Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρέλεβα χθες την καινούργια ταυτότητα αλλα απο οτι βλέπω δεν έχει γίνει η αλλαγή ακόμη σε ΑΑΔΕ κτλπ με τον καινούργιο αριθμό , υποθέρω οτι θα πάρει μερικές ημέρες 🤔

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, yiankap είπε

Σε πόσες μέρες παρέλαβες? Μένεις Αττικη ή εκτός? 

Μένω εντός αττικής , είχα παει την προηγούμενη τρίτη 26 και την πήρα εχθές

Δημοσ.

11 ημέρες δηλαδή. Εγω πήγα σε τμημα κωμόπολης των Τρικάλων τη Δεύτερα 02 Οκτ. Λογικά μεχρι τέλος της άλλης εβδομάδας θα παραλάβω.. 

Δημοσ.

Ρε παιδιά, με το gov.gr wallet αντιμετωπίζει κανείς θέμα; Την παρέλαβα το προηγούμενο Σάββατο και την περασμένη Δευτέρα στο myaade είχαν αλλάξει τον αριθμό με τον νέο όπως προβλέπεται. Μπαίνω όμως στην εφαρμογή και δεν έρχεται το otp για επιβεβαίωση με τίποτα. Ενώ σε άλλες υπηρεσίες μου έρχεται otp. Έχω ήδη κάνει διαγραφή cache και δεδομένων και επανεγκατάσταση αλλά τίποτα.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, me3ikan είπε

Ρε παιδιά, με το gov.gr wallet αντιμετωπίζει κανείς θέμα; Την παρέλαβα το προηγούμενο Σάββατο και την περασμένη Δευτέρα στο myaade είχαν αλλάξει τον αριθμό με τον νέο όπως προβλέπεται. Μπαίνω όμως στην εφαρμογή και δεν έρχεται το otp για επιβεβαίωση με τίποτα. Ενώ σε άλλες υπηρεσίες μου έρχεται otp. Έχω ήδη κάνει διαγραφή cache και δεδομένων και επανεγκατάσταση αλλά τίποτα.

Καλημέρα , και σε εμένα το ίδιο, βγάζει μήνυμα σφάλματος ότι δεν βρίσκει την φωτογραφία ταυτότητας….

Δημοσ.

Μην ανησυχείτε. Θέλει λίγο καιρό το περασμα της φωτο στο σύστημα. Για την παλια μου ταυτότητα που απεκτησα τον Αύγουστο (!!!!) , έκανε περιπου μια εβδομάδα να εμφανιστεί η φωτογραφια στο gov! Είχα προβλημάτιστει τόσο που ήμουνα έτοιμος να πάω στο τμήμα να ρωτήσω. Μάλλον κάποια πράγματα δεν αλλάζουν...... 

Δημοσ.

Το εκανα και εγω  εχθες .
Μπορει καποιος να βαλει συνγκεντρωτικα μολις παραληφθει που γινετε αυτοματα ενημερωση και που πρεπει να το κανουμε εμεις ?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, villasg είπε

Το εκανα και εγω  εχθες .
Μπορει καποιος να βαλει συνγκεντρωτικα μολις παραληφθει που γινετε αυτοματα ενημερωση και που πρεπει να το κανουμε εμεις ?

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η ερώτησή μου έχει σχέση με τις ταυτότητες, αλλά γενικότερα είναι off-topic. Συγνώμη για αυτό, αλλά δεν ήθελα να ανοίξω νέο θέμα μόνο για αυτό.

Στις εκλογές, η λίστα με τα ονόματα που έχει η εφορευτική επιτροπή, περιλαμβάνει και αριθμό ταυτότητας; Το ρωτάω γιατί εδώ και κάποιους μήνες έχω αλλάξει ταυτότητα λόγω φθοράς και δεν ξέρω αν το κράτος έχει βάλει στους εκλογικούς καταλόγους τον νέο αριθμό ταυτότητας, αν τυχόν περιλαμβάνεται.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nate είπε

Η ερώτησή μου έχει σχέση με τις ταυτότητες, αλλά γενικότερα είναι off-topic. Συγνώμη για αυτό, αλλά δεν ήθελα να ανοίξω νέο θέμα μόνο για αυτό.

Στις εκλογές, η λίστα με τα ονόματα που έχει η εφορευτική επιτροπή, περιλαμβάνει και αριθμό ταυτότητας; Το ρωτάω γιατί εδώ και κάποιους μήνες έχω αλλάξει ταυτότητα λόγω φθοράς και δεν ξέρω αν το κράτος έχει βάλει στους εκλογικούς καταλόγους τον νέο αριθμό ταυτότητας, αν τυχόν περιλαμβάνεται.

Και τι πειράζει αν έχουν αριθμό ταυτότητας;Εδώ πάνε τελευταία στιγμή και βγάζουν/αλλάζουν ταυτότητα και δεν έχουν πρόβλημα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και τι πειράζει αν έχουν αριθμό ταυτότητας;Εδώ πάνε τελευταία στιγμή και βγάζουν/αλλάζουν ταυτότητα και δεν έχουν πρόβλημα.

Επειδή μπορεί να λέει τον αριθμό ταυτότητας της παλιότερης ταυτότητας. Αλλά έχεις δίκιο στο δεύτερο που λες, δεν θα είχε λογική να αλλάξεις ταυτότητα πρόσφατα τότε, ενώ γίνεται.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις την παρέλαβα!!!!! Πήρα το mail σήμερα, πρωί Σαββάτου και πήγα στο Τμημα και παρέδωσα την παλια και πήρα την καινούργια.

Χρονοδιάγραμμα :

Αίτηση : 2 Οκτ,

Αποστολη mail ότι έφυγε η αίτηση 3 Οκτ,

Ειδοποίηση και παραλαβή : 7 Οκτ!

Εξεπλάγην ευχάριστα!!!! 

Υ. Γ Η ταυτότητα πέρασε σήμερα στο gov. Προσπάθησα να επικαιροποιησω στοιχεία σε Eurobank και Πειραιώς, μου βγάζει όμως το παρακάτω πρόβλημα (για την ώρα) στα στοιχεία του kyc:

"Στοιχεία Ταυτότητας
Δεν βρέθηκαν στοιχεία" 

Επεξ/σία από yiankap
Δημοσ.
6 hours ago, Nate said:

φιλε για να ψηφισεις πας. ετσι και σου πουν τιποτα οτι δεν σε αφηνω θα πεταχτουν ολοι οι παραδιπλανοι των υποψυφιων και τελείωσες, ουτε καν κατοικος ελλαδας δεν νομιζω οτι τους νοιαζει να εισαι σε αυτες τις "εκλογες" υπαρχουν λιστες υποψυφιων που φτανουν το ενα μετρο σε μήκος σε περιοχες. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 3/10/2023 στις 10:02 ΜΜ, Konst13 είπε

Που Δηλώνω την νέα ταυτότητα;

ΔΟΥ: Γίνεται αυτόματα.

ΕΦΚΑ/ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ: Δεν γίνεται αυτόματα, θέλει να πας από κοντά (με επιφύλαξη).

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Γίνεται αλλαγή στοιχείων και περνιούνται μέσω του gov.gr (Σε κάποιες τράπεζες (ΓΚΟΥΧΟΥ ΑΛΦΑ) έχει κάποιο πρόβλημα αλλά γίνεται επικαιροποίηση online)

ΔΕΚΟ( ΡΕΥΜΑ/ΝΕΡΟ/ΘΕΡΜΑΝΣΗ/ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ): Cosmote από κοντά σε κατάστημα, ΔΕΗ πχ μπορεί από το site αλλά δεν δέχεται τον νέο αριθμό ταυτότητας, θα το φτιάξουν σύντομα, αλλιώς δοκιμάστε από τηλέφωνο/mail, φυσικό αέριο κτλ τηλέφωνο/mail, ΕΥΔΑΠ γίνεται online (για λοιπούς παρόχους τηλεπ/ενέργειας δεν γνωρίζω).

edit 10/10/23:

ΕΦΚΑ: Υπάρχει και δυνατότητα με ραντεβού online για αλλαγή ταυτότητας, υπάρχει πρόβλημα με την διαθεσιμότητα ραντεβού..

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Η Alpha το έφτιαξε το πρόβλημα και με μια σύνδεση με το gov.gr ενημερώνεται κατευθείαν.

ΔΕΚΟ: Σε ΔΕΗ αλλάζει εύκολα εδώ (βάζεις τα τελευταία 4 ψηφία της νέας ταυτότητας) https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/allagi-stoixeion/

Για τα υπόλοιπα σε νεότερο edit😊

• Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...