Προς το περιεχόμενο

Νέες ταυτότητες από Σεπτέμβριο

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σοκαριστικό πως ακόμα και στα πιο βασικά σε αυτό το ξεχασμένο από το Θεό κράτος, πρέπει να κάνεις ολόκληρη έρευνα για να λειτουργήσεις.

Ταυτότητα θέλουμε να βγάλουμε, βγαίνουν υπουργοί και λένε σε λίγους μήνες θα πρέπει να προστεθεί και ο αριθμός πολίτη, η αστυνομία δεν είναι καν ενημερωμένη και στο μεταξύ εμείς ψαχνόμαστε να βγάλουμε άκρη και στο τέλος πάλι θα σε βάζουν να τρέχεις δεύτερη φορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πήγα κι εγώ στο ραντεβού μου χθες.

Πολύ θετική εμπειρία και σύντομη.

Συμβουλή: Αν θέλετε "καλή" φωτογραφία θα συνιστούσα να πάτε σε φωτογράφο.😉

υ.γ. Αυτοί οι "Beta Testers" χωρίς τον αριθμό πολίτη ίσως έχουν μια δωρεάν αλλαγή τους επόμενους μήνες

και ευκαιρία να διορθώσουν κάτι😉

• Like 1

Στις 5/11/2023 στις 4:39 ΜΜ, Gatoskylo8 είπε

Για ποιο λόγο πάτε και βγάζετε ταυτότητες αφού ακόμη δεν έχει βγει ο προσωπικός αριθμός;

Γιατί πήραμε πορτοφόλι που δεν χωράει την παλιά. True story!😅

• Like 4
  • Confused 1

Υπάρχει οδηγία να είμαστε χωρίς γυαλί οράσεως οι στραβούλιαγκες? Πήγα σε φωτογράφο για να βγάλω για δίπλωμα και μου είπε απαγορεύεται με γυαλιά. Στην παλιά ταυτότητα έχω και γυαλιά και είμαι οριακά χαμογελαστός. Τώρα με έβγαλε σαν αγγούρι στραβό

1 hour ago, logokrimenos said:

Υπάρχει οδηγία να είμαστε χωρίς γυαλί οράσεως οι στραβούλιαγκες? Πήγα σε φωτογράφο για να βγάλω για δίπλωμα και μου είπε απαγορεύεται με γυαλιά. Στην παλιά ταυτότητα έχω και γυαλιά και είμαι οριακά χαμογελαστός. Τώρα με έβγαλε σαν αγγούρι στραβό

Αν δεν κάνω λάθος είναι οι ίδιες με τα διαβατήρια και εκεί επιτρέπεται το γυαλί οράσεως

9 minutes ago, phanispal said:

Η δική μου είναι απ' το 2001.

Οκ κυκλοφορείς με ληγμένη ταυτότητα,  άλλοι δεν θέλουν, άλλοι πάλι είναι με την ταυτότητα που λεεί βασίλειον την Ελλάδος.

Μπορεί να θέλει να κάνει λογαριασμό σε revolut 😋

2 ώρες πριν, logokrimenos είπε

Για διπλωμα οδηγησης? Απαγορευεται βασικα να βγεις χωρις γυαλια, ενω πρεπει να φορας γυαλια. Εμενα με ειχαν ρωτησει κιολας αν τα φοραω συνεχεια. Βεβαια φαινεται καπου (με κωδικο σε κατι νουμερα που εχει) οτι φορας γυαλια, αλλα και παλι. Με ενα τηλ στην αστυνομια/τροχαια ή σχολη οδηγων θα το επιβεβαιωνα 

40 λεπτά πριν, sdikr είπε

Οκ κυκλοφορείς με ληγμένη ταυτότητα,  άλλοι δεν θέλουν, άλλοι πάλι είναι με την ταυτότητα που λεεί βασίλειον την Ελλάδος.

Μπορεί να θέλει να κάνει λογαριασμό σε revolut 😋

Πάντως και σε ΑΤ και σε δημόσιες υπηρεσίες και γενικά παντού περνάει κανονικά.

1 hour ago, SabotazNic said:

Για διπλωμα οδηγησης? Απαγορευεται βασικα να βγεις χωρις γυαλια, ενω πρεπει να φορας γυαλια. Εμενα με ειχαν ρωτησει κιολας αν τα φοραω συνεχεια. Βεβαια φαινεται καπου (με κωδικο σε κατι νουμερα που εχει) οτι φορας γυαλια, αλλα και παλι. Με ενα τηλ στην αστυνομια/τροχαια ή σχολη οδηγων θα το επιβεβαιωνα 

Βρήκα αυτό:

2. ΚΑΘΑΡΟ – ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ α. Το πρόσωπο θα πρέπει να απεικονίζεται από το σαγόνι έως το μέτωπο και από αυτί έως αυτί. β. Ουδέτερη έκφραση προσώπου (ανοιχτά μάτια – κλειστό στόμα). ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ (πρόσωπο): Έντονο βάψιμο (π.χ. σκιές διαφόρων χρωματικών αποχρώσεων στα μάτια, βάψιμο χειλιών ή βλεφαρίδων). Μαλλιά που καλύπτουν το πρόσωπο. Οτιδήποτε αποκρύπτει μέρη του προσώπου (π.χ. γυαλιά οράσεως που έχουν χονδρό σκελετό ή να έχουν τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να χωρίζουν το μάτι, μουστάκι έτσι ώστε να μην ξεχωρίζει το στόμα).

Μου είπε ο φωτογράφος οτι μόνο με γυαλια που ειναι λεπτος ο σκελετος επιτρεπεται, εμενα εχει ενα περιγραμμα το τζαμι καθώς είναι ξύλινος ο σκελετός. Τέσπα, εγκρίθηκε απο το υπουργείο και περιμένω να έρθει. Απλα ήθελα να ξέρω τουλάχιστον στην ταυτότητα να βγάλω μια ανθρώπινη με το γυαλί μου

Πάντως πριν μια εβδομάδα γνωστός ταξίδεψε γερμανία με αεροπλάνο με ταυτότητα του 2004. Αριθμός Χ και χωρίς μηχανογραφημένα γράμματα.

Στις 11/11/2023 στις 9:08 ΜΜ, zurabi είπε

Είχα παραλάβει στις 20/10 τη ταυτότητα, και την Δευτέρα 23/10 έχουν ενημερωθεί οι υπηρεσίες.

Τελικά πήρε 12 μέρες να αλλάξει στο gov. Πήγα στο τμήμα και μίλησα με ααδε-υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης και το πιθανότερο ειανι ότι έφταιγαν τα διαλυτικά στο επίθετο... Εφορία-Μητρώο δεν έχουν διαλυτικά ενώ ταυτότητα έγραψαν το σωστό. Τουλάχιστον άλλαξε μον ότου και δεν χρειάστηκε αίτημα σε εφορία κτλ. 

Οπότε προσοχή στα στοιχεία που έχετε ααδε-μητρώο σε σχέση με την ταυτότητα. 

Στις 16/11/2023 στις 3:26 ΜΜ, phanispal είπε

Πάντως και σε ΑΤ και σε δημόσιες υπηρεσίες και γενικά παντού περνάει κανονικά.

Αν θελήσεις να εκδωσεις διαβατήριο δεν θα μπορέσεις. Αν πας εξωτερικό, κοιτάνε τις δικές μας ταυτότητες και μετά μας κοιτάνε και εμάς λες και είμαστε εξωγήινοι. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...