Προς το περιεχόμενο

Νέες ταυτότητες από Σεπτέμβριο

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, panosno1com said:

Μαλλον επεσες σε οργανο (πολιτικά επειδη ειναι ασφάλεια) που βαριοτανε να ασχοληθει, εμενα με εβγαλε ικανοποιητικά στη φωτο. Δοκιμασε ανακληση μετα απο κανα δυο μερες

Οσο για το καπνισμα, ευτυχως ημουν σε γραφειο που δεν ηταν ετσι, βεβαια εξω στο διαδρομο δεν ειχε  air και εσκαγες! Εμενα δε μου αρεσε που η υπηρεσια ταυτοτητας ειναι στον ιδιο χωρο με τα κρατητήρια,  αν πας ειδικα με ατομο που δεν έχει πάει στρατο ή με τη γυναικα ας πουμε ειναι λιγο creepy (για κεινον-η η φαση) . (Καλα να μ πεις ο αλλος ειναι μεσα αλλα οκ :P )

ΟΚ, θα περιμένω. Πόσος καιρός χρειάστηκε στη δική σου περίπτωση;

Παρεμπιπτόντως, κοιτάζοντας την ταυτότητα σε χώρο με μέτριο φωτισμό δυσκολεύομαι να καταλάβω αν η φωτογραφία είναι έγχρωμη ή ασπρόμαυρη. Είναι υπερβολικά σκοτεινή, σαν να χρησιμοποιήθηκε κάποιο φίλτρο photoshop, sepia σε συνδυασμό δεν ξέρω κι εγώ τι. Μάλλον οφείλεται στις επιστρώσεις ή/και τα υλικά που επέλεξαν...
Καμία σχέση με αυτές των παλαιών δελτίων.

On 07/08/2024 at 01:19, MichalisT said:

Είναι κρίμα να έχουμε πλέον σύγχρονη ταυτότητα, αλλά το φίλτρο να μην δείχνει τόσο καλά. Της Γερμανίας φαίνεται να έχει φίλτρο, αλλά είναι πολλή καθαρή. Εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο?

Θα έπρεπε να το απομακρύνουν, μέχρι να βρεθεί μια λύση.

Επιβεβαιώνω. Η φωτογραφία πάσχει σε ευκρίνεια, είναι πολύ σκοτεινή.
Ταυτότητες (δείγματα) άλλων χωρών της ΕΕ που παρατέθηκαν στο νήμα, δεν παρουσιάζουν τέτοιο πρόβλημα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, 9-11 είπε

ΟΚ, θα περιμένω. Πόσος καιρός χρειάστηκε στη δική σου περίπτωση;

Παρεμπιπτόντως, κοιτάζοντας την ταυτότητα σε χώρο με μέτριο φωτισμό δυσκολεύομαι να καταλάβω αν η φωτογραφία είναι έγχρωμη ή ασπρόμαυρη. Είναι υπερβολικά σκοτεινή, σαν να χρησιμοποιήθηκε κάποιο φίλτρο photoshop, sepia σε συνδυασμό δεν ξέρω κι εγώ τι. Μάλλον οφείλεται στις επιστρώσεις ή/και τα υλικά που επέλεξαν...
Καμία σχέση με αυτές των παλαιών δελτίων.

Επιβεβαιώνω. Η φωτογραφία πάσχει σε ευκρίνεια, είναι πολύ σκοτεινή.
Ταυτότητες (δείγματα) άλλων χωρών της ΕΕ που παρατέθηκαν στο νήμα, δεν παρουσιάζουν τέτοιο πρόβλημα.

Το θεμα ομως ειναι απο τη στιγμη που ειναι σκοτεινη η φωτογραφια, αν εισαι χαλια στη φωτο, φαινεται; Γιατι αν δεν φαινεται, μικρο το κακο που δεν βγηκες καλος.

Πραγματικά 

Το να σε νοιάζει η φωτογραφία στην ταυτότητα είναι σαν να σε νοιάζει η γραμματοσειρά που χρησιμοποιούν 

Με φωτό και παράβολα από πριν, η όλη διαδικασία δεν ξεπερνά τα 15'

• Like 1

1 ώρα πριν, tutuyo είπε

Το να σε νοιάζει η φωτογραφία στην ταυτότητα είναι σαν να σε νοιάζει η γραμματοσειρά που χρησιμοποιούν 

Σε νοιάζει αν κάποιος αρνηθεί να σε εξυπηρετήσει εφόσον δεν μοιάζεις με αυτόν στη φωτογραφία.

• Haha 1

19 λεπτά πριν, Stoliver είπε

Σε νοιάζει αν κάποιος αρνηθεί να σε εξυπηρετήσει εφόσον δεν μοιάζεις με αυτόν στη φωτογραφία.

Eχει συμβεί ποτέ αυτό ;Οχι με τις καινούργιες αλλά με όποια ταυτότητα.

• Like 2

23 ώρες πριν, BLiTzER είπε

Γιατί ακριβώς σας ενδιαφέρει πώς φαίνεται η φωτογραφία; Δικό τους πρόβλημα, όχι δικό σας. 

Στην κλασική ταυτότητά μου πέφτει το Ελληνική Δημοκρατία της πλαστικοποίησης επάνω στο λατινικό επίθετο και το κρύβει. Απάντηση υπαλλήλου: «περνάει, δε θα έχεις θέμα». Όταν δεν τη δέχτηκε ο υπάλληλος στο αεροδρόμιο για είσοδο στην Αγγλία (προ Brexit) γιατί δε μπορούσε να τη διαβάσει, ποιανού πρόβλημα ήταν, δικό τους ή δικό μου; Πάλι καλά είχα το δίπλωμα και πέρασα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, BadBoy είπε

Στην κλασική ταυτότητά μου πέφτει το Ελληνική Δημοκρατία της πλαστικοποίησης επάνω στο λατινικό επίθετο και το κρύβει. Απάντηση υπαλλήλου: «περνάει, δε θα έχεις θέμα». Όταν δεν τη δέχτηκε ο υπάλληλος στο αεροδρόμιο για είσοδο στην Αγγλία (προ Brexit) γιατί δε μπορούσε να τη διαβάσει, ποιανού πρόβλημα ήταν, δικό τους ή δικό μου; Πάλι καλά είχα το δίπλωμα και πέρασα.

Δικό τους. Αν αντιμετώπισες πρόβλημα με επίσημο έγγραφο που έχει εκδώσει και εγκρίνει το ελληνικό κράτος, έπρεπε να συμβουλευτείς δικηγόρο το ίδιο δευτερόλεπτο και να τους τρέξεις όσο πάει. 

2 ώρες πριν, Stoliver είπε

As above.

Επεξ/σία από BLiTzER
  • Like 1

παιδια θελω να κλεισω ραντεβου για τους ηλικιωμενους γονεις μου και ειναι μεχρι τελη νοεμβριου Ολες οι μερες μη ενεργες! Ειναι δυνατον δεν υπαρχει στο συστημα ουτε μια ωρα κενη για αντικατασταση παλιου τυπου ΑΤ?

Τι μου προτεινετε να κανω?

2 ώρες πριν, PedroG είπε

παιδια θελω να κλεισω ραντεβου για τους ηλικιωμενους γονεις μου και ειναι μεχρι τελη νοεμβριου Ολες οι μερες μη ενεργες! Ειναι δυνατον δεν υπαρχει στο συστημα ουτε μια ωρα κενη για αντικατασταση παλιου τυπου ΑΤ?

Τι μου προτεινετε να κανω?

Να μπαίνετε κάθε μέρα και ίσως βρείτε ακυρωμένα.

Έχουν κινητικά προβλήματα;

• Thanks 1

16 hours ago, Stoliver said:

παιρνεις την αστυνομια, θα ερθει θα την σκαναρει και θα βγει η φωτογραφια σου. Ναι και στο εξωτερικο.

Δεν ειναι κακο να παιρνεις την αστυνομια.

14 ώρες πριν, BLiTzER είπε

Δικό τους. Αν αντιμετώπισες πρόβλημα με επίσημο έγγραφο που έχει εκδώσει και εγκρίνει το ελληνικό κράτος, έπρεπε να συμβουλευτείς δικηγόρο το ίδιο δευτερόλεπτο και να τους τρέξεις όσο πάει. 

Δηλαδή; Όταν λες να τους τρέξεις όσο πάει, τι μπορείς να κάνεις και να βγεις κερδισμένος;

On 10/08/2024 at 10:20, panosno1com said:

(...)
Δοκίμασε ανάκληση μετά από κάνα δυο μέρες.
(...)

Πήγε Δευτέρα και ακόμα εμφάνιζε το μήνυμα σφάλματος που ανέφερα στη σελίδα 99 του νήματος.

Τελικά το μόνο που χρειαζόταν ήταν διαγραφή των δεδομένων του app. Όχι της cache, Clear data του Storage usage.
Αποσυνδέθηκα, και με το που έκανα login το νέο δελτίο ήταν εκεί. Χωρίς ανάκληση του παλαιού ή άλλη ενέργεια.
Νομίζω πως αν το είχα επιχειρήσει εξαρχής θα είχα ξεμπερδέψει από την 1η μέρα.
Αν έχετε παραλάβει τη νέα ταυτότητα αλλά στο gov.gr wallet εξακολουθεί να είναι αποθηκευμένη η παλιά, δοκιμάστε το, δεν χάνετε τίποτα...

2 ώρες πριν, divnt είπε

Δηλαδή; Όταν λες να τους τρέξεις όσο πάει, τι μπορείς να κάνεις και να βγεις κερδισμένος;

Ένας δικηγόρος θα λύσει τις απορίες σου. Ή μπορείς απλά να δεχτείς ότι "έτσι είναι" και ο πολίτης οφείλει να ανέχεται το παίξιμο άρπας του κράτους εις βάρος του και "ε μωρέ, δεν έγινε και κάτι".

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...