panosno1com Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Υπαρχει ηλεκτρονική διαδικασια και για τον εφκα ή πρεπει μονο απο κοντα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, nimik είπε Το παράβολο το πληρώνεις (e-Paravolo 1894 10Ε) δεν χρειάζεται να το εκτυπώσεις το βρίσκουν στο σύστημα σε σχέση με το Αφμ σου ,μόνο την παλιά σου ταυτότητα και 50 σεντς για το χαρτόσημο Ειχα την εντυπωση οτι εκτος απο τα 10€ του παραβολου, θα εδινα κι αλλα 10. Αρα θελω μονο την εκτυπωση του mail, 50 λεπτα και τη παλια ταυτοτητα. Η τωρινη μου ταυτοτητα ειναι πολυ παλια και στο gov εμφανιζεται με λαθος ημερομηνια, ελπιζω αυτο να μην αποτελεσει προβλημα. Δε θα χρειαστει κατι αλλο, πιστοποιητικα ξερω γω, οικογενειακη κατασταση απο ληξιαρχειο κλπ? Φωτο δε σκοπευω να βγαλω εγω, αρα θα μου βγαλουν αυτοι εκει, υποθετω. Το ΑΦΜ μου πως θα το ξερουν? αρκει που θα τους το πω εγω? To παραβολο πότε το πληρωνω? οποιαδηποτε στιγμη πριν το ραντεβου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε Ειχα την εντυπωση οτι εκτος απο τα 10€ του παραβολου, θα εδινα κι αλλα 10. Αρα θελω μονο την εκτυπωση του mail, 50 λεπτα και τη παλια ταυτοτητα. Η τωρινη μου ταυτοτητα ειναι πολυ παλια και στο gov εμφανιζεται με λαθος ημερομηνια, ελπιζω αυτο να μην αποτελεσει προβλημα. Δε θα χρειαστει κατι αλλο, πιστοποιητικα ξερω γω, οικογενειακη κατασταση απο ληξιαρχειο κλπ? Φωτο δε σκοπευω να βγαλω εγω, αρα θα μου βγαλουν αυτοι εκει, υποθετω. Το ΑΦΜ μου πως θα το ξερουν? αρκει που θα τους το πω εγω? To παραβολο πότε το πληρωνω? οποιαδηποτε στιγμη πριν το ραντεβου? Την ταυτότητα μόνο θέλεις, αν είναι παλιά και έχει φθαρεί τότε θες και ένα επιπλέον παράβολο των 9 ευρώ. Φωτογραφία σου βγάζουν εκεί. Το email με το ραντεβού το έχεις στο κινητό δεν σου ζητάνε να είναι εκτυπωμένο. Πάρε στο τμήμα ασφάλειας του τμήματος που έχεις ραντεβού και ρώτησε αν χρειάζεσαι μάρτυρα. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από dionisis1925 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavpup Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Για την έκδοση κάθε δελτίου απαιτείται ηλεκτρονικό παράβολο υπέρ του Δημοσίου, ύψους 10,00€ (Τύπος Παραβόλου: [1894] – “Έκδοση δελτίου ταυτότητας Έλληνα πολίτη”), το οποίο αντιστοιχεί στο αντίτιμο του σώματος του δελτίου, τα έξοδα εκτύπωσης – προσωποποίησής του, καθώς και τη δαπάνη ασφαλούς μεταφοράς του. Επιπλέον, στην αίτηση έκδοσης επικολλάται το προβλεπόμενο ένσημο της Ελληνικής Αστυνομίας, ύψους 0,50 € (Τύπος Παραβόλου: [2043] – “Η αίτηση (καρτέλα) για την έκδοση δελτίου ταυτότητας Έλληνος υπηκόου (Ένσημο ΕΛ.ΑΣ.)”. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, dionisis1925 είπε Την ταυτότητα μόνο θέλεις, αν είναι παλιά και έχει φθαρεί τότε θες και ένα επιπλέον παράβολο των 9 ευρώ. Φωτογραφία σου βγάζουν εκεί. Το email με το ραντεβού το έχεις στο κινητό δεν σου ζητάνε να είναι εκτυπωμένο. Πάρε στο τμήμα ασφάλειας του τμήματος που έχεις ραντεβού και ρώτησε αν χρειάζεσαι μάρτυρα. Μάρτυρα θέλει αν έχει δηλωθεί απώλεια ή κλοπή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 20 hours ago, christakos07 said: Γνωρίζεις αν χρειάζεται να επισυνάψω και το νέο έγγραφο ταυτότητας, μαζί με το Δ210; Ευχαριστώ πολύ! Οχι δεν μου είχανε ζητήσει κάτι τέτοιο 12 hours ago, panosno1com said: Υπαρχει ηλεκτρονική διαδικασια και για τον εφκα ή πρεπει μονο απο κοντα? Σε αυτούς είχα κάνει αίτηση για ηλεκτρονικό ραντεβού, σου ζητάνε να στείλεις την ταυτότητα και κάνουν τις αλλαγές, δεν χρειάστηκε να πάω απο εκεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 31 λεπτά πριν, Stoliver είπε Μάρτυρα θέλει αν έχει δηλωθεί απώλεια ή κλοπή. Εμένα ήθελε πάντως ίσως επειδή είχε φθαρεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspapp Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, dionisis1925 είπε Εμένα ήθελε πάντως ίσως επειδή είχε φθαρεί. Αν κάνεις αρχική έκδοση ταυτότητας, δηλώσεις απώλεια/κλοπή ή φθορά, χρειάζεσαι μάρτυρα. Για λήξη ισχύος ή παλαιότητα δε χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnny_Nik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Στις 17/10/2024 στις 3:55 ΜΜ, vorlon68 είπε Μεσα στην ΑΑΔΕ θα κανεις αιτημα εκει που λεει αλλαγη στοιχειων. Θα επισυναψεις σε pdf την νεα ταυτοτητα και σε 3-4 μέρες θα γινει αλλαγη. Ετσι εκανα τον Φεβρουαριο και αλλαξε η ταυτότητα Έχω κάνει το αίτημα, από την επιλογή "τα αιτήματά μου" προς το μητρώο, έχω συμπληρώσει το έντυπο Δ210 και το έχω επισυνάψει με την ταυτότητα σε pdf, το αίτημα έχει αποσταλλεί και δεν υπάρχει καμία νεότερη ενημέρωση. Η αποστολή έχει γίνει από 14/10. Καταλαβαίνω βέβαια ότι ο μηχανισμός χρειάζεται κάποιο.... χρονικό διάστημα για να κινηθεί αλλά και πάλι αν υπολογίσουμε τις μέρες που έχουν περάσει από την έκδοση μάλλον είναι υπερβολικά μεγάλη αναμονή και δυστυχώς χωρίς καμιά ενημέρωση για τυχόν πρόβλημα ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να επηρεάζει τη διαδικασία που κατά τα άλλα θα έπρεπε να έχει γίνει εντελώς αυτόματα. ΥΓ: Ακολουθώντας την διαδρομή από το Μητρώο, και αλλαγή στοιχείων Μητρώου το μόνο που με αφήνει να κάνω είναι αλλαγή διεύθυνσης και όχι στοιχείων ταυτότητας. Μάλλον θα το παρατήσω έτσι μέχρι τις δηλώσεις, πραγματικά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, χίλιες φορές να κράταγα την παλιά😑 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Johnny_Nik είπε Έχω κάνει το αίτημα, από την επιλογή "τα αιτήματά μου" προς το μητρώο, έχω συμπληρώσει το έντυπο Δ210 και το έχω επισυνάψει με την ταυτότητα σε pdf, το αίτημα έχει αποσταλλεί και δεν υπάρχει καμία νεότερη ενημέρωση. Η αποστολή έχει γίνει από 14/10. Καταλαβαίνω βέβαια ότι ο μηχανισμός χρειάζεται κάποιο.... χρονικό διάστημα για να κινηθεί αλλά και πάλι αν υπολογίσουμε τις μέρες που έχουν περάσει από την έκδοση μάλλον είναι υπερβολικά μεγάλη αναμονή και δυστυχώς χωρίς καμιά ενημέρωση για τυχόν πρόβλημα ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να επηρεάζει τη διαδικασία που κατά τα άλλα θα έπρεπε να έχει γίνει εντελώς αυτόματα. ΥΓ: Ακολουθώντας την διαδρομή από το Μητρώο, και αλλαγή στοιχείων Μητρώου το μόνο που με αφήνει να κάνω είναι αλλαγή διεύθυνσης και όχι στοιχείων ταυτότητας. Μάλλον θα το παρατήσω έτσι μέχρι τις δηλώσεις, πραγματικά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, χίλιες φορές να κράταγα την παλιά😑 Κάνε αυτά που λέει ο Centurion στην προηγούμενη σελίδα 2-3 ποστς ..δες και το λινκ του sdikr για τα βήματα .. ..(αίτημα στην ΑΑΔΕ μεταβολή στοιχείων φυσικού προσώπου πλην δήλωσης θανάτου και κληρονόμων) , Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από nimik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnny_Nik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, nimik είπε Κάνε αυτά που λέει ο Centurion στην προηγούμενη σελίδα 2-3 ποστς ..δες και το λινκ του sdikr για τα βήματα .. ..(αίτημα στην ΑΑΔΕ μεταβολή στοιχείων φυσικού προσώπου πλην δήλωσης θανάτου και κληρονόμων) , Αυτό γράφω ακριβώς ότι έχω κάνει... 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Johnny_Nik είπε Αυτό γράφω ακριβώς ότι έχω κάνει... 🙂 Ok ,έχεις λάβει επιβεβαιωτικό μέιλ για το αίτημα σου ? Το αίτημα που υποβάλατε στην υπηρεσία μας ΔΟΥ χχχχχχ σχετικά με τη διαδικασία Μεταβολές στοιχείων φυσικού προσώπου πλην δήλωσης θανάτου και κληρονόμων. καταχωρήθηκε επιτυχώς με μοναδικό αριθμό 1234567890. Θα ενημερωθείτε εκ νέου με μήνυμα σε αυτή τη διεύθυνση όταν η υπόθεσή σας ανατεθεί στον αρμόδιο υπάλληλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnny_Nik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) @nimik Επιβεβαίωση έχω πάρει ναι, έχω και τον μοναδικό αριθμό και έχει σταματήσει εκεί. Δηλαδή φαντάζομαι ότι ακόμα δεν έχει ανατεθεί στον αρμόδιο υπάλληλο. Απλά ψάχνομαι γιατί άλλα μέλη γράφουν πως μέσω αυτής της διαδικασίας έχουν εξυπηρετηθεί άμεσα, ενώ βλέπω ότι εδώ καθυστερεί πάρα πολύ, ακόμα και σε σχέση με την πρώτη φορά που άλλαξα την ταυτότητα πριν κάποια χρόνια Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από Johnny_Nik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Την ταυτότητα μόνο θέλεις, αν είναι παλιά και έχει φθαρεί τότε θες και ένα επιπλέον παράβολο των 9 ευρώ. ...... Πάρε στο τμήμα ασφάλειας του τμήματος που έχεις ραντεβού και ρώτησε αν χρειάζεσαι μάρτυρα. Mα αφου θα βγαλω νεου τυπου ταυτοτητα, δεν τιθεται θεμα αντικαταστασης λογω φθορας. (οτι ειναι πολυ παλια η ταυτοτητα μου ειπα, οχι οτι ειναι φθαρμενη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 4 hours ago, Johnny_Nik said: Έχω κάνει το αίτημα, από την επιλογή "τα αιτήματά μου" προς το μητρώο, έχω συμπληρώσει το έντυπο Δ210 και το έχω επισυνάψει με την ταυτότητα σε pdf, το αίτημα έχει αποσταλλεί και δεν υπάρχει καμία νεότερη ενημέρωση. Η αποστολή έχει γίνει από 14/10. Καταλαβαίνω βέβαια ότι ο μηχανισμός χρειάζεται κάποιο.... χρονικό διάστημα για να κινηθεί αλλά και πάλι αν υπολογίσουμε τις μέρες που έχουν περάσει από την έκδοση μάλλον είναι υπερβολικά μεγάλη αναμονή και δυστυχώς χωρίς καμιά ενημέρωση για τυχόν πρόβλημα ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να επηρεάζει τη διαδικασία που κατά τα άλλα θα έπρεπε να έχει γίνει εντελώς αυτόματα. ΥΓ: Ακολουθώντας την διαδρομή από το Μητρώο, και αλλαγή στοιχείων Μητρώου το μόνο που με αφήνει να κάνω είναι αλλαγή διεύθυνσης και όχι στοιχείων ταυτότητας. Μάλλον θα το παρατήσω έτσι μέχρι τις δηλώσεις, πραγματικά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, χίλιες φορές να κράταγα την παλιά😑 Θα το δούνε μην ανησυχείς, απο την στιγμή που είναι στο τα αιτήματα μου θα το δούνε σίγουρα δεν θα το δούνε σε 3 με 4 ημέρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα