MikeJ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 28 minutes ago, sdikr said: Την ταυτότητα την δίνεις όταν πας να παραλάβεις την νέα, το αναφέρει και στις ερωτήσεις στο id.gov.gr όπως και τα χαρτιά που στα δίνουν εκεί κατά την αίτηση, εσύ πρέπει να έχεις μόνο ταυτότητα παλιά, παράβολα Η λογική αυτό λέει αλλά δεν το εξειδικεύει στις συχνές ερωτήσεις ότι το παραδίδεις κατά την παραλαβή. λέει απλά Για την έκδοση του νέου δελτίου ταυτότητας απαιτείται να προσκομίσετε και να παραδώσετε το παλαιό δελτίο ταυτότητας (μπλε δελτίο 1
sdikr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 11 minutes ago, MikeJ said: Η λογική αυτό λέει αλλά δεν το εξειδικεύει στις συχνές ερωτήσεις ότι το παραδίδεις κατά την παραλαβή. λέει απλά Για την έκδοση του νέου δελτίου ταυτότητας απαιτείται να προσκομίσετε και να παραδώσετε το παλαιό δελτίο ταυτότητας (μπλε δελτίο https://www.minocp.gov.gr/sychnes-erotiseis-gia-tin-ekdosi-neou-typou-deltiou-taftotitas-ellinon-politon-morfotypou-id/ 10. Quote 10. Έχω ταυτότητα παλαιού τύπου, η οποία εκδόθηκε πολύ πρόσφατα. Μπορώ να την αλλάξω με νέου τύπου δελτίο; Εάν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε την παλαιά ταυτότητά σας με δελτίο νέου τύπου, μπορείτε να το κάνετε ανεξαρτήτως του πόσο πρόσφατη είναι. Σε αυτήν την περίπτωση θα χρειαστούν : – Τα δικαιολογητικά της αρχικής έκδοσης, πλην του μάρτυρα. – Το παλαιό δελτίο ταυτότητας, το οποίο θα το επιδείξετε κατά την αίτησή σας και θα το παραδώσετε στην Αρχή έκδοσης μόλις παραλάβετε το νέο σας έγγραφο. 2
panos- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, PedroG είπε Μόλις παρέλαβα στα χέρια μου την νέα Αστυνομική ταυτότητα που έχει διάρκεια ζωής ισχύος 10 ετών. Στο wallet μπορείς να την προσθέσεις; 2
johndrim Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα, Το μέιλ που έρχεται αναφέρει παράλαβη για τη ίδια μέρα ή για την επόμενη;
dalan2007 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 εμενα παντως στο γαλατσι δεν μου εμφανιζει ραντεβου για το 23...
JohnnyDragon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Έχω μια ερώτηση. Εγώ θέλω να βγάλω νέα ταυτότητα αλλά για συναισθηματικούς λόγους θα θελα να κρατήσω και την παλιά και ας μην ισχύει πια, σαν αναμνηστικό. Υπάρχει τρόπος άραγε; αν την ακυρωναν πχ στο αστυνομικό τμήμα με κάποιο τρόπο;
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, JohnnyDragon είπε Έχω μια ερώτηση. Εγώ θέλω να βγάλω νέα ταυτότητα αλλά για συναισθηματικούς λόγους θα θελα να κρατήσω και την παλιά και ας μην ισχύει πια, σαν αναμνηστικό. Υπάρχει τρόπος άραγε; αν την ακυρωναν πχ στο αστυνομικό τμήμα με κάποιο τρόπο; Πρόσεχε μην την χάσεις. 4 1
ZoReN Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, JohnnyDragon είπε Έχω μια ερώτηση. Εγώ θέλω να βγάλω νέα ταυτότητα αλλά για συναισθηματικούς λόγους θα θελα να κρατήσω και την παλιά και ας μην ισχύει πια, σαν αναμνηστικό. Υπάρχει τρόπος άραγε; αν την ακυρωναν πχ στο αστυνομικό τμήμα με κάποιο τρόπο; Δεν γίνεται την επιστρέφεις υποχρεωτικά. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να την αφήσεις στο σπίτι σου και να δηλώσεις απώλεια/κλοπή. Παίρνεις και έναν μάρτυρα μαζί σου και κάνεις έκδοση νέας 3
teot Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γράφουν κάποιοι οτι όσες ταυτότητες εκδοθούν χωρίς προσωπικό αριθμό θα μπορει να γίνει εκ των υστέρων με απλη επίσκεψη στο ΑΤ να προστεθεί ο προσωπικός αριθμός. Και η απορία μου... αφού οι ταυτότητες εκτυπώνονται από συγκεκριμένη κεντρική υπηρεσία, πως θα γίνεται η προσθήκη του προσωπικού αριθμού με μια απλή μετάβαση στο ΑΤ ??? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από teot
ZoReN Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, teot είπε Γράφουν κάποιοι οτι όσες ταυτότητες εκδοθούν χωρίς προσωπικό αριθμό θα μπορει να γίνει εκ των υστέρων με επίσκεψη στο ΑΤ να προστεθεί ο προσωπικός αριθμός. Και η απορία μου... αφού οι ταυτότητες εκτυπώνονται από συγκεκριμένη κεντρική υπηρεσία, πως θα γίνεται η προσθήκη του προσωπικού αριθμού με μια απλή μετάβαση στο ΑΤ ??? Σε άλλο θρεντ εδώ ένας φίλος ανέφερε τα εξής: Μου είπαν ότι το πιο πιθανόν είναι εμείς που βγάζουμε ταυτότητα πριν τον ενιαίο αριθμό να χρειαστεί να ΞΑΝΑβγάλουμε από την αρχή και η τρέχουσα καινούργια να ακυρωθεί καθώς δε γίνεται σε δημόσιο έγγραφο να αλλοιωθεί η μεμβράνη από πάνω με τα υδατογραφήματα και άλλες δικλείδες ασφαλείας που έχει. Επίσης σε αυτήν την περίπτωση φυσικά ΔΕ θα πληρώσουμε ξανά τα παράβολα. Αναμένουμε ανακοινώσεις όμως. Όπως είπα και εκεί τελικά μάλλον καλό είναι να περιμένουμε μέχρι να βγει ο νέος αριθμός μέχρι να πάμε να την βγάλουμε 1 2
great Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 6 hours ago, ZoReN said: Σε άλλο θρεντ εδώ ένας φίλος ανέφερε τα εξής: Μου είπαν ότι το πιο πιθανόν είναι εμείς που βγάζουμε ταυτότητα πριν τον ενιαίο αριθμό να χρειαστεί να ΞΑΝΑβγάλουμε από την αρχή και η τρέχουσα καινούργια να ακυρωθεί καθώς δε γίνεται σε δημόσιο έγγραφο να αλλοιωθεί η μεμβράνη από πάνω με τα υδατογραφήματα και άλλες δικλείδες ασφαλείας που έχει. Επίσης σε αυτήν την περίπτωση φυσικά ΔΕ θα πληρώσουμε ξανά τα παράβολα. Αναμένουμε ανακοινώσεις όμως. Όπως είπα και εκεί τελικά μάλλον καλό είναι να περιμένουμε μέχρι να βγει ο νέος αριθμός μέχρι να πάμε να την βγάλουμε αυτο ρωταγα και εγω για να ξερω αν θα αλλαξει δευτερη φορα ο αριθμος ταυτοτητας. Τα ιδια τα ρεπορταζ λενε οτι δεν θα γινει ετσι γιατι δεν θελουν να ταλαιπωρουν τον πολιτη, απλα θα προστεθει. Το πως δεν ξερω, θα βγει καινουριο χαρτι, δεν ξερω πως και δεν μας νοιαζει αρκει να γινει ετσι. Επισης την καινουρια την προσθεσε κανεις στο wallet , ειναι ενταξει αυτο? καθως ουτε παλι θα την κουβαλαω εφοσον εχω το κινητο.
PedroG Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 H ταυτότητά μου παραδόθηκε σε τρεις εργάσιμες μαλλον υποθέτω γρήγορα γιατί δεν υπήρχε ενδιαφέρον να βγάλει ο κόσμος μάλλον Έβγαλα πρώτος στη πόλη μου εννοώντας ειμουν το πρώτο ίντερνετικο ραντεβού τη τρίτη το πρωί στις 8:30. Οι αστυνομικοί πάνω μου δοκίμασαν τι σύστημα με τις φωτογραφίες για αυτό και δοκιμάσαμε αρκετές λήψεις μέχρι να βρούμε αυτή που μου ταιριάζει Τα παράβολα που χρειάζονται είναι ένα τω ν10€ και ένα του μισού ευρώ. Το τελευταίο του μισου και επιτόπου το εκδιδεις. Δε χρειάζεται να τα έχεις τυπωμένα. Φωτογραφίες δεν χρειάζονται να έχεις μαζί σου όταν πας. Ταυτότητα έχεις την παλιά σου μέχρι Νάσου παραδωθεί η νέα Από εχθές δεν έχω κατάφερει να ανεβάσω στο wallet την νέα μου ταυτότητα μαζί με το δίπλωμα οδήγησης. Η παλιά έχει αφαιρεθεί Ο Νέος αριθμός της ταυτότητας μου έχει την μορφή..... Χ12345678 Ο παλιός ήταν ΧΨ123456 Ο αριθμός της νέας ταυτότητας βρίσκεται πάνω δεξιά (σε περίπτωση που δεν καταλάβει κάποιος τον νέο ΑΔΤ γιατί έχει και άλλους δύο αριθμούς από τους οποίους είναι ο ένας πίσω) 3 3
Skerzos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Το θέμα είναι σε υπηρεσίες/τράπεζες κτλ έγινε αυτόματα η ανανέωση που λέγανε?
panosno1com Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Skerzos είπε Το θέμα είναι σε υπηρεσίες/τράπεζες κτλ έγινε αυτόματα η ανανέωση που λέγανε? Στις τραπεζες υποτιθεται μπορείς να να κανεις επικαιροποιηση μεσω του web banking και του gov
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα