Charismo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 On 18/10/2023 at 10:43, sphinxgr said: Υπάρχει κανείς που έβγαλε νέα ταυτότητα? Έκλεισα ραντεβού για Νοέμβριο και διαβάζω ότι θα πρέπει μετά απο 1-2 μήνες να πάμε να βγάλουμε εκ νέου ταυτότητα , παρότι θα έχουμε καινούργια, γιατι δεν έχουν προλάβει να βγάλουν τον Προσωπικό Αριθμό που πρέπει να αναγράφεται στην Ταυτότητα! Ξέρει κανείς κάτι? Αν είναι να βγει ξανά ταυτότητα με νέο αριθμό ταυτότητας,είναι τεράστια μανούρα για δήλωση σε τράπεζες κλπ Αυτός είναι ένας προβληματισμός δικός μου και δυστυχώς με το μπλέξιμο που υπάρχει, οι πληροφορίες που έχω είναι αντικρουόμενες. Ενώ αρχικά είχα μάθει πως αφού εκδόσεις τη νέα ταυτότητα, μπορείς όταν προστεθεί ο αριθμός του πολίτη να πας στο τμήμα και απλά να τη συμπληρώσουν στην υπάρχουσα, όταν πήγε ο αδερφός μου τις προάλλες στο τμήμα της περιοχής μας, ο αστυνομικός του είπε πως με τις μεμβράνες που έχουν οι καινούριες ταυτότητες, δεν μπορούν να αλλοιωθούν και να τυπωθούν από πάνω. Άρα τρέχα γύρευε. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Για σίγουρα θα μάθουμε μόνο όταν γίνει η προσθήκη και δυστυχώς μας βλέπω για ακόμα μια φορά να τρέχουμε. 1
ZoReN Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 On 18/10/2023 at 10:43, sphinxgr said: Υπάρχει κανείς που έβγαλε νέα ταυτότητα? Έκλεισα ραντεβού για Νοέμβριο και διαβάζω ότι θα πρέπει μετά απο 1-2 μήνες να πάμε να βγάλουμε εκ νέου ταυτότητα , παρότι θα έχουμε καινούργια, γιατι δεν έχουν προλάβει να βγάλουν τον Προσωπικό Αριθμό που πρέπει να αναγράφεται στην Ταυτότητα! Ξέρει κανείς κάτι? Αν είναι να βγει ξανά ταυτότητα με νέο αριθμό ταυτότητας,είναι τεράστια μανούρα για δήλωση σε τράπεζες κλπ Είναι ο λόγος που ακόμα δεν έχω βγάλει. Περιμένω μέχρι αρχές του έτους να δω τι θα γίνει με αυτήν την ιστορία και μετά θα πάω 3
zurabi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα, τα στοιχεία του νέου τύπου ταυτότητας, σε πόσο περίπου καιρό εμφανίστηκαν στο eGOV-KYC;
villasg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, zurabi είπε Καλημέρα, τα στοιχεία του νέου τύπου ταυτότητας, σε πόσο περίπου καιρό εμφανίστηκαν στο eGOV-KYC; Παρασκευη την πηρα , ευτερα ηταν ολα ενημερωμενα 2
agnostos13 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 19/10/2023 στις 2:06 ΜΜ, doubtful είπε Ερωτηση σχετικα με τις ταυτοτητες. Ειμαστε αναγκασμενοι να παρουμε τις καινουριες η μπορουμε και τις παλιες? Ξερει καποιος με σιγουρια? Ευχαριστω. Όταν σου λένε ξεκάθαρα οτι καταργήθηκε μια διαδικασία και ισχύει πλέον μια νέα γιατί να ρωτήσεις αν ισχύει ακόμα η παλιά; ΥΓ. Θα μου πεις στη χώρα της παράτασης όλα μπορούν να συμβούν... Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2023 από agnostos13
prototypegr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 6 ώρες πριν, agnostos13 είπε Όταν σου λένε ξεκάθαρα οτι καταργήθηκε μια διαδικασία και ισχύει πλέον μια νέα γιατί να ρωτήσεις αν ισχύει ακόμα η παλιά; ΥΓ. Θα μου πεις στη χώρα της παράτασης όλα μπορούν να συμβούν... Δεν υπάρχουν παρατάσεις. Οι παλιές ταυτότητες έπαψαν να εκδίδονται. Δεν υπάρχουν πλέον δελτία για να εκτυπωθούν. Αποσύρθηκαν όλα για καταστροφή. Μόνο οι νέες εκδίδονται.
1comment Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Στις 19/10/2023 στις 2:36 ΜΜ, Charismo είπε Αυτός είναι ένας προβληματισμός δικός μου και δυστυχώς με το μπλέξιμο που υπάρχει, οι πληροφορίες που έχω είναι αντικρουόμενες. Ενώ αρχικά είχα μάθει πως αφού εκδόσεις τη νέα ταυτότητα, μπορείς όταν προστεθεί ο αριθμός του πολίτη να πας στο τμήμα και απλά να τη συμπληρώσουν στην υπάρχουσα, όταν πήγε ο αδερφός μου τις προάλλες στο τμήμα της περιοχής μας, ο αστυνομικός του είπε πως με τις μεμβράνες που έχουν οι καινούριες ταυτότητες, δεν μπορούν να αλλοιωθούν και να τυπωθούν από πάνω. Άρα τρέχα γύρευε. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Για σίγουρα θα μάθουμε μόνο όταν γίνει η προσθήκη και δυστυχώς μας βλέπω για ακόμα μια φορά να τρέχουμε. Γι αυτό ακριβώς ακόμα δεν βγάζουμε ταυτότητα (χώρια που δεν βρίσκεις ραντεβού) εκτός αν είναι απόλυτη ανάγκη (απώλεια παλιάς). Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βιαστούμε. 1
Angeldust Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κλείσω ραντεβού σε διαφορετικό αστυνομικό τμήμα από τον τόπο κατοικίας? Δεν εμφανίζει κανένα διαθέσιμο μέχρι και τέλος Δεκεμβρίου στο ΑΤ της περιοχής. Για Θεσσαλονίκη αναφέρομαι.
villasg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Βλεπουν την μονιμη κατοικια την ωρα που περνανε στοιχεια και εαν δεν υπαγεται σε αυτους σε διωχνουν 1
zurabi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Στις 19/10/2023 στις 2:36 ΜΜ, Charismo είπε Αυτός είναι ένας προβληματισμός δικός μου και δυστυχώς με το μπλέξιμο που υπάρχει, οι πληροφορίες που έχω είναι αντικρουόμενες. Ενώ αρχικά είχα μάθει πως αφού εκδόσεις τη νέα ταυτότητα, μπορείς όταν προστεθεί ο αριθμός του πολίτη να πας στο τμήμα και απλά να τη συμπληρώσουν στην υπάρχουσα, όταν πήγε ο αδερφός μου τις προάλλες στο τμήμα της περιοχής μας, ο αστυνομικός του είπε πως με τις μεμβράνες που έχουν οι καινούριες ταυτότητες, δεν μπορούν να αλλοιωθούν και να τυπωθούν από πάνω. Άρα τρέχα γύρευε. Ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Για σίγουρα θα μάθουμε μόνο όταν γίνει η προσθήκη και δυστυχώς μας βλέπω για ακόμα μια φορά να τρέχουμε. Και αυτό θα είναι προαιρετικό να υπάρχει γραμμένο ή όσοι έβγαλαν τώρα θα πρέπει να ξανά βγάλουν;
Charismo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, Angeldust said: Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κλείσω ραντεβού σε διαφορετικό αστυνομικό τμήμα από τον τόπο κατοικίας? Δεν εμφανίζει κανένα διαθέσιμο μέχρι και τέλος Δεκεμβρίου στο ΑΤ της περιοχής. Για Θεσσαλονίκη αναφέρομαι. Ακόμα κι αν κλείσεις σε διαφορετικό τμήμα, θα σου έρθει μετά από μερικές ημέρες e-mail για ακύρωση, επειδή δεν είναι στο τμήμα της διεύθυνσης κατοικίας σου.
_filippos_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Η δικιά μου ταυτότητα έχει εκδοθεί το 2011 και είναι ταλαιπωρημένη / ξεφλουδισμένη αρκετά. Για να βγάλω την νέα θα δηλώσω έκδοση λόγω παλαιότητας ή φθοράς; Δεν θέλω να πληρώσω περαν των 10€.
CptBill Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δοκίμασα ανανέωση στοιχείων στην alpha bank μέσω εθνικού μητρώου επικοινωνίας (gov) , κομπλέ όλα. Ποιες τράπεζες είπαμε έχουν θέμα κ χτυπάνε στο νέο αριθμό ταυτότητας?
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, _filippos_ είπε Η δικιά μου ταυτότητα έχει εκδοθεί το 2011 και είναι ταλαιπωρημένη / ξεφλουδισμένη αρκετά. Για να βγάλω την νέα θα δηλώσω έκδοση λόγω παλαιότητας ή φθοράς; Δεν θέλω να πληρώσω περαν των 10€. φθορά.
villasg Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2023 10 ώρες πριν, _filippos_ είπε Η δικιά μου ταυτότητα έχει εκδοθεί το 2011 και είναι ταλαιπωρημένη / ξεφλουδισμένη αρκετά. Για να βγάλω την νέα θα δηλώσω έκδοση λόγω παλαιότητας ή φθοράς; Δεν θέλω να πληρώσω περαν των 10€. δεν δηλωνεις τιποτα , αφου εχεις να παραδωσεις βγαζεις νεα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα