Προς το περιεχόμενο

Νέες ταυτότητες από Σεπτέμβριο

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 14/12/2023 στις 9:26 ΠΜ, prototypegr είπε

Καλημέρα. Καμία σχέση. Την φωτογραφία που σε έβγαλε, όντως πρέπει να την συσχετίσεις στο Myphoto με τον κλειδάριθμο, αλλά επίσης θα πρέπει να δώσεις και εξουσιοδότηση μέσα από εκεί ώστε να μπορεί να την τραβήξει ο υπάλληλος των ταυτοτήτων. Εϊναι βασικό αυτό, μην το ξεχάσεις. Μην την πας σε usb stick, δεν πρόκειται να την πάρουν από εκεί για λόγους ασφαλείας.

Στις 14/12/2023 στις 9:34 ΠΜ, great είπε

ευχαρτιστώ πολύ ! μπηκα και το εκανα! ετσι οπως το λες ειναι.

Ο φωτογραφος σου δινει μια φωτογραφια σε στικ και εσυ την ανεβαζεις στο myphoto ? ή την ανεβαζει αυτος και σου δινει εναν κωδικο για να το συνδεσεις με το ΑΦΜ σου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, runner69 είπε

Ο φωτογραφος σου δινει μια φωτογραφια σε στικ και εσυ την ανεβαζεις στο myphoto ? ή την ανεβαζει αυτος και σου δινει εναν κωδικο για να το συνδεσεις με το ΑΦΜ σου;

Αυτός την ανεβάζει 

• Like 2
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, runner69 είπε

Σου δίνει έναν κωδικό -σου έρχεται μέσω sms ή email ή και στα δυο το λινκ- για να το συσχετίσεις μόνος σου. Αν θέλεις αντίγραφο, το σώζεις μόνος σου μετά από το myhoto.gov.gr.

Στο γραφείο έκδοσης της αστυνομίας χρειάζονται μόνο τον ΑΦΜ για να βρουν αυτόματα τόσο τη φωτογραφία όσο και τα παράβολα.

• Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, runner69 είπε

1 ώρα πριν, japetus είπε

Σου δίνει έναν κωδικό -σου έρχεται μέσω sms ή email ή και στα δυο το λινκ- για να το συσχετίσεις μόνος σου. Αν θέλεις αντίγραφο, το σώζεις μόνος σου μετά από το myhoto.gov.gr.

Στο γραφείο έκδοσης της αστυνομίας χρειάζονται μόνο τον ΑΦΜ για να βρουν αυτόματα τόσο τη φωτογραφία όσο και τα παράβολα.

Μην ξεχάσετε να δώσετε και τα απαραίτητα δικαιώματα μέσω του myphoto! 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 hours ago, prototypegr said:

Μην ξεχάσετε να δώσετε και τα απαραίτητα δικαιώματα μέσω του myphoto! 

οτι ειπαν οι απο πανω, και τα δικαιωματα δεν το λεει ο φωτογραφος (εμενα ηταν και τελειος ασχετως) αλλα ρεπει να δωσεις το δικαιωμα εσυ απο πριν. μην το ξεχασετε !

Επεξ/σία από great

Μια διορθωση δεν ξερω δεν την εχω δει πιο πανω. Αυτο με τα 50λεπτα που λεμε οτι πρεπει να εχεις μαζι σου δεν ισχυει. Δεν κοβουν πλεον τιποτα εκει πέρα, πρεπει να κοψεις παραβολο κανονικα οπως εκανες με το 10€, 

Τύπος Παραβόλου: [2043]

Εμενα μου ειπε δεν πειραζει το φερνεις με την παραλαβή. Συνολικος χρόνος κατω απο δεκα λεπτά διαδικασία.

37 λεπτά πριν, great είπε

Μια διορθωση δεν ξερω δεν την εχω δει πιο πανω. Αυτο με τα 50λεπτα που λεμε οτι πρεπει να εχεις μαζι σου δεν ισχυει. Δεν κοβουν πλεον τιποτα εκει πέρα, πρεπει να κοψεις παραβολο κανονικα οπως εκανες με το 10€, 

Εμενα μου ειπε δεν πειραζει το φερνεις με την παραλαβή. Συνολικος χρόνος κατω απο δεκα λεπτά διαδικασία.

Πληρωσα τα παραβολα,τελος με αυτο,δεν χρειαζεται να εχω καποιο αποδεικτικο πληρωμης μαζι μου σωστα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, vagos789 said:

Πληρωσα τα παραβολα,τελος με αυτο,δεν χρειαζεται να εχω καποιο αποδεικτικο πληρωμης μαζι μου σωστα;

οχι τιποτα, το βλεπει απο το AΦΜ στο σύστημα, ουτε τον 10€ πρεπει να εχεις κατι εκτυπωμένο.

36 minutes ago, requiem_for_a_dream said:

Όπου και να κοιτάξω σε Αττική τα επόμενα ραντεβού είναι για 15/3;

ΤΙ φάση;

Προσοχη! Δεν ειναι οπου και να κοιταξεις Αττικη, πρεπει να πας στν δημο που ανοικεις, τετελεσμένο αυτό και 1000% Μην εισαι δημο Μαραθώνας και πάς στην Παλλήνη δεν θα στο βγαλουν (παθών). Επίσης προσοχη να βρειτε απο πριν που ειναι το Α.Τ, μετα τον Καλικ΄ρατη εχουν κλεισει/συγχωνευτεί και Είναι αλλού για αλλου.

Επεξ/σία από great
  • Like 1

9 ώρες πριν, great είπε

Δεν ισχύει αυτό που λες και σε μένα μου ζήτησε 50 λεπτά και του είπα τα έχω ήδη δώσει και στον παππού δίπλα μου του πήραν 50 λεπτά επιτόπου.

1 hour ago, vanni said:

Δεν ισχύει αυτό που λες και σε μένα μου ζήτησε 50 λεπτά και του είπα τα έχω ήδη δώσει και στον παππού δίπλα μου του πήραν 50 λεπτά επιτόπου.

ποτε ? σημερα? χθες? πριν απο μια εβδομαδα, γιατι το αλλαξαν, ναι ιχυεε αλλα ηταν σαφης οτι πλεον δεν ισχυει εχουν κανει update και το site, οπου λεει οτι πληρωνεις το παραβολο στο e-paravolo

Στις 19/12/2023 στις 8:28 ΜΜ, great είπε

ποτε ? σημερα? χθες? πριν απο μια εβδομαδα, γιατι το αλλαξαν, ναι ιχυεε αλλα ηταν σαφης οτι πλεον δεν ισχυει εχουν κανει update και το site, οπου λεει οτι πληρωνεις το παραβολο στο e-paravolo

Πριν από μια εβδομάδα 

Παρέλαβε η μάνα μου τη ταυτότητα... η φώτο (η οποία τραβήχτηκε στο αστυνομικό τμήμα) σε καμία περίπτωση δε πληροί τις προδιαγραφές. Το κεφάλι έχει μεγαλύτερο μέγεθος του επιστρεπτού, τα μάτια δε κοιτάνε ευθεία κλπ.

Κανονικά θα έπρεπε η φωτογραφία να κριθεί ακατάλληλη και να μην εκτυπωθεί η ταυτότητα... ώστε να πάει να ξανακάνει τη διαδικασία με το ίδιο παράβολο;

Τώρα γνωρίζει κανείς τι γίνεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...