Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, andreaspapp είπε

Οι παλαιού τύπου ταυτότητες παύουν να ισχύουν την 3η Αυγούστου 2026, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2019/1157, αφού δε διαθέτουν μηχανικώς αναγνώσιμη ζώνη (MRZ).

Κι εγώ αυτό ξέρω.

Δημοσ.

Παιδιά επιχειρώ να βγάλω ραντεβού για τους ηλικιωμένους γονείς μου μπαίνω κάθε μέρα σε επαρχιακή πόλη σε όλα τα ΑΤ του νομού μου και δεν υπάρχει δειγνα μεχρι τέλη Νοεμβρίου είναι δυνατόν; Και εδώ μέσο θέλει;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, PedroG είπε

Παιδιά επιχειρώ να βγάλω ραντεβού για τους ηλικιωμένους γονείς μου μπαίνω κάθε μέρα σε επαρχιακή πόλη σε όλα τα ΑΤ του νομού μου και δεν υπάρχει δειγνα μεχρι τέλη Νοεμβρίου είναι δυνατόν; Και εδώ μέσο θέλει;

μπες τις 00:01 τη νύχτα και δες σε 3 μήνες 

• Haha 1
Δημοσ.
On 27/08/2024 at 08:51, Nate said:

Πήγα στην αστυνομία για να βγάλω ταυτότητα, όλα εντάξει, απλά η υπάλληλος που μου έβγαλε ταυτότητα μου είπε ότι οι παλαιού τύπου έχουν δεκαετή ισχύ (δηλαδή και μετά το 2026) και ότι θα υπάρχει πρόβλημα όταν βγει ο προσωπικός αριθμός, αλλά απ' όσο έχω δει εδώ κι αλλού, αυτά δεν ισχύουν. Τώρα γιατί τα ξέρουν έτσι, δεν ξέρω. Δεν μου είπαν κάτι για το πως θα ενημερωθώ για παραλαβή, θα περιμένω mail.

ηταν καλη για να τις συγχωρησουμε τις παπαριες που σου ειπε?

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, tutuyo είπε

ηταν καλη για να τις συγχωρησουμε τις παπαριες που σου ειπε?

Γενικά ήταν και οι τρεις υπάλληλοι αγενέσταστες, θα έπρεπε να μπορούμε να αξιολογούμε τους υπαλλήλους που μας εξυπηρετούν ή έστω την υπηρεσία γενικά, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, atpanos είπε

μπες τις 00:01 τη νύχτα και δες σε 3 μήνες 

Αυτός που σκέφτηκε το σύστημα ραντεβού ανανέωσης των αστυνομικών ταυτοτήτων..... πρέπει να είναι η  βλαμμένος ή να έχει τελειώσει στο Χάρβαρντ.....

Δεν εξηγείται αλλιώς...

Να βάζει τους ανθρώπους κάθε τρεις μήνες στις 00:01 να μπαίνουν από το λαπ τοπ για να κλείσουν ραντεβού για να αποκτήσουν ΑΤ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ να ρωτήσω κάτι; Αφού κάποιοι θέλατε να αναγραφεται ο προσωπικός αριθμός πάνω στην ταυτότητα γιατί τρέξατε και βγάλετε καινούργια και δεν περιμένατε να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο και να ενεργοποιηθεί ο ΠΑ;

Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που έπρεπε οπωσδήποτε να βγάλουν γιατί είχαν απώλεια πχ.

Επεξ/σία από ardi21
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Εγώ να ρωτήσω κάτι; Αφού κάποιοι θέλατε να αναγραφεται ο προσωπικός αριθμός πάνω στην ταυτότητα γιατί τρέξατε και βγάλετε καινούργια και δεν περιμένατε να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο και να ενεργοποιηθεί ο ΠΑ;

Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που έπρεπε οπωσδήποτε να βγάλουν γιατί είχαν απώλεια πχ.

Εγώ προσωπικά περίμενα τον ΠΑ, αλλά αφού ο υπουργός είπε ότι δεν θα είναι υποχρεωτική η αναγραφή του (δεν μπορώ να βρω πηγή τώρα, οπότε ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος), είπα να βγάλω τώρα που βρήκα ραντεβού για να μην τρέχω πιο μετά.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, PedroG είπε

Λένε ότι θα βγει νέο σύστημα με ραντεβού. 

https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1578347/taftotites-allages-sto-systima-ton-rantevoy-gia-tin-ekdosi-tous/amp

Σε περίπτωση που μέσω του myinfo θα διαπιστώνεται αναντιστοιχία (λάθος) στον τρόπο γραφής κάποιου στοιχείου του πολίτη (π.χ. του επωνύμου, του ονόματος, της ημερομηνίας γέννησης κ.λπ), θα εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή μια προειδοποίηση που θα λέει ότι στο Μητρώο Πολιτών φαίνεστε έτσι, ενώ στο Μητρώο της Αστυνομίας φαίνεστε διαφορετικά. Μάλιστα, θα παροτρύνει τον πολίτη να διορθώσει άμεσα τα στοιχεία του, ώστε να είναι ίδια παντού. Θα πρέπει για μία και μόνη φορά, εφόσον υπάρχει τέτοιο σοβαρό ζήτημα, ο πολίτης να επισκεφθεί το ληξιαρχείο στο οποίο είναι εγγεγραμμένος, προκειμένου η διόρθωση να γίνει επιτόπου.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ardi21 είπε

Γιατί ρε φίλε μου και να θες τώρα να βγάλεις άκρη και ραντεβού με ΑΤ και νέα ταυτότητα πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη για να κλείσεις ραντεβού. Όλα τα ραντεβού είναι κλειστά για τους επόμενους τρεις μήνες και μόνο όσοι μπουν σε τρεις μήνες στις 00;01 ισως και βγάλουν ραντεβού στο 2025

Δημοσ.
8 minutes ago, PedroG said:

Γιατί ρε φίλε μου και να θες τώρα να βγάλεις άκρη και ραντεβού με ΑΤ και νέα ταυτότητα πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη για να κλείσεις ραντεβού. Όλα τα ραντεβού είναι κλειστά για τους επόμενους τρεις μήνες και μόνο όσοι μπουν σε τρεις μήνες στις 00;01 ισως και βγάλουν ραντεβού στο 2025

Το ξερω αλλα τον Αυγουστο του 2026 ληγουν οι παλιες ταυτοτητες, αν δεν παρει καμια παραταση οπως ολα στην Ελλαδα. Για ποιον λογο λοιπον να βιαστεις? Οταν βγει επιτελους ο προσωπικος αριθμος και ξεκαθαρισουν τα πραγματα κλεινεις ενα ραντεβου και ας ειναι και μετα απο 4 μηνες.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, ardi21 said:

Το ξερω αλλα τον Αυγουστο του 2026 ληγουν οι παλιες ταυτοτητες, αν δεν παρει καμια παραταση οπως ολα στην Ελλαδα. Για ποιον λογο λοιπον να βιαστεις? Οταν βγει επιτελους ο προσωπικος αριθμος και ξεκαθαρισουν τα πραγματα κλεινεις ενα ραντεβου και ας ειναι και μετα απο 4 μηνες.

γιατι εχουμε OCD και δεν θελουμε να βλεπουμε, κατεχουμε, υπαρχει αυτη η A4

μας ειναι απωθημένο απο τις πορείες με τους σταυρούς και τα 666 εδω και μια δεκαετία

Επεξ/σία από great
  • Like 1
Δημοσ.
24 minutes ago, great said:

γιατι εχουμε OCD και δεν θελουμε να βλεπουμε, κατεχουμε, υπαρχει αυτη η A4

μας ειναι απωθημένο απο τις πορείες με τους σταυρούς και τα 666 εδω και μια δεκαετία

Να μην ξεχάσουμε το πορτοφόλι που επιτέλους μπορούμε να επιλέξουμε ότι θέλουμε

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να ειναι αναγκαστικα στον τοπο κατοικιας μας; Γιατι για ευοσμο εδω και μηνες δεν ξερω για ποιον λογο ορμανε λες και ειναι προσφορα σουπερμαρκετ δεν υπαρχει τιποτα. Δηλαδη ολοι χρειαζονται τις καινουργιες απο τωρα; Τι θα τις κανουν; Στο χωριο βρηκα ενα ραντεβου σε 25 μερες! Αλλα δεν ξερω αν μου πουν τπτ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, nermain είπε

Πρεπει να ειναι αναγκαστικα στον τοπο κατοικιας μας; Γιατι για ευοσμο εδω και μηνες δεν ξερω για ποιον λογο ορμανε λες και ειναι προσφορα σουπερμαρκετ δεν υπαρχει τιποτα. Δηλαδη ολοι χρειαζονται τις καινουργιες απο τωρα; Τι θα τις κανουν; Στο χωριο βρηκα ενα ραντεβου σε 25 μερες! Αλλα δεν ξερω αν μου πουν τπτ.

Άμα μένεις στο χωριό προσωρινά κατά την ημέρα του ραντεβού είσαι οκ. Απλά πρέπει να βάλεις την διεύθυνση του χωριού σου.

Πιθανόν θα είσαι οκ. 

Επεξ/σία από Stoliver
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...