Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sdikr είπε

Γραφω πιο κάτω όμως  πως και την παλιά όταν την άλλαζες και ήταν κανονικά σε ισχύ αργούσε το σύστημα

Ναι, το είδα. Ας είναι, αφού την παρέλαβα σε μόλις 3 μέρες χωρίς προβλήματα χαλάλι 😀

Δημοσ.

Κατά τη διάρκεια κλεισίματος ραντεβού, στο dropdown menu "εισάγετε πρόσθετες πληροφορίες" επιλέγουμε "έκδοση νέου Δελτίου Ταυτότητας" ή "Αντικατάσταση Δελτίου Ταυτότητας λόγω παλαιότητας"; (στη δική μου περίπτωση έκλεισα 15ετια πριν λίγους μήνες).

Πιστεύω ότι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία μιας και κλείνεις ραντεβού για νέου τύπου ταυτότητα αλλά αναρωτιέμαι εάν ετοιμάζουν διαφορετικά έγγραφα από πριν αναλόγως του τι θα επιλέξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιλέγεις αντικατάσταση λογω παλαιότητας. Ειναι πιο απλό , δεν χρειάζεσαι μάρτυρα.

Αρκεί να βρείς ραντεβού

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.

Ο αριθμός της ταυτότητας είναι ο πάνω δεξιά σε περίπτωση που δεν καταλαβαίνει κάποιος....

ένα γράμμα και οχταψηφιος

Σε αντίθεση με δύο γράμματα και εξαψηφιος. Δε ξέρω αν υπόκειται σε συστήματα συμμόρφωσης και ομοιοποιησφς με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Εγώ έχω αριθμό κάτω από 1000αδα και μου άρεσε αυτό είναι πολύ πολύ εύκολο να θυμάσαι 

Δημοσ.
26 minutes ago, andreaspapp said:

Κατά τη διάρκεια κλεισίματος ραντεβού, στο dropdown menu "εισάγετε πρόσθετες πληροφορίες" επιλέγουμε "έκδοση νέου Δελτίου Ταυτότητας" ή "Αντικατάσταση Δελτίου Ταυτότητας λόγω παλαιότητας"; (στη δική μου περίπτωση έκλεισα 15ετια πριν λίγους μήνες).

Πιστεύω ότι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία μιας και κλείνεις ραντεβού για νέου τύπου ταυτότητα αλλά αναρωτιέμαι εάν ετοιμάζουν διαφορετικά έγγραφα από πριν αναλόγως του τι θα επιλέξεις.

και γω πιστεύω οτι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει ο ωχαδερφισμός και να μάθουμε να ενεργούμε με βάση του τι διαβάζουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, prometheas είπε

Επιλέγεις αντικατάσταση λογω παλαιότητας. Ειναι πιο απλό , δεν χρειάζεσαι μάρτυρα.

Αρκεί να βρείς ραντεβού

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ευτυχώς εδώ που μένω έχει διαθέσιμα ραντεβού ακόμα και στα μέσα Οκτωβρίου.

1 ώρα πριν, greekfragma είπε

και γω πιστεύω οτι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει ο ωχαδερφισμός και να μάθουμε να ενεργούμε με βάση του τι διαβάζουμε.

Ναι έχεις δίκιο, γι'αυτό ρώτησα εδώ πριν οριστικοποιήσω το ραντεβού, δεν είχα καταλάβει τις διαφορές, είχα την εντύπωση ότι το "έκδοση νέου δελτίου ταυτότητας" σήμαινε έκδοση ταυτότητας νέου τύπου.

Επεξ/σία από andreaspapp
Δημοσ.

Ο αριθμός της ταυτότητας είναι ο πάνω δεξιά σε περίπτωση που δεν καταλαβαίνει κάποιος....

Σε αντίθεση με δύο γράμματα και εξαψηφιος. 

Μόλις πέρασα και στην εφαρμογή wallet από την Παρασκευή που παρέλαβα το νέο μου εγγραφο. Χρειάστηκε να απεγκετσδτησω και ξανά εγκατάσταση την εφαρμογή. Έγινε ενημέρωση αυτόματα σε εφορία σε ΔΕΗ φυσικό αέριο και μισθοδοσία μου από εμένα. Οι τράπεζες θεωρώ ότι θα ενημερωθούν από το σύστημα αυτόματα...

Μένει κάτι άλλο;;; 

Νομίζω και το στρατολογικό γραφείο και τελειώσαμε ....

Δημοσ.
2 hours ago, PedroG said:

Μόλις πέρασα και στην εφαρμογή wallet από την Παρασκευή που παρέλαβα το νέο μου εγγραφο

iphone ?

2 hours ago, PedroG said:

Νομίζω και το στρατολογικό γραφείο και τελειώσαμε

what? why ? δεν εχεις παει φαντάρος γαι αυτο ? πρωτη φορα ακουω να πρεπει να μπει εκει

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, PedroG είπε

Σε αντίθεση με δύο γράμματα και εξαψηφιος. 

Μόλις πέρασα και στην εφαρμογή wallet από την Παρασκευή που παρέλαβα το νέο μου εγγραφο. Χρειάστηκε να απεγκετσδτησω και ξανά εγκατάσταση την εφαρμογή. Έγινε ενημέρωση αυτόματα σε εφορία σε ΔΕΗ φυσικό αέριο και μισθοδοσία μου από εμένα. Οι τράπεζες θεωρώ ότι θα ενημερωθούν από το σύστημα αυτόματα...

Μένει κάτι άλλο;;; 

Νομίζω και το στρατολογικό γραφείο και τελειώσαμε ....

Στις τραπεζες μπορεις απ το ebank με συνεργασια του gov (κανεις τα βηματα για το μητρωο αν δε τα χεις κανει) κι μετα απλα κανεις επικαιροποιηση στοιχείων.  Βολευει να κανεις τα βηματα του gov διοτι αν χτυπαξυλο σου κλεψουν-χασεις το διπλωμα οδηγησης κανεις αιτηση μεσω του gov και γλιτωνεις ενα πανελα στην υπηρεσια μεταφορων

Δημοσ.
3 ώρες πριν, great είπε

iphone ?

what? why ? δεν εχεις παει φαντάρος γαι αυτο ? πρωτη φορα ακουω να πρεπει να μπει εκει

Δεν έχω αλλάξει αλλη φορά και θεωρώ ότι είναι φορέας που πρέπει να ενημερωθει όχι και ο σημαντικότερος ο πιο προεξέχον αλλά δε ξέρω που αλλού να το κοινοποίησω από μισθοδοσία μου τράπεζα και εφορία.

Όλα από Android στο wallet και με ΜάιλΣ την ΔΕΗ κλπ.

Περιπιπτωντος δηλώθηκα δύο εκατοστά πιο κοντός στη νέα ταυτότητα μιας και το ψηφίο -9 δεν ήταν ορατό τόσο καθαρά στην παλιά ταυτότητα και όταν με ρώτησε η αστυνομικος είπα για το ύψος -7...Δεν πρόκειται ούτε καν να ασχοληθώ με το θέμα ...

Να λοιπόν που η καινούργια ταυτότητα έχει αρχίσει και αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας για οποιαδήποτε επιμένει ότι είναι επικίνδυνη... έχω και στοιχεία 

• Confused 2
Δημοσ.
10 hours ago, PedroG said:

Δεν έχω αλλάξει αλλη φορά και θεωρώ ότι είναι φορέας που πρέπει να ενημερωθει όχι και ο σημαντικότερος ο πιο προεξέχον

δεν εχω ασχοληθει ποτε μα ποτε ομως, και ειμαι σιγουρος οτι τα εχει τα στοιχεια και παραπανω απο οσα νομιζεις ίσως. Νομίζω χάσιμο χρόνου ήταν.

Δημοσ.
12 hours ago, PedroG said:

Δεν έχω αλλάξει αλλη φορά και θεωρώ ότι είναι φορέας που πρέπει να ενημερωθει όχι και ο σημαντικότερος ο πιο προεξέχον αλλά δε ξέρω που αλλού να το κοινοποίησω από μισθοδοσία μου τράπεζα και εφορία.

Όλα από Android στο wallet και με ΜάιλΣ την ΔΕΗ κλπ.

Περιπιπτωντος δηλώθηκα δύο εκατοστά πιο κοντός στη νέα ταυτότητα μιας και το ψηφίο -9 δεν ήταν ορατό τόσο καθαρά στην παλιά ταυτότητα και όταν με ρώτησε η αστυνομικος είπα για το ύψος -7...Δεν πρόκειται ούτε καν να ασχοληθώ με το θέμα ...

Να λοιπόν που η καινούργια ταυτότητα έχει αρχίσει και αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας για οποιαδήποτε επιμένει ότι είναι επικίνδυνη... έχω και στοιχεία 

Περνάει η καινούρια ταυτότητα στο google wallet? Η διαδικασία ποια είναι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...