Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσωπικος αριθμος θα ειναι ΑΦΜ + 3 ψηφία της επιλογής μας αλλα για  μετα τον Δεκεμβριο στις ταυτοτητες. Αναμενομενο οτι θα καθυστερουσε.

https://www.in.gr/2023/10/10/greece/taytotites-o-prosopikos-arithmos-tha-einai-afm-syn-tria-psifia-tha-ta-epileksei-o-politis/

• Like 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 6/10/2023 στις 6:54 ΜΜ, me3ikan είπε

Ρε παιδιά, με το gov.gr wallet αντιμετωπίζει κανείς θέμα; Την παρέλαβα το προηγούμενο Σάββατο και την περασμένη Δευτέρα στο myaade είχαν αλλάξει τον αριθμό με τον νέο όπως προβλέπεται. Μπαίνω όμως στην εφαρμογή και δεν έρχεται το otp για επιβεβαίωση με τίποτα. Ενώ σε άλλες υπηρεσίες μου έρχεται otp. Έχω ήδη κάνει διαγραφή cache και δεδομένων και επανεγκατάσταση αλλά τίποτα.

κανε απεγκατασταση της εφαρμογης και εκ νεου εγκατασταση και ολα θα ειναι οκ(τουλαχιστον εγω που ειχα το ιδιο θεμα ετσι εκανα )

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, jimmy1966 είπε

κανε απεγκατασταση της εφαρμογης και εκ νεου εγκατασταση και ολα θα ειναι οκ(τουλαχιστον εγω που ειχα το ιδιο θεμα ετσι εκανα )

Τίποτα δε γίνεται, το έχω κάνει 5 φορές. Έστειλα και mail την Παρασκευή αλλά με κλάσανε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Konst13 είπε

ΕΦΚΑ: Υπάρχει και δυνατότητα με ραντεβού online για αλλαγή ταυτότητας, υπάρχει πρόβλημα με την διαθεσιμότητα ραντεβού..

Εγώ έφαγα άκυρο από τον ΕΦΚΑ, καθώς μου είπαν πως το σύστημα δεν δέχεται ακόμα τους αριθμούς των νέων ταυτοτήτων. Αν κάποιος έχει διαφορετική εμπειρία, ας ενημερώσει.

Επεξ/σία από pluss
Δημοσ.

Για όσους παραλάβατε, πως είναι από σχεδίαση; Ωραίες φαίνονται στις εικόνες πάντως! Εγώ έχω ραντεβού 23/11 ρε γμτ..

Δημοσ.

Εγω πηγα παρασκευη 6/10 και εκανα την διαδικασια εδω στην Ερετρια .
ΛΟγικα οπου να ειναι θα με ενημερωσουν να παραλαβω , αντε να δουμε 

Δημοσ.

Είδα χτες απο έναν φίλο. Μου άρεσε πάρα πολύ. Αξίζει να περιμένω μέχρι να μπει και ο προσωπικός κωδικός τον Δεκέμβρη ή να παω τώρα?

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση, προσπαθώ εδώ και μέρες να κλείσω ραντεβού και ακόμα και για τον Δεκέμβρη και για τον Ιανουάριο δεν έχει διαθέσιμα. Με το που ανοιξε η πλατφόρμα για τους μήνες Δεκέμβρη και Γεννάρη μπήκα στο σύστημα και δεν υπάρχει τίποτα. Ξέρει κανείς τι γίνεται;

Δημοσ.

Ανοιγουν κατι ραντεβου σε ασχετες μερες και ωρες αλλα εξαφανιζονται γρηγορα

Αν καποιος δεν εχει χασει την ταυτοτητα του κτλ, δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να παει πριν το 2024,υπαρχουν αρκετα θεματα να λυθουν,πχ δεν μπορει να γινει τωρα αυτοματη ενημερωση

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vagos789 είπε

Αν καποιος δεν εχει χασει την ταυτοτητα του κτλ, δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να παει πριν το 2024,υπαρχουν αρκετα θεματα να λυθουν,πχ δεν μπορει να γινει τωρα αυτοματη ενημερωση

Ποια αυτόματη ενημέρωση δεν μπορεί να γίνει?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Μαλλον ακυρωσεις αιναι αυτα τα λιγα 

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνησε κι εμένα το... σατάνισμά μου. Έκανα την αίτηση σήμερα που είχα ραντεβού, μου είπαν προς το τέλος της επόμενης 'βδομάδας θα λάβω email για να πάω να παραλάβω.

Μου άρεσε πάρα πολύ η ψηφιοποίηση της υπογραφής. Αφού τζίφραρα, είχα τη δυνατότητα να τη σβήσω και να την ξανακάνω όσες φορές θέλω (σε λογική πλαίσια, πριν με βρίσουν :P) μέχρι να βγει οκ. Εν τέλει την έδωσα με την πρώτη (είχα εξασκηθεί) αλλά μου άρεσε σε σχέση με τη διαδικασία στο παρελθόν.

Επίσης, ενδιαφέρον έχει η διαδικασία της φωτογράφησης. Υπάρχει στημένη μία κάμερα της κακιάς ώρας (Canon 2000D), από την οποία με το που ληφθεί η φωτογραφία, πάει «κάπου» για να πάρει έγκριση (η οποία δίνεται - ή και όχι - ακαριαία). Φαντάζομαι, παίζει κάποια κεντρική υποδομή με αυτόματο image recognition; Όμορφα πράγματα πάντως.

Δημοσ.
On 10/10/2023 at 16:45, logokrimenos said:

Καλα αληθεια δεν θα με αφηνουν να βαλω το 666? 

Τραγικό αν όντως ισχύει. Δηλαδή σαν να λέει το κράτος οτι όντως πιστεύει στην ύπαρξη του 666 και στην μπουρδο-σημειολογία του......

Δημοσ.

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος που έχει παραλάβει την νέα ταυτότητα να μας πει αν το πλαίσιο "Τύπος Αίματος" υπάρχει πάνω στο δελτίο και σε όσους δεν τον δήλωσαν στην αίτηση; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...