giwrgostr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2 minutes ago, Kapetanakos said: εγω που θελω να κανω αντικατασταση με το παλιο πρεπει να πληρωσω και 10 ευρω και 9ευρω? Οχι, πληρωνεις 10 ευρω και 50 λεπτά. Το επιπλέον παράβολο είναι αν έχεις χάσει τη παλιά, όχι για αντικατάσταση με νέου τύπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 14 hours ago, nimik said: Τα 50 σεντς τα δίνεις εκεί Βασικά...τα δινουν εκει οσοι δεν διαβασαν ποτέ ολα τα δικαιολογητικά. Το λεει ξεκαθαρα στο site της αστυνομιας (και αλλου) οτι το δευτερο παραβολο ειναι αυτο των 50 λεπτων. Τα εχεις λοιπον αγορασμενα ετοιμα και τα δυο πριν πας στο τμημα για την εκδοση της ταυτότητας. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnny_Nik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Επιστρέφω με το δικό μου update, αφού έστειλα "ανανέωση" του αιτήματος που είχα κάνει στην ΑΑΔΕ, προσπάθησα να επικοινωνήσω με την ίδια την ΔΟΥ, χωρίς αποτέλεσμα, το άιτημα που είχα κάνει απορρίφθηκε και μετά από λίγο με κάλεσε υπάλληλος και μου είπε ότι "θα γίνει αυτόματα η ενημέρωση το πολύ μέχρι τις 16/11" Σε αντίθετη περίπτωση ή εάν επιθυμώ να γίνει νωρίτερα, θα πρέπει να προσέλθω ο ίδιος στη ΔΟΥ, αφού πρώτα κλείσω ραντεβού και με φωτοτυπία του νέου δελτίου, θα συμπληρώσω εκεί αυτοπροσώπως το Δ210 και θα το δώσω στο μητρώο, όπου και θα γίνει χειροκίνητα η ενημέρωση επιτόπου όπως τον παλιό καλό καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatoskylo8 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Σας παίρνουν το δακτυλικό αποτύπωμα; Διάβασα στα δικαιολογητικά πως το κάνουν. Περίεργο, στην ταυτότητα που έχω τώρα δεν θυμάμαι να μου είχαν πάρει. Παλαιότερα βέβαια ήταν φάτσα φόρα δίπλα από τη φωτογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnny_Nik Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, Gatoskylo8 είπε Σας παίρνουν το δακτυλικό αποτύπωμα; Διάβασα στα δικαιολογητικά πως το κάνουν. Περίεργο, στην ταυτότητα που έχω τώρα δεν θυμάμαι να μου είχαν πάρει. Παλαιότερα βέβαια ήταν φάτσα φόρα δίπλα από τη φωτογραφία. Παίρνουν από αριστερό και δεξί δείκτη με ηλεκτρονική συσκευή όπως στα διαβατήρια. Δεν ξέρω βεβαια αν αποθηκεύεται στο τσιπ η το κρατάνε σε κάποια δική τους βάση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatoskylo8 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, Johnny_Nik είπε Παίρνουν από αριστερό και δεξί δείκτη με ηλεκτρονική συσκευή όπως στα διαβατήρια. Δεν ξέρω βεβαια αν αποθηκεύεται στο τσιπ η το κρατάνε σε κάποια δική τους βάση Έχεις δίκιο, το θυμήθηκα από όταν έβγαλα διαβατήριο. Κάτι μου λέει πως καταχωρούνται σε βάση ώστε να φας και επίσημα το χάραγμα. 2 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgostr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Εγώ έχω κάνει τη διαδικασία από 12/10 και ακόμα δεν έχει έρθει email ή SMS για να παραλάβω, ενώ ο αστυνομικός είχε πει πως θα έρθει σε περίπου εβδομάδα. Έκανε σε κάποιον άλλον τόσο πολύ καιρό να ετοιμαστεί ή να κάνω μια βόλτα από το τμήμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atpanos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 53 λεπτά πριν, giwrgostr είπε Εγώ έχω κάνει τη διαδικασία από 12/10 και ακόμα δεν έχει έρθει email ή SMS για να παραλάβω, ενώ ο αστυνομικός είχε πει πως θα έρθει σε περίπου εβδομάδα. Έκανε σε κάποιον άλλον τόσο πολύ καιρό να ετοιμαστεί ή να κάνω μια βόλτα από το τμήμα; Παρε τηλ η πάνε από εκεί. 99% είναι εκεί και δεν σε έχουν ενημερώσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orfeas11 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Ερώτηση προς αυτούς που έχουν παραλάβει ή γνωρίζουν... Η ταυτότητά μου ξεκινάει από Α0... Είναι όμως όμικρον ή μηδέν; Γνωρίζει κανείς αν ξεκινάνε με δυο γράμματα όπως οι παλιές ή ένα γράμμα και μετά όλοι αριθμοί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 8 λεπτά πριν, orfeas11 είπε Ερώτηση προς αυτούς που έχουν παραλάβει ή γνωρίζουν... Η ταυτότητά μου ξεκινάει από Α0... Είναι όμως όμικρον ή μηδέν; Γνωρίζει κανείς αν ξεκινάνε με δυο γράμματα όπως οι παλιές ή ένα γράμμα και μετά όλοι αριθμοί; Μηδέν είναι και η δικιά μου έχει μόνο το Α και τα υπόλοιπα είναι αριθμοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Nightfall Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου Στις 3/11/2024 στις 6:37 ΜΜ, Gatoskylo8 είπε Κάτι μου λέει πως καταχωρούνται σε βάση ώστε να φας και επίσημα το χάραγμα. 2 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Ξέρει κανείς αν υπάρχει περιορισμός στον χρόνο μέσα στον οποίο μπορείς να παραλάβεις την ταυτότητα από το αστυνομικό τμήμα; Έχει έρθει η ταυτότητα της κόρης μου, αλλά αδυνατεί να την παραλάβει για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Θα ρωτήσω και εκεί, αλλά είπα μήπως ξέρει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgostr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, smpt said: Ξέρει κανείς αν υπάρχει περιορισμός στον χρόνο μέσα στον οποίο μπορείς να παραλάβεις την ταυτότητα από το αστυνομικό τμήμα; Έχει έρθει η ταυτότητα της κόρης μου, αλλά αδυνατεί να την παραλάβει για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Θα ρωτήσω και εκεί, αλλά είπα μήπως ξέρει κάποιος. Πήγα και την πήρα εγώ μετά από έναν μήνα σχεδόν επειδή δεν με είχαν ειδοποιησει και δεν είχα θέμα. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου από giwrgostr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. Παρασκευή στις 03:36 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 03:36 μμ Στις 3/11/2024 στις 6:37 ΜΜ, Gatoskylo8 είπε Έχεις δίκιο, το θυμήθηκα από όταν έβγαλα διαβατήριο. Κάτι μου λέει πως καταχωρούνται σε βάση ώστε να φας και επίσημα το χάραγμα. Εμένα δεν χρειάστηκε, με βρήκαν ασύρματα απο το τσιπάκι του εμβολίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:14 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 04:14 μμ Στις 6/11/2024 στις 9:50 ΜΜ, smpt είπε Ξέρει κανείς αν υπάρχει περιορισμός στον χρόνο μέσα στον οποίο μπορείς να παραλάβεις την ταυτότητα από το αστυνομικό τμήμα; Συνηθως ειναι μεγαλο το χρονικο διαστημα και μπορει και ατυπα να παραταθει για 2 εβδομαδες κανενας λογος ανησυχιας,για 3 μηνες θα ανησυχουσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα