Ama23 Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 1 ώρα πριν, giostau είπε μεσάνυχτα. Μπες 00:01 και κάτι θα βρεις (εγώ έτσι το έκανα) Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
9-11 Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, gbras said: Αυτο νομιζω πηγε για το τελος του χρονου. Ασε να βγει κανονικα πρωτα και μετα κανε αιτηση για ταυτοτητα. Εγω αν δεν δω ταυτοτητα με τον αριθμο πανω πραγματικα δεν κλεινω ραντεβου. Τέλος του χρόνου; Δεν νομίζω. Στην τελευταία ενημέρωση (δεν έχω πρόχειρο το link, αν γυρίσεις 4-5 σελίδες πίσω λογικά θα το βρεις) ο υπεύθυνος δήλωνε πως «το σύστημα είναι έτοιμο». Και όντως σημειώθηκε μια μικρή εξέλιξη εντός του 2024, το pa.gov.gr μέχρι πριν μερικές βδομάδες δεν υπήρχε. Κάτι κινείται λοιπόν, απλά με τους γνωστούς κρατικούς (δηλ. βραδείς) ρυθμούς. Θυμηθείτε μόνο πόσο καθυστέρησαν οι διαδικασίες εξαιτίας των ενστάσεων του κλάδου των φωτογράφων - όπως έγραψε κάποιος πολύ εύστοχα, ζούμε σε μια «συντεχνιακή δημοκρατία». Το τελευταίο πράγμα που επιθυμεί ο πολίτης είναι να υποβάλλεται σε άσκοπη ταλαιπωρία μόνο και μόνο επειδή το κράτος κάνει μισές δουλειές. Φαντάσου σε 1-2 χρόνια να καλέσουν τους 800.000 που έχουν ήδη νέου τύπου ταυτότητα και να τους πουν «περάστε για επανέκδοση». Επεξ/σία 30 Ιουλίου από 9-11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Ακόμη συζητάμε για τον ΠΑ. Είναι nice to have. Ούτε επανέκδοση θα χρειαστεί ούτε τίποτα. Σαν την ομάδα αίματος Προαιρετικό εντελώς Θα εμφανίζεται στην ηλεκτρονική έκδοση της ταυτότητας στο wallet, οπότε ούτε θέμα να τον ξεχάσεις υπάρχει Επεξ/σία 30 Ιουλίου από tutuyo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspapp Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Παπαστεργίου σήμερα το πρωί στο MEGA: "..Έχουμε τελειώσει με όλα τα νομικά ζητήματα, στην ουσία λέμε ότι θα πατήσουμε το "κουμπί" μόλις έχουμε συντονιστεί άπαντες. Δεν είναι το καλοκαίρι κατάλληλη περίοδος, παρότι τυπικά και νομικά είμαστε απολύτως έτοιμοι. Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού μόνο προβλήματα μπορείς να δημιουργήσεις όταν λανσάρεις κάτι τόσο καινούργιο και καινοτόμο αλλά σημαντικό για τη δημόσια διοίκηση". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Ωαχαχαχαχα Και έτσι μιλαμε ωραία, όλοι λείπουν με άδειες, έτσι κι αλλιώς για το ελληνικό δημόσιο μιλάμε Μετά Σεπτέμβριο ανοίγουν τα σχολεία, δεν είναι να λανσάρουμε κάτι τέτοιο, Οκτωβριο έχουμε την 28η δεν είναι να λανσάρουμε κάτι τέτοιο, Νοεμβριο δεν προλαβαίνουμε, Δεκέμβρης Ε να ήρθαν τα Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το 2025 Κάθονται τώρα όλοι αυτοί γύρω γύρω από το μεγάλο κόκκινο κουμπί και περιμένουν το κατάλληλο ταιμινγκ 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 1 ώρα πριν, andreaspapp είπε Παπαστεργίου σήμερα το πρωί στο MEGA: "..Έχουμε τελειώσει με όλα τα νομικά ζητήματα, στην ουσία λέμε ότι θα πατήσουμε το "κουμπί" μόλις έχουμε συντονιστεί άπαντες. αυτοί δεν μπορούν να χωρίσουν 2 γαϊδουριών άχυρο πως θα συντονιστουνε ? Έχει γίνει παραλαβή νεας ταυτότητας από 6-6-24 και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί η αλλαγή πουθενά Μονο η αστυνομία την έχει αλλάξει Έχω στείλει 3 αιτήματα 2 mail και έχω κάνει έγγραφη καταγγελία στο συνήγορο του πολίτη με όλα τα συνημμένα Χθες μου είπε ο συνήγορος ότι μετά τις 50 εργάσιμες ασχολουντε Πιστεύω μέχρι να ξαναγίνει αλλαγή θεού θέλοντος στην 10ετια να βγει άκρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ama23 Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου Γνωρίζετε γιατί αναγράφει εδώ και πόσες μέρες στο myelas ότι "Στο σύστημα κράτησης που ακολουθεί θα δείτε τα διαθέσιμα ραντεβού έως 30-09-2024..." Πότε θα ανανεωθούν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLiTzER Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 8 ώρες πριν, andreaspapp είπε Παπαστεργίου σήμερα το πρωί στο MEGA: "Δεν είναι το καλοκαίρι κατάλληλη περίοδος, παρότι τυπικά και νομικά είμαστε απολύτως έτοιμοι.". 😂🤣 8 ώρες πριν, andreaspapp είπε Παπαστεργίου σήμερα το πρωί στο MEGA: "...κάτι τόσο καινούργιο και καινοτόμο...". 😂🤣🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Αν ηταν ετοιμοι θα το εβγαζαν απευθειας με το που εγκριθηκε . Επεξ/σία 1 Αυγούστου από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Έβγαλα καινούργια ταυτότητα αλλά δεν πρόλαβα να την πάρω γιατί μένω εξωτερικό και έπρεπε να φύγω. Μου είπαν πως μπορώ να στείλω κάποιον να την πάρει με εξουσιοδότηση. Σε αυτή την περίπτωση όμως πώς θα επιστρέψω την παλιά ταυτότητα; Γίνεται να μην την επιστρέψω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotini_20 Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Καλημέρα,έχω μπει να βγάλω για ραντεβού,πατάω το ατ τις περιοχής μου και δεν υπάρχει κανένα ραντεβού μέχρι Οκτώβρη που σε αφήνει να δεις,μήπως γίνεται να βάλω άλλο ατ η άλλο δήμο η σε κάνα χωριό εν πάση περιπτώσει??ξέρεις κάνεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 1 ώρα πριν, funbreaker είπε Έβγαλα καινούργια ταυτότητα αλλά δεν πρόλαβα να την πάρω γιατί μένω εξωτερικό και έπρεπε να φύγω. Μου είπαν πως μπορώ να στείλω κάποιον να την πάρει με εξουσιοδότηση. Σε αυτή την περίπτωση όμως πώς θα επιστρέψω την παλιά ταυτότητα; Γίνεται να μην την επιστρέψω; Αυτός που σου το είπε έκανε λάθος. 16. Μπορεί να παραλάβει κάποιος τρίτος για λογαριασμό μου το δελτίο ταυτότητάς μου; Όχι. Το δελτίο ταυτότητας είναι αυστηρά προσωπικό έγγραφο και παραδίδεται από την αρμόδια Αρχή μόνο στον ίδιο τον κάτοχό του. https://www.minocp.gov.gr/sychnes-erotiseis-gia-tin-ekdosi-neou-typou-deltiou-taftotitas-ellinon-politon-morfotypou-id/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Αυτός που σου το είπε έκανε λάθος. 16. Μπορεί να παραλάβει κάποιος τρίτος για λογαριασμό μου το δελτίο ταυτότητάς μου; Όχι. Το δελτίο ταυτότητας είναι αυστηρά προσωπικό έγγραφο και παραδίδεται από την αρμόδια Αρχή μόνο στον ίδιο τον κάτοχό του. https://www.minocp.gov.gr/sychnes-erotiseis-gia-tin-ekdosi-neou-typou-deltiou-taftotitas-ellinon-politon-morfotypou-id/ Το έχω ακούσει και από αλλού ότι γίνεται με εξουσιοδότηση... (Ενώ εγώ ήξερα επίσημα ότι δεν γίνεται) Οπότε όσο γίνεται δεν είναι κακό να γίνεται... 😅 1 ώρα πριν, fotini_20 είπε Καλημέρα,έχω μπει να βγάλω για ραντεβού,πατάω το ατ τις περιοχής μου και δεν υπάρχει κανένα ραντεβού μέχρι Οκτώβρη που σε αφήνει να δεις,μήπως γίνεται να βάλω άλλο ατ η άλλο δήμο η σε κάνα χωριό εν πάση περιπτώσει??ξέρεις κάνεις?? Καλημέρα, Αν θα μένετε εκεί όταν πάτε για ραντεβού ναι, γίνεται. Αν όμως βάλετε διεύθυνση η οποία δεν είναι στο αρμόδιο τμήμα θα σας το ακυρώσουν. Ένας τρόπος για να βρείτε ραντεβού είναι να βρείτε από ακυρωμένα, δοκιμάστε κάθε μέρα, ίσως βρείτε. Έτσι έφτιαξα εγώ τους δικούς μου. Επεξ/σία 3 Αυγούστου από Stoliver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stcp Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Τη διαδικασια την εκανα χτες. Πηρε 5 λεπτα, ενω για το ραντεβου μου ηταν δεσμευμενα 45! Πως να βρει ο κοσμος ραντεβου... Ζητανε να δηλωσεις μια διευθυνση, η οποια πρεπει να ανηκει στο οικειο ΑΤ. Δεν ζητανε καποιο δικαιολογητικο για τη διευθυνση αλλα υπογραφεις στο τελος για τα στοιχεια που δηλωσες οτι ειναι ακριβη. Εγω επειδη δεν εβρισκα ραντεβου στα ΑΤ κατοικιας μου ουτε στο πατρικο μου, βρηκα στο ΑΤ που ανηκει το γραφειο μου και δηλωσα αυτη τη διευθυνση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotini_20 Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Stoliver είπε Το έχω ακούσει και από αλλού ότι γίνεται με εξουσιοδότηση... (Ενώ εγώ ήξερα επίσημα ότι δεν γίνεται) Οπότε όσο γίνεται δεν είναι κακό να γίνεται... 😅 Καλημέρα, Αν θα μένετε εκεί όταν πάτε για ραντεβού ναι, γίνεται. Αν όμως βάλετε διεύθυνση η οποία δεν είναι στο αρμόδιο τμήμα θα σας το ακυρώσουν. Ένας τρόπος για να βρείτε ραντεβού είναι να βρείτε από ακυρωμένα, δοκιμάστε κάθε μέρα, ίσως βρείτε. Έτσι έφτιαξα εγώ τους δικούς μου. Ναι για 2 βδομάδες εκεί θα είμαι στο χωριό και εκεί βρίσκω ραντεβού και αύριο και έλεγα μήπως μπορώ τουλάχιστον να την βγάλω εκεί!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα