λιγο!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, great είπε

Μας αρεσει να γκρινιαζουμε ειναι γεγονος ολοι μας. 

Παιδια τι λεμε τωρα ποσα χρονια περιμεναμε για να φυγει αυτο το εκτρωμα Α4, τι λεμε τωρα !

εγινε ! μια βδομαδα μετά και με 10 λεπτα στο τμήμα τη πηρα στα χερια μου! τι λεμε τωρα !

και εγω θα ηθελα να εχω τελειωσει και με τον προσωπικο αριθμο και να μην χρειαζετε να ξανακανω κατι αλλα δεν εχω Α4, την εχω στο iphone! πηγαμε απο τις διαδηλωσεις με το 666 και τους παπαδες στο να μην τελικα την χρειαζεσε να την εχεις καν μαζι σου! σκεφτειτε το λιγο!

...και τι σημαίνει αυτο, οτι ολα καλα, τωρα τους πληρωνεις, περιμένεις 3-4 μηνες την σειρα σου και σου δίνουν ενα ατελές έγγραφο που μετά θα σου πουν δεν ειναι έγκυρο αντε να το ξανά αλλάξεις

Οχι δεν είναι ετσι τα κράτη, ούτε στην Ουγκάντα.

Εμενα γιατι αν ζητήσω κατι απο το δημόσιο και λείπει μια υπογραφή ή ενα έγγραφο μου απορρήτουν το αίτημα 

• Like 2
Δημοσ.
18 minutes ago, NikosKallithea said:

...και τι σημαίνει αυτο, οτι ολα καλα, τωρα τους πληρωνεις, περιμένεις 3-4 μηνες την σειρα σου και σου δίνουν ενα ατελές έγγραφο που μετά θα σου πουν δεν ειναι έγκυρο αντε να το ξανά αλλάξεις

Οχι δεν είναι ετσι τα κράτη, ούτε στην Ουγκάντα.

Εμενα γιατι αν ζητήσω κατι απο το δημόσιο και λείπει μια υπογραφή ή ενα έγγραφο μου απορρήτουν το αίτημα 

Υποθέσεις κάνεις όμως, καθώς το έγγραφο είναι επίσημο και αναφέρει ξεκάθαρα ημερομηνία λήξης.

Ατελές δεν είναι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την πρόσφατη συνέντευξη του Παπαστεργίου προσωπικά κατάλαβα ότι το να πάμε εμείς που έχουμε βγάλει ήδη ταυτότητα να μας τυπώσουν και τον προσωπικό αριθμό θα είναι προαιρετικό. 

Έτσι κι αλλιώς με τα τωρινά δεδομένα, είτε θα μπούμε εμείς σε ειδική πλατφόρμα στο gov.gr το 1ο 3μηνο του προσωπικού αριθμού για να επιλέξουμε τα τελευταία ψηφία ή αν περάσει το 3μηνο από την έναρξη έκδοσης θα μας αποδωθεί αυτόματα. Δηλαδή τυπικά δεν χρειάζεται καν να αναγράφεται επάνω στην ταυτότητα.

Σίγουρα όμως βοηθάει πολύ οπότε δίκαια αρκετός κόσμος περιμένει.

Επεξ/σία από andreaspapp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...