Προς το περιεχόμενο

Νέες ταυτότητες από Σεπτέμβριο

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει ενημερωθεί σε κανέναν το taxis, μετά την αλλαγή της ταυτότητας; Συμπληρώνω σχεδόν 2 μήνες με την καινούρια και ακόμα στο τάξις, αναφέρει την παλιά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε

Έχει ενημερωθεί σε κανέναν το taxis, μετά την αλλαγή της ταυτότητας; Συμπληρώνω σχεδόν 2 μήνες με την καινούρια και ακόμα στο τάξις, αναφέρει την παλιά...

2 ημερες μετα την εκδοση σε μενα ηταν ενημερωμενο 

• Like 1

8 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε

2 ημέρες και σε μένα 

2 hours ago, grab said:

1) υπάρχουν στοιχεία που δεν μπορούν να αντλήσουν αυτόματα και χρειάζεται να δηλώσω; ποια είναι αυτά ένα προς ένα;
ονόματα; ημερομηνίες; χρειάζομαι να έχω τον αριθμό ΑΦΜ; ΑΜΚΑ; δεν χρειάζεται κανένα από τα παραπάνω;

2) κάποιοι ανέφεραν λογαριασμό ΔΕΚΟ ή εκκαθαριστικό
δεν βλέπω τίποτα τέτοιο στις επίσημες σελίδες (ούτε για απώλεια)
αντιθέτως, μία από αυτές αναφέρει αναλυτικά τα στοιχεία που αντλούν από το Μητρώο (που περιλαμβάνουν και τα στοιχεία που υποτίθεται ότι παίρνουνε από λογαριασμό ΔΕΚΟ άρα δεν θα πρεπε να ζητάνε)
εγώ δεν έχω λογαριασμό ΔΕΚΟ στο όνομά μου οπότε με βολεύει το εκκαθαριστικό
αλλά σε τι μορφή; το εκτυπώνω και το επικυρώνω σε ΚΕΠ;

διάβασα τρία νήματα, δεν ξέρω κι εγώ πόσες σελίδες
γιατί κανείς δεν γράφει λίγο πιο συγκεκριμένα τι χρειάστηκε ΠΕΡΑΝ αυτών που εμφανίζονται στις επίσημες σελίδες;

Παλιά ταυτότητα,  και τα δυο παράβολα,  δεν μου ζητήσανε κάτι άλλο.

Φωτογραφία βγάλανε εκεί,  με ρωτήσανε   όνομα παππου και γιαγιάς απο την μεριά της μητέρας μου

Χαρτί απο ΔΕΚΟ θα σου ζητήσουν όταν δηλώσεις άλλη διεύθυνση  απο αυτή που έχεις στην ταυτότητα σου

1 hour ago, GeorgeHellas said:

Στο Taxis και εμένα ακόμα έχει την παλιά, πέρασε μια βδομάδα,   στο wallet κατεβάζει κανονικά την νέα

• Thanks 1

13 ώρες πριν, sdikr είπε

Χαρτί απο ΔΕΚΟ θα σου ζητήσουν όταν δηλώσεις άλλη διεύθυνση  απο αυτή που έχεις στην ταυτότητα σου

α, ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση, τώρα κατάλαβα
(και πάλι δεν θα χάνανε τίποτα να το αναφέρουν κι αυτό βέβαια)

19 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε

πρεπει να πας στη ΔΟΥ στο μητρωο..να κανεις μονος μεταβολη..

Στις 6/12/2023 στις 2:08 ΜΜ, GeorgeHellas είπε

Μπορεί να πάρει και μια εβδομάδα για να ενημερωθούν. 

29 λεπτά πριν, zurabi είπε

εδω σου λεει ειναι 2 μηνες και του απαντας μπορει να παρει μια εβδομαδα ; 😛 Κατι δεν πηγε καλα. Θα επρεπε να ενημερωθει αυτοματα.

4 ώρες πριν, DIMAOT είπε

πρεπει να πας στη ΔΟΥ στο μητρωο..να κανεις μονος μεταβολη..

κανονικα δεν θα επρεπε να παει και θα επρεπε να ενημερωθει τις επομενες μερες.

39 λεπτά πριν, zurabi είπε

φιλος ειναι στον μηνα και του ειπαν απο α.τ οτι για καποιο λογο δεν γινεται και να ενημρωσει εφορια,η οποια εφορια δεν σηκωνουν τηλεφωνα κτλ και σου λενε απ το myaitiseis ααδε...κανεις εκει αιτηση ηλεκτρονικα  Δ210

20 ώρες πριν, DIMAOT είπε

φιλος ειναι στον μηνα και του ειπαν απο α.τ οτι για καποιο λογο δεν γινεται και να ενημρωσει εφορια,η οποια εφορια δεν σηκωνουν τηλεφωνα κτλ και σου λενε απ το myaitiseis ααδε...κανεις εκει αιτηση ηλεκτρονικα  Δ210

20 ώρες πριν, runner69 είπε

εδω σου λεει ειναι 2 μηνες και του απαντας μπορει να παρει μια εβδομαδα ; 😛 Κατι δεν πηγε καλα. Θα επρεπε να ενημερωθει αυτοματα.

κανονικα δεν θα επρεπε να παει και θα επρεπε να ενημερωθει τις επομενες μερες.

Ούπς, δεν διάβασα το "...2 μήνες..." 😅 σορρυ

• Like 1

Μπηκα να κλεισω ραντεβου στην σελιδα.Σου δινει την επιλογη να κλεισεις ραντεβου σε οποιοδηποτε ατ του νομου.Ολος ο νομός ειναι booked για το επομενο 4μηνο και οταν λεω ολος εννοω ολος.Οποτε με βλεπω να κανω εκδοση διαβατηριο καλυτερα και να ειμαι με ληγμενη ταυτοτητα για κανενα 6μηνο μηπως και ανοιξει κανενα ραντεβου

Σχετικά με τη δήλωση ομάδας αίματος, εγώ πήγα βεβαίωση από μικροβιολογικό, φίλος μου πήγε με κάρτα αιμοδότη και τη δέχτηκαν κανονικά.

Ο αδερφός μου έχει ένα έγγραφο τύπου κάρτας απο μικροβιολογικό εργαστήριο που πάνω του αναγράφονται το όνομα του μικροβιολογικού εργαστηρίου, ονοματεπώνυμο, ομάδα αίματος, όνομα και υπογραφή γιατρού. Λέτε να το δεχτούν; Πήγε κανείς με παρόμοιου τύπου αποδεικτικό ομάδας αίματος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 09/12/2023 at 15:05, andreaspapp said:

Σχετικά με τη δήλωση ομάδας αίματος, εγώ πήγα βεβαίωση από μικροβιολογικό, φίλος μου πήγε με κάρτα αιμοδότη και τη δέχτηκαν κανονικά.

Ο αδερφός μου έχει ένα έγγραφο τύπου κάρτας απο μικροβιολογικό εργαστήριο που πάνω του αναγράφονται το όνομα του μικροβιολογικού εργαστηρίου, ονοματεπώνυμο, ομάδα αίματος, όνομα και υπογραφή γιατρού. Λέτε να το δεχτούν; Πήγε κανείς με παρόμοιου τύπου αποδεικτικό ομάδας αίματος;

το TAΠ που εχω μετράει???? :D

Επεξ/σία από great

4 ώρες πριν, great είπε

το TAΠ που εχω μετράει :D

Έχεις δίκιο, είχα ξεχάσει τελείως ότι αναγράφει και την ομάδα αίματος! Εντάξει, αφού δέχτηκαν αυτό νομίζω πως δέχονται οποιοδήποτε αποδεικτικό. 

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση :D

19 hours ago, andreaspapp said:

Έχεις δίκιο, είχα ξεχάσει τελείως ότι αναγράφει και την ομάδα αίματος! Εντάξει, αφού δέχτηκαν αυτό νομίζω πως δέχονται οποιοδήποτε αποδεικτικό. 

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση :D

οχι το μετραει πρεπει να παρει ερωτηματικο 🤣

ας μας πει καποιος ετσι για το αστειο, αποκλειετε να το περνάνε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...