Stoliver Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 20/1/2024 στις 11:05 ΜΜ, marmagia είπε Ξέρει κανείς τι γίνεται με την αναγραφή της ομάδας αίματος; Έχω κάρτα εθελοντη αιμοδότη θέλει χαρτί από μικροβιολογικό; Είδα ότι σε κάποιους το δέχτηκαν. Είναι γενικό αυτό η έπεσε στη περίπτωση; Ένας είπε ότι του το δέχτηκαν. Επίσημα: Βεβαίωση νοσηλευτικού ιδρύματος ή υγειονομικού εργαστηρίου, στην οποία αναγράφεται η ομάδα αίματος και το RHESUS. πηγή: https://mitos.gov.gr/index.php/ΔΔ:Αρχική_έκδοση_δελτίου_ταυτότητας Στις 11/1/2024 στις 8:08 ΜΜ, Eddy_Gordo είπε Πες οτι θες να ταξιδέψεις σε χώρα του εξωτερικού και βιάζεσαι λιγο παραπάνω, θα σε χωσουν σε κενό ή θα σε βάλουν επιτόπου Κατά την άποψη μου σίγουρα χωράνε παραπάνω ραντεβού. Ούτε 10 λεπτά δουλειά δεν είναι (εφόσον τα έχεις όλα σωστά). Μια συμβουλή από εμένα για όσους δεν βρίσκουν ραντεβού: άμα μπαίνεις τακτικά μπορείς να βρεις ακυρωμένα ραντεβού. Θέλει λίγη υπομονή. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου από Stoliver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Σε οτι αφορα τον ΕΦΚΑ,εγινε αυτοματα η αλλαγη ταυτοτητας,δεν χρειαζεται αυτοπροσωπη παρουσια 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Στις 20/1/2024 στις 8:59 ΜΜ, ObeyWario! είπε Ο μοναδικός αριθμός πολίτη έχει μπει στις ταυτότητες; Στις 20/1/2024 στις 10:06 ΜΜ, Estevan είπε Όχι Κλασικό Ελληνικο κρατος! Αλλαξα το ραντεβου για τη νεα χρονια βάσει των εξαγγελιων οτι μετα τα μεσα Δεκεμβρη θα προστεθει και ο μοναδικός αριθμος. Για ακομη μια φορα επιβεβαιωνεται η ασυνεπεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Estevan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου @bjj-p Αν θες να απαλλαγεις (αμεσα) απο την παλια, βγαλε την νεα και οταν βγει ο προσωπικος αριθμος τον βαζεις (ξαναπας για να τον τυπωσουν) αν δε σε καιει ιδιαιτερα, απλα περιμενεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZoReN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 1 hour ago, Estevan said: @bjj-p Αν θες να απαλλαγεις (αμεσα) απο την παλια, βγαλε την νεα και οταν βγει ο προσωπικος αριθμος τον βαζεις (ξαναπας για να τον τυπωσουν) αν δε σε καιει ιδιαιτερα, απλα περιμενεις. Δεν νομίζω ότι είναι σίγουρο ότι σου τον τυπώνουν. Υπάρχει και περίπτωση να βγάλεις πάλι καινούρια ταυτότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, ZoReN είπε Δεν νομίζω ότι είναι σίγουρο ότι σου τον τυπώνουν. Υπάρχει και περίπτωση να βγάλεις πάλι καινούρια ταυτότητα ή υπαρχει και το σενάριο να μην χρειαζεται να πας να το τυπωσεις ή βγαλεις νεα και απλα να τον θυμασαι απ'εξω. Βεβαια χαζομαρα ειναι κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZoReN Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 1 minute ago, runner69 said: ή υπαρχει και το σενάριο να μην χρειαζεται να πας να το τυπωσεις ή βγαλεις νεα και απλα να τον θυμασαι απ'εξω. Βεβαια χαζομαρα ειναι κατι τετοιο. Δε νομίζω γιατί θα χρειάζεται κάπου να φαίνεται το αποδεικτικό του αριθμού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Estevan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ZoReN είπε Δεν νομίζω ότι είναι σίγουρο ότι σου τον τυπώνουν. Υπάρχει και περίπτωση να βγάλεις πάλι καινούρια ταυτότητα Νέα ταυτότητα γι' αυτό το λόγο δεν θα βγάζεις! Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου από Estevan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 3 hours ago, ZoReN said: Δεν νομίζω ότι είναι σίγουρο ότι σου τον τυπώνουν. Υπάρχει και περίπτωση να βγάλεις πάλι καινούρια ταυτότητα αυτο δεν ισχυει εχει ξεκαθαριστει απειρες φορές, θα την τυπωνουν διοτι θα πρεπει να εχει ιδιο αριθμο που ειχες ή ακομα μπορει να ειναι μονο στο NFC η να την θυμασαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Με το ρυθμό που πάνε τα ραντεβού... νομίζω ότι θα τυπώσουμε προσωπικό αριθμό στις νέες ταυτότητες μετά από 10 χρόνια, αφού λήξουν αυτές που βγάζουμε τώρα. 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzana Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Μπορείτε να μου θυμίσετε παρακαλώ αν μετά την παραλαβή πρέπει να ενημερώσω εγώ κάποιο φορέα για την αλλαγή ή αν γίνεται αυτόματα? Εφορία? ΕΦΚΑ? Τράπεζες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strat8 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 55 λεπτά πριν, manzana είπε Μπορείτε να μου θυμίσετε παρακαλώ αν μετά την παραλαβή πρέπει να ενημερώσω εγώ κάποιο φορέα για την αλλαγή ή αν γίνεται αυτόματα? Εφορία? ΕΦΚΑ? Τράπεζες? Οι υπηρεσίες του Δημοσίου ενημερώνονται αυτόματα. Για τις τράπεζες θα πρέπει να κάνεις επικαιροποίηση στοιχείων το οποίο γίνεται online μέσω web banking. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2 hours ago, manzana said: Μπορείτε να μου θυμίσετε παρακαλώ αν μετά την παραλαβή πρέπει να ενημερώσω εγώ κάποιο φορέα για την αλλαγή ή αν γίνεται αυτόματα? Εφορία? ΕΦΚΑ? Τράπεζες? Eφορια παίρνει 1-2 εργάσιμες... θα σου έρθει προσωπικό μήνυμα στο gsis. Ταυτόχρονα θα έχει ενημερωθεί και το gov, οπότε θα μπορείς να μπορείς να κάνεις επικαιροποιηση στη τράπεζα από το ebanking. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 14 hours ago, ekrepali said: Eφορια παίρνει 1-2 εργάσιμες... θα σου έρθει προσωπικό μήνυμα στο gsis. Ταυτόχρονα θα έχει ενημερωθεί και το gov, οπότε θα μπορείς να μπορείς να κάνεις επικαιροποιηση στη τράπεζα από το ebanking. εμενα δεν ηρθε κανενα μηνυμα. Πηγαινε μετα απο 1-2 μερες στο gov εκει που εχει που σου λεει στοιχεια και δες τι βγαζει ειναι εκει που δειχνει και την φωτογραφια, εαν ειναι η καινουρια και η ταυτοτητα εισαι κομπλε, Τα αλλα απλα τα κανεις onlline στις τραπεζες. Κατι αλλο δεν εχω κανει, ουτε σε κινητα και τετοια εχω παει, δεν εχω ασχοληθει, οταν χρειαστεί. Τα βασικα gov, εφορία και τραπεζες είναι. Τα αλλα και με ενα email pdf να εχεις κανει την ταυτοτητα και μια υπογραφη και τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου Παπαστεργίου, σήμερα για τον προσωπικό αριθμό στις ταυτότητες: Τουλάχιστον δυο μήνες ακόμα καθυστέρηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα