Προς το περιεχόμενο

Νέες ταυτότητες από Σεπτέμβριο

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ΑΠΠΔ ειναι μαθουσαλες και τραγικοι ολοι τους. Ειναι ο λογος που περιμεναμε τοσα χρονια, και ο λογος που υπαρχουν πολλα στραβα (θεμα με κάμερες κτλ)

• Like 3
  • Thanks 1

20 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Γερμανία που πήγα με είχανε μια ώρα στην αναμονή και με ρωτούσαν τον λόγο που πήγα και όταν έφευγα την κοιτούσαν σαν άχρηστο έγγραφο, γενικά με διαβατήριο γλιτώνεις αυτή την ταλαιπωρία, το ίδιο μου συνέβη και όταν είχα ανταπόκριση πτήσης μέσω Κωνσταντινούπολης για Αθήνα.

Σε άλλες χώρες δεν είχα αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα.

Εγώ προσωπικά θα βγάλω διαβατήριο όταν βρω χρόνο.

Γερμανια εχει ελεγχους στανταρτ πλεον

Εμενα προσπαθουσαν να με ψαρεψουν μιλωντας ελληνικα (να δουν αν ειμαι λαθροπακης) και μου εκαναν σχολια για την κατασταση της ταυτοτητας.

Βγαλτε διαβατηριο.Εγω εχω και ταυτοτητα γιατι αν χαθει το ενα,θα υπαρχει το αλλο.

• Like 3

1 ώρα πριν, vagos789 είπε

Εμενα προσπαθουσαν να με ψαρεψουν μιλωντας ελληνικα (να δουν αν ειμαι λαθροπακης) και μου εκαναν σχολια για την κατασταση της ταυτοτητας.

Βγαλτε διαβατηριο.Εγω εχω και ταυτοτητα γιατι αν χαθει το ενα,θα υπαρχει το αλλο.

Αυτο και εγώ. Τώρα έχω το 3ο μου που είναι για 10 χρόνια. Το καλύτερο και το πιο ισχυρό έγγραφο. 

• Like 1

6 ώρες πριν, vagos789 είπε

Αφού η νέα ταυτότητα είναι εντάξει δεν θέλουμε διαβατήριο. 

1 ώρα πριν, Stoliver είπε

Αφού η νέα ταυτότητα είναι εντάξει δεν θέλουμε διαβατήριο. 

Ναι εκτος αν πας σε χωρα εκτος Ευρωπης οπου συνηθως θες διαβατηριο

23 hours ago, andreaspapp said:

Και αναφέρει μέσα πως το θέμα είναι η πλημμελής ενημέρωση χρήσης κάποιων δεδομένων, δεδομένων που είχανε πρόσβαση εδώ και χρόνια  και ξέραμε όλοι για ποιον λόγο τα έχουν, αλλά αν δεν έχουν γραμμένο το έχουμε το αποτύπωμα για να κάνουμε έλεγχο σε αποτυπώματα    σε περίπτωση που γίνει κάποιο έγκλημα  δεν υπάρχει ενημέρωση.

Δεν ξέρω τι είναι πιο γκάου,  η αρχή,  ή αυτός που ξεκίνησε το θέμα προφανώς γιατί θεωρούσε την νέα ταυτότητα 66χ

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τα νέα μέτρα της Γερμανίας αλλάζει το ότι μπορούμε να ταξιδέψουμε εκεί με τη νέα ταυτότητα χωρίς διαβατήριο;;;

Υ.Γ. μόλις πήρα την καινούργια ταυτότητα 😅

υ.γ.2 πόσο δύσκολο είναι να διορθώσουν στο gov app ώστε να χωράει ο αριθμός ταυτότητας σε μία σειρά;;;

https://eurozoi.gr/2024/09/σε-ισχύ-από-σήμερα-τα-μέτρα-για-την-μετα/

Επεξ/σία από stavpup

12 ώρες πριν, stavpup είπε

υ.γ.2 πόσο δύσκολο είναι να διορθώσουν στο gov app ώστε να χωράει ο αριθμός ταυτότητας σε μία σειρά;;;

Στις περισσότερες συσκευές που βλέπω στη δουλειά, σε μια είναι. Μήπως έχεις πειράξει το μέγεθος γραμματοσειράς ή έχεις κάτι σε έντονο κείμενο; 

12 ώρες πριν, stavpup είπε

Με τα νέα μέτρα της Γερμανίας αλλάζει το ότι μπορούμε να ταξιδέψουμε εκεί με τη νέα ταυτότητα χωρίς διαβατήριο;;;

Υ.Γ. μόλις πήρα την καινούργια ταυτότητα 😅

https://eurozoi.gr/2024/09/σε-ισχύ-από-σήμερα-τα-μέτρα-για-την-μετα/

Κανονικά.

• Thanks 1

Στις 28/9/2024 στις 11:03 ΠΜ, panos- είπε

Στις περισσότερες συσκευές που βλέπω στη δουλειά, σε μια είναι. Μήπως έχεις πειράξει το μέγεθος γραμματοσειράς ή έχεις κάτι σε έντονο κείμενο; 

Κάτι τέτοιο γιατί έπαιξα λίγο με τα font settings και διορθώθηκε! Ευχαριστώ, 

Η πλάκα είναι ότι διορθώθηκε και με το small και με το Large (ήταν small)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία από τις ευκολίες, που ισχύει πριν από τις νέες ταυτότητες είναι ότι η ενημέρωση (αλλαγής ταυτήτητας) των μητρώων γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού (μισθοδοσία, taxis, τράπεζες κλπ)

Επεξ/σία από stavpup

29 λεπτά πριν, nimik είπε

Ανοίξανε τα ραντεβού για Οκτώβριο για όποιον ενδιαφέρεται

Απ οτι βλέπω ανοίξανε μέχρι τέλους του έτους  και με άλλη μορφή... ειναι στην μορφή που ήταν το εμβόλιο του covid

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-30 003844.png

• Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...