great Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, vanni said: Πριν από μια εβδομάδα όπως είπα, έχει αλλάξει 1 hour ago, ekrepali said: Παρέλαβε η μάνα μου τη ταυτότητα... η φώτο (η οποία τραβήχτηκε στο αστυνομικό τμήμα) σε καμία περίπτωση δε πληροί τις προδιαγραφές. Το κεφάλι έχει μεγαλύτερο μέγεθος του επιστρεπτού, τα μάτια δε κοιτάνε ευθεία κλπ. ναι το ειχα γραψει και απο πανω και πολυ αλλοι επισης τραβανε μια και οποιον παρει ο χάρος. δεν ξερω αν με διαμαρτυρια θα κανεις κάτι ή να πας με μια μεθοδο την εχασα. παμε για καινουρια. Δεν ξερω αν γινεται τοσο σύντομα ή ποσο θα πληρώσεις.
smpt Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) και ποιος θα την δει? σε μια εβδομάδα θα το έχετε ξεχάσει Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2023 από smpt 1
vagos789 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2024 Εμπειρια απο 28/12 που συνοδεψα συγγενη για ταυτοτητα: Στο ΑΤ οι πιο πολλοι πληρωναν μετρητα το 50λεπτο. Μου ζητησαν αριθμο παραβολου για να το εντοπισουν.Τοσο για τα 10€ οσο και για το 50λεπτο. Ειχε ουρα. Αρκετα αργη διαδικασια.
sphinxgr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Να έχετε κατά νου να πάτε στο τμήμα που ανήκει η κατοικία σας. Όχι σε άλλο γιατί θα σας διώξουν και θα πάει τσάμπα η αναμονή μηνών που είχατε. 3
popopo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Για όσους βγάλαμε νέα ταυτότητα χωρίς τον αριθμό πολίτη, τι προβλέπεται;
gorge18 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, popopo είπε Για όσους βγάλαμε νέα ταυτότητα χωρίς τον αριθμό πολίτη, τι προβλέπεται; Να ξανα πανε οταν βγει ο αριθμός πολίτη
atpanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 3 ώρες πριν, gorge18 είπε Να ξανα πανε οταν βγει ο αριθμός πολίτη Ή τον μαθαίνουν απέξω και δεν πάνε καν...
Philippe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αυτό με τις φωτογραφίες ρε παιδιά είναι τραγικό. Καταρχάς οι φωτογράφοι είναι όλοι άσχετοι, τι φάση; Εμένα με έβαλε ο φωτογράφος να φοράω άσπρο ρούχο (ενώ κανονικά χρειάζεται σκούρο για να κάνει αντίθεση), ούτε τη διαδικασία ήξερε να μου πει με αποτέλεσμα να παλεύω από το κινητό επί τόπου στο τμήμα να δώσω τις εγκρίσεις στο myphoto. Και τελικά δεν την δέχθηκε το σύστημα τη φωτογραφία και με έβγαλαν οι αστυνομικοί. Μία θολή μουτζούρα, ούτε η μάνα μου δεν με αναγνώρισε. Μακάρι να μας δοθεί η δυνατότητα να επικαιροποιήσουμε και τη φωτογραφία λόγω προσωπικού αριθμού, χωρίς περαιτέρω έξοδα και κυρίως χωρίς αλλαγή στον αριθμό ταυτότητας. Στις 22/12/2023 στις 2:43 ΜΜ, ekrepali είπε Τώρα γνωρίζει κανείς τι γίνεται; Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2024 από Philippe 1
great Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 hours ago, Philippe said: Αυτό με τις φωτογραφίες ρε παιδιά είναι τραγικό. Καταρχάς οι φωτογράφοι είναι όλοι άσχετοι, τι φάση; Εμένα με έβαλε ο φωτογράφος να φοράω άσπρο ρούχο (ενώ κανονικά χρειάζεται σκούρο για να κάνει αντίθεση), ούτε τη διαδικασία ήξερε να μου πει με αποτέλεσμα να παλεύω από το κινητό επί τόπου στο τμήμα να δώσω τις εγκρίσεις στο myphoto δεν ισχυει για τον τομεα αυτό, πηγες σε αμπαλο ή νεο που ξερει να βγαζει απο iphone. Δεν εχω πετυχει ποτε προβλημα ουτε τωρα ουτε παλια οταν βγαζαμε για καποια υπηρεσια. Για την διαδικασια ναι δεν ειναι ολοι ενήμεροι για αυτο ειμαστε και εμεις εδω 👋 Aν διαβασεις σχολια θα δεις οτι οποιος εβγαλε στο τμημα το μετάνιωσε διοτι οι ανρθωποι και λογικο δεν ειναι επαγγελματίες. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2024 από great 1
gbras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Ξερει κανενας ποτε θα εκδωθει ο αριθμος πολιτη επιτελους?
great Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Just now, gbras said: Ξερει κανενας ποτε θα εκδωθει ο αριθμος πολιτη επιτελους? οχι. Εαν περιμενετε αυτο για να πατε να την βγαλετε πιστευω οτι ειναι λαθος και κανεις δεν ξερει σιγουρα. Το πρωτο μέλημά τους ηταν να βγουν οι καινούριες, τωρα το addon για μενα θα παει σε δευτερη μοιρα. Η διαδικασια ειναι τοσο απλη και γρήγορη (τουλαχιστον σε μενα) που και μετα να πρεπει να παω δευτερη φορα για τον αριθμο του πολιτη δεν ειναι κατι που με προβληματιζει. Πρωτη μου αρχή ηταν να ξεφορτωθώ την Α4. Τέλος 1
gbras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Just now, great said: οχι. Εαν περιμενετε αυτο για να πατε να την βγαλετε πιστευω οτι ειναι λαθος και κανεις δεν ξερει σιγουρα. Το πρωτο μέλημά τους ηταν να βγουν οι καινούριες, τωρα το addon για μενα θα παει σε δευτερη μοιρα. Η διαδικασια ειναι τοσο απλη και γρήγορη (τουλαχιστον σε μενα) που και μετα να πρεπει να παω δευτερη φορα για τον αριθμο του πολιτη δεν ειναι κατι που με προβληματιζει. Πρωτη μου αρχή ηταν να ξεφορτωθώ την Α4. Τέλος Θα παω μια και καλη. Την ταυτοτητα την εχω στο συρταρι ετσι και αλλιως και χρησιμοποιω την ψηφιακη οποτε δεν καιγομαι κιολας.
popopo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 17 minutes ago, great said: Aν διαβασεις σχολια θα δεις οτι οποιος εβγαλε στο τμημα το μετάνιωσε διοτι οι ανρθωποι και λογικο δεν ειναι επαγγελματίες. Εμένα πάντως τον Νοέμβριο που πήγα, είχαν ήδη βγάλει χιλιάδες φωτογραφίες όπως μου είπαν, οπότε την πέτυχαν 🙂
kax54638 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 45 minutes ago, great said: δεν ισχυει για τον τομεα αυτό, πηγες σε αμπαλο ή νεο που ξερει να βγαζει απο iphone. Δεν εχω πετυχει ποτε προβλημα ουτε τωρα ουτε παλια οταν βγαζαμε για καποια υπηρεσια. Για την διαδικασια ναι δεν ειναι ολοι ενήμεροι για αυτο ειμαστε και εμεις εδω 👋 Aν διαβασεις σχολια θα δεις οτι οποιος εβγαλε στο τμημα το μετάνιωσε διοτι οι ανρθωποι και λογικο δεν ειναι επαγγελματίες. Όντως. Και εμένα που έβγαλαν εκεί στο αστυνομικό τμήμα είναι τραγική η φωτό. Όταν βγει ο αριθμός πολίτη, θα την "χάσω" και θα βγάλω καινούριο με φωτό από φωτογράφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα