Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, atpanos said:

ξέρει κανείς τι γίνεται με κατοίκους εξωτερικού;

αν μπορεί να βγάλει κάποιος τι νέα ταυτότητα σε οποιοδήποτε ΑΤ;

Δεν υπάρχει για την ώρα πρόβλεψη για κατοίκους εξωτερικού,   η αίτηση πρέπει να γίνει στο ΑΤ μόνιμης ή προσωρινής διαμονής σου

Δημοσ.
On 25/09/2023 at 08:55, vanni said:

Έχω κάνει 4 φορές αίτηση για ραντεβού και email με κωδικό δεν έρχεται ποτέ έχω χάσει 4 κρατήσεις έλεος.

Λοιπόν για να μην παιδεύεστε άδικα το yahoo.gr δεν το δέχεται μόλις έβαλα το gmail το έκλεισα άμεσα

Σε λάθος topic ποσταρα πριν...

Λοιπόν είχα το ίδιο πρόβλημα με Gmail, καθυστερούσε ο κωδικός... πώς μου ήρθε αναλαμπή και κοίταξα στα spam! Για κοίτα κι εσύ το yahoo...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sdikr είπε

Δεν υπάρχει για την ώρα πρόβλεψη για κατοίκους εξωτερικού,   η αίτηση πρέπει να γίνει στο ΑΤ μόνιμης ή προσωρινής διαμονής σου

14. Διαμένω μόνιμα στο εξωτερικό. Πού μπορώ να υποβάλλω αίτηση για έκδοση νέου δελτίου;

Αυτήν τη στιγμή δεν υφίσταται τεχνική δυνατότητα υποβολής αίτησης έκδοσης νέου δελτίου ταυτότητας στις ελληνικές προξενικές Αρχές.

Ως εκ τούτου, η αίτηση για έκδοση νέου δελτίου μπορεί να γίνει μόνο στις Αρχές έκδοσης που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Εφόσον πρόκειται να επισκεφθείτε τη χώρα, μπορείτε να προγραμματίσετε την υποβολή αίτησης έκδοσης νέου δελτίου στην αρμόδια Αρχή της περιοχής όπου θα διαμείνετε κατά την παραμονή σας εδώ (ξενοδοχείο, συγγενικό/φιλικό σπίτι κλπ.).

• Like 1
Δημοσ.
Στις 24/9/2023 στις 8:24 ΠΜ, Haldol είπε

Για τον «Προσωπικό Αριθμό» δε μ' απασχολεί διότι θεωρώ δεδομένο ότι δε θα δούμε κάτι τέτοιο άμεσα. Κάνανε πόσα χρόνια να δώσουν κανονικές ταυτότητες, ήμασταν 10+ χρόνια στο «θα, θα, θα», και ξαφνικά σε 2-3 ακόμα μήνες θα καταφέρουν τη διασύνδεση όόόλων των αριθμών σε έναν, το οποίο είναι τρομερά πιο απαιτητικό σε υποδομές; Ούτε καν.

Δεν ήταν θέμα υποδομών

https://www.naftemporiki.gr/society/1367414/giati-mataiothike-o-diagonismos-gia-tis-taftotites/

Ωστόσο, η ματαίωση του εν λόγω διαγωνισμού συζητιέται εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, καθώς, μεταξύ άλλων, οι ενστάσεις από τους συμμετέχοντες έδειχναν να μην έχουν τέλος. Έντονες ήταν και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης που έκανε λόγο για φωτογραφικό διαγωνισμό. 

• Like 1
Δημοσ.

Η υλοποίηση στο ατάκα κι επι τόπου για τις νέες ταυτότητες έγινε υπό την πίεση της ΕΕ και τον ΗΠΑ. Τυχόν καθυστερήσεις θα είχαν αντίποινα (όπως επαναξιολόγησης του προγράμματος Visa Waiver, για τη μη θεώρηση διαβατηρίων των Ελλήνων που ταξιδεύουν στις ΗΠΑ για τουριστικούς ή επαγγελματικούς λόγους κ.α.).

Μετά από αλλεπάλληλες ενστάσεις (κλασσική ελληνική πατέντα μέχρι να φάει ο καθένας ένα κομμάτι από την πίτα), και ματαιώσεις του διαγωνισμού, η κυβέρνηση το έσπρωξε γιατί δεν θα έβγαινε ποτέ άκρη και το διακύβευμα ήταν πολύ μεγαλύτερο από τις χαζομάρες του κάθε συμμετέχοντα του διαγωνισμού.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θασε ενημέρωσω σύντομα για την διαδικασία αλλαγής. Η αλήθεια είναι ότι η ταυτότητα μου έχει δημιουργησει τρεις φορές προβλήματα σε ταξιδι εξωτερικό σε αεροπλάνο έλεγχο και είναι τα γράμματα της οριακά. Ούτε εγώ διαβάζω κάποια στοιχεία της

Από την άλλη θέλω να πω ότι πλέον ΠΟΥΘΕΝΆ δεν επιδεικνύεται η χρησιμοποιείται... ελάχιστες φορές εντός συνόρων...έχει επικρατήσει τον ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ 

Ο λόγος που έβγαλα ήταν αποκλειστικά ότι ταξιδεύω τακτικα εξωτερικό και λήγει το διαβατήριο μου σύντομα μέσα στο 24.

Η ταυτότητα μου 18 ετών δεν διαβάζεις καν τα γράμματα.

Τώρα για υπόλοιπα δεν ξέρω

Εγώ εχθές εκλεισα σε 6 λεπτά ραντεβού στις 8:36 και σήμερα σε 7 λεπτά τελείωσα με την διαδικασία. Η φωτογραφία μόνο είχε μια μικρή δυσκολία όχι για άλλον λόγο αλλά δεν υπήρχε επαρκής φωτισμός στο ΑΤ λόγω αντανακλησεων και κρατούσαν όλοι οι αστυνομικοί λάμπες για να προχωρήσει η διαδικασία τους ευχαριστώ πολύ και περιμένω το νέο μου προσωπικό δεδομένο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, PedroG said:

Θασε ενημέρωσω σύντομα για την διαδικασία αλλαγής. Η αλήθεια είναι ότι η ταυτότητα μου έχει δημιουργησει τρεις φορές προβλήματα σε ταξιδι εξωτερικό σε αεροπλάνο έλεγχο και είναι τα γράμματα της οριακά. Ούτε εγώ διαβάζω κάποια στοιχεία της

Από την άλλη θέλω να πω ότι πλέον ΠΟΥΘΕΝΆ δεν επιδεικνύεται η χρησιμοποιείται... ελάχιστες φορές εντός συνόρων...έχει επικρατήσει τον ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ 

Ο λόγος που έβγαλα ήταν αποκλειστικά ότι ταξιδεύω τακτικα εξωτερικό και λήγει το διαβατήριο μου σύντομα μέσα στο 24.

Εγώ εχθές εκλεισα σε 6 λεπτά ραντεβού στις 8:36 και σήμερα σε 7 λεπτά τελείωσα με την διαδικασία. Η φωτογραφία μόνο είχε μια μικρή δυσκολία όχι για άλλον λόγο αλλά δεν υπήρχε επαρκής φωτισμός στο ΑΤ λόγω αντανακλησεων και κρατούσαν όλοι οι αστυνομικοί λάμπες για να προχωρήσει η διαδικασία τους ευχαριστώ πολύ και περιμένω το νέο μου προσωπικό δεδομένο 

Τα 50 λεπτά ήθελαν παράβολο ή δόθηκαν μετρητά;

Επεξ/σία από panosss567
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, PedroG είπε

Εχεις δικαίωμα να κάνεις ανανέωση στο διαβατήριο σου οταν μπει στον τελευταίο του χρόνο.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εχεις δικαίωμα να κάνεις ανανέωση στο διαβατήριο σου οταν μπει στον τελευταίο του χρόνο.

Άλλο να πληρώσει 90€ και άλλο 10€....

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, DownUNDERground said:

Άνοιξε όλος ο Νοέμβριος. Μπείτε.

Είναι ανάλογα με το αστυνομικό τμήμα. Σε εμένα έχει ως Οκτώβριο, σε Θεσσαλονίκη που κοίταξα μέχρι και Δεκέμβριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kax54638 είπε

Είναι ανάλογα με το αστυνομικό τμήμα. Σε εμένα έχει ως Οκτώβριο, σε Θεσσαλονίκη που κοίταξα μέχρι και Δεκέμβριο.

Αθήνα άνοιξε σε πολλά. Πιστεύω ίσως και σε όλα. Πιθανώς και να έχουν ήδη φουλάρει βέβαια.

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
1 hour ago, ekrepali said:

Σε λάθος topic ποσταρα πριν...

Λοιπόν είχα το ίδιο πρόβλημα με Gmail, καθυστερούσε ο κωδικός... πώς μου ήρθε αναλαμπή και κοίταξα στα spam! Για κοίτα κι εσύ το yahoo...

Σε δυο ραντεβού που έκλεισα τώρα, ήρθε κανονικά σε gmail

@Ukforthemoment  το ίδιο πράγμα λέω,  αλλά ναι το πιο σωστό θα ήταν να βάλω την απάντηση απο τις συχνές ερωτήσεις.

Δημοσ.

τα 50 λεπτα μπορεις να τα δωσεις και επιτοπου σε κερματα φροντιστε να εχετε κερματα! Φωτογραφιες μπορεις και εντος ΑΤ εχουν εφοδιαστει με συγχρονες Καμερες και φωτισμους τα ΑΤ

Απο οτι μαθαινω ακομη και ολοι εμεις που βγαζουμε ΝΕΑ ταυτοτητα θα χρειαστει να ξανα επισκεφτουμε σε συντομο χρονικο διαστημα κατοπιν Ραντεβου για να προστεθει ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ αριθμος του εκαστοτε Φορολογουμενου ο οποιος θα προστεθει στο πισω μερος της νεας ΑΤ. Ειναι κενος αυτη τη στιγμη θα ειναι ο αριθμος ταυτοτητας μας + 3ψηφιος κωδικος οπως οι Πιστωτικες χρεωστικες καρτες μας!

οποτε οσοι δεν βιαζεστε επειδη εχετε πιο ευαναγνωστη ταυτοτηα η δεν ταξιδευεται συχνα εξωτερικο.... καλο ειναι να περιμενετε λιγο να μπει και αυτη η εφαρμογη στην Ταυτοτητα και να μη χρειαστει να ξαναπατε στο ΑΤ με νεο Ραντεβου! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...