panossar95 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 41 minutes ago, MichalisT said: Γίνεται σημαντική προσπάθεια με την ψηφιοποίηση να μειωθεί η γραφειοκρατία, αλλά αφού γίνεται ολική αντικατάσταση όλων των παλαιών ταυτοτήτων, θα πρέπει να οργανωθεί καλύτερα. Τα ραντεβού, είναι κλεισμένα μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Θα μπορούσαν να υπάρξουν και άλλα διαθέσιμα σημεία εξυπηρέτησης για αυτό το σκοπό όμως. Σεπτεμβριου? Κοιταξα σε 10 διαφορετικα που ειναι κοντα μου και ηταν κλεισμενα μεχρι τελος Νοεμρβη. Στο μονο που βρηκα διαθεσιμο σχεδον καθε μερα για το επομενο 3μηνο ηταν επαρχια κοντα στο χωριο μου. Και προφανως δεν ψηνομαι να κανω 400 χιλιομετρα πηγαινε ελα να πληρωνω βενζινες και διοδια για να βγαλω μια ταυτοτητα. Ας βρουν καποιον τροπο ναι. Ας γινεται δηλωση ψηφιακα και αποστολη με συνεγαζομενο κουριερ συστημενο σπιτι. Ολα μας τα στοιχεια τα εχουν. Ξερουν ποιοι ειμαστε και που μενουμε. Γιατι να πρεπει να παμε μεχρι το τμημα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezoss Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου On 21/09/2024 at 01:08, TehJoHnX said: Το υψος ειναι υποχρεωτικο στη ταυτότητα; Γιατι πηγα εβγαλα ταυτότητα και τον διπλανο μου τον μετρησαν ενω εμενα οχι (εχω παυλα στην παλια) και το σκεφτηκα αφου εφυγα οτι δεν με μετρησε κανείς. Η φαση ειναι οτι βιαζοντουσαν φουλ και ξεχασαν να μου βαλουν την ομαδα αιματος στην αρχη οποτε ξανα καναμε την διαδικασια και δευτερη φορα. Υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα ή να μου ακυρωθεί η ταυτότητα; Σε μένα κάνανε copy paste από την παλιά ταυτότητα που είχα βγάλει στο σχολείο. προφανώς το ύψος μου εχει αλλάξει από τότε. δεν με μέτρησε κανεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MichalisT Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, panossar95 είπε Σεπτεμβριου? Κοιταξα σε 10 διαφορετικα που ειναι κοντα μου και ηταν κλεισμενα μεχρι τελος Νοεμρβη. Στο μονο που βρηκα διαθεσιμο σχεδον καθε μερα για το επομενο 3μηνο ηταν επαρχια κοντα στο χωριο μου. Και προφανως δεν ψηνομαι να κανω 400 χιλιομετρα πηγαινε ελα να πληρωνω βενζινες και διοδια για να βγαλω μια ταυτοτητα. Ας βρουν καποιον τροπο ναι. Ας γινεται δηλωση ψηφιακα και αποστολη με συνεγαζομενο κουριερ συστημενο σπιτι. Ολα μας τα στοιχεια τα εχουν. Ξερουν ποιοι ειμαστε και που μενουμε. Γιατι να πρεπει να παμε μεχρι το τμημα? Για την περιοχή που βρίσκομαι, είναι μέχρι Σεπτεμβρίου. Θεωρώ ότι με περισσότερα σημεία εξυπηρέτησης, θα υπάρξει διαθεσιμότητα. Για εξ' αποστάσεως, δεν νομίζω να είναι εφικτό όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, panossar95 είπε Σεπτεμβριου? Κοιταξα σε 10 διαφορετικα που ειναι κοντα μου και ηταν κλεισμενα μεχρι τελος Νοεμρβη. Στο μονο που βρηκα διαθεσιμο σχεδον καθε μερα για το επομενο 3μηνο ηταν επαρχια κοντα στο χωριο μου. Και προφανως δεν ψηνομαι να κανω 400 χιλιομετρα πηγαινε ελα να πληρωνω βενζινες και διοδια για να βγαλω μια ταυτοτητα. Που βρήκες για το επόμενο 3μηνο, αφού όταν πάς να κλείσεις βγάζει μήνυμα οτι μέχρι 30/9 δίνει ραντεβού το υπάρχον σύστημα; Απο περιέργεια δοκίμασα σε ΑΤ που πάντα έχει ραντεβού και ενώ εμφανίζει ελεύθερα απο 23/9 μέχρι 30/9 και απο εκει μετά τίποτα. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από teot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, teot said: Που βρήκες για το επόμενο 3μηνο, αφού όταν πάς να κλείσεις βγάζει μήνυμα οτι μέχρι 30/9 δίνει ραντεβού το υπάρχον σύστημα; Απο περιέργεια δοκίμασα σε ΑΤ που πάντα έχει ραντεβού και ενώ εμφανίζει ελεύθερα απο 23/9 μέχρι 30/9 και απο εκει μετά τίποτα. Άλλαξε μάλλον τώρα αυτό. Τέλη Αυγούστου που είχα μπει μου έδειχνε μέχρι τέλος Νοεμβρίου χωρίς διαθέσιμο σε 10 διαφορετικά τμήματα. Καπου 20 Αυγούστου είχα κοιτάξει. Σε εκείνο το διάστημα έδειχνε μέχρι και Νοέμβριο. Τώρα που μπήκα ξανά να δω έχει αυτην τη σημείωση σε κόκκινο πλαίσιο οτι δείχνει μέχρι 30/9. Τοτε δεν υπήρχε αυτό ή δεν το είχα προσέξει. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από panossar95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, panossar95 είπε Άλλαξε μάλλον τώρα αυτό. Τέλη Αυγούστου που είχα μπει μου έδειχνε μέχρι τέλος Νοεμβρίου χωρίς διαθέσιμο σε 10 διαφορετικά τμήματα. Καπου 20 Αυγούστου είχα κοιτάξει. Σε εκείνο το διάστημα έδειχνε μέχρι και Νοέμβριο. Τώρα που μπήκα ξανά να δω έχει αυτην τη σημείωση σε κόκκινο πλαίσιο οτι δείχνει μέχρι 30/9. Τοτε δεν υπήρχε αυτό ή δεν το είχα προσέξει. Απο αρχές Αυγούστου υπάρχουν αναφορές οτι δεν υπάρχουν ραντεβού μετα τις 30/9 https://www.insomnia.gr/forums/topic/814257-νέες-ταυτότητες-από-σεπτέμβριο/page/99/#comment-60380807 και σίγουρα τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου που εψαχνα για γνωστό μου. https://www.insomnia.gr/forums/topic/814257-νέες-ταυτότητες-από-σεπτέμβριο/page/105/#comment-60405939 Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από teot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MichalisT Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Το παρακολουθώ κάθε μέρα, μήπως βρεθεί ενα ακυρωμένο, αλλά είναι μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου εδώ και πολύ καιρό. Θα πρέπει να ενεργοποιηθούν τα ραντεβού Οκτωβρίου ομως αυτή την εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 10 hours ago, teot said: Απο αρχές Αυγούστου υπάρχουν αναφορές οτι δεν υπάρχουν ραντεβού μετα τις 30/9 https://www.insomnia.gr/forums/topic/814257-νέες-ταυτότητες-από-σεπτέμβριο/page/99/#comment-60380807 και σίγουρα τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου που εψαχνα για γνωστό μου. https://www.insomnia.gr/forums/topic/814257-νέες-ταυτότητες-από-σεπτέμβριο/page/105/#comment-60405939 Ναι ισως να μην ειχα προσεξει οτι ηταν μεχρι 30/9, γιατι θυμαμαι οτι με αφηνε να δω μεχρι και τελος Νοεμβριου. Τελος παντων, δυστυχως η μονη επιλογη για καποιον που τον επιγει η αλλαγη ταυτοτηας οπως εμενα που πρεπει να ταξιδεψω ευρωπη σε 2 μηνες ειναι να δηλωσει απωλεια, να πληρωσει 19,50 και να κανει την δουλεια του ετσι. Μεσα σε 1 εβδομα ειχα την νεα ταυτοτητα μετα την δηλωση απωλειας. Χρειαστηκε να παω 3 φορες στο τμημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου εκεινος ο ΠΑ μαλλον με το γαιδουρι ερχεται αυτοι δεν ηταν ετοιμοι, να τωρα δα υπογραφτηκε το διαταγμα παιδια, σε 2-3 εβδομαδες θα τον εχουμε αθανατο ελληνικο κρατος - δε θα αλλαξει ποτε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspapp Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, tutuyo είπε εκεινος ο ΠΑ μαλλον με το γαιδουρι ερχεται αυτοι δεν ηταν ετοιμοι, να τωρα δα υπογραφτηκε το διαταγμα παιδια, σε 2-3 εβδομαδες θα τον εχουμε αθανατο ελληνικο κρατος - δε θα αλλαξει ποτε Η τελευταία ενημέρωση είναι πως το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη περιμένει την έγκριση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την αναγραφή του Προσωπικού Αριθμού επάνω στην ταυτότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Στις 20/9/2024 στις 12:21 ΜΜ, gizaxgiza είπε Έχει ταξιδέψει κανένας σε χώρα του εξωτερικού που δεν απαιτείται διαβατήριο με παλαιού τύπου ταυτότητας τώρα τελευταία? Η ταυτότητα μου εκδόθηκε πριν 5 χρόνια και έχει και λατινικούς χαρακτήρες. Λέτε να φάω άκυρο ή ισχύουν έως το 2026 και για μετακινήσεις προς το εξωτερικό? έκανα ταξίδι στη Βαρκελώνη τον Ιούνιο με ταυτότητα που έχει εκδοθεί το 2009 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, ούτε στο πήγαινε, ούτε στο έλα δεν έχεις κάτι να φοβάσαι 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Στις 20/9/2024 στις 12:21 ΜΜ, gizaxgiza είπε Έχει ταξιδέψει κανένας σε χώρα του εξωτερικού που δεν απαιτείται διαβατήριο με παλαιού τύπου ταυτότητας τώρα τελευταία? Η ταυτότητα μου εκδόθηκε πριν 5 χρόνια και έχει και λατινικούς χαρακτήρες. Λέτε να φάω άκυρο ή ισχύουν έως το 2026 και για μετακινήσεις προς το εξωτερικό? Φίλε Γερμανία που πήγα με είχανε μια ώρα στην αναμονή και με ρωτούσαν τον λόγο που πήγα και όταν έφευγα την κοιτούσαν σαν άχρηστο έγγραφο, γενικά με διαβατήριο γλιτώνεις αυτή την ταλαιπωρία, το ίδιο μου συνέβη και όταν είχα ανταπόκριση πτήσης μέσω Κωνσταντινούπολης για Αθήνα. Σε άλλες χώρες δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα. Εγώ προσωπικά θα βγάλω διαβατήριο όταν βρω χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kakofonixx είπε έκανα ταξίδι στη Βαρκελώνη τον Ιούνιο με ταυτότητα που έχει εκδοθεί το 2009 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, ούτε στο πήγαινε, ούτε στο έλα δεν έχεις κάτι να φοβάσαι 😄 Πρόπερσι στην Ιρλανδία είχα πρόβλημα στο έβγα, στην Ελλάδα εννοείτε, αλλά τελικά με άφησαν να επιβιβαστώ ενώ στην επιστροφή μου έκανε χοντρή παρατήρηση το όργανο στον έλεγχο εδώ ότι είχε λήξει και έπρεπε να την ανανεώσω κλπ κλπ κλπ. Και εμένα ήταν σε άψογη κατάσταση γιατί γενικά τα προσέχω αλλά είχε εκδοθεί κάπου στις αρχές του 2000κάτι, είχε διπλή αναγραφή των στοιχείων σε Ελληνικά και Αγγλκά αλλά τα δεύτερα ήταν γραμμένα με το χέρι. Στην Ιρλανδία μπήκα, βγήκα και δεν μου είπαν απολύτως τίποτα. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από dpolal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspapp Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου https://www.dnews.gr/eidhseis/ellada/491221/arxi-prostasias-prosopikon-dedomenon-kampanes-150-000-evro-sto-ypourgeio-prostasias-tou-politi-gia-tis-nees-taftotites https://www.dpa.gr/el/enimerwtiko/prakseisArxis/apofasi-gia-neo-typo-deltion-taytotitas-ton-ellinon-politon Καλά θα πάει αυτό. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neda7325 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Αναφορά σε κείμενο Η ΑΡΧΗ Δίνει εντολή, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ως υπεύθυνο επεξεργασίας, όπως προβεί ... στις δέουσες ενέργειες προσαρμογής της επεξεργασίας, που αφορά στην έκδοση των ταυτοτήτων, εντός έξι (6) μηνών από την κοινοποίηση της παρούσης, ενημερώνοντας σχετικώς την Αρχή, ώστε εφεξής οι ταυτότητες που θα εκδοθούν να είναι σύμφωνες με τα διαλαμβανόμενα στην παρούσα Απόφαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα