stavpup Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 16 ώρες πριν, tutuyo είπε Παιδιά έφτασε το γαϊδουράκι που φέρνει τον προσωπικό αριθμό; Από του χρόνου και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Moλις διαβασα αυτο στο ιντερνετ Με σκοπό την καλύτερη, αρτιότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προχώρησε σε αλλαγές στη διαδικασία έκδοσης Δελτίων Ταυτότητας. Ειδικότερα, με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη οι πολίτες έχουν, πλέον, τη δυνατότητα να καταθέτουν τα δικαιολογητικά για την έκδοση νέου δελτίου ταυτότητας στις αρμόδιες Υπηρεσίες Ασφάλειας, ανεξαρτήτως του τόπου κατοικίας τους Ποια ειναι αυτα τα δικαιολογητικα βρε παιδια? Εγω εχω ραντεβου σε λιγες μερες και ειπαμε οτι χρειαζομαι μονο το ιντερνετικο παραβολο, τη παλια ταυτοτητα και 0.50€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavpup Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, fitsoulas2024 είπε Moλις διαβασα αυτο στο ιντερνετ Με σκοπό την καλύτερη, αρτιότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προχώρησε σε αλλαγές στη διαδικασία έκδοσης Δελτίων Ταυτότητας. Ειδικότερα, με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη οι πολίτες έχουν, πλέον, τη δυνατότητα να καταθέτουν τα δικαιολογητικά για την έκδοση νέου δελτίου ταυτότητας στις αρμόδιες Υπηρεσίες Ασφάλειας, ανεξαρτήτως του τόπου κατοικίας τους Ποια ειναι αυτα τα δικαιολογητικα βρε παιδια? Εγω εχω ραντεβου σε λιγες μερες και ειπαμε οτι χρειαζομαι μονο το ιντερνετικο παραβολο, τη παλια ταυτοτητα και 0.50€ και τον 0.50 ιντερνετικο παραβολο είναι ... 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Καλά τα νέα, τώρα πηγαίνετε και στα χωριά σας ή όπου δεν έχει πολλά ραντεβού... 😁 Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. 1 ώρα πριν, stavpup είπε και τον 0.50 ιντερνετικο παραβολο είναι ... 🤣 Σε 2-10 χρόνια θα γίνει και αυτό κάνε υπομονή. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Stoliver είπε Σε 2-10 χρόνια θα γίνει και αυτό κάνε υπομονή. Ειναι ηδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnny_Nik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Συνεχίζω με τα δικά μου update.... Το αίτημά μου παραμένει σε κατάσταση απεσταλμένο και δεν έχει προχωρήσει από τις 14/10 οπότε και το κατέθεσα ηλεκτρονικά τηρώντας κατά γράμμα τις οδηγίες που πήρα. Κατόπιν έστειλα e-mail στην αρμόδια ΔΟΥ επί του θέματος για να λάβω μια αυτοματοποιημένη απάντηση η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγε να το κάνω μέσα από τα αιτήματα. Η ΓΓΠΣ στο ερώτημά μου δηλώνει αναρμόδια, η ΑΑΔΕ απάντησε μέσα από τα ερωτήματα που έκανα λίγες μέρες μετά ότι επίσης δεν είναι αρμόδια και ότι το θέμα αφορά τη ΔΟΥ, στην οποία καθημερινώς προσπαθώ να μιλήσω τηλεφωνικα δίχως να καταφέρνω ποτέ να πιάσω γραμμή. Για σήμερα απλώς πήγα ξανά στο παλιό αίτημα και πάτησα στο πεδίο Νέα επικοινωνία όπου και συμπλήρωσα ότι ζητώ το συντομότερο την αλλαγή του ΑΔΤ είτε απάντηση για τον λόγο που δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη. Μέχρι σήμερα είμαστε στις 6 συνολικά εβδομάδες από την έκδοση της ταυτότητας όπου περιλαμβάνονται και 2 εβδομάδες από την αρχική αποστολή του αιτήματος στην ΔΟΥ. Σύνολο εργάσιμων ημερών 30 και βλέπουμε Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από Johnny_Nik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Περίεργο, εγώ μπήκα στην σελίδα του ΕΦΚΑ που έβαλε ο χρήστης sdikr και μετά από μια ημέρα είχε μπει κανονικά η νέα ταυτότητα στον ΕΦΚΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnny_Nik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Περίεργο, εγώ μπήκα στην σελίδα του ΕΦΚΑ που έβαλε ο χρήστης sdikr και μετά από μια ημέρα είχε μπει κανονικά η νέα ταυτότητα στον ΕΦΚΑ. Ακόμη είμαι στο στάδιο που πρέπει να ενημερωθεί στην εφορία. Δεν έχω καν πλησιάσει τον ΕΦΚΑ 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 18 ώρες πριν, stavpup είπε και τον 0.50 ιντερνετικο παραβολο είναι ... 🤣 A, μεσω gsis το πληρωνω κι αυτο? καλα που μου το πες, στις οδηγιες λεει ειναι ο κωδ.2043 Φαντασου να πηγαινα και να το ειχα απληρωτο, θα μου κλειναν νεο ραντεβου για μετα απο τριμηνο😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε A, μεσω gsis το πληρωνω κι αυτο? καλα που μου το πες, στις οδηγιες λεει ειναι ο κωδ.2043 Φαντασου να πηγαινα και να το ειχα απληρωτο, θα μου κλειναν νεο ραντεβου για μετα απο τριμηνο😄 Μπορεί να σου έλεγαν να τα δώσεις εκεί. Σε 2-10 χρονάκια θα το έχουν φτιάξει και αυτό για να το πληρώνεις κατευθείαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Stoliver είπε Σε 2-10 χρονάκια θα το έχουν φτιάξει και αυτό για να το πληρώνεις κατευθείαν... "φτιαξιμο" υποτιθεται ειναι αυτο που ισχυει τωρα, δλδ τακτοποιηση μεσω ιντερνετ 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Τα 50 σεντς τα δίνεις εκεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, nimik είπε Τα 50 σεντς τα δίνεις εκεί και γιατι στις οδηγιες αναφερεται ο κωδικος αυτου του παραβολου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgostr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 13 hours ago, nimik said: Τα 50 σεντς τα δίνεις εκεί Εγώ τα πλήρωσα κανονικά με τον κωδικού παραβόλου και δεν είχα θέμα. Λογικά απλά επειδή πολλοί το ξεχνάνε, δέχονται και μετρητά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapetanakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε και γιατι στις οδηγιες αναφερεται ο κωδικος αυτου του παραβολου? εγω που θελω να κανω αντικατασταση με το παλιο πρεπει να πληρωσω και 10 ευρω και 9ευρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα