great Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, PedroG said: Όσοι βγάζουμε τώρα την ΑΤ θα κληθούμε σε νέα επίσκεψη ραντεβού για πρόσθεση στο πίσω μέρος της κάρτας του αριθμού αυτού. καταλαβα αλλα νομιζω δεν μου απαντας σε αυτο που ρωταω καπου μπερδευτηκαμε. η ερωτηση μου ειναι οτι ο κοσμος περιμενει να παει μια φορα να την αλλαξει οταν θα ειναι και ο προσωπικος αριθμος γιατι νομιζει οτι για να βγει αυτος θα βγει και καινουρια ταυτοτητα αρα καινουριο AΔΤ αρα για καποιους μπελας με αλλαγες οπου νομιζουν οτι χρειαζετε. Εαν οντως ισχυει 100% αυτο που γραφεις με ανακοινωση και οχι απο το Πρωτο θεμα αρθρο οτι δηλαδη απλα παει και κοτσαρουν εναν αριθμο απο πισω και ο ΑΔΤ ειναι ο ιδιος τοτε δεν εχει κανεις λογο να περιμενει για να παει μια φορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 6 minutes ago, great said: τοτε δεν εχει κανεις λογο να περιμενει για να παει μια φορα. Έχει λόγο αν το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δεν είναι κοντά και δεν έχει εύκολο και γρήγορο μέσο πρόσβασης. Θα γλιτώσεις ένα δρομολόγιο. Εμένα επειδή δεν με καίει να αλλάξω τόσο άμεσα, θα περιμένω λίγο παραπάνω και θα πάω μια και καλή. Ας αργήσει και δυο μήνες ο αριθμός του πολίτη, δεν με καίει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, great είπε καταλαβα αλλα νομιζω δεν μου απαντας σε αυτο που ρωταω καπου μπερδευτηκαμε. η ερωτηση μου ειναι οτι ο κοσμος περιμενει να παει μια φορα να την αλλαξει οταν θα ειναι και ο προσωπικος αριθμος γιατι νομιζει οτι για να βγει αυτος θα βγει και καινουρια ταυτοτητα αρα καινουριο AΔΤ αρα για καποιους μπελας με αλλαγες οπου νομιζουν οτι χρειαζετε. Εαν οντως ισχυει 100% αυτο που γραφεις με ανακοινωση και οχι απο το Πρωτο θεμα αρθρο οτι δηλαδη απλα παει και κοτσαρουν εναν αριθμο απο πισω και ο ΑΔΤ ειναι ο ιδιος τοτε δεν εχει κανεις λογο να περιμενει για να παει μια φορα. Ο μοναδικός σου αριθμός δεν έχει καμία σχέση με αριθμό ταυτότητας ή οτιδήποτε άλλο. Απλά όταν αποκτήσεις το δικό σου, θα πρέπει να το εκτυπώσεις επάνω της. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από DownUNDERground Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1. Κατα την μεταβαση στο Αστυνομικό τμήμα (μετα απο ραντεβου) για εκδοση νεας ταυτοτητας πρεπει να εχω βγαλει ηδη φωτογραφια; Αναφέρουν ότι μπορεί να βγει κι εκει. Εχουν όλα τα τμήματα αυτη τη δυνατότητα; 2. Το παράβολο πρέπει να έχει πληρωθεί απο πριν σε τράπεζα ή πληρωνεται εκει; 3. Μόνιμος κάτοικος εξωτερικου, που θα επισκεφτει την Ελλαδα για 4 ημερες, αν απο πριν εχει κλεισει ραντεβου κι εκδώσει ταυτότητα ποιος ειναι ο τρόπος να την παραλάβει, δεδομενου οτι μετα θα αναχωρήσει. Μπορει να την παραλάβει κάποιος άλλος με εξουσιοδότηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Estevan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, alfeios είπε 3. Μόνιμος κάτοικος εξωτερικου, που θα επισκεφτει την Ελλαδα για 4 ημερες, αν απο πριν εχει κλεισει ραντεβου κι εκδώσει ταυτότητα ποιος ειναι ο τρόπος να την παραλάβει, δεδομενου οτι μετα θα αναχωρήσει. Μπορει να την παραλάβει κάποιος άλλος με εξουσιοδότηση; Η απάντηση είναι όχι (το γράφει και στο FAQ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, alfeios είπε 1. Κατα την μεταβαση στο Αστυνομικό τμήμα (μετα απο ραντεβου) για εκδοση νεας ταυτοτητας πρεπει να εχω βγαλει ηδη φωτογραφια; Αναφέρουν ότι μπορεί να βγει κι εκει. Εχουν όλα τα τμήματα αυτη τη δυνατότητα; 2. Το παράβολο πρέπει να έχει πληρωθεί απο πριν σε τράπεζα ή πληρωνεται εκει; 1. Αναφέρεται γενικά ότι έχουν όλα εφοδιαστεί φωτογραφικό εξοπλισμό. Και έτσι πρέπει να είναι. 2. Παλιά νομίζω έχω πληρώσει παράβολο σε κάποιο ιδιωτικό γραφειάκι που ήταν απέναντι από το τμήμα. Δε θυμάμαι για ποια δουλειά ήταν. Γιατί να μην το πληρώσεις από πριν με ebanking να ξεμπερδεύεις όμως; Όλα αυτά μπορείς να τα ρωτήσεις και στο τμήμα της περιοχής σου με ένα τηλ. για επιβεβαίωση. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από DownUNDERground 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 28 λεπτά πριν, alfeios είπε 1. Κατα την μεταβαση στο Αστυνομικό τμήμα (μετα απο ραντεβου) για εκδοση νεας ταυτοτητας πρεπει να εχω βγαλει ηδη φωτογραφια; Αναφέρουν ότι μπορεί να βγει κι εκει. Εχουν όλα τα τμήματα αυτη τη δυνατότητα; Αν θέλεις "επαγγελματική" φωτογραφία όπου θα μπορέσεις εσύ να επιλέξεις ποια πόζα από όσες σου τραβήξει είναι η καλύτερη, τότε θα οας σε φωτογραφείο... Η φωτογραφία θα βγει ψηφιακά και θα την ανεβάσει ο φωτογράφος σε συγκεκριμένη κρατική εφαρμογή. Αν θέλεις να γλιτώσεις τα 10€ του φωτογράφου, θα σου βγάλουν φωτογραφία στο αστυνομικό τμήμα, αλλά δεν έχεις επιλογή για το αν σου αρέσει ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, alfeios είπε 1. Κατα την μεταβαση στο Αστυνομικό τμήμα (μετα απο ραντεβου) για εκδοση νεας ταυτοτητας πρεπει να εχω βγαλει ηδη φωτογραφια; Αναφέρουν ότι μπορεί να βγει κι εκει. Εχουν όλα τα τμήματα αυτη τη δυνατότητα; 2. Το παράβολο πρέπει να έχει πληρωθεί απο πριν σε τράπεζα ή πληρωνεται εκει; 3. Μόνιμος κάτοικος εξωτερικου, που θα επισκεφτει την Ελλαδα για 4 ημερες, αν απο πριν εχει κλεισει ραντεβου κι εκδώσει ταυτότητα ποιος ειναι ο τρόπος να την παραλάβει, δεδομενου οτι μετα θα αναχωρήσει. Μπορει να την παραλάβει κάποιος άλλος με εξουσιοδότηση; Αν και έχουν απαντηθεί πολλές φορές στο νήμα, πάμε άλλη μία: 1. Όπου υπάρχει θέση εργασίας έκδοσης ταυτοτήτων, υπάρχει και εγκατεστημένη φωτογραφική μηχανή για την λήψη της φωτογραφίας. 2. Το παράβολο των 10€ είναι ηλεκτρονικό και πρέπει να έχει ήδη εξοφληθεί, πριν την μετάβαση στο τμήμα. Το δεύτερο παράβολο των 0,50€ είτε ηλεκτρονικά είτε στο τμήμα με μετρητά. 3. Η παραλαβή γίνεται αυτοπροσώπως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inetien12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτα ειναι του Σατανα ξου ξου ξου δηλαδη 6(ξου) 6(ξου) 6(ξου) Μη πατε ακομα παιδια παω εγω να το βγαλω πρωτος Εχω την ευχη του Κατσούλα και του Δημητροκάλη ! Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από inetien12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, great είπε καταλαβα αλλα νομιζω δεν μου απαντας σε αυτο που ρωταω καπου μπερδευτηκαμε. η ερωτηση μου ειναι οτι ο κοσμος περιμενει να παει μια φορα να την αλλαξει οταν θα ειναι και ο προσωπικος αριθμος γιατι νομιζει οτι για να βγει αυτος θα βγει και καινουρια ταυτοτητα αρα καινουριο AΔΤ αρα για καποιους μπελας με αλλαγες οπου νομιζουν οτι χρειαζετε. Εαν οντως ισχυει 100% αυτο που γραφεις με ανακοινωση και οχι απο το Πρωτο θεμα αρθρο οτι δηλαδη απλα παει και κοτσαρουν εναν αριθμο απο πισω και ο ΑΔΤ ειναι ο ιδιος τοτε δεν εχει κανεις λογο να περιμενει για να παει μια φορα. Γιατί μπορεί να κάνει και άλλοιως; 6 μύρια πολίτες σε 360 αστυνομίκα τμήματα; Για δοκίμασε να βγάλεις ραντεβού πριν το 2024 θα βρεις σίγουρα ραντεβού διαθέσιμο 7:00-15:00 εργάσιμη ημέρα και ώρα που θες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Με διαβατήριο που χρειάζεται να βγάλω για την κόρη μου (9 ετών) για να πάμε τον Δεκέμβριο Κύπρο διακοπές τι παίζει? Έβγαλαν νέου τύπου διαβατήριο? Δεν έχει βγάλει ποτε ξανά. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. Με διαβατήριο που χρειάζεται να βγάλω για την κόρη μου (9 ετών) για να πάμε τον Δεκέμβριο Κύπρο διακοπές τι παίζει? Έβγαλαν νέου τύπου διαβατήριο? Δεν έχει βγάλει ποτε ξανά. Ευχαριστώ Το ίδιο διαβατηριο που υπήρχε,αν θυμάμαι καλά για τόσο μικρό παιδί θα είναι για 3 χρόνια το διαβατήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Το ίδιο διαβατηριο που υπήρχε,αν θυμάμαι καλά για τόσο μικρό παιδί θα είναι για 3 χρόνια το διαβατήριο. Δεν θα βγει δλδ νέου τύπου διαβατήριο? Ότι ίσχυε? Δεν έχουμε ξαναβγάλει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, tzitzikas2 είπε Δεν θα βγει δλδ νέου τύπου διαβατήριο? Ότι ίσχυε? Δεν έχουμε ξαναβγάλει ποτέ. Δεν έχει αλλάξει κάτι στα διαβατήρια,πέρα απο την λήξη απο πέρσυ.Θα διαβάσεις τις οδηγίες στο https://www.passport.gov.gr/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν έχει αλλάξει κάτι στα διαβατήρια,πέρα απο την λήξη απο πέρσυ.Θα διαβάσεις τις οδηγίες στο https://www.passport.gov.gr/ Επειδή είχαν πει ότι με.τις νέες ταυτότητες θα βγάζανε και νέο διαβατήριο ρωτάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα