funbreaker Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 6 hours ago, Stoliver said: Άμα όταν κλείσεις ραντεβού βάλεις την διεύθυνση όπου θα μένεις στο χωριό σου τότε το πιο πιθανό είναι να είσαι εντάξει. Αν όμως μένεις στο πατρικό αλλά κλείσεις για το χωριό τότε το πιο πιθανό είναι να σου κάνουν θέμα/ να στο ακυρώσουν. Οπότε θα μένεις στη κατοικία όπου το τμήμα έχει ευθύνη, για να μην σου κάνουν θέμα. Γιατί που ξέρουν που θα μένω; Το δηλώνω όταν κλείνω ραντεβού; Επίσης πολιτογραφημένος είμαι στο χωριό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 7 ώρες πριν, SabotazNic είπε για αυτό θα βγει ο Π.Α. που θα τα ενσωματώνει όλα σε ένα νούμερο. Ο οποίος Π.Α περιέχει το ΑΦΜ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bezoss Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου On 15/06/2024 at 18:46, ekrepali said: ΕΦΚΑ πλέον γίνεται αυτόματα. Το τσέκαρα και στον πατέρα μου που είναι συνταξιούχος (πατάτε εκεί που λέει ένσταση/αίτηση θεραπείας --> νέα αίτηση, και θα εμφανίσει τα στοιχεία... μετά βγαίνετε). Και ο δικός μου αριθμός είναι επικαιροποιημένος, και ανήκω σε άλλο περιφερειακό τμήμα του ΕΦΚΑ (ΟΑΕΕ). Εκεί έριξα τρελό γέλιο, είχα κλείσει ραντεβού μιας και θα περνούσα για να δώσω τα τιμολόγια στον λογιστή μου. Ήταν μια άλλη ελ. επαγγελματίας από μπροστά μου και ήθελε να κάνει επικαιροποίηση της παλιάς ταυτότητας (αυτή που είχε καταχωρημένη στο σύστημα ήταν ακόμα πιο παλιά). Καταχώρησε η υπάλληλος τα στοιχεία στο computer και μετά της ζήτησε να πάει απέναντι να βγάλει φωτοτυπία, ώστε μετά να περάσει τη φωτοτυπία στο scanner αυτού του τύπου . Ελλάδα 2.0. Μέχρι να τελειώσει η τύπισσα απέναντι, πάω εγώ στο γκισέ να ρωτήσω αν φαίνεται η ταυτότητα μου επικαιροποιημένη και μου λέει "περιμένετε σας παρακαλώ να τελειώσω με τη κυρία, δε γίνεται να κλείσω το παράθυρο και να ξαναπεράσω τα στοιχεία απ'την αρχή!" Μα τι διάολο εφαρμογή έχουν που λειτουργεί μόνο με 1 tab; 😆 Εμένα στη ταυτότητα, γράφει αδήλωτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Επειδή κάπου διάβασα να μη δίνουμε σε email τη ταυτότητα. Πλέον παντού δέχονται και τη βεβαίωση εγγράφου που βγαίνει από την την εφαφρμογή wallet. Οπότε μην δίνετε ποτέ την ταυτότητα αλλά μόνο τη βεβαίωση να είναι όλοι σίγουροι. Δοκιμασμένο και σε vodafone αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
requiem_for_a_dream Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Καλησπέρα! Παραλαβή χθες. Η παλιά κρατήθηκε στο τμήμα. Σήμερα ενημερώθηκε η ΑΑΔΕ και μετέπειτα μέσω KYC οι τράπεζες. ΔΕΗ επίσης ηλεκτρονικά. Με ΕΦΚΑ τελικά γίνεται ηλεκτρονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 8 minutes ago, requiem_for_a_dream said: Καλησπέρα! Παραλαβή χθες. Η παλιά κρατήθηκε στο τμήμα. Σήμερα ενημερώθηκε η ΑΑΔΕ και μετέπειτα μέσω KYC οι τράπεζες. ΔΕΗ επίσης ηλεκτρονικά. Με ΕΦΚΑ τελικά γίνεται ηλεκτρονικά; Περίμενε μερικές μέρες, αλλιώς κάνεις αίτηση για ηλεκτρονικό ραντεβού και σου ζητάνε να στείλεις τα στοιχεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
requiem_for_a_dream Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Φαίνεται κάπου η ταυτότητα στη σελίδα του ΕΦΚΑ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 38 minutes ago, requiem_for_a_dream said: Φαίνεται κάπου η ταυτότητα στη σελίδα του ΕΦΚΑ; Λιγο πιο πίσω έχει ανεβάσει οδηγίες ο ekrepali 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου Πως κλείνουμε ραντεβού για αλλαγή ταυτότητας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, costas_ είπε Πως κλείνουμε ραντεβού για αλλαγή ταυτότητας? Μέσω gov υπόθεση 2 λεπτών. https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/id Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alipkok Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου Συγγνωμη εαν εχει ηδη απαντηθεί , όσοι έχουν ήδη εκδώσει νέα ταυτότητα πριν την εφαρμογή του Προσωπικού Αριθμού (ΠΑ) θα χρειαστεί να επανεκδώσουν ταυτότητα οταν εφαρμοστεί ο ΠΑ ; Επειδή διαβάζω οτι ο ΠΑ αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή τον Σεπτέμβριο του 2024. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stoliver Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alipkok είπε Συγγνωμη εαν εχει ηδη απαντηθεί , όσοι έχουν ήδη εκδώσει νέα ταυτότητα πριν την εφαρμογή του Προσωπικού Αριθμού (ΠΑ) θα χρειαστεί να επανεκδώσουν ταυτότητα οταν εφαρμοστεί ο ΠΑ ; Επειδή διαβάζω οτι ο ΠΑ αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή τον Σεπτέμβριο του 2024. Όχι, απλά θα "πρέπει" να τον θυμούνται, λογικά θα είναι στην εφαρμογή της ψηφιακής ταυτότητας gov wallet. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πρόβλεψη να τυπωθεί πάνω στις ήδη νέες ταυτότητες, αλλά τεχνικά γίνεται αυτό. Αν δεν κάνουν τέτοια πρόβλεψη για χάραξη του αριθμού, τότε μάλλον, για να έχεις ταυτότητα με τον αριθμό πάνω θα πρέπει να ξανά βγάλεις ταυτότητα από την αρχή. Σημειωτέον ο ΑΦΜ είναι γραμμένος στα διπλώματα οδήγησης, στη θέση 4δ και ο προσωπικός αριθμός θα βασίζεται σε αυτόν. Επεξ/σία 20 Ιουνίου από Stoliver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Arkin είπε Μέσω gov υπόθεση 2 λεπτών. https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/id Σε ευχαριστώ πολύ. Δυο τρεις φορές που μπήκα δεν είχε ραντεβού διαθέσιμο για τις επέμενες 90 ημέρες. Κάνω μια τελευταία προσπάθεια και τσουπ ..... ένα ραντεβού ελεύθερο για αύριο και κανένα άλλο διαθέσιμο μέχρι το Σεπτέμβριο !!!!!! Πρέπει να έχω κάτι μαζί μου εκτος από την παλαιά ταυτότητα? Το παράβολο το προπληρώνω ή το πληρώνω επιτόπου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου Μόλις τώρα, costas_ είπε Σε ευχαριστώ πολύ. Δυο τρεις φορές που μπήκα δεν είχε ραντεβού διαθέσιμο για τις επέμενες 90 ημέρες. Κάνω μια τελευταία προσπάθεια και τσουπ ..... ένα ραντεβού ελεύθερο για αύριο και κανένα άλλο διαθέσιμο μέχρι το Σεπτέμβριο !!!!!! Πρέπει να έχω κάτι μαζί μου εκτος από την παλαιά ταυτότητα? Το παράβολο το προπληρώνω ή το πληρώνω επιτόπου ? Τελεια που βρηκες. Παλια ταυτοτητα συν παραβολο πληρωμενο εγω το εκτυπωσα απλα εδειξα το χαρτι αλλα μπορεις απλα να το εχεις και στο mail ερχεται η πληρωμη οταν το πληρωνεις. Κατι αλλο δεν χρειαζεται. Αν θες να φαινεται και η ομαδα αιματος χρειαζεσαι χαρτι απο βιολογικο εργαστηριο αλλιως θα μπει παυλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι για τις πληροφορίες (ήσουν και γουρλής μπορώ να πω) 23 λεπτά πριν, Arkin είπε Τελεια που βρηκες. Παλια ταυτοτητα συν παραβολο πληρωμενο εγω το εκτυπωσα απλα εδειξα το χαρτι αλλα μπορεις απλα να το εχεις και στο mail ερχεται η πληρωμη οταν το πληρωνεις. Κατι αλλο δεν χρειαζεται. Αν θες να φαινεται και η ομαδα αιματος χρειαζεσαι χαρτι απο βιολογικο εργαστηριο αλλιως θα μπει παυλα. και κάτι τελευταίο εαν το γνωρίζεις. Εαν πάρω και την σύζυγο μαζί για να αλλάξει την δική της, θα με εξυπηρετήσουν ή θέλουν ντε και καλά ξεχωριστό ραντεβού ? Επεξ/σία 20 Ιουνίου από costas_ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα