Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, dionisis1925 said: Ακόμα χρειάζεται να πας με κάποιον μαζί σου ως μάρτυρας? Όχι αν έχεις την παλιά/τωρινή σου. 2
alipkok Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Ειναι ιδέα μου ή τα νεα ραντεβού δεν εχουν καμμία σχεση με τον προσωπικό αριθμό του πολίτη και την ενσωμάτωση του στις νεες ταυτότητες ... ; 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 17 minutes ago, alipkok said: Ειναι ιδέα μου ή τα νεα ραντεβού δεν εχουν καμμία σχεση με τον προσωπικό αριθμό του πολίτη και την ενσωμάτωση του στις νεες ταυτότητες ... ; Δεν έχουν, ο ΠΑ έχει κολλήσει στην ΑΠΠΔ. Προσωπικά θα έβαζα στοίχημα ότι δεν θα βγει φέτος.
christos4 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Με τη νέα πλατφόρμα βρήκα ραντεβού άμεσα, για αυτό το Σάββατο.. Ενώ με την άλλη δεν έβρισκα με τίποτα.. 1
Stoliver Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Ακόμα χρειάζεται να πας με κάποιον μαζί σου ως μάρτυρας? Σε κάποιες περιπτώσεις ναι. Άμα την έχασες θέλεις μάρτυρα με ταυτότητα.
dionisis1925 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 23 λεπτά πριν, Stoliver είπε Σε κάποιες περιπτώσεις ναι. Άμα την έχασες θέλεις μάρτυρα με ταυτότητα. Όχι αντικατάσταση θέλω να κάνω! Ευτυχώς με το νέο σύστημα βρήκα πολύ γρήγορα ραντεβού. 1
andreaspapp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 51 λεπτά πριν, Thresh είπε Δεν έχουν, ο ΠΑ έχει κολλήσει στην ΑΠΠΔ. Προσωπικά θα έβαζα στοίχημα ότι δεν θα βγει φέτος. Δεν γίνεται τον Ιούνιο να παίρνουν έγκριση απ'το ΣτΕ, όλο το καλοκαίρι να μας λένε ότι από μέρα σε μέρα έρχεται και ξαφνικά πριν λίγες μέρες να συνειδητοποιούν ότι η έγκριση δεν αφορά αναγραφή στην ταυτότητα. Όταν μάλιστα μιλάμε για κάτι που τους είχε αναφέρει η ΑΠΠΔ στην γνωμοδότηση από τον Φεβρουάριο!! Το έιδα εγώ που είμαι ένας τυχαίος χρήστης ενός forum και διάβασα την γνωμοδότηση. Πώς γίνεται να μην το πήρε χαμπάρι κάποιος υπάλληλος σε ολόκληρο Υπουργείο;
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μη διαθέσιμη εφαρμογή Η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη για επισκέπτες εκτός Ελλάδος Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική αποκλείει τους εκτός Ελλάδας.
teot Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, christos4 είπε Με τη νέα πλατφόρμα βρήκα ραντεβού άμεσα, για αυτό το Σάββατο.. Ενώ με την άλλη δεν έβρισκα με τίποτα.. Λογικό αφου άνοιξαν μόλις χθες και άνοιξαν ταυτόχρονα τα ραντεβού για 3 μήνες... Στην περιοχή μου (που δεν είναι Αθήνα) , έχοντας λιγότερο απο 24 ώρες που άνοιξαν και ήδη έχουν απομείνει ελάχιστα μέχρι 15/10 και μάλιστα στη 2η εβδομάδα του Οκτώβρη Ενημέρωση Μιση ώρα αργότερα το πρώτο διαθέσιμο ξεκιναει απο 15/10. Και κάτι που δεν έχω καταλάβει.... Μπορεις να κλείσεις ραντεβού για άλλο άτομο όπως στην παλιά πλατφόρμα; Πριν δώσεις κωδικούς για να συνδεθείς λέει οτι μπορείς (μπορει να έχει ξεμείνει απο την παλιά πλατφόρμα) , όταν συνδεθείς δεν βλέπω να υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από teot
stavpup Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Ακόμα χρειάζεται να πας με κάποιον μαζί σου ως μάρτυρας? Αν έχεις την παλιά ταυτότητα μαζί σου, οχι Στις 26/9/2024 στις 6:42 ΜΜ, Stoliver είπε Αφού η νέα ταυτότητα είναι εντάξει δεν θέλουμε διαβατήριο. Το σκέφτομαι γιατί ναι μεν αλλά.. Το διαβατήριο είναι πάντα πιο δυνατό χαρτί.. πετάγεσαι και εκτός σεγκεν
Nabuko Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, teot είπε Απ οτι βλέπω ανοίξανε μέχρι τέλους του έτους και με άλλη μορφή... ειναι στην μορφή που ήταν το εμβόλιο του covid Ύποπτο Spoiler 😅🤣😂 1 11
stavpup Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μη διαθέσιμη εφαρμογή Η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη για επισκέπτες εκτός Ελλάδος Δεν καταλαβαίνω με ποια λογική αποκλείει τους εκτός Ελλάδας. To μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι η προστασία από κακόβουλες επιθέσεις του εξωτερικού.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, stavpup είπε To μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι η προστασία από κακόβουλες επιθέσεις του εξωτερικού. Εγώ πάλι θεωρώ ότι απλά εχουν αλλάξει/πατήσει στην έτοιμη πλατφόρμα των εμβολίων σε ταυτότητες για να ξεμπερδευουν γρήγορα.Γιατί απο την στιγμή που πρέπει να βάλεις κωδικούς ταξις τι επίθεση να κάνουν;
great Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, Ukforthemoment said: αλλάξει/πατήσει στην έτοιμη πλατφόρμα των εμβολίων σε ταυτότητες για να ξεμπερδευουν γρήγορα 3 hours ago, Nabuko said: Ύποπτο κάτι ήξερε........... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα