christos_uoa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, sdikr είπε Εγω είχα ραντεβού 22 (απόγευμα), έκδοση 24, 2 ημέρες μετά Οπότε είναι θέμα επεξεργασίας. Στις 10 το πρωί είχα ραντεβού, στις 15.00 ήρθε το email και η ημερομηνία έκδοσης είναι η ημερομηνία που είχα ραντεβού και ήρθε και το email περί αίτησης: Σας γνωρίζουμε ότι η αίτηση σας για την έκδοση νέου δελτίου ταυτότητας έχει υποβληθεί. H Υπηρεσία Έκδοσης είναι: Υ.Α. ΧΧΧΧΧΧΧ Ο αριθμός της αίτησης σας είναι: ΧΧΧΧΧΧΧ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MichalisT Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δεν φαίνεται να υπάρχει καθόλου διαθεσιμότητα για ραντεβού, ούτε το νέο σύστημα έχει ενεργοποιηθεί. Γνωρίζει κανείς κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, christos_uoa είπε Οπότε είναι θέμα επεξεργασίας. Στις 10 το πρωί είχα ραντεβού, στις 15.00 ήρθε το email και η ημερομηνία έκδοσης είναι η ημερομηνία που είχα ραντεβού και ήρθε και το email περί αίτησης: Σας γνωρίζουμε ότι η αίτηση σας για την έκδοση νέου δελτίου ταυτότητας έχει υποβληθεί. H Υπηρεσία Έκδοσης είναι: Υ.Α. ΧΧΧΧΧΧΧ Ο αριθμός της αίτησης σας είναι: ΧΧΧΧΧΧΧ Το email αυτό μου ήρθε και μένα (και στους περισσότερους πιστεύω) την ημέρα που πήγα για την έκδοση.... και το μόνο που λέει είναι ότι υποβλήθηκε αίτηση για την έκδοση. Όταν θα σου έρθει η ταυτότητα θα δεις ότι έχει ημερομηνία έκδοσης μεταγενέστερη..... σε μένα 2 ημέρες μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspapp Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, MichalisT είπε Δεν φαίνεται να υπάρχει καθόλου διαθεσιμότητα για ραντεβού, ούτε το νέο σύστημα έχει ενεργοποιηθεί. Γνωρίζει κανείς κάτι? Το νέο σύστημα ραντεβού θα ξεκινούσε παράλληλα με την έκδοση του προσωπικού αριθμού. Τα ραντεβού έχουν "παγώσει" στις 30 Σεπτεμβρίου. Εφόσον αργεί ο προσωπικός αριθμός είτε θα ανοίξουν τα ραντεβού από Οκτώβρη και μετά με το παλιό σύστημα, είτε θα λανσάρουν το νέο. Γενικά κανείς δεν ξέρει. Νομίζω ούτε και οι ίδιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnny_Nik Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Ας γράψω και εγώ την εμπειρία μου... Ένα σημαντικό στοιχείο που θα χρειαστούμε ίσως στη συνέχεια είναι ότι εγώ προσωρινά μένω στην Αθήνα δίχως όμως αποδεικτικό ότι όντως ισχύει και ως τόπο μόνιμης κατοικίας έχω τον τόπο καταγωγής μου. Θεώρησα λοιπόν φυσιολογικό να κλεισω ραντεβού στον τόπο κατοικίας μου ο οποίος μη διαθέτοντας ΑΤ σε παραπέμπει είτε στα δύο διπλανά χωριά είτε στην "πόλη" - πρωτεύουσα του νομού. Με μόνη επιλογή για Σάββατο το ένα από τα δύο διπλανά σε εμένα χωριά (που ανήκουν προφανώς στον ίδιο δήμο) προχώρησα και έκλεισα ραντεβού εκεί. Έλαβα την επιβεβαιωση καθώς και ειδοποιήσεις να μη το ξεχάσω μέχρι και σήμερα. Φτάνοντας στο ΑΤ, με ενημέρωσαν ότι έπρεπε να έχω τηλεφωνήσει πρώτα για να μου επιβεβαιώσουν ότι ο υπεύθυνος για τις ταυτοτες θα ήταν εκεί ( προφανώς δεν ήταν) και επίσης ότι είχα επιλέξει λάθος ΑΤ καθώς εγώ ανήκω στον δήμο Χ (που όμως ανήκει και το εν λόγω ΑΤ), για να μου το αλλάξουν μετά και να μου πουν ότι ναι ο δήμος είναι ίδιος και απλά εμάς σαν οικισμός μας έχει χρεωμένους το άλλο χωριό που δεν είχε ραντεβού Σαββάτου Με έδιωξαν με συνοπτικές διαδικασίες και χρεωμένος πια ένα ταξίδι Αθήνα επαρχία που δεν υπήρχε λόγος να κάνω, ζήτησα επιστροφή των παραβολων και θα αλλάξω την ταυτότητα μου σε κάποια άλλη ταινία. Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω στη συγκεκριμένη φάση αλλά από ότι βλέπω ούτε στον προσωρινό ούτε όμως και στον μόνιμο τόπο κατοικίας μπορώ να εξυπηρετηθω. Προσπαθώ πραγματικά να βρω που έχω κάνει λάθος στην όλη διαδικασία αφού ακολούθησα ξεκάθαρα ότι έλεγε η πλατφόρμα του gov. Δεν διάλεξα ούτε άλλο δήμο ούτε κάτι εκτός του τόπου διαμονής, θεωρητικά με το δεδομένο ότι και τα δύο ΑΤ εμφανίζονταν στην λίστα δεν θα μπορούσα να γνωρίζω ότι το Α καλύπτει και το Β όχι, αλλά ακόμα και αν κάλυπτε την περίπτωση μου το Β τότε πάλι ο υπεύθυνος δεν θα ήταν στη θέση του γιατί είχε υπηρεσία σε άλλη περιοχή (η τουλάχιστον έτσι μου είπαν). Επίσης δεν θυμάμαι να είδα κάπου τηλέφωνο επικοινωνίας. Θεωρώ όμως ότι ακόμα και αν το ραντεβού δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί εξ αρχής γιατί ναι οκ μπορεί να τύχει κάτι θα μπορούσα να έχω ειδοποιηθεί ώστε να μην ξεκινήσω καν να πάω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jordan1972 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Καλησπερα εχω ραντεβου για τις νεες ταυτοτητες. Ξερετε εαν πρεπει να βγαλω φωτογραφιες εγω η τις βγαζουν εκει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Estevan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 8 λεπτά πριν, Jordan1972 είπε Ξερετε εαν πρεπει να βγαλω φωτογραφιες εγω η τις βγαζουν εκει; 1) Πας και βγάζεις εσύ (σε φωτογράφο). 2) Πας εκεί (στο αστυνομικό τμήμα) και σου βγάζουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 34 λεπτά πριν, Jordan1972 είπε Καλησπερα εχω ραντεβου για τις νεες ταυτοτητες. Ξερετε εαν πρεπει να βγαλω φωτογραφιες εγω η τις βγαζουν εκει; Φωτογραφίες βγάζουν στο ΑΤ κατά την διάρκεια της διαδικασίας ,το παράβολο να έχεις έτοιμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, nimik said: Φωτογραφίες βγάζουν στο ΑΤ κατά την διάρκεια της διαδικασίας ,το παράβολο να έχεις έτοιμο *Τα παράβολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimik Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, *nenya* είπε *Τα παράβολα. Ένα χρειάστηκε των 10Ε ηλεκτρονικά ,μου ζήτησαν και 0.50Ε εκεί (στο ΑΤ) ,για νέα ταυτότητα μιλάω συγγενικού προσώπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Καλησπερα, παρελαβα σημερα την νεα μου ταυτοτητα, η οποια εχει εκδοθει απο εχθες, ξερετε ποσο χρονο θελει να ενηεμρωθει σε gov? Γιατι πριν λιγο που κοιταξα ακομα εχει την παλια On 09/09/2024 at 22:33, MichalisT said: Δεν φαίνεται να υπάρχει καθόλου διαθεσιμότητα για ραντεβού, ούτε το νέο σύστημα έχει ενεργοποιηθεί. Γνωρίζει κανείς κάτι? Αν δεν βρισκεις ραντεβου μπορεις να πας να δηλωσεις απωλεια και σου δινουν ραντεβου απο εκει. Αν επιγει οπως σε περιπτωσεις γνωστων μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezoss Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Αυτό με τη διαθεσιμότητα των ραντεβού έχει καταντήσει τραγελαφικό. και του προσωπικού αριθμού μπανανία. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, nimik είπε Ένα χρειάστηκε των 10Ε ηλεκτρονικά ,μου ζήτησαν και 0.50Ε εκεί (στο ΑΤ) ,για νέα ταυτότητα μιλάω συγγενικού προσώπου Αυτο των 0.5 επιτελους καντε το και αυτο,τι φαση να πηγαινετε με το ενα παραβολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, bezoss είπε Αυτό με τη διαθεσιμότητα των ραντεβού έχει καταντήσει τραγελαφικό. και του προσωπικού αριθμού μπανανία. εχει παρει κανενως το ματι κανενα νεο με τον προσωπικο αριθμο; ακομα τιποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hik Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Τα ραντεβού πάντως έχουν καταντήσει σχεδόν διακοσμητικά. Όταν πήγα εγώ πριν λίγες εβδομάδες, με καθυστέρησαν 1μιση ώρα, είχαν μαζευτεί καμία 10αριά άτομα που όλοι είχαν ραντεβού περίπου στα ίδια slots (ανά 15 λεπτά βάζουν και 2-3 άτομα), και πέρασε και ένας μπάρμπας μπροστά μου χωρίς ραντεβού. Επίσης άτομα πάνε στο τμήμα να δηλώσουν απώλεια ή κλοπή, ώστε να δηλώσουν ραντεβού εκείνη τη στιγμή μέσα στο μήνα, και όχι 5 μήνες πριν όπως περίμενα εγώ. Ακόμα και όσο ήμουν μέσα στο γραφείο, παίρνανε τηλέφωνο άτομα που ρωτούσαν τι πρέπει να κάνουν αν χάσουν ή τους κλέψουν την ταυτότητα. Όπως μου είπε και ο αστυνομικός που ήταν υπεύθυνος εκεί "Μόλις τώρα μου είπε ότι θα χάσει την ταυτότητα του". Κοινώς μην το παίρνετε και τόσο σοβαρά. Αν δε βιάζεστε κλείστε ραντεβού, αν βιάζεστε ακολουθήστε την πεπατημένη της λαμογιάς του τυπικού Έλληνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα