Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 4 ώρες πριν, michael92 είπε Όποιος έχει σκρουτζομάγαζο να στοκάρει RFID blocking πορτοφόλια. H πλειοψηφια τους βγαινει ετσι πλεον. That said, μιλαμε για εξαιρετικα νεα ετσι και κρατηθει και το deadline (οποιο κι αν ειναι αυτο). Νισαφι πια με τα πλαστικοποιημενα χαρτονακια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πριν κάνα χρόνο θα με ενθουσίαζε αρκετά η ανακοίνωση έλευσης νέων ταυτοτήτων. Από τη στιγμή που ήδη όμως υπάρχει ως ψηφιακή στο wallet και δεν χρειάζεται να κουβαλάω μαζί μου το χαρτί εδώ και καιρό (όπως και το δίπλωμα), μου πέρασε λίγο ως ψιλοαδιαφορη η είδηση. Εννοείται βέβαια με το καλό να έρθουν, αφού στην ΕΕ είναι υποχρεωτική η φυσική μορφή της για τα ταξίδια, αλλά και για να φύγουμε από αυτό το παλιοχαρτο. Προσωπικά, αυτό που περιμένω πλέον αρκετά, είναι η συγχώνευση των ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και ΑΦΜ σε έναν αριθμό, όπως νομίζω είχε αναφέρει ο Πιερρακακης ότι υπάρχει σε πλάνο να γίνει στο μέλλον. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από stevenfins 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Εχω μεγαλο δερματινο πορτοφολι, οποτε idc να πω την αληθεια. Και εξωτερικο που παω και δινω ταυτοτητα πουθενα, ακουω και ενα "καλημερα" επειδη τις αναγνωριζουν. Γκρινιαζετε για το μεγεθος, λες και οι περισσοτεροι δεν εχετε ηδη την εφαρμογη. Σπανια εχω το πορτοφολι ετσι και αλλιως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Τρια μέλη η οικογενεια 30 ευρουδακια.Ουτε μου περισσεύουν ουτε τούς τα χρώσταγα.Απο την αλλη 10Χ10 000 000 ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ 5 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 1 hour ago, SabotazNic said: Εχω μεγαλο δερματινο πορτοφολι, οποτε idc να πω την αληθεια. Και εξωτερικο που παω και δινω ταυτοτητα πουθενα, ακουω και ενα "καλημερα" επειδη τις αναγνωριζουν. Γκρινιαζετε για το μεγεθος, λες και οι περισσοτεροι δεν εχετε ηδη την εφαρμογη. Σπανια εχω το πορτοφολι ετσι και αλλιως Την έχω στο μεγάλο πορτοφόλι που σπάνια την έχω μαζί μου, τι γκρινιάζετε εσείς που την έχετε πάντα μαζί σας εεε; 55 minutes ago, filipprin said: Τρια μέλη η οικογενεια 30 ευρουδακια.Ουτε μου περισσεύουν ουτε τούς τα χρώσταγα.Απο την αλλη 10Χ10 000 000 ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ Το βρήκες, για τα λεφτά το κάνουν!! 🤣 5 1 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 22 λεπτά πριν, sdikr είπε Την έχω στο μεγάλο πορτοφόλι που σπάνια την έχω μαζί μου, τι γκρινιάζετε εσείς που την έχετε πάντα μαζί σας εεε; Εγω παντως βλεπω χαρες οταν μπαινουν οι τραπεζες στο google/apple wallet, χαρες και οταν βγαινει η εφαρμογη με τις ταυτοτητες/διπλωμα. Αρα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, stevenfins είπε Πριν κάνα χρόνο θα με ενθουσίαζε αρκετά η ανακοίνωση έλευσης νέων ταυτοτήτων. Από τη στιγμή που ήδη όμως υπάρχει ως ψηφιακή στο wallet και δεν χρειάζεται να κουβαλάω μαζί μου το χαρτί εδώ και καιρό (όπως και το δίπλωμα), μου πέρασε λίγο ως ψιλοαδιαφορη η είδηση. Εννοείται βέβαια με το καλό να έρθουν, αφού στην ΕΕ είναι υποχρεωτική η φυσική μορφή της για τα ταξίδια, αλλά και για να φύγουμε από αυτό το παλιοχαρτο. Προσωπικά, αυτό που περιμένω πλέον αρκετά, είναι η συγχώνευση των ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και ΑΦΜ σε έναν αριθμό, όπως νομίζω είχε αναφέρει ο Πιερρακακης ότι υπάρχει σε πλάνο να γίνει στο μέλλον. 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Εχω μεγαλο δερματινο πορτοφολι, οποτε idc να πω την αληθεια. Και εξωτερικο που παω και δινω ταυτοτητα πουθενα, ακουω και ενα "καλημερα" επειδη τις αναγνωριζουν. Γκρινιαζετε για το μεγεθος, λες και οι περισσοτεροι δεν εχετε ηδη την εφαρμογη. Σπανια εχω το πορτοφολι ετσι και αλλιως Η συγκεκριμένη θα είναι και ταξίδιωτικο έγγραφο, ενώ η εφαρμογή δεν είναι. Είναι μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με τα χαρτάκια που αντιγράφει ο καθένας. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Εγω παντως βλεπω χαρες οταν μπαινουν οι τραπεζες στο google/apple wallet, χαρες και οταν βγαινει η εφαρμογη με τις ταυτοτητες/διπλωμα. Αρα? Απλα σαν λαος μας αρεσει η γκρίνια και η καχυποψία. Ολοι μας παρακολουθούν και ολοι θελουν το κακο μας... Διαβαζα σε ανάλογο αρθρο στο Facebook ενα σχολιο καποιου που εγραφε οτι έρχεται το κανονικο φακέλωμα και οτι θα μας παρακολουθουν κλπ και τα εγραφε στο Facebook ρε #%@. Θα τρελαθω!! Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2023 από gorge18 6 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 44 minutes ago, gorge18 said: Διαβαζα σε ανάλογο αρθρο στο Facebook ενα σχολιο καποιου που εγραφε οτι έρχεται το κανονικο φακέλωμα και οτι θα μας παρακολουθουν κλπ και τα εγραφε στο Facebook ρε #%@. Θα τρελαθω!! Καλά, το περί Facebook / Google ας μη τα πιάσουμε διότι είναι ultra off-topic. Αλλά τη λογική του ότι ο νέος ενιαίος αριθμός θα είναι «φακέλωμα», ενώ τα ΑΔΤ / ΑΦΜ / ΑΜΚΑ / ΑΜΙΚΑ ή οποιοδήποτε άλλο νουμεράκι με αρκετά αρχικά στο όνομα δεν είναι, δε μπορώ να την καταλάβω, ειλικρινά. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Εκτός του ότι φαίνεται να τρέχει ξαφνικά η διαδικασία (από κει που είχε κολλήσει σε διαγωνισμούς), το περίεργο είναι ότι πουθενά δεν λένε (τώρα) ότι υποχρεωτικά μέχρι μια προθεσμία θα πρέπει να αλλάξουμε όλοι τις παλιές. Μήπως τελικά δεν θα είναι υποχρεωτική η αλλαγή παρά μόνο για τις ληγμένες (15ετία), τις καινούργιες (ανήλικοι) και τις απώλειες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gorge18 είπε Διαβαζα σε ανάλογο αρθρο στο Facebook ενα σχολιο καποιου που εγραφε οτι έρχεται το κανονικο φακέλωμα και οτι θα μας παρακολουθουν κλπ και τα εγραφε στο Facebook ρε #%@. Θα τρελαθω!! Και γιατι σου εκανε εντυπωση? στο fb και στο ιντερνετ γενικοτερα ειναι που κανουν παρτι αυτοι οι ανθρωποι(οι συνωμοσιολαγνοι). Περιμενε σε λιγο που θα πλακωσουν κι εδω, τι εχει να γινει 😆 27 λεπτά πριν, 1comment είπε Μήπως τελικά δεν θα είναι υποχρεωτική η αλλαγή παρά μόνο για τις ληγμένες (15ετία), βασικα δεν υπαρχουν ληγμενες. Η δικη μου ειναι πολυ παλια αλλα μια χαρα περναει στις τραπεζες 36 λεπτά πριν, Haldol είπε Αλλά τη λογική του ότι ο νέος ενιαίος αριθμός θα είναι «φακέλωμα», ενώ τα ΑΔΤ / ΑΦΜ / ΑΜΚΑ / ΑΜΙΚΑ ή οποιοδήποτε άλλο νουμεράκι με αρκετά αρχικά στο όνομα δεν είναι, δε μπορώ να την καταλάβω, ειλικρινά. φακελωμα εννοουν απο το τσιπακι που θα εχουν πανω Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adversus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, Haldol είπε Btw, ήμαστε πλέον το μόνο κράτος στην ευρωπαϊκή ήπειρο (όχι μόνο στην ΕΕ) που χρησιμοποιεί αυτή την ταυτότητα - σκατολοΐδι. Όλοι οι υπόλοιποι, εκδίδουν ID-1. Α και η Ρουμανία, μας παρεξήγησα! Αν και αυτοί από πρόπερσι δίνουν και ID-1, μόνο στην Κλουζ όμως (προς το παρόν). Να προσθέσω σαν αναφορά μιας και την είχα προλάβει πριν πάρω την Ελληνική ιθαγένεια, η Αλβανία έχει ID-1 απ'το 2009 Μακάρι κάποια στιγμή να έχουμε κι εμείς αν και χλωμό το κόβω να είναι σύντομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, rus είπε βασικα δεν υπαρχουν ληγμενες. Η δικη μου ειναι πολυ παλια αλλα μια χαρα περναει στις τραπεζες Εννοείται. Και του πατέρα μου μια χαρά πέρναγε στις τράπεζες. Μέχρι που κάτι χρειάστηκε στην αστυνομία και του είπαν να την αλλάξει άμεσα (χωρίς να του κάνουν αυτό που ήθελε). Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2023 από 1comment 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, 1comment είπε Εννοείται. Και του πατέρα μου μια χαρά πέρναγε στις τράπεζες. Μέχρι που κάτι χρειάστηκε στην αστυνομία και του είπαν να την αλλάξει άμεσα (χωρίς να του κάνουν αυτό που ήθελε). Ειχα παει και στην αστυνομια προ δεκαετιας για καποια εξουσιοδοτηση, χωρις να μου πουν τιποτα. Και στα κεπ προσφατα, νο προμπλεμ. Νομιζω οτι μόνο αν παντρευτεις ειναι αμεση αναγκη για αλλαγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, rus είπε Ειχα παει και στην αστυνομια προ δεκαετιας για καποια εξουσιοδοτηση, χωρις να μου πουν τιποτα. Και στα κεπ προσφατα, νο προμπλεμ. Για δοκίμασε και τώρα. Φαντάζομαι ότι παίζει ρόλο και η φθορά όμως. Του πατέρα μου ήταν υπερβολικά φθαρμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα