bbbb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2024 Στις 27/8/2024 στις 8:55 ΜΜ, andreaspapp είπε Οι παλαιού τύπου ταυτότητες παύουν να ισχύουν την 3η Αυγούστου 2026, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2019/1157, αφού δε διαθέτουν μηχανικώς αναγνώσιμη ζώνη (MRZ). Ιούνιο 2027 θα έχουμε εκλογές, αν όχι νωρίτερα. Προσωπικά αμφιβάλλω ότι θα επωμιστούν το πολιτικό κόστος που θα επιφέρει αυτή η πιστή εφαρμογή της απόφασης. Θα μου κάνει εντύπωση αν όντως,κάποιος με παλιά ταυτότητα δε θα μπορεί πχ να συναλλαγεί με δημόσιο κτλ
teot Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, atpanos είπε μπες τις 00:01 τη νύχτα και δες σε 3 μήνες Δεν νομίζω οτι πια βγαίνουν καινούρια ραντεβού (πιθανόν λόγω της νέας πλατφόρμας που θα βγεί) ... το δοκίμασα τις προηγούμενες ημέρες γιατί έψαχνα για γνωστό μου... και υπάρχει και μήνυμα.... Η αλήθεια είναι οτι φάνηκε πολύ τυχερός ο γνωστό μου, γιατί εκεί που σκέφτονταν να δηλώσει απώλεια για να βγάλει νέα (την χρειάζονταν άμεσα), του βρήκα χθες το απόγευμα ένα ραντεβού (προφανώς απο ακύρωση) και σήμερα το μεσημέρι έβγαλε καινούρια . Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2024 από teot 1
PedroG Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 10 ώρες πριν, teot είπε Δεν νομίζω οτι πια βγαίνουν καινούρια ραντεβού (πιθανόν λόγω της νέας πλατφόρμας που θα βγεί) ... το δοκίμασα τις προηγούμενες ημέρες γιατί έψαχνα για γνωστό μου... και υπάρχει και μήνυμα.... Η αλήθεια είναι οτι φάνηκε πολύ τυχερός ο γνωστό μου, γιατί εκεί που σκέφτονταν να δηλώσει απώλεια για να βγάλει νέα (την χρειάζονταν άμεσα), του βρήκα χθες το απόγευμα ένα ραντεβού (προφανώς απο ακύρωση) και σήμερα το μεσημέρι έβγαλε καινούρια . Άρα τέλος όσοι βγάλανε βγάλανε... Νέες ταυτότητες έχει πέσει σε κενό το σύστημα. Δεν βγάζει με το πιο συστημα και η αναμονή παίζει να είναι +3 μήνες... Η το νέο σύστημα δεν έχει κανένα ραντεβού ακόμη!!! Ω ρε τι μεγαλεία ζούμε...πάλι!!!!
Stoliver Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, PedroG είπε Άρα τέλος όσοι βγάλανε βγάλανε... Νέες ταυτότητες έχει πέσει σε κενό το σύστημα. Δεν βγάζει με το πιο συστημα και η αναμονή παίζει να είναι +3 μήνες... Η το νέο σύστημα δεν έχει κανένα ραντεβού ακόμη!!! Ω ρε τι μεγαλεία ζούμε...πάλι!!!! Όλο και κάποιος θα ακυρώσει ραντεβού οπότε...! Άντε υπομονή λίγο ακόμα και θα βγάλατε και εσείς! 1
PedroG Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Να περιμένω......να ακυρώσει κάποιος για να βγάλω νέα Αστυνομική Ταυτότητα.....που είναι το κατεξοχήν νούμερο ένα δημόσιο έγγραφο....φαντάσου τι γίνεται για αλλά πιο απλά η λιγότερης δημοτικότητας δημόσια έγγραφα. Για να μη πω για κάτι πιο σοβαρό.....στην χώρα αυτή!!! Χειρουργείο δικαστήριο κλπ κλπ.... Η χώρα πάει τραίνο!!!! 2
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 4 λεπτά πριν, PedroG είπε Να περιμένω......να ακυρώσει κάποιος για να βγάλω νέα Αστυνομική Ταυτότητα.....που είναι το κατεξοχήν νούμερο ένα δημόσιο έγγραφο....φαντάσου τι γίνεται για αλλά πιο απλά η λιγότερης δημοτικότητας δημόσια έγγραφα. Για να μη πω για κάτι πιο σοβαρό.....στην χώρα αυτή!!! Χειρουργείο δικαστήριο κλπ κλπ.... Η χώρα πάει τραίνο!!!! Eχεις ταυτότητα τώρα,εκτός αν την έχασες/στην εκλεψαν οπότε πας άμεσα και βγάζεις. 1
PedroG Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Eχεις ταυτότητα τώρα,εκτός αν την έχασες/στην εκλεψαν οπότε πας άμεσα και βγάζεις. Δεν φαίνονται καν τα γράμματα. Ραντεβού δεν υπάρχει τίποτα όχι τώρα από τον Ιούνιο ψάχνω. Δεν την έχασα αλλά επείγει η αντικατάσταση της λέμε. Το σύστημα αντικατάστασης δεν είναι χρηστικό για τον πολίτη λέμε, αν πρέπει να μπαίνει κάθε μέρα μήπως τυχόν ακυρώσει κάποιος και είναι τυχερός. Δεν γίνεται...στην τύχη να τα έχουμε όλα! 1
great Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 6 hours ago, PedroG said: Ω ρε τι μεγαλεία ζούμε...πάλι!!!! 3 hours ago, PedroG said: Η χώρα πάει τραίνο!!!! 1 hour ago, PedroG said: Δεν γίνεται...στην τύχη να τα έχουμε όλα! To καταλάβαμε, δεν ειναι εδω το τοπικ, χαλάρωσε 2
Stoliver Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, PedroG είπε Δεν φαίνονται καν τα γράμματα. Ραντεβού δεν υπάρχει τίποτα όχι τώρα από τον Ιούνιο ψάχνω. Προσπάθησε κάθε μέρα να βλέπεις αν έχει τίποτα. Έχεις την εφαρμογή; Τουλάχιστον εκεί φαίνονται όλα κανονικά. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, PedroG είπε Δεν φαίνονται καν τα γράμματα. Ραντεβού δεν υπάρχει τίποτα όχι τώρα από τον Ιούνιο ψάχνω. Δεν την έχασα αλλά επείγει η αντικατάσταση της λέμε. Το σύστημα αντικατάστασης δεν είναι χρηστικό για τον πολίτη λέμε, αν πρέπει να μπαίνει κάθε μέρα μήπως τυχόν ακυρώσει κάποιος και είναι τυχερός. Δεν γίνεται...στην τύχη να τα έχουμε όλα! Χασε την να βγάλεις άλλη. 1 2
nkary75 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 3 ώρες πριν, PedroG είπε Να περιμένω......να ακυρώσει κάποιος για να βγάλω νέα Αστυνομική Ταυτότητα.....που είναι το κατεξοχήν νούμερο ένα δημόσιο έγγραφο....φαντάσου τι γίνεται για αλλά πιο απλά η λιγότερης δημοτικότητας δημόσια έγγραφα. Για να μη πω για κάτι πιο σοβαρό.....στην χώρα αυτή!!! Χειρουργείο δικαστήριο κλπ κλπ.... Η χώρα πάει τραίνο!!!! Σχεδόν όλα τα έγγραφα τα βγάζεις ηλέκτρονικα πλεον. Έχω γλυτώσει 10άδες αν όχι εκατοντάδες ώρες. 3
vasioula1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Εδώ και κανέναν μήνα δεν ανοίγουν νέες μέρεςγια ραντεβού (με εξαίρεση τις ακυρωσεις) και έχει κολλήσει το μήνυμα για ραντεβού ως 30/9. Λογικά θα ανοίξουν τα ραντεβού ξανά οταν είναι έτοιμος ο ατομικός αριθμός Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2024 από vasioula1 1
PedroG Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 1 ώρα πριν, nkary75 είπε Σχεδόν όλα τα έγγραφα τα βγάζεις ηλέκτρονικα πλεον. Έχω γλυτώσει 10άδες αν όχι εκατοντάδες ώρες. Εκτός από Αστυνομική Ταυτότητα 1 ώρα πριν, great είπε To καταλάβαμε... χαλάρωσε Πόσο χαλαρρρα ποιααα!!!! Όλη η διαδικασία θα πάρει δύο Ολυμπιάδες για να αλλάξει ταυτότητα μια χώρα σαν την Ελλάδα! 1 1
ribo7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) Για ραντεβού που λέτε, εγώ μπήκα προχθές και έκλεισα για αύριο (και γενικά έχει επιλογές και την επόμενη βδομάδα), αλλά βρίσκομαι επαρχία, κωμόπολη. Ερώτηση: όσοι βγάλατε τη νέου τύπου ενώ είχατε κανονικά σε ισχύ την προηγούμενη, εκτός το παράβολο των 10€ ([1894]), σας ζήτησαν και το [1889]-"Αντικατάσταση λόγω φθοράς/απώλειας" που κάνει 9€? Στο site της Αστυνομίας δεν αναφέρει κάτι https://www.astynomia.gr/odigos-tou-politi/dikaiologitika/ekdosi-deltiou-taftotitas/ (βέβαια το link λέει μόνο για έκδοση, λες και αναφέρεται σε κάποιον που βγάζει πρώτη φορά), αλλά στο επιβεβαιωτικό e-mail του ραντεβού μου το αναφέρει. Καλού κακού το έβγαλα και αν δε το ζητήσουν, ζητάω τα λεφτά πίσω. Επίσης, με την παραλαβή της νέας ταυτότητας, τι ενημερώνεται αυτόματα? Ή τρέχετε να ενημερώσετε υπηρεσίες για αλλαγή αριθμού? π.χ. έχω λογαριασμό σε Τράπεζα Πειραιώς, θα γίνει ενημέρωση αυτόματα μέσω το KYC ή θα πρέπει να ενημερώσω την τράπεζα μόνος μου? Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2024 από ribo7
hln3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2024 Αφού δεν την έχασες γιατί να βγάλεις το 2ο παράβολο για την απώλεια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα