Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 minutes ago, kax54638 said:

Γνωρίζει κανένας αν μπορείς να αλλάξεις το ραντεβού σου περισσότερες από μια φορές;

Γιατί να το κάνεις αυτό;

Οκ να καταλάβω πως κάποια στιγμή σου έτυχε κάτι,  αλλά με το να κλείνεις τρως το σποτ απο κάποιον που θα μπορούσε να πάει.  Κάτσε δες   πότε πραγματικά μπορείς να πας και κλείσε για τότε

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 minutes ago, sdikr said:

Γιατί να το κάνεις αυτό;

Οκ να καταλάβω πως κάποια στιγμή σου έτυχε κάτι,  αλλά με το να κλείνεις τρως το σποτ απο κάποιον που θα μπορούσε να πάει.  Κάτσε δες   πότε πραγματικά μπορείς να πας και κλείσε για τότε

Δίκιο έχεις. Ήθελα να το μεταφέρω Ιανουάριο ώστε να έχει βγει και ο αριθμός πολίτη μια και καλή. Αλλά είναι κλεισμένος όλος ο μήνας αλλά εμφανίστηκαν ραντεβού Δεκέμβριο (που ήταν μέχρι πριν κλειστά) και μπήκα στον πειρασμό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας,

Προκειται να ταξιδεψουμε τελη Οκτωβριου Γερμανια, Ατταλεια και Βουκουρεστι. Το πιο κοντινο ραντεβου που καταφερα ειναι το Σαββατο μεθαύριο.

Ηθελα να ρωτησω, ποσες περιπου μερες χρειαστηκε να σας δωσουν την νεα ταυτότητα;

Ρπισης, οταν κανατε την υποβολη, σας κρατησαν την προηγούμενη;

Επειδη Θεσσαλονικη δεν εβρισκα κανενα διαθεσιμο ραντεβου, απο την πρωτη κιολας μερα εναρξης των αιτησεων αναγκαστηκα για Χαλκιδικη και φοβαμαι οτι μπορει να μην προλαβω να την εχω στα χερια μου.

Επισης, ο αριθμος της νεας ταυτοτητας αναγνωριζεται σε υπηρεσιες αλλων χωρων;

Πχ στον γερμανικό ΟΑΕΔ μπορεις να κανεις αιτημα επιδοματος ηλεκτρονικα, αρκει να βαλεις τον ευρωπαικο αριθμο ταυτοτητας. Θα μπορει να γινει κατι τετοιο με τον αριθμο στην νεα ταυτοτητα;

Επεξ/σία από DGM
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kax54638 είπε

Δίκιο έχεις. Ήθελα να το μεταφέρω Ιανουάριο ώστε να έχει βγει και ο αριθμός πολίτη μια και καλή. Αλλά είναι κλεισμένος όλος ο μήνας αλλά εμφανίστηκαν ραντεβού Δεκέμβριο (που ήταν μέχρι πριν κλειστά) και μπήκα στον πειρασμό...

Είναι σίγουρο 100% οτι θα βγει ο αριθμός των πολιτών; τον Γενάρη του 24?

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, DGM είπε

Καλησπερα σας,

Προκειται να ταξιδεψουμε τελη Οκτωβριου Γερμανια, Ατταλεια και Βουκουρεστι. Το πιο κοντινο ραντεβου που καταφερα ειναι το Σαββατο μεθαύριο.

Ηθελα να ρωτησω, ποσες περιπου μερες χρειαστηκε να σας δωσουν την νεα ταυτότητα;

Ρπισης, οταν κανατε την υποβολη, σας κρατησαν την προηγούμενη;

Επειδη Θεσσαλονικη δεν εβρισκα κανενα διαθεσιμο ραντεβου, απο την πρωτη κιολας μερα εναρξης των αιτησεων αναγκαστηκα για Χαλκιδικη και φοβαμαι οτι μπορει να μην προλαβω να την εχω στα χερια μου.

Επισης, ο αριθμος της νεας ταυτοτητας αναγνωριζεται σε υπηρεσιες αλλων χωρων;

Πχ στον γερμανικό ΟΑΕΔ μπορεις να κανεις αιτημα επιδοματος ηλεκτρονικα, αρκει να βαλεις τον ευρωπαικο αριθμο ταυτοτητας. Θα μπορει να γινει κατι τετοιο με τον αριθμο στην νεα ταυτοτητα;

Εχει γραφτεί πιο πίσω ότι στις τρεις περίπου μέρες την έχουν στα χέρια τους.

Την παλιά την δίνεις όταν παραλάβεις την νέα.Πάντα έτσι γινόταν.

Αν δεν είναι έτοιμη θα ταξιδεψετε με αυτήν που έχετε στα χέρια σας.Εκτός αν είναι αρχαία.

Γιατί να μην γίνεται;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kax54638 είπε

Γνωρίζει κανένας αν μπορείς να αλλάξεις το ραντεβού σου περισσότερες από μια φορές;

Ναι το άλλαξα 2 φορές.

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, kax54638 said:

Δεν έχουν δώσει ακόμα ραντεβού για τον Ιανουάριο,  πιστεύω πως θα ανοίξουν αργότερα

Δεν θα το κρατούσα σίγουρο πως θα είναι έτοιμος ο προσωπικος αριθμός

• Like 2
Δημοσ.

Απο Νοέμβριο έχουν πει σύμφωνα με το τελευταίο Update (σε ειδήσεις) βέβαια δεν διευκρίνισαν αν είναι απο αρχές η τέλη, υποθέτω θα μάθουμε περισσότερα τον άλλο μήνα.

image.png.99013771e42984fbf0d2250f4564cdd6.png

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Estevan είπε

Απο Νοέμβριο έχουν πει σύμφωνα με το τελευταίο Update (σε ειδήσεις) βέβαια δεν διευκρίνισαν αν είναι απο αρχές η τέλη, υποθέτω θα μάθουμε περισσότερα τον άλλο μήνα.

image.png.99013771e42984fbf0d2250f4564cdd6.png

Καλά. Στην Ελλάδα είμαστε. Μικρό καλάθι.

Δημοσ.
14 hours ago, DownUNDERground said:

Φαίνεται να έβγαλαν ραντεβού για τον Δεκέμβρη. Όσοι ενδιαφέρεστε σπεύσατε.

thanks! εκλεισα και εγω για Δεκέμβρη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μοιραστώ την εμπειρία μου μην την πατήσει και άλλος. Κλείνω ραντεβού από 25/09/23 για εχθές 05/10/23 11:30 στο τμἠμα Βριλησσίων. Στις 04/10/23 το βράδυ μου έρχεται email ότι ακυρώνεται η κράτηση μου και να μπω να κλείσω καινούργιο ραντεβού. Μπαίνω βρίσκω και πάλι την ίδια ώρα αφού πλέον ήταν ελεύθερο και το ξανά κλείνω μου έρχεται και επιβεβαίωση όλα καλά. Πάω λοιπόν 11:20 χτυπάω την πόρτα λέω το όνομα μου μου λένε το ραντεβού έχει ακυρωθεί ναι λέω αλλά το ξανά έκλεισα έχω και την επιβεβαίωση. Που μένετε με ρωτάνε τους λέω την οδό με πάνε σε έναν χάρτη και μου λένε δεν ανήκετε σε εμάς (για ένα στενό η διαφορά είμαι πάνω στα σύνορα) αλλά στου Χαλανδρίου οπότε το σύστημα σε πετάει έξω αυτόματα (γιαυτό και η ακύρωση) και δεν μπρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Προσοχή λοιπόν μην κλείνετε ραντεβού σε άλλα τμήματα γιατί δεν θα σας εξυπηρετήσουν. Επόμενο ραντεβού 04/12/23 άντε να δούμε.

Επεξ/σία από vanni
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 minutes ago, vanni said:

Να μοιραστώ την εμπειρία μου μην την πατήσει και άλλος. Κλείνω ραντεβού από 25/09/23 για εχθές 05/10/23 11:30 στο τμἠμα Βριλησσίων. Στις 04/10/23 το βράδυ μου έρχεται email ότι ακυρώνεται η κράτηση μου και να μπω να κλείσω καινούργιο ραντεβού. Μπαίνω βρίσκω και πάλι την ίδια ώρα αφού πλέον ήταν ελεύθερο και το ξανά κλείνω μου έρχεται και επιβεβαίωση όλα καλά. Πάω λοιπόν 11:20 χτυπάω την πόρτα λέω το όνομα μου μου λένε το ραντεβού έχει ακυρωθεί ναι λέω αλλά το ξανά έκλεισα έχω και την επιβεβαίωση. Που μένετε με ρωτάνε τους λέω την οδό με πάνε σε έναν χάρτη και μου λένε δεν ανήκετε σε εμάς (για ένα στενό η διαφορά είμαι πάνω στα σύνορα) αλλά στου Χαλανδρίου οπότε το σύστημα σε πετάει έξω αυτόματα (γιαυτό και η ακύρωση) και δεν μπρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Προσοχή λοιπόν μην κλείνετε ραντεβού σε άλλα τμήματα γιατί δεν θα σας εξυπηρετήσουν. Επόμενο ραντεβού 04/12/23 άντε να δούμε.

Άρα οσοι εκλεισαν κοντα στην δουλεια γιατι τους βολευει ή σε αλλη περιοχη αυτονοητο να εχουν θεμα. Διοτι πολλοι λεγαν οτι δεν θελει το τμημα που εξυπερετει τον τοπο κατοικιας σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε σήμερα mail ότι έγινε επιτυχής υποβολή αίτησης για έκδοση ταυτότητας, ενώ πήγα χθες. Δεν κάνανε την αίτηση απευθείας ?

Επεξ/σία από dimitrisg55
Δημοσ.

Και σε εμένα, την επόμενη ήρθε το mail ότι υποβλήθηκε η αίτηση. Ξέρουμε πόσες μέρες μετα από αυτό το mail έρχεται η ταυτότητα? 

• Thanks 1
Δημοσ.

Μόλις γύρισα απο το ΑΤ που είχα πάει για την έκδοση νέας ταυτότητας.
Το email ήρθε κατευθείαν όσο ακόμα ήμουν εκεί, επίσης μπορείς να δηλώσεις ομάδα αίματος με την κάρτα εθελοντή αιμοδότη χωρίς βεβαίωση.

• Thanks 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...