dtzgr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε εμένα τελικά ήθελε μάρτυρα Είχες το παλιό δελτίο μαζί σου; Είχες μήπως δηλώσει κλοπή ή απώλεια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 18 λεπτά πριν, dtzgr είπε Είχες το παλιό δελτίο μαζί σου; Είχες μήπως δηλώσει κλοπή ή απώλεια; Είχα την παλιά ταυτότητα ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milos_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Η διαδικασία είναι πολύ γρήγορη. Πριν να πάτε πάντως επικοινωνήστε με το τμήμα ασφαλείας γιατί εμένα τελικά ήθελε μάρτυρα , ευτυχώς είχα προνοήσει και είχα σε ετοιμότητα δύο γνωστούς. Μάρτυρα γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, milos_ είπε Μάρτυρα γιατι? Δεν μπορώ να σου απαντήσω και την προηγούμενη φορά που είχα πάει για αντικατάσταση λόγω φθοράς ήθελε μάρτυρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Δεν μπορώ να σου απαντήσω και την προηγούμενη φορά που είχα πάει για αντικατάσταση λόγω φθοράς ήθελε μάρτυρα. β) Έκδοση λόγω φθοράς Εάν η ταυτότητά σας έχει φθαρεί, για την έκδοση του νέου σας δελτίου θα χρειαστούν : - Τα δικαιολογητικά της αρχικής έκδοσης (βλέπε ερώτηση 6), συμπεριλαμβανομένου του μάρτυρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspapp Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Διαβάζουν insomnia στο Υπουργείο, τις προάλλες κοροϊδεύατε που έιχε κολλήσει στο loading το pa.gov.gr, πλέον το έχουν "ρίξει". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Στην δική μου ταυτότητα, δεν διακρίνονται εύκολα τα στοιχεία, τα έχουν γράψει με στυλό χειρόγραφα.Αν θυμάμαι σωστά, δεν ήταν απο την αρχή έντονο το μελάνι και λογικά με τα χρόνια έχουν ξεθωριάσει.Το μόνο πρόβλημα που είχα, ήταν ότι για να βγεί φωτοτυπία, έπρεπε να βγεί με έντονη γραμματοσειρά, αλλά έβγαινε και η μπροστινή μεριά μαύρη, ήθελε skill. Αν ταξίδευα, θα έμενα στο αεροδρόμιο η στην φυλακή μέχρι εξακρίβωση των στοιχείων. 😂 Πάντως απο τότε δεν έχω αλλάξει, με αναγνωρίζουν. Τι επιλογές έχει η φόρμα για αίτηση, φθορά και παλαιότητα; Χρειάζεται μάρτυρα και στις 2 περιπτώσεις και δεν επιτρέπουν να είναι 1ου βαθμού συγγενής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Στην δική μου ταυτότητα, δεν διακρίνονται εύκολα τα στοιχεία, τα έχουν γράψει με στυλό χειρόγραφα.Αν θυμάμαι σωστά, δεν ήταν απο την αρχή έντονο το μελάνι και λογικά με τα χρόνια έχουν ξεθωριάσει.Το μόνο πρόβλημα που είχα, ήταν ότι για να βγεί φωτοτυπία, έπρεπε να βγεί με έντονη γραμματοσειρά, αλλά έβγαινε και η μπροστινή μεριά μαύρη, ήθελε skill. Αν ταξίδευα, θα έμενα στο αεροδρόμιο η στην φυλακή μέχρι εξακρίβωση των στοιχείων. 😂 Πάντως απο τότε δεν έχω αλλάξει, με αναγνωρίζουν. Τι επιλογές έχει η φόρμα για αίτηση, φθορά και παλαιότητα; Χρειάζεται μάρτυρα και στις 2 περιπτώσεις και δεν επιτρέπουν να είναι 1ου βαθμού συγγενής; Για παλαιότητα δεν χρειάζεται μάρτυρας.Δεν είναι δύσκολο να βρεις τι χρειάζεται https://www.astynomia.gr/odigos-tou-politi/dikaiologitika/ekdosi-deltiou-taftotitas/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Στην δική μου ταυτότητα, δεν διακρίνονται εύκολα τα στοιχεία, τα έχουν γράψει με στυλό χειρόγραφα.Αν θυμάμαι σωστά, δεν ήταν απο την αρχή έντονο το μελάνι και λογικά με τα χρόνια έχουν ξεθωριάσει.Το μόνο πρόβλημα που είχα, ήταν ότι για να βγεί φωτοτυπία, έπρεπε να βγεί με έντονη γραμματοσειρά, αλλά έβγαινε και η μπροστινή μεριά μαύρη, ήθελε skill. Αν ταξίδευα, θα έμενα στο αεροδρόμιο η στην φυλακή μέχρι εξακρίβωση των στοιχείων. 😂 Πάντως απο τότε δεν έχω αλλάξει, με αναγνωρίζουν. Τι επιλογές έχει η φόρμα για αίτηση, φθορά και παλαιότητα; Χρειάζεται μάρτυρα και στις 2 περιπτώσεις και δεν επιτρέπουν να είναι 1ου βαθμού συγγενής; Σίγουρα θα πρέπει να πληρώσεις και το παράβολο των 9 ευρώ, τώρα για μάρτυρα και βαθμό συγγένειας καλύτερα να επικοινωνήσεις με το τμήμα ασφαλείας του ΑΤ που θα κλείσεις ραντεβού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Χρειάζεται μάρτυρα και στις 2 περιπτώσεις και δεν επιτρέπουν να είναι 1ου βαθμού συγγενής; Απο πότε; Πριν 1,5 χρόνο ήμουνα μάρτυρας για την αντικατάσταση λόγω φθοράς στην ταυτότητα του γιού μου (ενήλικος) Επίσης σε όλους τους ανήλικους υποχρεωτικά είναι μάρτυρας ένας γονέας 2 ώρες πριν, dionisis1925 είπε τώρα για μάρτυρα και βαθμό συγγένειας καλύτερα να επικοινωνήσεις με το τμήμα ασφαλείας του ΑΤ που θα κλείσεις ραντεβού. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι πολύ πρόσφατα ( που δεν το νομίζω) ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα με την συγγένεια. 7. Πρόκειται να βγάλω ταυτότητα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ποια δικαιολογητικά χρειάζονται; Θα χρειαστείτε όλα τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στην ερώτηση 6 και επιπλέον ένας μάρτυρας για να βεβαιώσει τα στοιχεία σας. O μάρτυρας μπορεί να είναι οποιοδήποτε ενήλικο πρόσωπο, το οποίο θα έχει στην κατοχή του ταυτοποιητικό έγγραφο σε ισχύ. Εάν η αίτηση έκδοσης αφορά σε ανήλικο, τότε ως μάρτυρας μπορεί να παραστεί μόνο ένας από τους δύο γονείς ή εκείνος/η που ασκεί την επιμέλεια ή επιτροπεία του. Σε περίπτωση επιμέλειας ή επιτροπείας θα πρέπει να επιδειχθούν τα νόμιμα έγγραφα που αποδεικνύουν την επιμέλεια ή επιτροπεία του ανήλικου. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από teot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου εγω πάντως που εβγαλα του μικρου που ειχε αφμ όμως μαι και τωρα απο τα 13 δινουν δεν ζητησανε μαρτυρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavpup Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, filipprin είπε εγω πάντως που εβγαλα του μικρου που ειχε αφμ όμως μαι και τωρα απο τα 13 δινουν δεν ζητησανε μαρτυρα Μόνος του έβγαλε την ταυτότητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Δεν μου ζητηθηκε να βεβαιωσω τιποτα ουτε να υπογραψω πουθενα .Ουτε καν ζητησανε την δικια μου ταυτοτητα.Θα μπορουσε κάλλιστα να ειχε παει μόνος του........Ολα τα βρηκανε απο το αφμ.Πλεον ολα τα 12χρονα εχουν αφμ 6 λεπτά πριν, stavpup είπε Μόνος του έβγαλε την ταυτότητα; Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavpup Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 26 λεπτά πριν, filipprin είπε Δεν μου ζητηθηκε να βεβαιωσω τιποτα ουτε να υπογραψω πουθενα .Ουτε καν ζητησανε την δικια μου ταυτοτητα.Θα μπορουσε κάλλιστα να ειχε παει μόνος του........Ολα τα βρηκανε απο το αφμ.Πλεον ολα τα 12χρονα εχουν αφμ Δεν θα μπορούσε... και μάλλον δεν έκαναν και πολύ καλά τη δουλειά τους εκτός αν σας γνωρίζουν στο τμήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου Υμουν πολυ ξεκαθαρος 2 ώρες πριν, filipprin είπε Δεν μου ζητηθηκε να βεβαιωσω τιποτα ουτε να υπογραψω πουθενα .Ουτε καν ζητησανε την δικια μου ταυτοτητα.Θα μπορουσε κάλλιστα να ειχε παει μόνος του........Ολα τα βρηκανε απο το αφμ.Πλεον ολα τα 12χρονα εχουν αφμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα