Προς το περιεχόμενο

Νέες ταυτότητες από Σεπτέμβριο

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, Thresh said:

Δεν έχουν, ο ΠΑ έχει κολλήσει στην ΑΠΠΔ. Προσωπικά θα έβαζα στοίχημα ότι δεν θα βγει φέτος.

Τον εχουν τον Παπαστεργιου στα καναλια και ενας χριστιανος δεν τον εχει ρωτησει "ρε μεγαλε στο τελος του 2023 μας ειχες πει οτι αρχες του 2024 θα εχει βγει ο ΠΑ και το πατε απο αναβολη σε αναβολη, τι σκατα κανετε?"

Προσωπικα αν δεν βγει και αν δεν ξεκαθαριστει πληρως αν αναγραφεται η οχι στην ταυτοτητα δεν προκειται να βγαλω καινουργια ποτε. Και ας ληξει η παλια. Δεν θα πηγαινοερχομαστε στο αστυνομικο τμημα χωρις λογο.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
1 minute ago, ardi21 said:

Προσωπικα αν δεν βγει και αν δεν ξεκαθαριστει πληρως αν αναγραφεται η οχι στην ταυτοτητα δεν προκειται να βγαλω καινουργια ποτε. Και ας ληξει η παλια. Δεν θα πηγαινοερχομαστε στο αστυνομικο τμημα χωρις λογο.

Έβγαλα τον Μάιο, όποτε κι αν βγει ο ΠΑ δεν με απασχολεί, δεν υπάρχει ανάγκη να αναγράφεται οπωσδήποτε πάνω στην ταυτότητα. Θα τον έχω στο κινητό και σε 10 χρόνια που θα ξαναβγάλω θα υπάρχει πάνω της.

• Like 9

1 λεπτό πριν, ardi21 είπε

Τον εχουν τον Παπαστεργιου στα καναλια και ενας χριστιανος δεν τον εχει ρωτησει "ρε μεγαλε στο τελος του 2023 μας ειχες πει οτι αρχες του 2024 θα εχει βγει ο ΠΑ και το πατε απο αναβολη σε αναβολη, τι σκατα κανετε?"

Η πλάκα θα είναι να πουν ότι τελικά δεν χρειάζεται ο προσωπικός αριθμός και αρκεί το ΑΦΜ 😅😄

2 minutes ago, Thresh said:

Έβγαλα τον Μάιο, όποτε κι αν βγει ο ΠΑ δεν με απασχολεί, δεν υπάρχει ανάγκη να αναγράφεται οπωσδήποτε πάνω στην ταυτότητα. Θα τον έχω στο κινητό και σε 10 χρόνια που θα ξαναβγάλω θα υπάρχει πάνω της.

To ξερω οτι δεν υπαρχει αναγκη αλλα ετσι για το γαμωτο.

• Super Moderators
2 minutes ago, ardi21 said:

To ξερω οτι δεν υπαρχει αναγκη αλλα ετσι για το γαμωτο.

Κάτι μου λέει ότι δεν θα προστεθεί και πως θα πρέπει να ξαναβγει καινούρια, την οποία προφανώς θα μας χρεώσουν. 

Oπότε δεν ψήνομαι για το γαμώτο να χάσω χρόνο ούτε να πληρώσω 1 ευρώ. 😛

• Like 1

9 λεπτά πριν, Thresh είπε

Κάτι μου λέει ότι δεν θα προστεθεί και πως θα πρέπει να ξαναβγει καινούρια, την οποία προφανώς θα μας χρεώσουν. 

Oπότε δεν ψήνομαι για το γαμώτο να χάσω χρόνο ούτε να πληρώσω 1 ευρώ. 😛

Είναι εύκολο να προστεθεί στο gov wallet, ένα ακόμα πεδίο

• Super Moderators
2 minutes ago, stavpup said:

Είναι εύκολο να προστεθεί στο gov wallet, ένα ακόμα πεδίο

Προφανώς,  αλλά όχι στη φυσική ταυτότητα, γι' αυτό και δεν καίγομαι.

Εγώ έχω ραντεβού αύριο να ξεμπερδεύω κι ούτε έχω σκοπό να ξανά ασχοληθώ πριν την λήξη της και για ποιο λόγο να υπάρχει ο ΠΑ πάνω ? σάμπως το ΑΦΜ η το ΑΜΚΑ ας πούμε ,υπάρχει ??

14 hours ago, Thresh said:

με μπερδεψες εαν δεν θα προστεθει γιατι θα πρεπει να ξαναβγαλεις καινουρια?

Για μενα το θεμα εχει λυξει, οταν βγει και αν βγει απλα θα ειναι ενας αριθμος που θα εχεις, δεν θα αναγραφετε στην ταυτοτητα γιατι πραγματικα δεν παιζει να πανε οσοι εχουν βγαλει να ξαναβγαλουν.

Μονο εαν πεταχτει η ΑΠΠΔ και πει οτι πρεπει γιατι περιεχει ενα πεδιο που λεει εαν εχει δυσανεξια στην λακτοζη και δεν τους αρεσει.

• Super Moderators
6 minutes ago, great said:

με μπερδεψες εαν δεν θα προστεθει γιατι θα πρεπει να ξαναβγαλεις καινουρια?

Για μενα το θεμα εχει λυξει, οταν βγει και αν βγει απλα θα ειναι ενας αριθμος που θα εχεις, δεν θα αναγραφετε στην ταυτοτητα γιατι πραγματικα δεν παιζει να πανε οσοι εχουν βγαλει να ξαναβγαλουν.

Μονο εαν πεταχτει η ΑΠΠΔ και πει οτι πρεπει γιατι περιεχει ενα πεδιο που λεει εαν εχει δυσανεξια στην λακτοζη και δεν τους αρεσει.

Δεν το έγραψα σωστά. Αν θέλει κάποιος σώνει και καλά να το έχει στην ταυτότητα, δεν θα το προσθέτουν στην υπάρχουσα που έχει βγάλει τους προηγούμενους μήνες, αλλά θα του λένε βγάλε νέα και πλήρωνε αν θες να φαίνεται.

• Like 1

21 λεπτά πριν, Thresh είπε

Δεν το έγραψα σωστά. Αν θέλει κάποιος σώνει και καλά να το έχει στην ταυτότητα, δεν θα το προσθέτουν στην υπάρχουσα που έχει βγάλει τους προηγούμενους μήνες, αλλά θα του λένε βγάλε νέα και πλήρωνε αν θες να φαίνεται.

Δεν το ξέρεις αυτό, υποθέτεις.

• Super Moderators
Just now, thanosAIAS said:

Δεν το ξέρεις αυτό, υποθέτεις.

Ότι δεν θα γίνεται να προστεθεί πάνω ή ότι θα μας χρεώνουν σε περίπτωση που θέλουμε να βγάλουμε νέα με τον ΠΑ πάνω?

1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Ότι δεν θα γίνεται να προστεθεί πάνω ή ότι θα μας χρεώνουν σε περίπτωση που θέλουμε να βγάλουμε νέα με τον ΠΑ πάνω?

Για το δεύτερο μιλάω. Δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο καφροι. Νομίζω τους αδικείς.

• Super Moderators
2 minutes ago, thanosAIAS said:

Για το δεύτερο μιλάω. Δεν νομίζω ότι θα είναι τόσο καφροι. Νομίζω τους αδικείς.

Μιλάμε για εκατονταδες χιλιάδες αν όχι 1+ εκατ ταυτότητες, σιγά μην τις χρεωθούν. Κατά 99% θα πουν ότι δεν είναι υποχρεωτικό να αναγράφεται στην ταυτότητα, αλλά όποιος θέλει, πλερώ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...