Strat8 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 10 ώρες πριν, _filippos_ είπε Η δικιά μου ταυτότητα έχει εκδοθεί το 2011 και είναι ταλαιπωρημένη / ξεφλουδισμένη αρκετά. Για να βγάλω την νέα θα δηλώσω έκδοση λόγω παλαιότητας ή φθοράς; Δεν θέλω να πληρώσω περαν των 10€. Τίποτα δεν θα δηλώσεις. Θα κάνεις ό,τι θα έκανες αν η ταυτότητα ήταν σε κανονική κατάσταση. Αν κρίνουν αυτοί οτι είναι πολύ φθαρμένη για να γίνει αποδεκτή, θα σου το πουν οι ίδιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 17 ώρες πριν, 1comment είπε Γι αυτό ακριβώς ακόμα δεν βγάζουμε ταυτότητα (χώρια που δεν βρίσκεις ραντεβού) εκτός αν είναι απόλυτη ανάγκη (απώλεια παλιάς). Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστούμε. Θέλουμε να πάμε κανά ταξίδι στο εξωτερικό και πολλές ταυτοτητες δεν ειναι νόμιμες πλέον. Αυτός είναι ένας κύριος λόγος. Και τα διαβατηρια κοστιζουν πολλά περισσότερα 11 ώρες πριν, _filippos_ είπε Η δικιά μου ταυτότητα έχει εκδοθεί το 2011 και είναι ταλαιπωρημένη / ξεφλουδισμένη αρκετά. Για να βγάλω την νέα θα δηλώσω έκδοση λόγω παλαιότητας ή φθοράς; Δεν θέλω να πληρώσω περαν των 10€. Απλά κάνεις αντικατάσταση κ πληρωνεις 10€. Αν δηλώσεις κάτι άλλο, παίζει να πληρωσεις περισσότερα σε κάποιες κατηγοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZoReN Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, sphinxgr said: Θέλουμε να πάμε κανά ταξίδι στο εξωτερικό και πολλές ταυτοτητες δεν ειναι νόμιμες πλέον. Αυτός είναι ένας κύριος λόγος. Και τα διαβατηρια κοστιζουν πολλά περισσότερα Απλά κάνεις αντικατάσταση κ πληρωνεις 10€. Αν δηλώσεις κάτι άλλο, παίζει να πληρωσεις περισσότερα σε κάποιες κατηγοριες Αν δεν κάνω λάθος είναι δύο τα παράβολα έτσι? Ένα των 10 και ένα των 0,5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, ZoReN είπε Αν δεν κάνω λάθος είναι δύο τα παράβολα έτσι? Ένα των 10 και ένα των 0,5 Σωστά. 10,5€ σύνολο https://www.astynomia.gr/odigos-tou-politi/dikaiologitika/ekdosi-deltiou-taftotitas/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkailas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2023 Εχει βγαλει κανεις ταυτοτητα χωρις ραντεβου; Δεν βρισκω τιποτα διαθεσιμο στην περιοχη μου ή στις γυρω περιοχες, μεχρι και τον ιανουαριο του 24. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atpanos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 8 ώρες πριν, kkailas είπε Εχει βγαλει κανεις ταυτοτητα χωρις ραντεβου; Δεν βρισκω τιποτα διαθεσιμο στην περιοχη μου ή στις γυρω περιοχες, μεχρι και τον ιανουαριο του 24. Αν έχεις καλό λόγο ότι χρειάζεσαι άμεσα νέα ταυτότητα πάρε τηλ και πες τους. Θα σου πούνε να έρθεις πρωί νωρίς πρώτος ή σου πούνε να περιμένεις αν δεν έρθει κάποιος στο ραντεβού του. Εγώ όταν πήγα να βγάλω πέρασε μια κυρία 75+ ετών με ταυτότητα 30 χρονών χωρίς να έχει άτομα να την βοηθήσουν (γιος ζει εξωτερικό). Και βαριά καρδιάς ο αστυνομικός την εξυπηρέτησε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Ζω στο εξωτερικό και θα έρθω για μερικές μέρες τα Χριστούγεννα αλλά δεν βρίσκω ραντεβού με τίποτα στην περιοχή μου. Μπορώ να ψάξω και σε άλλες περιοχές ή πρέπει να πάω αποκλειστικά στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, funbreaker είπε Ζω στο εξωτερικό και θα έρθω για μερικές μέρες τα Χριστούγεννα αλλά δεν βρίσκω ραντεβού με τίποτα στην περιοχή μου. Μπορώ να ψάξω και σε άλλες περιοχές ή πρέπει να πάω αποκλειστικά στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας μου; Τηλεφώνησε από τώρα στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Οκ, το ερώτημα όμως αν μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε τμήμα παραμένει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, funbreaker είπε Οκ, το ερώτημα όμως αν μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε τμήμα παραμένει. Ο καθένας μας καλό είναι να απαντά μόνο σ' αυτά που ξέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atpanos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, funbreaker είπε Οκ, το ερώτημα όμως αν μπορώ να πάω σε οποιοδήποτε τμήμα παραμένει. FAQ Nr. 14 [...] Εφόσον πρόκειται να επισκεφθείτε τη χώρα, μπορείτε να προγραμματίσετε την υποβολή αίτησης έκδοσης νέου δελτίου στην αρμόδια Αρχή της περιοχής όπου θα διαμείνετε κατά την παραμονή σας εδώ (ξενοδοχείο, συγγενικό/φιλικό σπίτι κλπ.). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, funbreaker είπε Ευχαριστώ! Πόσο καιρό θα μείνεις στην Ελλάδα; Θα μείνεις έως όταν εκδοθεί για να την παραλάβεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, funbreaker είπε Ζω στο εξωτερικό και θα έρθω για μερικές μέρες τα Χριστούγεννα αλλά δεν βρίσκω ραντεβού με τίποτα στην περιοχή μου. Μπορώ να ψάξω και σε άλλες περιοχές ή πρέπει να πάω αποκλειστικά στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας μου; Αν δεν σου είναι απαραίτητη και έχεις διαβατήριο, μην ασχολείσαι ακόμα.Απο του χρόνου που θα ξαναπάς Ελλάδα ,που θα βάζουν και τον αριθμό πολίτη και θα έχουν εξομαλυνθεί τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, alfeios said: Πόσο καιρό θα μείνεις στην Ελλάδα; Θα μείνεις έως όταν εκδοθεί για να την παραλάβεις; Α δεν την παίρνω επιτόπου; Και πόσες μέρες κάνει να εκδοθεί; 36 minutes ago, Ukforthemoment said: Αν δεν σου είναι απαραίτητη και έχεις διαβατήριο, μην ασχολείσαι ακόμα.Απο του χρόνου που θα ξαναπάς Ελλάδα ,που θα βάζουν και τον αριθμό πολίτη και θα έχουν εξομαλυνθεί τα πράγματα. Δεν μου είναι. Δηλαδή τώρα δεν θα έχουν αριθμό πολίτη και οι επόμενες θα είναι βελτιωμένες; Μισές δουλειές πάλι κάνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα