prototypegr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, ApoGal είπε Το έχει και ηλεκτρονικά πάντως. Αν το πληρώνεις επιτόπου ακόμη καλύτερα. Οκ, να σε πω την αλήθεια δεν το ήξερα.
great Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 22 minutes ago, Ukforthemoment said: Μακάρι να βάλουν μηχανήματα,ένα pos στην ουσία ,να πληρώνεις τα παράβολα επιτόπου με κάρτα.Και για ταυτότητες και για διαβατήρια και όπου αλλού χρειάζεται. δεν υπαρχει λόγος, αφου τα κανεις απο το σπιτι σου, ΟΤΙ παραβολο και να ειναι για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ουτε καν να το εκτυπωσεις ουτε καν να δωσεις τον αριθμο, το βρισκουν αυτοματα. εκανα Ανανεωση διαβατηριου, ταυτοτητα (πριν) , διπλωμα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, great είπε δεν υπαρχει λόγος, αφου τα κανεις απο το σπιτι σου, ΟΤΙ παραβολο και να ειναι για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ουτε καν να το εκτυπωσεις ουτε καν να δωσεις τον αριθμο, το βρισκουν αυτοματα. εκανα Ανανεωση διαβατηριου, ταυτοτητα (πριν) , διπλωμα. Ας υπάρχει ως διευκόλυνση για όσους δεν έχουν ebanking ή δεν έχουν ελληνικό λογαριασμό και πρέπει να τρέχουν σε τράπεζες και ΚΕΠ για να κάνουν δουλειά τους μετά απο 2 μέρες.Για το https://www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavolo/public/welcome.htm θες ελληνική κάρτα,πχ η revolut δεν περνάει. Η πληρωμή του παραβόλου μπορεί να γίνει: (περισσότερες λεπτομέρειες) Α. Στις τράπεζες που υποστηρίζουν on-line πληρωμή (το e-Παράβολο είναι άμεσα διαθέσιμο) Β. Με πιστωτική / προπληρωμένη / χρεωστική κάρτα Ελληνικών Τραπεζών (το e-Παράβολο είναι άμεσα διαθέσιμο) Γ. Στις τράπεζες που δεν υποστηρίζουν on-line πληρωμή και στα ΕΛΤΑ (το e-Παράβολο διαθέσιμο μετά από 1-2 εργάσιμες ημέρες)
logokrimenos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Κοζάνη που μπήκα δεν βγαζει κανένα διαθέσιμο ραντεβου μέχρι τελος Οκτωβρίου. Συμβαίνει και αλλού?
Charismo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 5 minutes ago, logokrimenos said: Κοζάνη που μπήκα δεν βγαζει κανένα διαθέσιμο ραντεβου μέχρι τελος Οκτωβρίου. Συμβαίνει και αλλού? Στα περισσότερα τμήματα πλέον δεν δείχνει διαθεσιμότητα.
logokrimenos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Just now, Charismo said: Στα περισσότερα τμήματα πλέον δεν δείχνει διαθεσιμότητα. Απο το πρωι που μπηκα δεν είχει. Ειδικά για Κοζάνη που ήμασταν οι πρώτοι ψεκ με τις ουρές για την παλιά ταυτότητα, είμαι σίγουρος οτι δεν κάλυψαν όλα τα ραντεβου με το που βγηκε η πλατφορμα
Charismo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, logokrimenos said: Απο το πρωι που μπηκα δεν είχει. Ειδικά για Κοζάνη που ήμασταν οι πρώτοι ψεκ με τις ουρές για την παλιά ταυτότητα, είμαι σίγουρος οτι δεν κάλυψαν όλα τα ραντεβου με το που βγηκε η πλατφορμα Πάντως εγώ έκλεισα ραντεβού 8:55 και ο αδεφός μου που προσπάθησε μετά από μισή ώρα δεν βρήκε. Κάτι λάθος έκαναν με τα ωράρια. Είχε ανά 1 1,5 ώρα, αλλά δεν ξέρω στους πόσους φαινόταν δεσμευμένο το ωράριο. Κι εμένα κουλό μου ακούγεται από τις 09:00 το πρωί να πλάκωσαν όλοι.
Panagiotis 05 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 5 minutes ago, Charismo said: Πάντως εγώ έκλεισα ραντεβού 8:55 και ο αδεφός μου που προσπάθησε μετά από μισή ώρα δεν βρήκε. Κάτι λάθος έκαναν με τα ωράρια. Είχε ανά 1 1,5 ώρα, αλλά δεν ξέρω στους πόσους φαινόταν δεσμευμένο το ωράριο. Κι εμένα κουλό μου ακούγεται από τις 09:00 το πρωί να πλάκωσαν όλοι. στα Κύθηρα πχ έχει ραντεβού ακόμα και αύριο. οπότε δεν αποκλείεται να τα έχουν κλείσει. τα ραντεβού φαίνεται να είναι ανα 1,5 ώρα, οπότε είναι πολύ λίγα μέσα στην ημέρα. ίσως αφήνουν κενά για να προλαβαίνουν να εκδίδουν τυχών απώλειες, η οποίες είναι χωρίς ραντεβου.
prototypegr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Panagiotis 05 είπε στα Κύθηρα πχ έχει ραντεβού ακόμα και αύριο. οπότε δεν αποκλείεται να τα έχουν κλείσει. τα ραντεβού φαίνεται να είναι ανα 1,5 ώρα, οπότε είναι πολύ λίγα μέσα στην ημέρα. ίσως αφήνουν κενά για να προλαβαίνουν να εκδίδουν τυχών απώλειες, η οποίες είναι χωρίς ραντεβου. Ακριβώς αυτό. Τα κενά είναι για τα έκτακτα που μπορεί να χρειαστεί.
runner69 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Υπαρχει και bugακι στην εφαρμογη. Αν επιλεξεις ενα τμήμα ασφαλείας και πατήσεις το επιλογή και κατοπιν επιλεξεις αλλο τμήμα ασφαλειας, τότε δεν κανει reset το κουμπι επιλογη ώστε να το επιλέξεις. 😛 Πρέπει να ξαναφορτώσεις τη λίστα εχοντας κάνει αλλαγες στην Περιφερειακη Ενοτητα. Φανταζομαι πρεπει να κλεισουμε μονο στο τμημα ασφαλειας της περιοχης μας ή μπορουμε και σε αλλο; Καλα κρασσα στην Αθηνα... 1 1
Panagiotis 05 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 4 minutes ago, runner69 said: Υπαρχει και bugακι στην εφαρμογη. Αν επιλεξεις ενα τμήμα ασφαλείας και πατήσεις το επιλογή και κατοπιν επιλεξεις αλλο τμήμα ασφαλειας, τότε δεν κανει reset το κουμπι επιλογη ώστε να το επιλέξεις. 😛 Πρέπει να ξαναφορτώσεις τη λίστα εχοντας κάνει αλλαγες στην Περιφερειακη Ενοτητα. Φανταζομαι πρεπει να κλεισουμε μονο στο τμημα ασφαλειας της περιοχης μας ή μπορουμε και σε αλλο; Καλα κρασσα στην Αθηνα... όπου θες μπορείς να κλέισεις 1
Charismo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Κι εγώ αλλού έκλεισα. Έβαλα διεύθυνση και με άφησε. Αν φάω άκυρο όταν πάω δεν ξέρω, πάντως έκλεισα στο τμήμα που είναι κοντά στο χώρο εργασίας μου.
DownUNDERground Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Panagiotis 05 είπε όπου θες μπορείς να κλέισεις Άλλο λέει ο φίλος. Και έχει δίκιο. 39 λεπτά πριν, runner69 είπε Υπαρχει και bugακι στην εφαρμογη. Αν επιλεξεις ενα τμήμα ασφαλείας και πατήσεις το επιλογή και κατοπιν επιλεξεις αλλο τμήμα ασφαλειας, τότε δεν κανει reset το κουμπι επιλογη ώστε να το επιλέξεις. 😛 Πρέπει να ξαναφορτώσεις τη λίστα εχοντας κάνει αλλαγες στην Περιφερειακη Ενοτητα. Μάλλον για κάποιο λόγο πρέπει να "δει" να φορτώνεται εκ νέου η λίστα των τμημάτων της κάθε περιφέρειας για να μπορεί να την επιλέξει. 32 λεπτά πριν, Charismo είπε Κι εγώ αλλού έκλεισα. Έβαλα διεύθυνση και με άφησε. Αν φάω άκυρο όταν πάω δεν ξέρω, πάντως έκλεισα στο τμήμα που είναι κοντά στο χώρο εργασίας μου. Πλάκα-πλάκα αρχίστε να λέτε που κλείσατε μπας και παίξουν ανταλλαγές.😄 Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από DownUNDERground
runner69 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Άλλο λέει ο φίλος. Και έχει δίκιο. Ναι μου απαντησε στο 2ο σκελος του μηνυματος που προσθεσα μετα. Κανε ενα refresh να ξαναδεις το μηνυμα. 12 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Μάλλον για κάποιο λόγο πρέπει να "δει" να φορτώνεται εκ νέου η λίστα των τμημάτων της κάθε περιφέρειας για να μπορεί να την επιλέξει. Xρειαζεται παραπανω χρονο να αφιερωσει ο developer για να κανει το reset μετά την επιλογη αλλου τμήματος ασφαλείας. Γινεται παντως. Εχουμε αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα με πολλαπλες λίστες. 12 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Πλάκα-πλάκα αρχίστε να λέτε που κλείσατε μπας και παίξουν ανταλλαγές.😄 πλακα πλακα καλο αυτο Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2023 από runner69 1
Fir3fly Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, logokrimenos είπε Κοζάνη που μπήκα δεν βγαζει κανένα διαθέσιμο ραντεβου μέχρι τελος Οκτωβρίου. Συμβαίνει και αλλού? Τα ιδια και στον Αγιο Δημήτριο Αττικής, δεν είχε κανένα ραντεβού μέχρι τέλος Οκτωβρίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα