atpanos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, JC_Denton είπε Θα κράταγα καλάθι-μινιατούρα: Νέες ταυτότητες: Από Νοέμβριο προστίθεται ο μοναδικός αριθμός πολίτη Νέες ταυτότητες: Από τον Δεκέμβριο ο προσωπικός αριθμός - Πώς θα αλλάξει Από τις αρχές του 2024 έρχεται ο προσωπικός αριθμός του πολίτη 2025 και αν. Αυτό να το κάνεις με το μετρό Θεσσαλονίκης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Έκανα τώρα επικαιροποίηση στοιχείων στη τράπεζα για τους γονείς μου και παρατήρησα και στους 2 ότι στο GOV δεν αναγράφει το όνομα μητέρας στα λατινικά, έχει παύλα. Ενώ στη ταυτότητα τους το γράφει κανονικά. Για κοιτάξτε λίγο παρακαλώ και τα δικά σας στοιχεία... είτε στο gov wallet, είτε με επικαιροποίηση στοιχείων σε τράπεζα (μόλις γίνει ανακατεύθυνση στο gov υπάρχει μια επιλογή που γράφει 'πατήστε εδώ' και μπορείτε να δείτε τα στοιχεία της ταυτότητας). Αναρωτιέμαι αν έχουν όλοι παύλα, ή αν έκαναν πατάτα στο αστυνομικό τμήμα. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Υπαρχει το Ονομα Μητερας κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 11 minutes ago, villasg said: Υπαρχει το Ονομα Μητερας κανονικα Και στα λατινικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fir3fly Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 48 λεπτά πριν, ekrepali είπε Έκανα τώρα επικαιροποίηση στοιχείων στη τράπεζα για τους γονείς μου και παρατήρησα και στους 2 ότι στο GOV δεν αναγράφει το όνομα μητέρας στα λατινικά, έχει παύλα. Ενώ στη ταυτότητα τους το γράφει κανονικά. Για κοιτάξτε λίγο παρακαλώ και τα δικά σας στοιχεία... είτε στο gov wallet, είτε με επικαιροποίηση στοιχείων σε τράπεζα (μόλις γίνει ανακατεύθυνση στο gov υπάρχει μια επιλογή που γράφει 'πατήστε εδώ' και μπορείτε να δείτε τα στοιχεία της ταυτότητας). Αναρωτιέμαι αν έχουν όλοι παύλα, ή αν έκαναν πατάτα στο αστυνομικό τμήμα. Και εμένα το έχει, στα ελληνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στο GOV Wallet / επικαιροποίηση στοιχείων τράπεζας έχει το όνομα μητέρας στα λατινικά; Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 12 λεπτά πριν, ekrepali είπε Στο GOV Wallet / επικαιροποίηση στοιχείων τράπεζας έχει το όνομα μητέρας στα λατινικά; πατερα και στα 2 (Ελλ / Λατιν) μανα μονο Ελληνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2 minutes ago, villasg said: πατερα και στα 2 (Ελλ / Λατιν) μανα μονο Ελληνικα Πολύ προχειρότητα σε όλα τα αστυνομικά τμήματα λοιπόν. Δε ξέρω πού μπορεί να χρησιμεύει το όνομα μητέρας στα λατινικά, αλλά καλό θα είναι να υπάρχουν όλα τα στοιχεία ενημερωμένα για να μη προκύψει κανένα πρόβλημα μελλοντικά. Όταν πας στο αστυνομικό τμήμα για να τυπώσεις τον προσωπικό αριθμό (όταν με το καλό βγει), ζήτα να καταχωρηθεί το όνομα μητέρας στο σύστημα και στα λατινικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ekrepali είπε Στο GOV Wallet / επικαιροποίηση στοιχείων τράπεζας έχει το όνομα μητέρας στα λατινικά; Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας με Λατινικά στο όνομα της μητέρας. Έχω ακόμα την παλιά ταυτότητα και το gov gr wallet έχει το ίδιο με αυτό: πατερα και στα 2 (Ελλ / Λατιν) μανα μονο Ελληνικα Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου από runner69 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hountalass Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Να ρωτήσω ρε παιδιά, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί δεν διάβασα όλες τις σελίδες. Στην σελίδα για να δηλώσεις ραντεβού για να βγάλεις την ταυτότητα την νέα μην χέσω έχει βρει κανείς ραντεβού; Ψάχνω από Δεκέμβριο και δεν έχει ούτε τον Μάρτιο του 2050. Δηλαδή Ελλάδα 2.0 και στα ραντεβού. Μάλλον ψυλλιάζομαι ότι έχουν ένα αστυνομικό τμήμα μόνο με εξοπλισμό και προσωπικό και τα υπόλοιπα απλά τα δίνουν στην λίστα να φαίνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
famas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Κι εγώ Θεσσαλονίκη βρήκα ένα τέλη φεβρουαρίου από ακύρωση, γιατί έμπαινα κάθε μέρα και δεν είχε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Tα ακυρωμένα ραντεβού εμφανίζονται στο σύστημα κάθε μέρα μετά τις 00:00 για εμάς τους κοινούς θνητούς... αλλά κατά τη διάρκεια της μέρας που ακυρώθηκαν τα καβατζώνουν οι αστυνομικοί για γνωστούς τους, κάνοντας καταχώρηση απ'το δικό τους σύστημα. Οπότε εμείς δε προλαβαίνουμε να τα δούμε. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από ekrepali 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atpanos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, ekrepali είπε Tα ακυρωμένα ραντεβού εμφανίζονται στο σύστημα κάθε μέρα μετά τις 00:00 για εμάς τους κοινούς θνητούς... αλλά κατά τη διάρκεια της μέρας που ακυρώθηκαν τα καβατζώνουν οι αστυνομικοί για γνωστούς τους, κάνοντας καταχώρηση απ'το δικό τους σύστημα. Οπότε εμείς δε προλαβαίνουμε να τα δούμε. εγω πάντως οταν ακύρωσα τον Δεκέμβρη εμφανίστηκε απευθείας, αν και δεν κράτησε για πολύ, κανα 10 λεπτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JC_Denton Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, atpanos είπε Αυτό να το κάνεις με το μετρό Θεσσαλονίκης Μαζί θα παραδοθούν! 14 ώρες πριν, ekrepali είπε Έκανα τώρα επικαιροποίηση στοιχείων στη τράπεζα για τους γονείς μου και παρατήρησα και στους 2 ότι στο GOV δεν αναγράφει το όνομα μητέρας στα λατινικά, έχει παύλα. Ενώ στη ταυτότητα τους το γράφει κανονικά. Για κοιτάξτε λίγο παρακαλώ και τα δικά σας στοιχεία... είτε στο gov wallet, είτε με επικαιροποίηση στοιχείων σε τράπεζα (μόλις γίνει ανακατεύθυνση στο gov υπάρχει μια επιλογή που γράφει 'πατήστε εδώ' και μπορείτε να δείτε τα στοιχεία της ταυτότητας). Αναρωτιέμαι αν έχουν όλοι παύλα, ή αν έκαναν πατάτα στο αστυνομικό τμήμα. Πατρώνυμο με ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες, μητρώνυμο μόνο ελληνικούς. Μόλις το έλεγξα στο wallet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) δε μπορω να καταλαβω με ποια λογικη σε περιοριζουν στον δημο που μενεις. ειναι δημοι που τα ξυνουν και δεν υπαρχει κοσμος να γεμισουν τα ραντεβου και μενουν ετσι, κενα.. και δημοι με 200κ κατοικους που θα κλεισουν ραντεβου του αγιου.. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από duende 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα