great Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 13 hours ago, gorge18 said: Ερωτηση κρισεως προς εκείνους που την εχουν βγαλει. ημερομηνία έκδοσης πια ειναι; Αυτη που κανεις την αίτηση ή αυτη που την τυπώνουν; ξεκάθαρα αυτη που λεει πανω η ταυτοτητα σου. 1
runner69 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, great είπε ξεκάθαρα αυτη που λεει πανω η ταυτοτητα σου. ναι αυτο ρωταει , ποια εχουν βαλει για ημερομηνια; την ημερα που πηγε να κανει την αιτηση ή την ημερα που την ετοιμασαν; 1
vagos789 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Εσεις που περιμενετε τον προσωπικο αριθμο ολα καλα 😄 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 15 ώρες πριν, gorge18 είπε Ερωτηση κρισεως προς εκείνους που την εχουν βγαλει. ημερομηνία έκδοσης πια ειναι; Αυτη που κανεις την αίτηση ή αυτη που την τυπώνουν; Τι ρόλο παίζει; 22 λεπτά πριν, vagos789 είπε Εσεις που περιμενετε τον προσωπικο αριθμο ολα καλα 😄
runner69 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 23 λεπτά πριν, vagos789 είπε Εσεις που περιμενετε τον προσωπικο αριθμο ολα καλα 😄 Μιλας με γριφους γεροντα 1
gorge18 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Τι ρόλο παίζει; Θελω να δω αν μπορώ να εχει έκδοση συγκεκριμένη ημερομηνία. (ημ. Γεννήσεως) 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, gorge18 είπε Θελω να δω αν μπορώ να εχει έκδοση συγκεκριμένη ημερομηνία. (ημ. Γεννήσεως) Δεν είχα σκεφτεί καθόλου τέτοιο λόγο. Αν είναι όπως με τα διαβατήρια είναι το πότε την εκτύπωσαν ,αν δεν κάνω λάθος. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2024 από Ukforthemoment
great Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 8 minutes ago, gorge18 said: Θελω να δω αν μπορώ να εχει έκδοση συγκεκριμένη ημερομηνία. (ημ. Γεννήσεως) δεν καταλαβαινω, πως ? να το πεις εσυ η να πας και καλα να κανεις την αιτηση στα γενεθλια σου ετσι ωστε να εχεις να θυμάσαι μια ημερομηνία ? Διαβολικό !!!! 😁 1
gorge18 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Δεν είχα σκεφτεί καθόλου τέτοιο λόγο. Αν είναι όπως με τα διαβατήρια είναι το πότε την εκτύπωσαν. Μου ζητανε πολλες φορες την ημ εκδοσης και παντα τον ψαχνω και λεω μιας και δεν εχει βγει ο πα ακομα, θα ειχε πλακα να περιμενω να την βγαλω στανταρ ημ. Αλλα απο οτι βλεπω παει για ναυαγιο το σχεδιο... 2 λεπτά πριν, great είπε Διαβολικό !!!! 😁 και σκεψου οτι ειμαι του 85 και ερχεται το 25. Θα ειναι εξτρα διαβολικο!!! 1
christos_uoa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ημερομηνία έκδοσης είναι η ημερομηνία του ραντεβού ή πιο σωστά η ημερομηνία υποβολής της αίτησης Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2024 από christos_uoa
ComX Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, gorge18 είπε Ερωτηση κρισεως προς εκείνους που την εχουν βγαλει. ημερομηνία έκδοσης πια ειναι; Αυτη που κανεις την αίτηση ή αυτη που την τυπώνουν; Εμένα έχει την επόμενη ημέρα του ραντεβού που έκανα αίτηση και είναι αργία για το δημόσιο (15 Αυγουστου).
Stoliver Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, eidikos33 είπε για αντικατασταση λογω οτι την εχω βγαλει απο το 2005 πρεπει να επιλεξω τον κωδικο 1889? γιατι μου βγαζει 9 ευρω κοστος και οχι 10 10€ + 0.5€. 1
runner69 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 51 λεπτά πριν, christos_uoa είπε Ημερομηνία έκδοσης είναι η ημερομηνία του ραντεβού ή πιο σωστά η ημερομηνία υποβολής της αίτησης 37 λεπτά πριν, ComX είπε Εμένα έχει την επόμενη ημέρα του ραντεβού που έκανα αίτηση και είναι αργία για το δημόσιο (15 Αυγουστου). Κατι μου λεει οτι θα ειναι ποτε ασχοληθηκαν και την υλοποιησαν για αυτο βλεπουμε διαφορετικες συμπεριφορες. 1
vagos789 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, runner69 είπε Μιλας με γριφους γεροντα Κανενας γριφος,ειναι απλως ματαιο να περιμενεις,πιο πιθανο ειναι να σου κατσει το τζοκερ
sdikr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 1 hour ago, christos_uoa said: Ημερομηνία έκδοσης είναι η ημερομηνία του ραντεβού ή πιο σωστά η ημερομηνία υποβολής της αίτησης Εγω είχα ραντεβού 22 (απόγευμα), έκδοση 24, 2 ημέρες μετά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα