phanispal Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Καλά, όταν θα είναι να ταξιδέψω έξω θα την αλλάξω. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neoss Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά Χρειάζεται να βγάλω ταυτότητα αλλά ραντεβού δεν υπάρχουν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου διαμένω στην Αθήνα για το χρονικό διάστημα που θέλω (μέσα στους επόμενους δύο μήνες πρέπει, όπου δεν υπάρχει τίποτα). Απ ότι βλέπω δεν γίνεται υποτίθεται αλλου να βγάλεις. Πώς διαπιστώνουν το που μένεις; Μέσω κάποιας Υπεύθυνης Δήλωσης που συμπληρώνεις; Εμένα π.χ. στην Εφορία φαίνεται άλλη διεύθυνση πάνω πάνω στο Ε1 και συγκεκριμένα το χωριό μου αλλού στην Ελλάδα αλλά νοικιάζω όλο το χρόνο κανονικά εδώ και μερικά έτη στην Αθήνα, κάτι άλλο στο όνομα μου αλλού δεν υπάρχει. Οπότε ποιο λαμβάνουν υπόψη και σε ακυρώνει το συστημα τη κρατηση οπως λετε αντιστοιχα ή μη, πώς το διαπιστώνουν; Έχω ακούσει κόσμο να πηγαίνει και αλλού αλλά δεν ξέρω εάν ισχύει ή όχι ή απλώς τους ήρθε αργότερα ακύρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Πας στο τμημα ασφαλειας της περιοχης σου με ενα λογαριασμο ΔΕΚΟ που εχει το ονομα σου και αξηγεις οτι θελεις αμεσα νεα ταυτοτητα για το λογο ..... και σου κλεινουν ραντεβου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neoss Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, villasg είπε Πας στο τμημα ασφαλειας της περιοχης σου με ενα λογαριασμο ΔΕΚΟ που εχει το ονομα σου και αξηγεις οτι θελεις αμεσα νεα ταυτοτητα για το λογο ..... και σου κλεινουν ραντεβου Δεν μπορουν απ οσο ξέρω, σε διώχνουν. Αυτό γίνεται μόνο εάν δηλώσεις κλοπή ή απώλεια ταυτότητας που και πάλι περιορισμένα ραντεβού κρατάνε για αυτές τις περιπτώσεις (και σίγουρα πολλοί έτσι θα δήλωσαν πχ λόγω κάποιας έκτακτης δουλειάς, ταξιδιού κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Neoss είπε Καλησπέρα παιδιά Χρειάζεται να βγάλω ταυτότητα αλλά ραντεβού δεν υπάρχουν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου διαμένω στην Αθήνα για το χρονικό διάστημα που θέλω (μέσα στους επόμενους δύο μήνες πρέπει, όπου δεν υπάρχει τίποτα). Απ ότι βλέπω δεν γίνεται υποτίθεται αλλου να βγάλεις. Πώς διαπιστώνουν το που μένεις; Μέσω κάποιας Υπεύθυνης Δήλωσης που συμπληρώνεις; Εμένα π.χ. στην Εφορία φαίνεται άλλη διεύθυνση πάνω πάνω στο Ε1 και συγκεκριμένα το χωριό μου αλλού στην Ελλάδα αλλά νοικιάζω όλο το χρόνο κανονικά εδώ και μερικά έτη στην Αθήνα, κάτι άλλο στο όνομα μου αλλού δεν υπάρχει. Οπότε ποιο λαμβάνουν υπόψη και σε ακυρώνει το συστημα τη κρατηση οπως λετε αντιστοιχα ή μη, πώς το διαπιστώνουν; Έχω ακούσει κόσμο να πηγαίνει και αλλού αλλά δεν ξέρω εάν ισχύει ή όχι ή απλώς τους ήρθε αργότερα ακύρωση. Έχω το ίδιο πρόβλημα. Πήγα με ραντεβού σε τμήμα άλλης περιοχής και με έδιωξαν γιατί δεν είμαι της περιοχής. Τώρα τι κάνω που το επόμενο ραντεβού είναι σε 3 μήνες ? Στις 16/11/2023 στις 7:14 ΜΜ, sotiris123 είπε Πάντως πριν μια εβδομάδα γνωστός ταξίδεψε γερμανία με αεροπλάνο με ταυτότητα του 2004. Αριθμός Χ και χωρίς μηχανογραφημένα γράμματα. Έτυχε να μην ασχοληθεί κανείς θεωρώ Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από sphinxgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Στις 19/11/2023 στις 12:47 ΠΜ, phanispal είπε Καλά, όταν θα είναι να ταξιδέψω έξω θα την αλλάξω. Απο οτι βλέπεις παραπάνω, καλό είναι να μην περιμένεις να κλείσεις ταξίδι για να πας να βγάλεις και ταυτότητα 😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Πάντως μπορείτε είτε Α) Να δηλώσετε απώλεια και να πληρώσετε ένα επιπλέον παράβολο και να σας χώσουν εμβόλιμα έπειτα από κλήση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα Β) Αν τυχόν βρείτε σε άλλη περιοχή (για Αττική νομίζω λίγο απίθανο) να μάθετε μια διεύθυνση της περιοχής και να δηλώσετε και καλά αυτήν. Δε ζητάνε επιβεβαίωση της διεύθυνσης κατοικίας. Γενικά το να σε διώχνουν γιατί δεν είσαι κάτοικος της περιοχής είναι λίγο αυθαίρετη ερμηνεία από πλευράς αστυνομικών της νέας διαδικασίας και θεωρώ πως σύντομα θα το ρυθμίσουν δεδομένου ότι υπάρχει θέμα έλειψης ραντεβού σε κάποιες περιοχές και διαθεσιμότητα σε άλλες. Εξάλλου λέει "στην Αρχή έκδοσης του τόπου μόνιμης ή προσωρινής σας διαμονής" χωρίς να διευκρινίζει περαιτέρω λεπτομέρειες. Είναι ασαφής η διατύπωση ειδικά ως προς το "προσωρινή κατοικία" και ανοιχτό σε ερμηνεία κατά το δοκούν. Αν δηλαδή κατέβω στο πατρικό μου μια βδομάδα διακοπές δε θα μένω προσωρινά εκεί; γιατί να μη βγάλω εκεί τη ταυτότητα που είναι και επαρχία και έχει και λιγότερη κίνηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, sphinxgr είπε Έχω το ίδιο πρόβλημα. Πήγα με ραντεβού σε τμήμα άλλης περιοχής και με έδιωξαν γιατί δεν είμαι της περιοχής. Τώρα τι κάνω που το επόμενο ραντεβού είναι σε 3 μήνες ? Έτυχε να μην ασχοληθεί κανείς θεωρώ και όταν κλείσαμε τα εισιτήρια βάλαμε ότι η ταυτότητα λήγει 31-08-2026 και δεν υπήρξε πρόβλημα και επιστροφή από ανκόνα πάλι δεν δημιουργήθηκε πρόβλημα. Αλλά ναι καλό είναι όποιος θέλει να ταξιδέψει να πάει να την αλλάξει γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα δημιουργηθεί το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πήγα τελικά στο τμήμα της περιοχής μου και πούλησα παπατζα ότι μου την έκλεψαν για να με αφήσουν να μπω στο τμήμα και να πάω στην ασφάλεια. Πήγα όμως στις ταυτότητες και ευτυχώς έπεσα σε άριστους ανθρώπους και με εξυπηρέτησαν χωρίς ραντεβού. Έτυχα κ σε φάση που ήταν 3 αστυνομικοί κ κανένα ραντεβού. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από sphinxgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Eγω ειχα πεσει στο "μεγαρον" ηρακλειου - διπλα στους γυφτους σε μια που εβγαζε με το ζορε 2 μεχρι να παει μεσημερι και να κλεισει .... Δε πιστευω σε θαυματα Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2023 από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Θεσσαλονίκη διαθέσιμο ραντεβού μέσω του gov.gr είναι 1 Μαρτίου του 24… Εγω θέλω να ταξιδέψω Απρίλιο και πρέπει να κλείσω αεροπορικά εισητηρια από τώρα . τι κάνουμε; Ζητάνε στην αεροπορική να δηλώσω αριθμό ταυτότητας η διαβατηρίου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, Adon1s said: Θεσσαλονίκη διαθέσιμο ραντεβού μέσω του gov.gr είναι 1 Μαρτίου του 24… Εγω θέλω να ταξιδέψω Απρίλιο και πρέπει να κλείσω αεροπορικά εισητηρια από τώρα . τι κάνουμε; Ζητάνε στην αεροπορική να δηλώσω αριθμό ταυτότητας η διαβατηρίου; Τι ταυτότητα έχεις τώρα; αν έχει αγγλικούς χαρακτήρες μπορείς να ταξιδέψεις, Αλλιώς κάνεις ότι έκανε ποιο πίσω ο συνφορουμιτης και πας στο τμήμα μήπως μπορούν να σε βάλουν σφήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stef157 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, Adon1s είπε Θεσσαλονίκη διαθέσιμο ραντεβού μέσω του gov.gr είναι 1 Μαρτίου του 24… Εγω θέλω να ταξιδέψω Απρίλιο και πρέπει να κλείσω αεροπορικά εισητηρια από τώρα . τι κάνουμε; Ζητάνε στην αεροπορική να δηλώσω αριθμό ταυτότητας η διαβατηρίου; Πρόσφατα ταξίδεψα Ολλανδία και δεν ζήτησαν τίποτα όταν έκλεισα τα εισιτήρια. Εγώ είχα διαβατήριο έτσι και αλλιώς. Νομίζω υπάρχει κάποια συμφωνία σε κάποιες χώρες της Ε.Ε. που κατα την κράτηση του εισιτηρίου δεν βάζεις στοιχεία ταυτότητας ή διαβατηρίου. Παρολαυτά θα σου πρότεινα να βγάλεις διαβατήριο να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grab Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 1) υπάρχουν στοιχεία που δεν μπορούν να αντλήσουν αυτόματα και χρειάζεται να δηλώσω; ποια είναι αυτά ένα προς ένα; ονόματα; ημερομηνίες; χρειάζομαι να έχω τον αριθμό ΑΦΜ; ΑΜΚΑ; δεν χρειάζεται κανένα από τα παραπάνω; 2) κάποιοι ανέφεραν λογαριασμό ΔΕΚΟ ή εκκαθαριστικό δεν βλέπω τίποτα τέτοιο στις επίσημες σελίδες (ούτε για απώλεια) αντιθέτως, μία από αυτές αναφέρει αναλυτικά τα στοιχεία που αντλούν από το Μητρώο (που περιλαμβάνουν και τα στοιχεία που υποτίθεται ότι παίρνουνε από λογαριασμό ΔΕΚΟ άρα δεν θα πρεπε να ζητάνε) εγώ δεν έχω λογαριασμό ΔΕΚΟ στο όνομά μου οπότε με βολεύει το εκκαθαριστικό αλλά σε τι μορφή; το εκτυπώνω και το επικυρώνω σε ΚΕΠ; διάβασα τρία νήματα, δεν ξέρω κι εγώ πόσες σελίδες γιατί κανείς δεν γράφει λίγο πιο συγκεκριμένα τι χρειάστηκε ΠΕΡΑΝ αυτών που εμφανίζονται στις επίσημες σελίδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezoss Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα, ξέρει κάποιος κάτι για τον προσωπικό αριθμό? Δεν υποτίθεται ότι όσες ταυτότητες εκδίδονται μέσα στον Δεκέμβριο θα έχουν και τον προσωπικό αριθμό? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα