thomasG4 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, great said: αυτο ρωταγα και εγω για να ξερω αν θα αλλαξει δευτερη φορα ο αριθμος ταυτοτητας. Τα ιδια τα ρεπορταζ λενε οτι δεν θα γινει ετσι γιατι δεν θελουν να ταλαιπωρουν τον πολιτη, απλα θα προστεθει. Το πως δεν ξερω, θα βγει καινουριο χαρτι, δεν ξερω πως και δεν μας νοιαζει αρκει να γινει ετσι. Επισης την καινουρια την προσθεσε κανεις στο wallet , ειναι ενταξει αυτο? καθως ουτε παλι θα την κουβαλαω εφοσον εχω το κινητο. Από τη στιγμή που οι νέες ταυτότητες έχουν το RFID chip όπως τα διαβατήρια, θα μπορεί να προστεθεί καινούρια πληροφορία μέσα εκ των υστέρων με κάποιο ειδικό μηχάνημα στο αστυνομικό τμήμα. Δεν είναι κάτι δύσκολο να γίνει τεχνολογικά. Δεν νομίζω να χρειάζεται να τυπωθεί πάνω αναγκαστικά. Αφού αν γίνεται έλεγχος κάπου θα γίνεται από αρμόδια όργανα που έχουν και τον εξοπλισμό να τσεκάρουν ηλεκτρονικά και τις πληροφορίες. Ηλεκτρονικά θα περιέχει και τον προσωπικό αριθμό αν το προσθέσουν στο RFID chip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, thomasG4 είπε Από τη στιγμή που οι νέες ταυτότητες έχουν το RFID chip όπως τα διαβατήρια, θα μπορεί να προστεθεί καινούρια πληροφορία μέσα εκ των υστέρων με κάποιο ειδικό μηχάνημα στο αστυνομικό τμήμα. Δεν είναι κάτι δύσκολο να γίνει τεχνολογικά. Δεν νομίζω να χρειάζεται να τυπωθεί πάνω αναγκαστικά. Αφού αν γίνεται έλεγχος κάπου θα γίνεται από αρμόδια όργανα που έχουν και τον εξοπλισμό να τσεκάρουν ηλεκτρονικά και τις πληροφορίες. Ηλεκτρονικά θα περιέχει και τον προσωπικό αριθμό αν το προσθέσουν στο RFID chip. Προσπάθησα πάνω από πέντε φορές να ενημερώσω το wallet που έχω στην κατοχή μου αλλά δεν κατέστη δυνατό δεν δέχεται την καινούργια ταυτότητα για κάποιο λόγο ίσως πρέπει να περιμένω άλλο ένα εικοσιτετράωρο ή από εβδομάδα η καινούργια. Έχω ενημερώσει όμως στην υπηρεσία που εργάζομαι με email και επίσης έχω προσπαθήσει να ενημερώσω την τράπεζα eurobank η οποία με παρέπεμψε όμως στο gov.gr πράγμα που δεν έγινε δεκτό Η εφορία Η αρμόδια ΔΟΥ που επικοινώνησαν τηλεφωνικά μου είπε επί λέξη ότι θα ενημερωθεί αυτόματα η εφορία μέσω της υπηρεσίας της αστυνομίας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Ραντεβού για όλο το 23γιοκ. Μιλάμε οργασμός ραντεβού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, JohnnyDragon είπε Έχω μια ερώτηση. Εγώ θέλω να βγάλω νέα ταυτότητα αλλά για συναισθηματικούς λόγους θα θελα να κρατήσω και την παλιά και ας μην ισχύει πια, σαν αναμνηστικό. Υπάρχει τρόπος άραγε; αν την ακυρωναν πχ στο αστυνομικό τμήμα με κάποιο τρόπο; Δηλωσε απώλεια και βγάλε άλλη. Το ίδιο θα κάνω και εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtzgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 44 λεπτά πριν, PedroG είπε Προσπάθησα πάνω από πέντε φορές να ενημερώσω το wallet που έχω στην κατοχή μου αλλά δεν κατέστη δυνατό δεν δέχεται την καινούργια ταυτότητα για κάποιο λόγο ίσως πρέπει να περιμένω άλλο ένα εικοσιτετράωρο ή από εβδομάδα η καινούργια. Σβήσε τα δεδομένα και την cache της εφαρμογής και ξαναπροσπάθησε. Αν δεν ξέρεις πώς γίνεται αυτό, κάνε πλήρη απεγκατασταση την εφαρμογή του wallet του gov.gr και μετά βαλ' την ξανά κατεβάζοντας την εκ νέου από το play store. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 25 minutes ago, Basilhs23___ said: Δηλωσε απώλεια και βγάλε άλλη. Το ίδιο θα κάνω και εγώ. just don't, βγαλτην φωτογραφια και κρατα την. Αν για καπιο λογο καπως με καποιο τροπο βρουν την παλια σου την μπιπ. πας μεσα. Εχεις υπογραψει χαρτι που υπευθηνα λεει οτι την εχες χασει και πανω λεει και τον νομο με τις κυρωσεις εαν λες ψεματα. Just now, dtzgr said: Σβήσε τα δεδομένα και την cache της εφαρμογής και ξαναπροσπάθησε. Αν δεν ξέρεις πώς γίνεται αυτό, κάνε πλήρη απεγκατασταση την εφαρμογή του wallet του gov.gr και μετά βαλ' την ξανά κατεβάζοντας την εκ νέου από το play store. δηλαδη εσυ την εβαλες κανονικα ? ειναι συμαντικο παιδια, iphone την περασε κανεις να ηρεμήσουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtzgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Εγώ δεν άλλαξα. Άλλοι που είχαν αλλάξει στο παρελθόν είπαν ότι για να φέρουν τη νέα ταυτότητα έπρεπε να καθαρίσουν data και cache της εφαρμογής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me3ikan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σήμερα παρέλαβα την νέα ταυτότητα. Είχα ραντεβού την Τετάρτη. Τι αλφαδιά είναι αυτή ρε παιδιά; 😄 Αντί για 10 μέρες να κάνουν μόνο 3; Και το είχα άγχος γιατί ταξιδεύω τέλη του μήνα. Edit: Έχω κι εγώ προσπαθήσει να την βάλω στο wallet 5 φορές αλλά δε γίνεται. Εννοείται έχω δοκιμάσει διαγραφή δεδομένων και cache. Μέσα στο myaade μου δείχνει ακόμα τον παλιό αριθμό ταυτότητας πάντως. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από me3ikan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, great είπε just don't, βγαλτην φωτογραφια και κρατα την. Αν για καπιο λογο καπως με καποιο τροπο βρουν την παλια σου την μπιπ. πας μεσα. Εχεις υπογραψει χαρτι που υπευθηνα λεει οτι την εχες χασει και πανω λεει και τον νομο με τις κυρωσεις εαν λες ψεματα. δηλαδη εσυ την εβαλες κανονικα ? ειναι συμαντικο παιδια, iphone την περασε κανεις να ηρεμήσουμε ? Θα την κρατήσω στο σπίτι για ενθύμιο, δεν πρόκειται να την χρησιμοποιήσω πουθενά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, me3ikan είπε Edit: Έχω κι εγώ προσπαθήσει να την βάλω στο wallet 5 φορές αλλά δε γίνεται. Εννοείται έχω δοκιμάσει διαγραφή δεδομένων και cache. Μέσα στο myaade μου δείχνει ακόμα τον παλιό αριθμό ταυτότητας πάντως. Οταν θα περαστεί ο καινούργιος αριθμός στο ααδε τότε λογικά θα μπει και στο wallet. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 12 minutes ago, me3ikan said: Σήμερα παρέλαβα την νέα ταυτότητα. Είχα ραντεβού την Τετάρτη. Τι αλφαδιά είναι αυτή ρε παιδιά; 😄 Αντί για 10 μέρες να κάνουν μόνο 3; Και το είχα άγχος γιατί ταξιδεύω τέλη του μήνα. Edit: Έχω κι εγώ προσπαθήσει να την βάλω στο wallet 5 φορές αλλά δε γίνεται. Εννοείται έχω δοκιμάσει διαγραφή δεδομένων και cache. Μέσα στο myaade μου δείχνει ακόμα τον παλιό αριθμό ταυτότητας πάντως. Η αρχή ισχύς την νέας ταυτότητας είναι απο την στιγμή που θα την παραλάβει κάποιος και όχι όταν εκδοθεί, ακόμα και την παλιά όταν έβγαζες νέα υπήρχε ενα διάστημα μέχρι να εμφανιστεί στην εφορία, ή να μπορείς να την βάλεις στο wallet. 6 minutes ago, Basilhs23___ said: Θα την κρατήσω στο σπίτι για ενθύμιο, δεν πρόκειται να την χρησιμοποιήσω πουθενά. Αν για κάποιον λόγο σπάσει το ποδάρι του ο διάολος και σου κάνουν έλεγχο στο σπίτι και την βρούνε θα έχεις θέμα, μικρή πιθανότητα, όχι όμως αδύνατο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 3 hours ago, Bakxos said: Ραντεβού για όλο το 23γιοκ. Μιλάμε οργασμός ραντεβού Δεν έχουν ανοίξει ακόμα για Δεκέμβριο, επίσης είπαν ότι θα βάλουν νέα ραντεβού για Οκτώβριο και Νοέμβριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me3ikan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, sdikr είπε Η αρχή ισχύς την νέας ταυτότητας είναι απο την στιγμή που θα την παραλάβει κάποιος και όχι όταν εκδοθεί... Αυτό λέω, την παρέλαβα σήμερα το πρωί και ακόμα στην ααδε είναι ο παλιός αριθμός και δεν μπαίνει στο wallet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, me3ikan είπε Αυτό λέω, την παρέλαβα σήμερα το πρωί και ακόμα στην ααδε είναι ο παλιός αριθμός και δεν μπαίνει στο wallet. Ειπαμε ενημερώνονται γρήγορα αλλά σήμερα είναι Σάββατο,απο Δευτέρα θα αρχίσουν να κινούνται πάλι.Φέτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 16 minutes ago, me3ikan said: Αυτό λέω, την παρέλαβα σήμερα το πρωί και ακόμα στην ααδε είναι ο παλιός αριθμός και δεν μπαίνει στο wallet. Γραφω πιο κάτω όμως πως και την παλιά όταν την άλλαζες και ήταν κανονικά σε ισχύ αργούσε το σύστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα