Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα WooCommerce και τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το καλάθι. Όταν ένας πελάτης προσθέτει ένα προϊόν στο καλάθι και στη συνέχεια προσπαθεί να δει το καλάθι του (κάνοντας mouseing πάνω από το κουμπί του καλαθιού), αυτό εμφανίζεται ως ένα λευκό μικρό άδειο κουτί. Δεν υπάρχουν ούτε προϊόντα ούτε κουμπιά.  Επιπλέον, μερικές φορές, όταν προσθέτω ένα προϊόν στο καλάθι και κάνω κλικ στο κουμπί που εμφανίζεται κοντά στην επιλογή "Προσθήκη στο καλάθι", λαμβάνω ένα μήνυμα που αναφέρει ότι δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι. Μπορείτε να με βοηθήσετε να επιλύσω αυτό το πρόβλημα;

Δημοσ.

Εχεις κάποιο console error?

Επίσης, εμφανίστηκε το πρόβλημα μετά από κάποιο update? 

Έχεις καθόλου custom κώδικα;

Ποσταρε φωτό με αυτό που αναφέρεις. 

Γενικώς χωρίς περισσότερες πληροφορίες, δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.jpeg.3ec2c926915f753e0efa1e2efef52aad.jpeg

Το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε με κάποιο ubdate όχι, πάντα υπήρχε ένα μικρο κολληματάκι που κου που στο καλάθι αλλά τώρα έχουμε θέμα.
Επίσης κάτι που μόλις είδα είναι ότι έχω ένα μόνο fatal errror και χωρίς text από κάτω...γιατι τι φάση;
Τέλος ναι έχω αρκετό κώδικα αλλά έχω πάνω από 4-5 μήνες να προσθέσω κάτι.
Μπορείς να ελέγξεις το πρόβλημα από μόνος σου για να το δεις καλυτερα: petshug.gr
Πρόσθεσε 1-2 προϊόντα και προσπάθησε να  μπεις στο καλάθι από το cart icon στο μενού πάνω αριστερά.
Ευχαριστω για το ενδιαφέρον!!!

Επεξ/σία από aidonoxori
Δημοσ.
1 hour ago, aidonoxori said:

image.jpeg.3ec2c926915f753e0efa1e2efef52aad.jpeg

Το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε με κάποιο ubdate όχι, πάντα υπήρχε ένα μικρο κολληματάκι που κου που στο καλάθι αλλά τώρα έχουμε θέμα.
Επίσης κάτι που μόλις είδα είναι ότι έχω ένα μόνο fatal errror και χωρίς text από κάτω...γιατι τι φάση;
Τέλος ναι έχω αρκετό κώδικα αλλά έχω πάνω από 4-5 μήνες να προσθέσω κάτι.
Μπορείς να ελέγξεις το πρόβλημα από μόνος σου για να το δεις καλυτερα: petshug.gr
Πρόσθεσε 1-2 προϊόντα και προσπάθησε να  μπεις στο καλάθι από το cart icon στο μενού πάνω αριστερά.
Ευχαριστω για το ενδιαφέρον!!!

Πάτα εκεί που λέει προβολή σχετικών προτύπων, υπάρχει πιθανότητα να είναι εκεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

image.jpeg.9c8d7b83d056688051776ca0ef99ea81.jpegΜε πάει στο status, και σαν ερρορ παίρνω αυτα τα 2 που θελουν αναβάθμισει αλλά δεν νομίζω να σχετίζονται με το πρόβλημα!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λογικα θα το ελυσες.

αναβαθμιση θελει το template που χρησιμοποιεις ωστε να δουλεωει σωστα και το woocommerce

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...