Stoliver Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, filipprin είπε Υμουν πολυ ξεκαθαρος Πρώτη φορά το ακούω. Εγώ ξέρω ότι στην αρχική έκδοση θέλει μάρτυρα υποχρεωτικά. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Εγω το εκανα δεν το ξερω απλως.Να σου πω ακομα οτι οταν πηγα να την παρω που ηταν άλλος ουτε ταυτοτητα ζητησε ουτε τιποτα.Ειπα το ονομα και την πηρα.Θα μπορουσε να την παρει ο οποιοσδηποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavpup Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 21 λεπτά πριν, filipprin είπε Εγω το εκανα δεν το ξερω απλως.Να σου πω ακομα οτι οταν πηγα να την παρω που ηταν άλλος ουτε ταυτοτητα ζητησε ουτε τιποτα.Ειπα το ονομα και την πηρα.Θα μπορουσε να την παρει ο οποιοσδηποτε Αν έγινε κάτι τέτοιο μιλάμε για γελοίες καταστάσεις.. Βγαίνει νέα ταυτότητα με βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και να μην υπάρχει έλεγχος στην έκδοση-παράδοση... [ Στα ραντεβού του covid τα ίδια, δεν ζητάνε ταυτότητα. Μπορεί να πάει άλλος και να το κάνει άνετα. Βέβαια δεν είναι υποχρεωτικό τώρα οπότε δεν τους νοιάζει αλλά και πάλι μπορεί κάποιος να κάνει 20 εμβόλια και να εμφανίζονται 20 άλλοι με πιστοποιητικό εμβολιασμού. ] Αν έγινε κάτι τέτοιο με την ταυτότητα μιλάμε για πέναλτι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 6 hours ago, filipprin said: Εγω το εκανα δεν το ξερω απλως.Να σου πω ακομα οτι οταν πηγα να την παρω που ηταν άλλος ουτε ταυτοτητα ζητησε ουτε τιποτα.Ειπα το ονομα και την πηρα.Θα μπορουσε να την παρει ο οποιοσδηποτε Μάλλον έπεσες στην περίπτωση, εδω δεν μου επιτρέψανε να παραλάβω την ταυτότητα των δικών μου, ούτε με εξουσιοδότηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Διαβάζω δώσανε παράταση για υποχρεωτική έκδοση νέας ταυτότητας.Απο Αύγουστο του 2026 πήγε Σεπτέμβριος του 2027 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Διαβάζω δώσανε παράταση για υποχρεωτική έκδοση νέας ταυτότητας.Απο Αύγουστο του 2026 πήγε Σεπτέμβριος του 2027 Αυτό από όσο ξέρω θα ισχύει εσωτερικά (και αναμενόμενο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Η πρώτη από πόσες παρατάσεις; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Δεν θα προλαβουν να επιβαλλουν στον κοσμο, την υποχρεωτικη παραλαβη της 'καρτας δικαιωματων' που την ονομασαν 'ταυτοτητα'. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspapp Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) https://www.dnews.gr/eidhseis/ellada/493132/se-isxy-oi-palies-taftotites-kai-meta-to-2026-poy-tha-synexisoun-na-pernane Τελικά δόθηκε παράταση μέχρι την 25η Σεπτεμβρίου 2027 για τις παλαιού τύπου ταυτότητες στις οποίες αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και λατινικούς χαρακτήρες, αλλά αφορά μόνο στην πραγματοποίηση εξ αποστάσεως ταυτοποίησης με έγγραφα ταυτότητας, ιδίως σε περιπτώσεις ηλεκτρονικών συναλλαγών, παροχής υπηρεσιών εμπιστοσύνης ή άλλων διαδικασιών που απαιτούν ταυτοποίηση μέσω ψηφιακών πλατφορμών. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από andreaspapp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavpup Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, andreaspapp είπε https://www.dnews.gr/eidhseis/ellada/493132/se-isxy-oi-palies-taftotites-kai-meta-to-2026-poy-tha-synexisoun-na-pernane Τελικά δόθηκε παράταση μέχρι την 25η Σεπτεμβρίου 2027 για τις παλαιού τύπου ταυτότητες στις οποίες αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και λατινικούς χαρακτήρες, αλλά αφορά μόνο στην πραγματοποίηση εξ αποστάσεως ταυτοποίησης με έγγραφα ταυτότητας, ιδίως σε περιπτώσεις ηλεκτρονικών συναλλαγών, παροχής υπηρεσιών εμπιστοσύνης ή άλλων διαδικασιών που απαιτούν ταυτοποίηση μέσω ψηφιακών πλατφορμών. Μόνο στην Ελλάδα αυτά τα κουλά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspapp Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μα γιατί; Θα μπαίνεις στο e-banking --> Gov-KYC για να κάνεις επικαιροποίηση των στοιχείων σου online και θα είσαι κομπλέ, αλλά αν πας από κάποιο τραπεζικό κατάστημα θα σου πουν "Κύριε, τί είναι αυτό το κουρελοχαρτο που μας φέρατε;" Εμένα μου ακούγεται πολύ λογικό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 1 hour ago, andreaspapp said: Μα γιατί; Θα μπαίνεις στο e-banking --> Gov-KYC για να κάνεις επικαιροποίηση των στοιχείων σου online και θα είσαι κομπλέ, αλλά αν πας από κάποιο τραπεζικό κατάστημα θα σου πουν "Κύριε, τί είναι αυτό το κουρελοχαρτο που μας φέρατε;" Εμένα μου ακούγεται πολύ λογικό. Καταλαβαίνεις όμως πως στην μια περίπτωση τραβάει τα δεδομένα απο κάτι που είναι πολύ πιο αξιόπιστο απο το κουρελόχαρτο, άσχετα αν έχουνε τα ίδια δεδομένα πάνω (και η νέα ταυτότητα τα ίδια δεδομένα με το KYC θα έχει ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspapp Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, sdikr είπε Καταλαβαίνεις όμως πως στην μια περίπτωση τραβάει τα δεδομένα απο κάτι που είναι πολύ πιο αξιόπιστο απο το κουρελόχαρτο, άσχετα αν έχουνε τα ίδια δεδομένα πάνω (και η νέα ταυτότητα τα ίδια δεδομένα με το KYC θα έχει ) 100%, συμφωνώ μαζί σου. Το θέμα είναι ότι δε θα ταλαιπωρηθούμε εσύ κι εγώ που μπαίνουμε 2 λεπτά στο κινητό και ξεμπερδεύουμε, θα ταλαιπωρηθούν οι ηλικιωμένοι (οι οποίοι θα είναι και οι τελευταίοι που θα αλλάξουν τις παλιές ταυτότητες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 4 hours ago, andreaspapp said: https://www.dnews.gr/eidhseis/ellada/493132/se-isxy-oi-palies-taftotites-kai-meta-to-2026-poy-tha-synexisoun-na-pernane Τελικά δόθηκε παράταση μέχρι την 25η Σεπτεμβρίου 2027 για τις παλαιού τύπου ταυτότητες στις οποίες αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και λατινικούς χαρακτήρες, αλλά αφορά μόνο στην πραγματοποίηση εξ αποστάσεως ταυτοποίησης με έγγραφα ταυτότητας, ιδίως σε περιπτώσεις ηλεκτρονικών συναλλαγών, παροχής υπηρεσιών εμπιστοσύνης ή άλλων διαδικασιών που απαιτούν ταυτοποίηση μέσω ψηφιακών πλατφορμών. Η πρωτη μαχη κερδηθηκε. Ερχονται και αλλες νικηφορες προσπαθειες. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspapp Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου https://www.tanea.gr/2024/10/10/greece/ystera-apo-enan-xrono-anavolon-erxetai-o-prosopikos-arithmoscr-online/ Πλέον η ενημέρωση είναι για τέλος του χρόνου. Τί θα δούμε πρώτα, εισιτήριο του μετρό Θεσσαλονίκης ή ταυτότητα με τυπωμένο τον προσωπικό αριθμό;; 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα