Προς το περιεχόμενο

Νέες ταυτότητες από Σεπτέμβριο

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, bezoss said:

Προσπάθησα να το κάνω αυτό αλλά δεν έχω καταλάβει πως αλλάζεις ταυτότητα στον εφκα ηλεκτρονικα...

Πας στο ηλεκτρονικό ραντεβου

https://www.efka.gov.gr/el/elektronikes-yperesies/e-ephka-kleisimo-ranteboy-elektroniko-aitema-exypereteses

και κάνεις αίτημα για το μητρώο   στο ΕΦΚΑ που ανοίκεις

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 hours ago, sdikr said:

Πας στο ηλεκτρονικό ραντεβου

https://www.efka.gov.gr/el/elektronikes-yperesies/e-ephka-kleisimo-ranteboy-elektroniko-aitema-exypereteses

και κάνεις αίτημα για το μητρώο   στο ΕΦΚΑ που ανοίκεις

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Έχω κάνει αίτημα 01/04/2024 χωρίς προγραμματισμό ραντεβού....
αμα παω να κανω και προγραμματισμό ραντεβου απο ότι καταλαβαίνω είναι σαν να κλείνω αίτημα να παω εκεί Onsite...

1 hour ago, bezoss said:

Έχω κάνει αίτημα 01/04/2024 χωρίς προγραμματισμό ραντεβού....
αμα παω να κανω και προγραμματισμό ραντεβου απο ότι καταλαβαίνω είναι σαν να κλείνω αίτημα να παω εκεί Onsite...

Δεν επιλέγεις το ραντεβου, τους ρωτάς τι πρέπει να κάνεις για την αλλαγή ταυτότητας,  σε εμένα είχανε απαντήσει σε ποιο email πρέπει να στείλω τα σχετικά με χρήση του αριθμού αιτήματος

Στις 21/10/2024 στις 6:28 ΜΜ, DreamAxe είπε

Τζάμπα πήγα σε φωτογράφο για να βγει καλύτερη. Το σύστημα δεν την περνούσε με τίποτα και με έβγαλαν εκεί αλλιώς ήθελε άλλο ραντεβού και μέχρι τέλη Γενάρη δεν έχει τίποτα 😤

Τι error πεταγε; Ηταν κατω η υπηρεσια ή ηταν αμπαλος ο φωτογραφος; Δεν μπορουσε να δοκιμασει αλλη μερα ο φωτογραφος να την περασει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, runner69 είπε

Τι error πεταγε; Ηταν κατω η υπηρεσια ή ηταν αμπαλος ο φωτογραφος; Δεν μπορουσε να δοκιμασει αλλη μερα ο φωτογραφος να την περασει;

To error το πέταγε στην κυρία στην αστυνομία όταν πήγαινε να περάσει στο σύστημα τη φωτογραφία, έβγαζε χαμηλό σκορ στην αντανάκλαση και δεν την άφηνε να προχωρήσει. Μου το έδειξε κιόλας, έχει ένα σύστημα που βάζει τη φωτογραφία και δίνει σκορ 0-100 σε διάφορα κριτήρια (φωτεινότητα, κοντράστ κλπ). Αυτή δε τη δεχόταν γιατί έβγαζε χαμηλό σκορ στην αντανάκλαση (δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει υψηλή ή χαμηλή). Ο φωτογράφος την ανέβασε στο myphoto κανονικά και έκανα τη σύνδεση με τον κωδικό που μου έστειλε μετά.

Επεξ/σία από DreamAxe
  • Sad 1

Στις 21/10/2024 στις 1:07 ΜΜ, nimik είπε

Σάββατο έστειλα αίτημα για ενημέρωση της νέας ταυτότητας στα στοιχεία μου στην Ααδε σήμερα ολοκληρώθηκε

Ωραίος. Το ίδιο κι εγώ, Σάββατο το αίτημα, Δευτέρα πρωί ήμουν έτοιμος.

23 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

δηλαδη αυτη η ενημερωση δε γινεται αυτοματα? πρεπει οποιος βγαλει τη νεα ταυτητητα να τη κανει ο ιδιος?

Γίνεται αυτόματα, απλά μπορεί να πάρει αρκετές ημέρες παραπάνω.

1 hour ago, mindreader said:

Σωστα. Πρεπει να τους διευκολυνουμε κι αλλο.

Δεν έχουν πρόβλημα αυτοί, αυτοί έχουν πρόσβαση σε όλες τις βάσεις δεδομένων και μπορούν να κάνουν πολλαπλή εύρεση σε αυτές.

Σηκωθείτε βρε από καναπέδες/καρέκλες/στρώματα/πολυθρόνες/ντιβανοκασέλες/κλπ και τρέξτε να βγάλετε όλοι τώρα να βγάλετε νέες ταυτότητες.
Γιατί κρατάτε σε αγωνία τους φίλους μας τους αμερκάνους ;;;; :P

• Like 1
  • Haha 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλάζει και θα μπορεί κάποιος να πάει και σε άλλο τμήμα και όχι μόνο διαμονής

Οι υπηρεσίες ασφαλείας, όπως τα Τμήματα Ασφαλείας για τις περιφέρειες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και Θεσσαλονίκης, καθώς και οι Υποδιευθύνσεις και Τμήματα Ασφαλείας στην υπόλοιπη χώρα, θα εξυπηρετούν όλους τους πολίτες

https://www.voria.gr/article/ekdosi-deltion-taytotitas-oi-polites-tha-exypiretoyntai-anexartitos-topoy-katoikias

Επεξ/σία από sdikr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...