Προς το περιεχόμενο

Νέες ταυτότητες από Σεπτέμβριο

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, logokrimenos είπε

Ερώτηση για αυτούς που φοράνε γυαλιά οράσεως. Σας ειπαν να τα βγάλετε για την φωτό ή όχι? 

Εμένα μου είπαν να τα βγάλω.

Αν και δεν είναι υποχρεωτικό αν δεν σκεπάζει τα μάτια και κομμάτια του προσώπου (χοντρός σκελετός)

Επεξ/σία από atpanos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, great είπε

δεν ισχυει για τον τομεα αυτό, πηγες σε αμπαλο ή νεο που ξερει να βγαζει απο iphone. Δεν εχω πετυχει ποτε προβλημα ουτε τωρα ουτε παλια οταν βγαζαμε για καποια υπηρεσια. Για την διαδικασια ναι δεν ειναι ολοι ενήμεροι για αυτο ειμαστε και εμεις εδω 👋

Aν διαβασεις σχολια θα δεις οτι οποιος εβγαλε στο τμημα το μετάνιωσε διοτι οι ανρθωποι και λογικο δεν ειναι επαγγελματίες.

Εγώ πάντως πήγα σε αστυνομικό τμήμα και με βγάζανε μέχρι να βγω γαμπρός. Ο πατέρας μου τα έσκασε σε φωτογράφο και είναι σαν τελετάμπι. Και τον περάσανε και απο επεξεργασία κατα την έκδοση προφανώς γιατι έχουν αλλάξει το κοντραστ και ξεχωρίζει με τα ζόρια απο το background.

Υ.Γ: Μην τα ρίχνετε πάντα στους φωτογράφους γιατί και στα υπουργεία που γίνεται η έκδοση παίζει μαγείρεμα. Στο δίπλωμα οδήγησης που έχω η φωτογραφία που έχει πάνω το δίπλωμα είναι διαφορετική απο αυτή που έδωσα εγώ. Κάποιος την είδε και θεώρησε ότι τα μάτια μου δεν φαίνονται σωστά με αποτέλεσμα να μου κολλήσει photoshoped κόρες ματιού που κάνουν stretch πάνω απο το βλέφαρο και τώρα στο δίπλωμα είμαι σαν ποκεμον

Επεξ/σία από tonyz21

6 ώρες πριν, great είπε

Aν διαβασεις σχολια θα δεις οτι οποιος εβγαλε στο τμημα το μετάνιωσε διοτι οι ανρθωποι και λογικο δεν ειναι επαγγελματίες.

Εγώ πολύ ικανοποιημένος. Πήγα σε ένα φωτογραφειο αλλά δεν ενδιαφερόταν να ασχοληθεί και είπα να το ρισκάρω. 

Παρελαβα την ταυτοτητα, εκανα αφαιρεση απο το wallet δεν κανω ακομα add θα περιμενω μερικες μερες μην μπλοκαρω τιποτα.

Ερωτηση : Το διπλωμα εχει την ιδια φωτογραφια που ειχε η παλια ταυτοτητα. Πρεπει να το αφαιρεσω και αυτο κα να κανω τιποτα προσθηκη για να δει την αλλη φωτογραφια ή δεν εχει καμια σχεση το ενα με το άλλο. Δηλαδη δεν αλλαζει κατι στο διπλωμα οδηγησης στο wallet

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, great είπε

Παρελαβα την ταυτοτητα, εκανα αφαιρεση απο το wallet δεν κανω ακομα add θα περιμενω μερικες μερες μην μπλοκαρω τιποτα.

Ερωτηση : Το διπλωμα εχει την ιδια φωτογραφια που ειχε η παλια ταυτοτητα. Πρεπει να το αφαιρεσω και αυτο κα να κανω τιποτα προσθηκη για να δει την αλλη φωτογραφια ή δεν εχει καμια σχεση το ενα με το άλλο. Δηλαδη δεν αλλαζει κατι στο διπλωμα οδηγησης στο wallet

Άσε μια- δυο μέρες (δεν μπλοκάρεις κάτι, αλλά και να δοκιμάσεις σήμερα ακόμη δεν εμφανίζεται η καινούρια), και μόλις προσθέσεις τη νέα ταυτότητα θα στη βγάλει με τη νέα φωτογραφία. Τότε θα αφαιρέσεις το δίπλωμα και θα το ξαναπεράσεις και θα έχει τη νέα φωτογραφία (ίδια με της νέας ταυτότητας).

Επεξ/σία από dhmhtrhs79
  • Like 1
  • Thanks 1

1 hour ago, dhmhtrhs79 said:

Τότε θα αφαιρέσεις το δίπλωμα και θα το ξαναπεράσεις και θα έχει τη νέα φωτογραφία (ίδια με της νέας ταυτότητας).

πολυ χρησιμη πληροφορια αυτη, πρεπει να μπει στο pin σαν action οτι πρεπει να γινει.

Παρολο που πηρα την ταυτοτητα την παρασκευη η ημ εκδοσης λεει 21/12, δεν με ειχαν παρει ποτε τηλεφωνο οτι ηρθε πηρα εγω την πεμπτη και ρωτησα και μου ειπαν ναι ειναι εδω. Θεωρω οτι την εχουν καιρο.

Μπηκα σημερα προτα gov.gr που εχει καπου και κοιταζεις τα στοιχεια σου, ολα ειναι με την νεα ταυοτητα και η φωτογραφια. Μετα μπαινω alpha οπου με την επικηρωποιηση που πατας πηρε τα καινουρια στοιχεια + καποια που τα εγραψε "πιο σωστα" οπως διευθηνση.

Μπαινω wallet, και ταυτοτητα και διπλωμα περασαν σε δευτερολεπτα.

Το μονο η φωτογραφια δεν καλυπτει σωστα το "κουτακι" εχει λευκα δεξια αριστερα το εχει κανεις αλλος ετσι ?

image.png.89a2f747d182c6a4006bda77a5aa8111.png

1 ώρα πριν, great είπε

Παρολο που πηρα την ταυτοτητα την παρασκευη η ημ εκδοσης λεει 21/12, δεν με ειχαν παρει ποτε τηλεφωνο οτι ηρθε πηρα εγω την πεμπτη και ρωτησα και μου ειπαν ναι ειναι εδω. Θεωρω οτι την εχουν καιρο.

Μπηκα σημερα προτα gov.gr που εχει καπου και κοιταζεις τα στοιχεια σου, ολα ειναι με την νεα ταυοτητα και η φωτογραφια. Μετα μπαινω alpha οπου με την επικηρωποιηση που πατας πηρε τα καινουρια στοιχεια + καποια που τα εγραψε "πιο σωστα" οπως διευθηνση.

Μπαινω wallet, και ταυτοτητα και διπλωμα περασαν σε δευτερολεπτα.

Το μονο η φωτογραφια δεν καλυπτει σωστα το "κουτακι" εχει λευκα δεξια αριστερα το εχει κανεις αλλος ετσι ?

image.png.89a2f747d182c6a4006bda77a5aa8111.png

Ναι και σε μένα έτσι είναι με τα κενά δεξιά και αριστερά

• Like 1

1 ώρα πριν, great είπε

Και σε εμένα έτσι. Και όποια υπηρεσία την τραβάει, την παίρνει stretched 

• Like 1

Η φωτογραφία σε δύο ταυτότητες γνωστών μου που έχω δει έχει μια καφετί απόχρωση. Η πρώτη ήταν τραβηγμένη στην αστυνομία ενώ η δεύτερη από φωτογράφο. Σε εσάς είναι έτσι;

15 hours ago, marmagia said:

Έχουν σταματήσει τα νέα ραντεβού; Το ΤΑ Αγίας παρασκευης από την πρωτοχρονιά περίπου δεν ανοίγει νέα ραντεβού 

Το ίδιο και στην περιοχή μου που μπήκα να δω. Μέχρι Μάρτιο που βγάζει το σύστημα όλες οι ημέρες είναι μη διαθέσιμες. Δε νομίζω όλα αυτά να είναι κλεισμένα ραντεβού 

κατάφερα να κλείσω ραντεβού για μέσα Μαρτίου στις 7:30 το πρωί... τον Δεκέμβρη.
Λέει πως η διαδικασία παίρνει 45 λεπτά, είναι όντως τόσο χρονοβόρα; Και γιατί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...