vorlon68 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, Johnny_Nik είπε Μετά την δική μου περιπέτεια τελικά κατάφερα και έκανα κανονικά την αίτηση στο τμήμα που δεν με εξυπηρετούσε λόγω διαφορετικής διεύθυνσης κατοικίας και αυτό αφότου επικοινώνησα με την αστυνομική διεύθυνση που είναι αρμόδια για όλο το νομό. Με αντίστοιχο κόπο πιθανολογώ λόγω της κίνησής μου αυτής παρέλαβα τελικά την ταυτότητα. Στην αρχή μου έλεγαν την ίδια ιστορία, κατόπιν δεν μου έλεγαν εάν έχει εκδοθεί ή όχι, και τελικά αναγκάστηκα να επικοινωνήσω ξανά με την αστυνομική διεύθυνση για να μου πουν εκείνοι ότι μπορώ να πάω να την πάρω. Στο wallet εμφανίζεται πλέον η καινούργια ταυτότητα, όμως σήμερα ένα μήνα μετά σχεδόν στην εφορία παραμένει η παλιά. Έστειλα το έντυπο Δ210 όπως είχα διαβάσει εδώ αλλά 15 μέρες μετά ακόμα εμφανίζεται η παλιά. Τηλέφωνα δεν σηκώνουν κλασσικά, στην επικαιροποίηση στοιχείων στο ΚyC επίσης εμφανίζεται η παλιά... Στο Α.Τ έκδοσης φαίνεται ενεργοποιημένη (και λογικό αφού την βλέπω πια στο wallet). Πλέον δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... Μεσα στην ΑΑΔΕ θα κανεις αιτημα εκει που λεει αλλαγη στοιχειων. Θα επισυναψεις σε pdf την νεα ταυτοτητα και σε 3-4 μέρες θα γινει αλλαγη. Ετσι εκανα τον Φεβρουαριο και αλλαξε η ταυτότητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 28 minutes ago, totalius said: Το e παραβολο χρειάζεται να το πάμε εκτυπωμένο ή αρκεί να το έχουμε στο κινητό; πουθενα, το βρισκει αυτος απο το συστημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackRose56 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Προσπαθώ να κλείσω ραντεβού για συγγενικό πρόσωπο, αλλά μετά το login με πάει πάλι στο login page. Δέχονται ραντεβού η είναι κάποιο bug ? Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από BlackRose56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η διαδικασία σε περίπτωση που τα στοιχεία της νέας ταυτότητας δεν έχουν επικαιροποιηθεί τρεις βδομάδες μετά στο taxisnet? Που μπορούμε να απευθυνθούμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, christakos07 said: Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η διαδικασία σε περίπτωση που τα στοιχεία της νέας ταυτότητας δεν έχουν επικαιροποιηθεί τρεις βδομάδες μετά στο taxisnet? Που μπορούμε να απευθυνθούμε? Στέλνεις το έντυπο Δ210 στην ΔΟΥ, γίνεται και ηλεκτρονικά https://www.aade.gr/sites/default/files/2021-09/D210.pdf Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από sdikr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 34 minutes ago, sdikr said: Στέλνεις το έντυπο Δ210 στην ΔΟΥ, γίνεται και ηλεκτρονικά https://www.aade.gr/sites/default/files/2021-09/D210.pdf Γνωρίζεις αν χρειάζεται να επισυνάψω και το νέο έγγραφο ταυτότητας, μαζί με το Δ210; Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 23 λεπτά πριν, christakos07 είπε Γνωρίζεις αν χρειάζεται να επισυνάψω και το νέο έγγραφο ταυτότητας, μαζί με το Δ210; Ευχαριστώ πολύ! Εγώ έστειλα μόνο τις 2 όψεις της ταυτότητας χωρίς το Δ210 και σε 1 ημέρα με εξυπηρέτησαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Centurion είπε Εγώ έστειλα μόνο τις 2 όψεις της ταυτότητας χωρίς το Δ210 και σε 1 ημέρα με εξυπηρέτησαν. Που το έστειλες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, nimik είπε Που το έστειλες ? Έκανα αίτημα στην ΑΑΔΕ (μεταβολή στοιχείων φυσικού προσώπου πλην δήλωσης θανάτου και κληρονόμων) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, Centurion είπε Έκανα αίτημα στην ΑΑΔΕ (μεταβολή στοιχείων φυσικού προσώπου πλην δήλωσης θανάτου και κληρονόμων) Εκεί από ότι είδα έχει ένα ολόκληρο κατεβατό για να αλλάξεις όνομα επίθετο και άλλα και δεν το προχώρησα θα το ξαναδώ απόψε ,και σε μένα μετά από 3 βδομάδες σχεδόν φαίνεται ακόμη η παλιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, nimik είπε Κάνε απλό αίτημα για ενημέρωση στοιχείων ταυτότητας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Centurion είπε Κάνε απλό αίτημα για ενημέρωση στοιχείων ταυτότητας. Από το ίδιο σημείο ? (μεταβολή στοιχείων φυσικού προσώπου ) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, nimik είπε Από το ίδιο σημείο ? (μεταβολή στοιχείων φυσικού προσώπου ) ? Ναι, θα επισυνάψεις τις 2 όψεις της ταυτότητας και θα γράψεις "Παρακαλώ να ενημερώσετε τα στοιχεία μου λόγω έκδοσης νέας ταυτότητας", ή κάτι παρόμοιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Στις 1/10 ακουσα οτι ανοιξε η πλατφορμα για τις νεες ταυτοτητες και εκλεισα αμεσως ραντεβου. Με βαλαν μετα απο ενα μηνα στο αστυνομικο τμημα της περιοχης μου. Οταν θα παω τι πρεπει να εχω μαζι μου? Zητανε την εκτυπωση του σχετικου αυτοματου email που ελαβες και 10€. Φωτο θα βγαλω εκει. Πρεπει να φερω και τιποτ' αλλο? πχ. το παραβολο εκτυπωμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Στις 1/10 ακουσα οτι ανοιξε η πλατφορμα για τις νεες ταυτοτητες και εκλεισα αμεσως ραντεβου. Με βαλαν μετα απο ενα μηνα στο αστυνομικο τμημα της περιοχης μου. Οταν θα παω τι πρεπει να εχω μαζι μου? Zητανε την εκτυπωση του σχετικου αυτοματου email που ελαβες και 10€. Φωτο θα βγαλω εκει. Πρεπει να φερω και τιποτ' αλλο? πχ. το παραβολο εκτυπωμενο? Το παράβολο το πληρώνεις (e-Paravolo 1894 10Ε) δεν χρειάζεται να το εκτυπώσεις το βρίσκουν στο σύστημα σε σχέση με το Αφμ σου ,μόνο την παλιά σου ταυτότητα και 50 σεντς για το χαρτόσημο Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου από nimik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα