Προς το περιεχόμενο

Νέες ταυτότητες από Σεπτέμβριο

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 ώρες πριν, andreaspapp είπε

https://www.tanea.gr/2024/10/10/greece/ystera-apo-enan-xrono-anavolon-erxetai-o-prosopikos-arithmoscr-online/

Πλέον η ενημέρωση είναι για τέλος του χρόνου. Τί θα δούμε πρώτα, εισιτήριο του μετρό Θεσσαλονίκης ή ταυτότητα με τυπωμένο τον προσωπικό αριθμό;;

Τραγικοι ρε , τι να πω. 1 χρονο για τον ΠΑ!. Ολοκληρο application θα μπορουσε να βγει σε τετοιο χρονικο διαστημα.

Επεξ/σία από runner69
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ρεεε κόλλημα ο λαός με τις ταυτότητες και τον προσωπικό αριθμό.

Δεν το περίμενα 

Δεν λες τίποτα ..κι οκ με την ταυτότητα καλύτερα να την αλλάξεις για να είσαι εντάξει για μια 10ετία για ταξίδια κι ότι άλλο χρειαστεί ,αλλά αυτό το κόλλημα με τον ΠΑ είναι ακατανόητο λες και θα αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα του καθενός ..

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχεις τυπωμενο στην ταυτοτητα και σε περιπτωση αναγκης επιβεβαιωσης το κανει πιο ευκολο σε σχεση με το να κατεβαζεις το pdf απο το gov.gr wallet και να το δειχνεις απο το κινητο σου και να περιμενεις να το δεχτει-κατανοησει ο εκαστοτε ανενημερωτος δημοσιος υπαλληλος. Αποφυγη ενδεχομενων μελλοντικων προβληματων λεγεται, οχι κολλημα.

Επεξ/σία από runner69

22 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ρεεε κόλλημα ο λαός με τις ταυτότητες και τον προσωπικό αριθμό.

Δεν το περίμενα 

Είμαι κι εγώ ένας απο αυτούς που περιμένουν τον ΠΑ για να βγάλει καινούργια ταυτότητα. Δεν έχω κάποιο κόλλημα, απλά δεν θέλω να ξανατρέχω μετά στο τμήμα για να τον εκτυπώσω (ακόμα και αν υπάρχει μια πιθανότητα να μη χρειαστεί). Θέλω να πάω μια και καλή και μετά να ξεμπερδεύω για τα επόμενα 10 χρόνια.

14 hours ago, gorge18 said:

To σημαντικο σε αυτο το άρθρο, είναι τα σχόλια από κάτω.

• Like 4
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ την παρέλαβα χτες , έχει περαστεί κανονικά στο wallet, όταν πάω να κάνω επικαιροποίηση μέσω web banking στα στοιχεία δεν υπάρχει, αργεί να εμφανιστεί ή έχει συμβεί κάτι άλλο;

Επεξ/σία από dionisis1925

1 ώρα πριν, dionisis1925 είπε

Εγώ την παρέλαβα χτες , έχει περαστεί κανονικά στο wallet, όταν πάω να κάνω επικαιροποίηση μέσω web banking στα στοιχεία δεν υπάρχει, αργεί να εμφανιστεί ή έχει συμβεί κάτι άλλο;

Και σε μένα το ίδιο που την παρέλαβα πριν 10 μέρες ,στην Πειραιώς έγινε κανονικά επικαιροποίηση στοιχείων ,στην Εθνική όχι ,αλλά όταν προσπαθώ εκ νέου να επικαιροποιήσω τα στοιχεία και πάω να δω το πεδίο της ταυτότητας είναι κενό ..

Ρώτησα σε ΚΕΠ και μου είπαν ότι από την προηγούμενη Δευτέρα 7.10 τα στοιχεία της ταυτότητας δεν εμφανίζονται στο ΕΜΕπ ,δεν ήξεραν κι αυτοί τον λόγο ,δεν ασχολήθηκα άλλο

Εμένα δεν φαίνεται ακόμα η καινούργια μου, έχει 10 μέρες που την πήρα.

Με προβληματίζει μόνο για το γήπεδο που έχω διαρκείας κι ακόμα δεν φαίνεται.

29 λεπτά πριν, animor είπε

Εμένα δεν φαίνεται ακόμα η καινούργια μου, έχει 10 μέρες που την πήρα.

Με προβληματίζει μόνο για το γήπεδο που έχω διαρκείας κι ακόμα δεν φαίνεται.

Δεν σου φαίνεται στο wallet? εγώ το έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση και φάνηκε απευθείας.

Αλλιώς παραδοσιακά πάρε την ταυτότητα μαζί σου.

Το έκανα και τίποτα.

Μονο για το γήπεδο επείγει για το σ/κ που έχω περασμένο το διαρκείας, τράπεζες κλπ ας καθυστερήσουν, δεν με επηρεάζει σε κάτι άλλο προς το παρόν. Δεν θα μείνω κι απ έξω, θα την δείξω στην ανάγκη, αλλά γιατί δεν εμφανίστηκε;

Μετά την δική μου περιπέτεια τελικά κατάφερα και έκανα κανονικά την αίτηση στο τμήμα που δεν με εξυπηρετούσε λόγω διαφορετικής διεύθυνσης κατοικίας και αυτό αφότου επικοινώνησα με την αστυνομική διεύθυνση που είναι αρμόδια για όλο το νομό. Με αντίστοιχο κόπο πιθανολογώ λόγω της κίνησής μου αυτής παρέλαβα τελικά την ταυτότητα. Στην αρχή μου έλεγαν την ίδια ιστορία, κατόπιν δεν μου έλεγαν εάν έχει εκδοθεί ή όχι, και τελικά αναγκάστηκα να επικοινωνήσω ξανά με την αστυνομική διεύθυνση για να μου πουν εκείνοι ότι μπορώ να πάω να την πάρω.

Στο wallet εμφανίζεται πλέον η καινούργια ταυτότητα, όμως σήμερα ένα μήνα μετά σχεδόν στην εφορία παραμένει η παλιά. Έστειλα το έντυπο Δ210 όπως είχα διαβάσει εδώ αλλά 15 μέρες μετά ακόμα εμφανίζεται η παλιά. Τηλέφωνα δεν σηκώνουν κλασσικά, στην επικαιροποίηση στοιχείων στο ΚyC επίσης εμφανίζεται η παλιά... Στο Α.Τ έκδοσης φαίνεται ενεργοποιημένη (και λογικό αφού την βλέπω πια στο wallet). 

Πλέον δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...