Estevan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 @tzitzikas2 από το 2024 είχαν πει και ότι με μια αίτηση θα βγάζεις και τα δύο (αν θες) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Estevan είπε @tzitzikas2 από το 2024 είχαν πει και ότι με μια αίτηση θα βγάζεις και τα δύο (αν θες) Οπότε θα πάμε με το παλιό σύστημα.για.διαβατηριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 55 minutes ago, tzitzikas2 said: Οπότε θα πάμε με το παλιό σύστημα.για.διαβατηριο ναι δεν αλλαζει κατι μην σε μπερδευει ακολουθα πιστα της οδηγιες στο λινκ, φαινοντε πολλες αλλα ειναι πανευκολο και το παιρνεις σε 3 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 27/9/2023 στις 9:51 ΠΜ, great είπε καταλαβα αλλα νομιζω δεν μου απαντας σε αυτο που ρωταω καπου μπερδευτηκαμε. η ερωτηση μου ειναι οτι ο κοσμος περιμενει να παει μια φορα να την αλλαξει οταν θα ειναι και ο προσωπικος αριθμος γιατι νομιζει οτι για να βγει αυτος θα βγει και καινουρια ταυτοτητα αρα καινουριο AΔΤ αρα για καποιους μπελας με αλλαγες οπου νομιζουν οτι χρειαζετε. Εαν οντως ισχυει 100% αυτο που γραφεις με ανακοινωση και οχι απο το Πρωτο θεμα αρθρο οτι δηλαδη απλα παει και κοτσαρουν εναν αριθμο απο πισω και ο ΑΔΤ ειναι ο ιδιος τοτε δεν εχει κανεις λογο να περιμενει για να παει μια φορα. Μόλις παρέλαβα στα χέρια μου την νέα Αστυνομική ταυτότητα που έχει διάρκεια ζωής ισχύος 10 ετών. Χρόνος παράδοσης: 64 ώρες (έδωσα στοιχεία ραντεβού την Τρίτη 09:00) παρέλαβα μόλις. Ποσό 10,5€ (δύο ηλεκτρονικα παράβολα των 10 € και 0.5€) Χρόνος αναμονής στο ΑΤ 10' Επισκέψεις σε ΑΤ : 2 φορές (26&29/9) Η προηγούμενη είχε λήξει θεωρητικά εδώ και κάποια χρόνια επίσημα με εντολή κυβέρνησης το 2026... Καλή σας μέρα 4 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μόνο για 10 χρόνια ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, phanispal είπε Μόνο για 10 χρόνια ισχύει; Καλά ειναι 10χρόνια. Δεν έχω ακούσει να κάνουν πρόβλεψη για τους άνω των πχ 70 ετών,αυτές οι ηλικίες δεν χρειάζονται ανανέωση κάθε 10 έτη θα μπορούσαν να το αφήσουν χωρίς λήξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 9 minutes ago, PedroG said: Μόλις παρέλαβα στα χέρια μου την νέα Αστυνομική ταυτότητα που έχει διάρκεια ζωής ισχύος 10 ετών. Όντως, είναι δλδ σαν τις άδειες οδήγησης που αν λήξουν είναι σαν να μην έχεις καθόλου, ή απλά είναι όπως και οι παλιές ταυτότητες που μετά τη λήξη (15 και μετά 10 χρόνια) τις δέχονται κανονικά και παντού εκτός από την έκδοση διαβατηρίων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, Joshua21 said: Όντως, είναι δλδ σαν τις άδειες οδήγησης που αν λήξουν είναι σαν να μην έχεις καθόλου, ή απλά είναι όπως και οι παλιές ταυτότητες που μετά τη λήξη (15 και μετά 10 χρόνια) τις δέχονται κανονικά και παντού εκτός από την έκδοση διαβατηρίων? Νομικά ούτε τις παλιές πρέπει να τις κάνουν δεκτές, όποτε κάνεις οτι νομίζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, PedroG είπε Μόλις παρέλαβα στα χέρια μου την νέα Αστυνομική ταυτότητα που έχει διάρκεια ζωής ισχύος 10 ετών. Χρόνος παράδοσης: 64 ώρες (έδωσα στοιχεία ραντεβού την Τρίτη 09:00) παρέλαβα μόλις. Ποσό 10,5€ (δύο ηλεκτρονικα παράβολα των 10 € και 0.5€) Χρόνος αναμονής στο ΑΤ 10' Επισκέψεις σε ΑΤ : 2 φορές (26&29/9) Η προηγούμενη είχε λήξει θεωρητικά εδώ και κάποια χρόνια επίσημα με εντολή κυβέρνησης το 2026... Καλή σας μέρα Μιας και εισαι απο τους πρωτους μπορείς να μας πεις τι χαρτια ειχες μαζι σου και τι έβγαλες απο το ίντερνετ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, PedroG είπε Μόλις παρέλαβα στα χέρια μου την νέα Αστυνομική ταυτότητα που έχει διάρκεια ζωής ισχύος 10 ετών. Χρόνος παράδοσης: 64 ώρες (έδωσα στοιχεία ραντεβού την Τρίτη 09:00) παρέλαβα μόλις. Ποσό 10,5€ (δύο ηλεκτρονικα παράβολα των 10 € και 0.5€) Χρόνος αναμονής στο ΑΤ 10' Επισκέψεις σε ΑΤ : 2 φορές (26&29/9) Η προηγούμενη είχε λήξει θεωρητικά εδώ και κάποια χρόνια επίσημα με εντολή κυβέρνησης το 2026... Καλή σας μέρα Την φωτο απο την παλια ταυτοτητα στην εδωσαν ;😛 ή την κρατησαν ολοκληρη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 6 hours ago, PedroG said: Μόλις παρέλαβα στα χέρια μου την νέα Αστυνομική ταυτότητα που έχει διάρκεια ζωής ισχύος 10 ετών. Χρόνος παράδοσης: 64 ώρες (έδωσα στοιχεία ραντεβού την Τρίτη 09:00) παρέλαβα μόλις. Ποσό 10,5€ (δύο ηλεκτρονικα παράβολα των 10 € και 0.5€) Χρόνος αναμονής στο ΑΤ 10' Επισκέψεις σε ΑΤ : 2 φορές (26&29/9) Η προηγούμενη είχε λήξει θεωρητικά εδώ και κάποια χρόνια επίσημα με εντολή κυβέρνησης το 2026... Καλή σας μέρα Τώρα μου ήρθε μια φλασιά. Οκ εσένα στην έβγαλαν σχετικά γρήγορα γιατί νομίζω επίσημα είχαν πει για 7 μέρες. Στο ενδιάμεσο με τι κυκλοφορείς; Σου δίνουν κάποια βεβαίωση ότι έχεις κάνει αίτηση και περιμένεις τη καινούρια ή δεν καταθέτεις τη παλιά παρά μόνο τη στιγμή της παραλαβής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, MikeJ said: Τώρα μου ήρθε μια φλασιά. Οκ εσένα στην έβγαλαν σχετικά γρήγορα γιατί νομίζω επίσημα είχαν πει για 7 μέρες. Στο ενδιάμεσο με τι κυκλοφορείς; Σου δίνουν κάποια βεβαίωση ότι έχεις κάνει αίτηση και περιμένεις τη καινούρια ή δεν καταθέτεις τη παλιά παρά μόνο τη στιγμή της παραλαβής; Την ταυτότητα την δίνεις όταν πας να παραλάβεις την νέα, το αναφέρει και στις ερωτήσεις στο id.gov.gr όπως και τα χαρτιά που στα δίνουν εκεί κατά την αίτηση, εσύ πρέπει να έχεις μόνο ταυτότητα παλιά, παράβολα Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2023 από sdikr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Άρα έχεις ένα κενό 5 - 10 μέρες χωρίς ταυτότητα. (Μέχρι να παραλάβεις). Εκτός αν έχεις την ψηφιακή στο κινητό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, esertas είπε Άρα έχεις ένα κενό 5 - 10 μέρες χωρίς ταυτότητα. (Μέχρι να παραλάβεις). Εκτός αν έχεις την ψηφιακή στο κινητό. Πως έχεις κενό;Αφού την παλια την δίνεις στην παραλαβή της νέας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Οκ. Μπερδεύτηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα