mindreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Ας μου πει ενας mod αν επιτρεπεται εδω να μπει ενα βιντεο-αναλυση, με προβληματισμους περι του Προσωπικου Αριθμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2 hours ago, mindreader said: Ας μου πει ενας mod αν επιτρεπεται εδω να μπει ενα βιντεο-αναλυση, με προβληματισμους περι του Προσωπικου Αριθμου. λινκ youtube εννοεις ? προβληματισμους στυλ τσιπακι, μας παρακολουθουνε και τετοια ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2 minutes ago, great said: λινκ youtube εννοεις ? προβληματισμους στυλ τσιπακι, μας παρακολουθουνε και τετοια ? Ναι youtube. Ναι, περι tracking ειναι ουσιαστικα, με στοιχεια και επιχειρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, mindreader είπε Ναι youtube. Ναι, περι tracking ειναι ουσιαστικα, με στοιχεια και επιχειρηματα. Εμενα παντως με έπεισες και μονο που ειπες οτι εχει επιχειρήματα! Τοση τεχνολογια κουβαλαμε καθημερινα πανω μας. Τον αλλον τον εντοπισαν απο ουσια που ειχε στο χερι του μεσα σε καταφυγιο και ΑΚΟΜΑ συνεχίζουν να λενε οτι οι ταυτοτητες και τα τσιπακια μας παρακολουθουν.. Τι να πω. βγαινω και off topic και θα φαω και αλλο warning.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2 minutes ago, gorge18 said: Εμενα παντως με έπεισες και μονο που ειπες οτι εχει επιχειρήματα! Τοση τεχνολογια κουβαλαμε καθημερινα πανω μας. Τον αλλον τον εντοπισαν απο ουσια που ειχε στο χερι του μεσα σε καταφυγιο και ΑΚΟΜΑ συνεχίζουν να λενε οτι οι ταυτοτητες και τα τσιπακια μας παρακολουθουν.. Τι να πω. βγαινω και off topic και θα φαω και αλλο warning.. Ολοι εχουμε διαφορα 'tracking' με τον ενα ή τον αλλο τροπο. Εκτος και αν ζεις σε σπηλιες. Απο εκει και περα ομως, το ζητημα ειναι οταν ολα τα traking, ουσιαστικα, συνδυαστουν σε ένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Σάββατο έστειλα αίτημα για ενημέρωση της νέας ταυτότητας στα στοιχεία μου στην Ααδε σήμερα ολοκληρώθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 1 hour ago, mindreader said: Ολοι εχουμε διαφορα 'tracking' με τον ενα ή τον αλλο τροπο. Εκτος και αν ζεις σε σπηλιες. Απο εκει και περα ομως, το ζητημα ειναι οταν ολα τα traking, ουσιαστικα, συνδυαστουν σε ένα. 1 hour ago, mindreader said: Ναι youtube. Ναι, περι tracking ειναι ουσιαστικα, με στοιχεια και επιχειρηματα. οχι να μην βαλεις λεω εγω, ανοιξε ενα καινουριο thread την Παρασκευη. 2 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, mindreader είπε Ας μου πει ενας mod αν επιτρεπεται εδω να μπει ενα βιντεο-αναλυση, με προβληματισμους περι του Προσωπικου Αριθμου. Ας μπει καλυτερα σε νεο θεμα, μην κανουμε φιλοσοφικη συζητηση στο παρον γιατι θα χαθει η μπαλα. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DreamAxe Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Τζάμπα πήγα σε φωτογράφο για να βγει καλύτερη. Το σύστημα δεν την περνούσε με τίποτα και με έβγαλαν εκεί αλλιώς ήθελε άλλο ραντεβού και μέχρι τέλη Γενάρη δεν έχει τίποτα 😤 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 19 ώρες πριν, nimik είπε Σάββατο έστειλα αίτημα για ενημέρωση της νέας ταυτότητας στα στοιχεία μου στην Ααδε σήμερα ολοκληρώθηκε δηλαδη αυτη η ενημερωση δε γινεται αυτοματα? πρεπει οποιος βγαλει τη νεα ταυτητητα να τη κανει ο ιδιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnny_Nik Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 45 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε δηλαδη αυτη η ενημερωση δε γινεται αυτοματα? πρεπει οποιος βγαλει τη νεα ταυτητητα να τη κανει ο ιδιος? Σε μερικούς γίνεται αυτόματα. Κανονικά από ότι θυμάμαι από την προηγούμενη μου ταυτότητα έπρεπε να γίνει αυτόματα σε περίπου μια εβδομάδα, τότε μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση γιατί έγινε μόλις σε λίγες μέρες. Τώρα με την καινούργια εμένα προσωπικά δεν έγινε καμία αλλαγή ένα μήνα μετά και προσπαθώ "χειροκίνητα" να τη κάνω, σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσαν τα μέλη πιο πάνω. 19 ώρες πριν, nimik είπε Σάββατο έστειλα αίτημα για ενημέρωση της νέας ταυτότητας στα στοιχεία μου στην Ααδε σήμερα ολοκληρώθηκε Το δικό μου αίτημα από τις 14/10 δεν έχει ανατεθεί ακόμη στον αρμόδιο υπάλληλο. Σήμερα προσπάθησα από την επιλογή Ερωτήματα προς Α.Α.Δ.Ε. που εμφανίζεται με το παλιό Interface του taxis μπας και... Τηλέφωνα δεν σηκώνει κανένας όπου και να δοκίμασα. Οπότε για την ώρα περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Εμένα άλλαξε αυτόματα στο aade, το θέμα είναι στο ΕΦΚΑ που μου εμφανίζει σε ΑΔΤ αδήλωτο , οπότε βρω ευκαιρία θα πεταχτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 1 minute ago, dionisis1925 said: το θέμα είναι στο ΕΦΚΑ που μου εμφανίζει σε ΑΔΤ αδήλωτο , οπότε βρω ευκαιρία θα πεταχτω. δεν χρειαζετε, κανεις αιτημα μεσα απο το site, εμενα ειχε την ταυτοτητα που ειχα απο οταν ημουν 18 και ειχα αλλαξει αλλες δυο απο τοτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezoss Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 51 minutes ago, great said: δεν χρειαζετε, κανεις αιτημα μεσα απο το site, εμενα ειχε την ταυτοτητα που ειχα απο οταν ημουν 18 και ειχα αλλαξει αλλες δυο απο τοτε. Προσπάθησα να το κάνω αυτό αλλά δεν έχω καταλάβει πως αλλάζεις ταυτότητα στον εφκα ηλεκτρονικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 1 hour ago, bezoss said: Προσπάθησα να το κάνω αυτό αλλά δεν έχω καταλάβει πως αλλάζεις ταυτότητα στον εφκα ηλεκτρονικα... Eχει καπου μια λιστα με email απο τα efka, βρες εκει που ανοικεις και στειλε μαιλ. Ειχα στειλει (ανατολικής αττικης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα