stcp Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 45 λεπτά πριν, MichalisT είπε Επίσης, το φίλτρο στην φωτογραφία, το έχουν καθαρίσει καθόλου ή είναι πολύ σκούρο. Ειναι σκουρο. Για την ιστορια Πεμπτη εκανα αιτηση, Δευτερα (χτες) παρελαβα, σημερα Τριτη ελαβα αυτοματη ειδοποιηση απο ΑΑΔΕ οτι αλλαξε η ταυτοτητα. Ολα οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspapp Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 1 ώρα πριν, MichalisT είπε Τα ραντεβού Οκτωβρίου δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμα ακόμη. Μήπως γνωρίζεται πότε θα είναι διαθέσιμα? Το ελέγχω κάθε μέρα και είναι αδύνατο να βρω ένα ραντεβού για την ώρα. Επίσης, το φίλτρο στην φωτογραφία, το έχουν καθαρίσει καθόλου ή είναι πολύ σκούρο. Είχαν πει πως παράλληλα με την έναρξη έκδοσης του προσωπικού αριθμού θα αρχίσουν κι ένα νέο σύστημα ραντεβού για την έκδοση νέων ταυτοτήτων, λογικά έχει να κάνει με αυτό. Κι εμένα εμφανίζονται "κλειδωμένα" τα ραντεβού από 1 Οκτωβρίου και έπειτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2 ώρες πριν, MichalisT είπε Επίσης, το φίλτρο στην φωτογραφία, το έχουν καθαρίσει καθόλου ή είναι πολύ σκούρο. Μέχρι να πάρει το έργο άλλη εταιρεία (σε 10-15 χρόνια), θα έχουμε αυτή την άθλια φωτογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TehJoHnX Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Εχω την εξης απορία, εχω 20.9 ραντεβου και 1/10 σχεδιαζω να παω εξωτερικό. Ειναι πιθανο μεχρι 30/9 να μην μου εχει ερθει η ταυτότητα; και επισης αν κλεισω απο τωρα εισιτήρια με τον αριθμο της παλιας ταυτότητας, θα εχω πρόβλημα αν παω εκει με την καινουργια; Τι κανει κανεις σε αυτες τις περιπτώσεις αν ξερει καποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 19 λεπτά πριν, TehJoHnX είπε Εχω την εξης απορία, εχω 20.9 ραντεβου και 1/10 σχεδιαζω να παω εξωτερικό. Ειναι πιθανο μεχρι 30/9 να μην μου εχει ερθει η ταυτότητα; και επισης αν κλεισω απο τωρα εισιτήρια με τον αριθμο της παλιας ταυτότητας, θα εχω πρόβλημα αν παω εκει με την καινουργια; Τι κανει κανεις σε αυτες τις περιπτώσεις αν ξερει καποιος. Το πιο πιθανό είναι ότι θα την έχεις ήδη σε 7 ημέρες. Θα πάτε αεροπορικός; Είναι ανάγκη να κάνετε τσεκ ιν νωρίς ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TehJoHnX Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, Stoliver είπε Το πιο πιθανό είναι ότι θα την έχεις ήδη σε 7 ημέρες. Θα πάτε αεροπορικός; Είναι ανάγκη να κάνετε τσεκ ιν νωρίς ; Ναι αεροπορικώς, φανταζομαι το check in μπορει να γινει και μιση ωρα πριν την πτήση οποτε οκ, απλα φοβαμαι μην μεινω χωρις ταυτότητα. Πιο πολυ δηλαδη ρωταω αν τηρείται το 7 ημέρες που λενε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, TehJoHnX είπε Ναι αεροπορικώς, φανταζομαι το check in μπορει να γινει και μιση ωρα πριν την πτήση οποτε οκ, απλα φοβαμαι μην μεινω χωρις ταυτότητα. Πιο πολυ δηλαδη ρωταω αν τηρείται το 7 ημέρες που λενε. Πολύ πιθανό είσαι οκ. Έχεις μεγάλο περιθώριο. Νομίζω ότι αν είσαι Αθήνα βγαίνει πιο γρήγορα. Καλά και με την παλιά να κανείς το τσεκ ιν θα είσαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, TehJoHnX είπε φανταζομαι το check in μπορει να γινει και μιση ωρα πριν την πτήση οποτε οκ Spoiler Αυτο δες το, γιατι απο αεροπορικη σε αεροπορικη αλλαζουν οι κανονισμοι σχετικα με το Online check in. Αν εισαι αεροδρομιο μπορεις να κανεις, ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MichalisT Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2 ώρες πριν, Stoliver είπε Μέχρι να πάρει το έργο άλλη εταιρεία (σε 10-15 χρόνια), θα έχουμε αυτή την άθλια φωτογραφία. Είναι κρίμα να έχουμε πλέον σύγχρονη ταυτότητα, αλλά να το φίλτρο να μην δείχνει τόσο καλά. Της Γερμανίας φαίνεται να έχει φίλτρο, αλλά είναι πολλή καθαρή. Εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο? Θα έπρεπε να το απομακρύνουν, μέχρι να βρεθεί μια λύση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 10 ώρες πριν, TehJoHnX είπε Ναι αεροπορικώς, φανταζομαι το check in μπορει να γινει και μιση ωρα πριν την πτήση οποτε οκ, απλα φοβαμαι μην μεινω χωρις ταυτότητα. Πιο πολυ δηλαδη ρωταω αν τηρείται το 7 ημέρες που λενε. Λογικά θα έχεις παραλάβει. Εγώ σε 4 μέρες παρέλαβα (Καλαμάτα). Συνήθως στα αεροπορικά δεν ζητάνε αριθμό ταυτότητας. Μόνο στα ακτοπλοϊκά ζητάνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 13 ώρες πριν, MichalisT είπε Είναι κρίμα να έχουμε πλέον σύγχρονη ταυτότητα, αλλά να το φίλτρο να μην δείχνει τόσο καλά. Της Γερμανίας φαίνεται να έχει φίλτρο, αλλά είναι πολλή καθαρή. Εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο? Θα έπρεπε να το απομακρύνουν, μέχρι να βρεθεί μια λύση. Της Γερμανίας είναι άλλης τεχνολογίας. Δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο γιατί η εταιρεία που πήρε το έργο έχει δική της πατέντα. Σε άλλες χώρες με ίδια τεχνολογία είναι καλύτερη η φωτογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MichalisT Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου @Stoliver Ναι καταλαβαίνω, δεν θα έπρεπε να κάνουν όμως πειράματα, αφού αυτό δεν είναι πρόβλημα για άλλες χώρες. Θα μείνει 10 χρόνια σε αυτή την κατάσταση. Αυτές που έχεις κάνει post, είναι πολύ καλές, αλλά της ελληνικής δεν βγαίνει τόσο καλή, και ήλπιζα ότι θα το είχαν προσέξει και θα το διόρθωναν νωρίς. Είναι ο μόνος λόγος που την καθυστέρησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου Εδω και μέρες δεν ανοιγει κανενα ραντεβου. Το τσεκαρω καθε μερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Είχα προγραμματίσει (από αρχές Μαΐου) συνειδητά το ραντεβού για τον Αύγουστο και δικαιώθηκα: Η εξυπηρέτηση τη μέρα της έκδοσης ήταν άμεση. Φτάνοντας στο γραφείο ταυτοτήτων συνάντησα μια κοπέλα που είχε κλείσει την ίδια ώρα με εμένα (το χρονικό πλαίσιο είναι ένα 45λεπτο) και χρειάστηκε να περιμένω λίγο παραπάνω - όχι πάνω από 10′, τόσο περίπου διαρκεί η διαδικασία. Με την προϋπόθεση πως έχεις πληρώσει τα 2 παράβολα και είσαι προετοιμασμένος. Η φωτογράφιση ωστόσο εξελίχθηκε σε ναυάγιο. Στο πρώτο κλικ μάλλον είχα κλειστά τα μάτια γιατί το όργανο (με πολιτικά) επανέλαβε τη διαδικασία. Φαντάστηκα πως μετά όλα θα ήταν ΟΚ, μέχρι που μου έδωσαν εκτυπωμένο χαρτί για επαλήθευση στοιχείων. Λάθος θέση προσώπου (κλίση προς τα πάνω), υπερβολικά κοντινή εστίαση του φακού και, to top it off, βλέμμα νυν πρωθυπουργού 😲 Φιλική συμβουλή προς όσους δεν έχουν ακόμα νέο δελτίο: Δώστε €10 (ή λιγότερο) και πηγαίνετε σε ένα επαγγελματία που θα ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ να βγει σωστά η φωτογραφία και δεν θα κάνει ξεπέτα. [Δεν περίμενα πότε ότι θα έλεγα κάτι τέτοιο αλλά να που η ζωή με διέψευσε] Υπάρχει επιλογή upload με εξουσιοδότηση στο gov.gr (το επισήμανε το όργανο), εγώ προτίμησα την ανέξοδη λύση και το πλήρωσα... Κατά τα άλλα υπήρχε έντονη τσιγαρίλα στο (συγκεκριμένο) γραφείο. Μπορεί οι 2 αστυνομικοί να μην κάπνιζαν όσο εξυπηρετούνταν οι πολίτες, αλλά σε ένα κλειστό, κλιματιζόμενο (λόγω ζέστης) χώρο ο αέρας δεν ανανεώνεται. Και μισή ώρα πριν να ανάψει κάποιος τσιγάρο, η οσμή θα παραμείνει. Υποτίθεται πως υπάρχει απαγόρευση καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς χώρους και δη στις δημόσιες υπηρεσίες. Υποτίθεται... 🙄 Δυο μέρες αργότερα ήρθε e-mail για παράδοση. Τσακ μπαμ. Έχουν περάσει σχεδόν 24 ώρες από τη στιγμή που παρέλαβα το δελτίο, αλλά το gov.gr wallet δεν λέει να ενημερωθεί. Για την ακρίβεια, δεν επιτρέπει καν να κάνω «ανάκληση ψηφιακού εγγράφου» προκειμένου να προσθέσω το τρέχον. Εμφανίζεται το μήνυμα σφάλματος «Κάτι δεν πήγε καλά... Παρακαλούμε δοκιμάστε ξανά». Όσες φορές και αν το επιχειρήσω. Χρειάζεται να διαγράψω cache, ρυθμίσεις κ.λπ. του app ή είναι θέμα χρόνου να ξεμπλοκάρει; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Μαλλον επεσες σε οργανο (πολιτικά επειδη ειναι ασφάλεια) που βαριοτανε να ασχοληθει, εμενα με εβγαλε ικανοποιητικά στη φωτο. Δοκιμασε ανακληση μετα απο κανα δυο μερες Οσο για το καπνισμα, ευτυχως ημουν σε γραφειο που δεν ηταν ετσι, βεβαια εξω στο διαδρομο δεν ειχε air και εσκαγες! Εμενα δε μου αρεσε που η υπηρεσια ταυτοτητας ειναι στον ιδιο χωρο με τα κρατητήρια, αν πας ειδικα με ατομο που δεν έχει πάει στρατο ή με τη γυναικα ας πουμε ειναι λιγο creepy (για κεινον-η η φαση) . (Καλα να μ πεις ο αλλος ειναι μεσα αλλα οκ ) Επεξ/σία 10 Αυγούστου από panosno1com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα