Προς το περιεχόμενο

Νέες ταυτότητες από Σεπτέμβριο

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

45 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Γιατι βγαζουν ταυτοτητες και μετα τις "χανουν" ? ok παλια για να μη πληρωνουν παραβολο δηλωναν κλοπη τωρα τι φαση ? 

Τι εννοείτε; 

Αν χάσεις την ταυτότητα έχει επιπλέον χρέωση 9 ευρώ.

Δηλαδή 10€+0.5€+9€. 19.5€ σύνολο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε

Γιατι βγαζουν ταυτοτητες και μετα τις "χανουν" ? ok παλια για να μη πληρωνουν παραβολο δηλωναν κλοπη τωρα τι φαση ? 

Δεν χρειάζεται να περιμένεις πότε θα ανοίξει ραντεβού.Αφού το ίδιο το κράτος το κάνει τόσο δύσκολο καταφεύγουν σε τέτοια λύση.

• Thanks 1

Έχει ταξιδέψει κανένας σε χώρα του εξωτερικού που δεν απαιτείται διαβατήριο με παλαιού τύπου ταυτότητας τώρα τελευταία?

Η ταυτότητα μου εκδόθηκε πριν 5 χρόνια και έχει και λατινικούς χαρακτήρες. Λέτε να φάω άκυρο ή ισχύουν έως το 2026 και για μετακινήσεις προς το εξωτερικό?

2 ώρες πριν, greekboy είπε

εχει παρει κανενως το ματι κανενα νεο με τον προσωπικο αριθμο; ακομα τιποτα;

Διαλεξε εναν αριθμο που σου αρεσει,αυτος θα ειναι ο προσωπικος σου αριθμος και θα τον αναφερεις αν ποτε σε ρωτησει κανεις.

• Haha 2

Καλησπερα παιδια θελω να βγαλω και εγω νεα ταυτοτητα αλλα δεν εχει ραντεβου μεχρι τον Δεκεμβρη δηλαδη ποτε ανοιγουν τα ραντεβου ειναι ολα πιασμενα, αν βρω σε αλλο αστυνομικο τμημα μπορω να παω και σε αλλο εκτος της περιοχης μου που μενω;

35 minutes ago, panos0100 said:

Καλησπερα παιδια θελω να βγαλω και εγω νεα ταυτοτητα αλλα δεν εχει ραντεβου μεχρι τον Δεκεμβρη δηλαδη ποτε ανοιγουν τα ραντεβου ειναι ολα πιασμενα, αν βρω σε αλλο αστυνομικο τμημα μπορω να παω και σε αλλο εκτος της περιοχης μου που μενω;

Όχι, θα χάσεις χρόνο τσάμπα. Κάθε μήνα ανοίγουν νέα ραντεβού, αλλά είναι περιορισμένα.

Ή περιμένεις, ή "χάνεις" την ταυτότητα σου και κλείνεις ραντεβού πιο άμεσα.

• Like 1

Μόλις τώρα, Hik είπε

Όχι, θα χάσεις χρόνο τσάμπα. Κάθε μήνα ανοίγουν νέα ραντεβού, αλλά είναι περιορισμένα.

Το περιθώριο που δίνουν μέχρι Αύγουστο του 2026 πιστεύω ότι είναι μικρο ρώτησα και τον αστυνομικό επειδή οι γονείς μου έχουνε ταυτότητες πολύ παλιές από το 2002 θα πρέπει βάση νόμου να τις αλλάξουν άλλα δεν έχει ραντεβού  λέει δεν πειράζει δε θα τους πουν κάτι  

3 ώρες πριν, Hik είπε

Νεα ραντεβου δεν βγαινουν εδω και μηνες. Μονο απο ακυρωσεις εμφανιζονται αυτοματα στο συστημα.

• Like 1

Δεν το γνώριζα αυτό.

Εγώ είχα δει ότι όντως έβγαιναν κάποια ραντεβού, έτσι έκλεισα και το δικό μου πριν 5 μήνες, είχε μόνο 1 ημέρα διαθέσιμη. Απλώς επέλεξα να περιμένω.

1 ώρα πριν, Hik είπε

Δεν το γνώριζα αυτό.

Εγώ είχα δει ότι όντως έβγαιναν κάποια ραντεβού, έτσι έκλεισα και το δικό μου πριν 5 μήνες, είχε μόνο 1 ημέρα διαθέσιμη. Απλώς επέλεξα να περιμένω.

Ναι καπου το καλοκαιρι σταματησαν χωρις να πει κανενας κουβεντα.

Το υψος ειναι υποχρεωτικο στη ταυτότητα; Γιατι πηγα εβγαλα ταυτότητα και τον διπλανο μου τον μετρησαν ενω εμενα οχι (εχω παυλα στην παλια) και το σκεφτηκα αφου εφυγα οτι δεν με μετρησε κανείς. Η φαση ειναι οτι βιαζοντουσαν φουλ και ξεχασαν να μου βαλουν την ομαδα αιματος στην αρχη οποτε ξανα καναμε την διαδικασια και δευτερη φορα. Υπαρχει περιπτωση να εχω θεμα ή να μου ακυρωθεί  η ταυτότητα;

• Sad 1

Στις 20/9/2024 στις 12:59 ΠΜ, panossar95 είπε

Αν δεν βρισκεις ραντεβου μπορεις να πας να δηλωσεις απωλεια και σου δινουν ραντεβου απο εκει. Αν επιγει οπως σε περιπτωσεις γνωστων μου.

Αυτό δεν είναι λύση, θα πρέπει όμως να υπάρχει κάποια διαθεσιμότητα σε ραντεβού. Έχει αρκετό καιρό που δεν λειτουργεί το σύστημα. Γιατί χωρίς την ταυτότητα δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά, όπως για παράδειγμα να ανανεώσουμε το διαβατήριο.

1 hour ago, MichalisT said:

Αυτό δεν είναι λύση, θα πρέπει όμως να υπάρχει κάποια διαθεσιμότητα σε ραντεβού. Έχει αρκετό καιρό που δεν λειτουργεί το σύστημα. Γιατί χωρίς την ταυτότητα δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά, όπως για παράδειγμα να ανανεώσουμε το διαβατήριο.

Δεν είναι λυση ναι, αλλα όταν έχεις ενα κράτος σαν το ελληνικό κάπως πρεπει να εξυπηρετηθείς... 

Εγω ταξιδεύω Ευρώπη σε λιγο καιρό και εδώ και μήνες δεν βρίσκω ραντεβού. Ολα κλεισμένα για το επόμενο 3μηνο. 

Ε δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, θα ακολουθήσω δυστυχώς αυτήν την οδό. Και δυστυχώς για το κράτος που ζούμε δούλεψε...

5 ώρες πριν, panossar95 είπε

Δεν είναι λυση ναι, αλλα όταν έχεις ενα κράτος σαν το ελληνικό κάπως πρεπει να εξυπηρετηθείς... 

Εγω ταξιδεύω Ευρώπη σε λιγο καιρό και εδώ και μήνες δεν βρίσκω ραντεβού. Ολα κλεισμένα για το επόμενο 3μηνο. 

Ε δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, θα ακολουθήσω δυστυχώς αυτήν την οδό. Και δυστυχώς για το κράτος που ζούμε δούλεψε...

Γίνεται σημαντική προσπάθεια με την ψηφιοποίηση να μειωθεί η γραφειοκρατία, αλλά αφού γίνεται ολική αντικατάσταση όλων των παλαιών ταυτοτήτων, θα πρέπει να οργανωθεί καλύτερα.

Τα ραντεβού, είναι κλεισμένα μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου.

Θα μπορούσαν να υπάρξουν και άλλα διαθέσιμα σημεία εξυπηρέτησης για αυτό το σκοπό όμως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...